Венера обещава успех на огнените знаци

Астрокалендар 14-20 юли 2008 г.

Муси Дачева

Седмицата започва с много благоприятен точен аспект между Сънцето и в Рак и . Водните знаци могат да разчитат на силната подкрепа на двете космични тела за справяне в трудна житейска ситуация като намират най-рационалното решение, което удовлетворява всички засегнати страни.

През тази седмица Луната пътува през Стрелец, Козирог и . Общото при трите зодиакални знака е позитивната себеоценка и социалната ангажираност с това, което се случва около тях. Личното новолуние на родените под тези знаци дава шансове на нови неща да навлязат в живота съвсем скоро.

започна своето пътешествие в зодиакалния знак Рак на 11 юли и ще се движи през него до 26 юли. Планетата, която в най-голяма степен влияе върху общуването между хората сега ще насочи вниманието на голяма част към семейството, родителите и най-вече към децата. На учащите се, родени под знака на Рака, дава рамо за добро представяне на изпити.

На 12 юли Венера, покровителката на романтиката, любовта и красотата навлезе в зоната на царствено разточителния и щедър знак Лъв. През динамичната огнена стихия тя ще се движи до 6 август. В периода на отпуските юли -август Венера в Лъв настройва към забавления и на повечето ще е трудно да се съсредоточават върху професионалните си задължения. През тази седмица позитивната страна на нейното влияние ще усетят предимно родените през първата декада на огнените знаци – Лъв, Стрелец и Овен, а това са родените в дните 22 юли – 1 август, 22 ноември- декември, 20-30 март.

Венера стимулира емоционалните отношения с околните затова сега някои изпитват желание да правят подаръци просто ей така, на хора които харесват, други ги навестява музата и търсят различни начини да изявят своята дарба, трети пък ги обхваща хазартна треска и се включват във всяка попаднала пред погледа им игра на късмета. По този начин под влиянието на Венера родените в първата декада на огнените знаци имат голям шанс да бъдат харесани на всякакви кастинги, интервюта, конкурси и състезания. С доброто влияние на Венера идват награди, подаръци и добри приходи, очаквани или неочаквани.

На 18 юли,петък, към 11 часа е поредното Пълнолуние, в което Луната застава срещу Слънцето. Опозицията е по оста Рак-Козирог в 26-я градус на знаците. Пълнолунието винаги е свързано с повече емоции, отпадане на задръжките и остра реакция на предизвикателства от различно естество у по-темпентнераментните хора. В добавка Меркурий, в дните на Пълнолунието, е в опозиция на Юпитер. Аспектът влияе неблагоприятно върху деловите отношения със сътрудници, партньори, висшестоящи, затруднява комуникациите особено с чужденци, предизвиква разсеяност, нереалистични оценки за обстоятелства и хора, импулсивност в общуването. Влиянието се усеща по-силно при кардиналните знаци Рак, Везни, Козирог и Овен от третата декада, а по конкретно при родените на 16-19 юли, 17 – 20 октомври, 14-17 януари, 14-17 април.

В края на тази седмица започва хармонична връзка на Марс и Юпитер в Дева и Козирог, влияние, което ще се разгърне през следващата седмица. За земните знаци, Дева, Козирог и Телец, родени в средата на зодията, аспектът носи резултати от вложен труд в предишните дни и месеци, дава въодушевление и много енергия за справяне с повече отговорности и с товар, който преди е изглеждал непосилен.Тази конфигурация е добра база за успехи на хората работещи в полицията и правораздавателните органи.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 коментара so far »

 1. venec каза,

  Писа на юли 14, 2008 @ 13:05

  хиляди ,благодарности за подробния седмичен хороскоп !!!!
  Чета го с голям интерес ! Бъдете жива и здрава и все така добронамерена!!!!

 2. Stela Ilieva каза,

  Писа на юли 14, 2008 @ 19:55

  Не мога да се въздържа да изразя възторга си от седмичните прогонози, които чета. Изказвам сърдечна благодарност и поздравления към г-жа Муси Дачева за труда, който тя полага, за вдъхновението, с което прави толкова подробните прогнози. И когато бяха за целия месец бяха полезни,но вече за седмица те са толкова детайлни, така презицни и толкова позитивни, че изпитвам лично удовлетворение, когато ги чета.

 3. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 15, 2008 @ 10:52

  Към venec и Stela Ilieva,
  благодаря на вас и на всички, които оставят добри думи тук на сайта. Приемам ги откъм най-добрата им страна, защото съм убедена, че когато човек мисли и говори в позитивна форма привлича светли енергии към своята аура и към тази на мастото, където се намира. На нас българите е свойствен негативизмът в мислите и очакванията,за което си има исторически основания, но рано или късно трябва да излезем от този плътен тъмен слой на духовното си поле и да дадем възможност на Светлината да грее в аурата на страната ни. :) :) :)

 4. PsiManger каза,

  Писа на юли 16, 2008 @ 22:23

  Отлично написано. Позитива конечно не хватает, но читал на одном дыхании

 5. Невена каза,

  Писа на юли 18, 2008 @ 18:34

  Мила г-жо Дачева,

  Всички трябва да сме благодарни, че Ви има на този свят. Следя вашите прогнози и също си давам сметка колко труд, есърдие и добронамереност към хората са вложени в тях. Дано добрите сили стократно Ви възнаградят за това! Бъдете здрава – Вие и всички Ваши близки и скъпи хора!

 6. Маргарита Ангелова каза,

  Писа на юли 20, 2008 @ 14:17

  Здравейте г-жо Дачева,
  може темата да не е за тук,за което моля да ме извините.
  Можете ли да ми кажете,как ще ми се отрази слънчевото затъмнение което предстои на 1 август.
  Ще ми бъде в 1 дом,имам лъв на асцендента,а слънце в 9 дом.
  Слънцето ще прави следните аспекти тригон меркурий(9),квадрат венера(10),тригон нептун(5) и хирон(9),съвпад с асцендента.

  Мерси много:)

 7. Маргарита Ангелова каза,

  Писа на юли 21, 2008 @ 16:37

  Няма ли да ми отговорите?

 8. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 21, 2008 @ 17:28

  Към Маргарита Ангелова,
  отговорила съм на доста ваши въпроси,но отговор на “как ще ми се отрази слънчевото затъмнение което предстои на 1 август” отива към по-подробна астроконсултация.

 9. Маргарита Ангелова каза,

  Писа на юли 21, 2008 @ 19:35

  Е мерси тогава…..
  по-добре да не знам:)))

 10. Svetlana каза,

  Писа на януари 6, 2009 @ 19:48

  Интересна статия

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог