Венера обещава успех на огнените знаци

Астрокалендар 14-20 юли 2008 г.

Муси Дачева

Седмицата започва с много благоприятен точен аспект между Сънцето и Уран в Рак и Риби. Водните знаци могат да разчитат на силната подкрепа на двете космични тела за справяне в трудна житейска ситуация като намират най-рационалното решение, което удовлетворява всички засегнати страни.

През тази седмица Луната пътува през Стрелец, Козирог и Водолей. Общото при трите зодиакални знака е позитивната себеоценка и социалната ангажираност с това, което се случва около тях. Личното новолуние на родените под тези знаци дава шансове на нови неща да навлязат в живота съвсем скоро.

Меркурий започна своето пътешествие в зодиакалния знак Рак на 11 юли и ще се движи през него до 26 юли. Планетата, която в най-голяма степен влияе върху общуването между хората сега ще насочи вниманието на голяма част към семейството, родителите и най-вече към децата. На учащите се, родени под знака на Рака, Меркурий дава рамо за добро представяне на изпити.

На 12 юли Венера, покровителката на романтиката, любовта и красотата навлезе в зоната на царствено разточителния и щедър знак Лъв. През динамичната огнена стихия тя ще се движи до 6 август. В периода на отпуските юли -август Венера в Лъв настройва към забавления и на повечето ще е трудно да се съсредоточават върху професионалните си задължения. През тази седмица позитивната страна на нейното влияние ще усетят предимно родените през първата декада на огнените знаци – Лъв, Стрелец и Овен, а това са родените в дните 22 юли – 1 август, 22 ноември- декември, 20-30 март.

Венера стимулира емоционалните отношения с околните затова сега някои изпитват желание да правят подаръци просто ей така, на хора които харесват, други ги навестява музата и търсят различни начини да изявят своята дарба, трети пък ги обхваща хазартна треска и се включват във всяка попаднала пред погледа им игра на късмета. По този начин под влиянието на Венера родените в първата декада на огнените знаци имат голям шанс да бъдат харесани на всякакви кастинги, интервюта, конкурси и състезания. С доброто влияние на Венера идват награди, подаръци и добри приходи, очаквани или неочаквани.

На 18 юли,петък, към 11 часа е поредното Пълнолуние, в което Луната застава срещу Слънцето. Опозицията е по оста Рак-Козирог в 26-я градус на знаците. Пълнолунието винаги е свързано с повече емоции, отпадане на задръжките и остра реакция на предизвикателства от различно естество у по-темпентнераментните хора. В добавка Меркурий, в дните на Пълнолунието, е в опозиция на . Аспектът влияе неблагоприятно върху деловите отношения със сътрудници, партньори, висшестоящи, затруднява комуникациите особено с чужденци, предизвиква разсеяност, нереалистични оценки за обстоятелства и хора, импулсивност в общуването. Влиянието се усеща по-силно при кардиналните знаци Рак, , Козирог и Овен от третата декада, а по конкретно при родените на 16-19 юли, 17 – 20 октомври, 14-17 януари, 14-17 април.

В края на тази седмица започва хармонична връзка на Марс и Юпитер в Дева и Козирог, влияние, което ще се разгърне през следващата седмица. За земните знаци, , Козирог и Телец, родени в средата на зодията, аспектът носи резултати от вложен труд в предишните дни и месеци, дава въодушевление и много енергия за справяне с повече отговорности и с товар, който преди е изглеждал непосилен.Тази конфигурация е добра база за успехи на хората работещи в полицията и правораздавателните органи.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 коментара so far »

 1. venec каза,

  Писа на юли 14, 2008 @ 13:05

  хиляди ,благодарности за подробния седмичен хороскоп !!!!
  Чета го с голям интерес ! Бъдете жива и здрава и все така добронамерена!!!!

 2. Stela Ilieva каза,

  Писа на юли 14, 2008 @ 19:55

  Не мога да се въздържа да изразя възторга си от седмичните прогонози, които чета. Изказвам сърдечна благодарност и поздравления към г-жа Муси Дачева за труда, който тя полага, за вдъхновението, с което прави толкова подробните прогнози. И когато бяха за целия месец бяха полезни,но вече за седмица те са толкова детайлни, така презицни и толкова позитивни, че изпитвам лично удовлетворение, когато ги чета.

 3. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 15, 2008 @ 10:52

  Към venec и Stela Ilieva,
  благодаря на вас и на всички, които оставят добри думи тук на сайта. Приемам ги откъм най-добрата им страна, защото съм убедена, че когато човек мисли и говори в позитивна форма привлича светли енергии към своята аура и към тази на мастото, където се намира. На нас българите е свойствен негативизмът в мислите и очакванията,за което си има исторически основания, но рано или късно трябва да излезем от този плътен тъмен слой на духовното си поле и да дадем възможност на Светлината да грее в аурата на страната ни. :) :) :)

 4. PsiManger каза,

  Писа на юли 16, 2008 @ 22:23

  Отлично написано. Позитива конечно не хватает, но читал на одном дыхании

 5. Невена каза,

  Писа на юли 18, 2008 @ 18:34

  Мила г-жо Дачева,

  Всички трябва да сме благодарни, че Ви има на този свят. Следя вашите прогнози и също си давам сметка колко труд, есърдие и добронамереност към хората са вложени в тях. Дано добрите сили стократно Ви възнаградят за това! Бъдете здрава – Вие и всички Ваши близки и скъпи хора!

 6. Маргарита Ангелова каза,

  Писа на юли 20, 2008 @ 14:17

  Здравейте г-жо Дачева,
  може темата да не е за тук,за което моля да ме извините.
  Можете ли да ми кажете,как ще ми се отрази слънчевото затъмнение което предстои на 1 август.
  Ще ми бъде в 1 дом,имам лъв на асцендента,а слънце в 9 дом.
  Слънцето ще прави следните аспекти тригон меркурий(9),квадрат венера(10),тригон нептун(5) и хирон(9),съвпад с асцендента.

  Мерси много:)

 7. Маргарита Ангелова каза,

  Писа на юли 21, 2008 @ 16:37

  Няма ли да ми отговорите?

 8. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 21, 2008 @ 17:28

  Към Маргарита Ангелова,
  отговорила съм на доста ваши въпроси,но отговор на “как ще ми се отрази слънчевото затъмнение което предстои на 1 август” отива към по-подробна астроконсултация.

 9. Маргарита Ангелова каза,

  Писа на юли 21, 2008 @ 19:35

  Е мерси тогава…..
  по-добре да не знам:)))

 10. Svetlana каза,

  Писа на януари 6, 2009 @ 19:48

  Интересна статия

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни