Седмичен хороскоп 6-12 октомври 2008 г.

Водните знаци печелят симпатии

Муси Дачева

Седмицата започва малко изнервящо за част от кардиналните знаци заради неблагоприятната позиция на Слънцето към Юпитер на фона на ретроградния Меркурий. Аспектът влияе върху бизнеса, особено в понеделник и вторник, на родените в средата на Везни, Козирог, Овен и Рак като носи неувереност, необмислени постъпки, лоша дисциплина, объркване в служебните дела, напрежение в работните взимоотношения.

Родените на:
1 – 6 януари, 1 – 5 април, 2 – 7 юли, 3 – 9 октомври,
трябва да бъдат много въздържани при извършването на финансови операции, сключването на договори, при покупко продажба на стоки на едро, при организирането на крупни мероприятия.

Седмицата е благоприятна за водните знаци Скорпион, Рак и Риби.
На тях планетата на любовта, , носи мир и разбирателство във взаимотношенията с любимия човек. А на самотните сърца обещава срещи с нови и интересни хора. Тук активно участие и в голяма степен успешно, могат да заемат родственици и приятели-сватовници.
На подкрепящ емоционален фон могат да разчитат родените в дните:
3 – 13 ноември, 3 – 13 септември, 2 – 13 юли, 1 – 11 март

В дните на тази седмица започва един продължителен и особен аспект – опозиция между Сатурн и . Конфигурацията ще се развива през целия октомври и ще стане точна в началото на ноември, но влиянието й вече започва да се усеща. Противопоставянето на двете планети става в знаците и Риби, но оказва влияние и върху останалите два знака от подвижния кръст – Близнаци и Стрелец.
На личностно ниво аспектът създава внезапни, неочаквани пречки пред реализирането на всякакви лични планове свързани с професията, носи сериозно разстройване във взаимотношенията с колеги, сътрудници, съдружници по бизнес.
Най-силно е влиянието върху родените в дните:
4 – 11 март, 4 – 11 юни, 6 – 13 септември, 6 – 12 декември.

Предишната опозиция между Сатурн и Уран е била преди 42 години, в началото на 1966г.
В астрологията Сатурн е изразител на старото, на утвърдените подходи, на консерватизма и нежеланието за промяна. Уран, обратно, е носител на новото, на революционната промяна, на обновлението, на новите технологии. Противостоянието на двете могъщи планети може да бъде взривоопасно в буквален и в преносен смисъл за много хора в управлението на държавата през следващите месеци. Позицията на Юпитер обаче, тригон към Сатурн и секстил към Уран, омекотява в голяма степен силата на аспекта и носи надеждата за повече разум във властимащите.

Луната се движи през Стрелец, Козирог, и Риби, през втора четвърт от обиколката си около Земята.

За земните знаци Юпитер и Сатурн, заедно, продължават да дават своята подкрепа като особено облагодетелствани са родените в средата на зодиакалните знаци Телец и Козирог:
1 – 6 май, 1 – 6 януари

За огнените знаци през тази седмица няма ограничаващи влияния. Родените в последните градуси на знаците Стрелец, Лъв и Овен получават много енергия от Плутон да планират и да довеждат до успешен край набелязаното.

Седмичният хороскоп както и разговор върху различни астрологични теми

можете да гледате всеки понеделник

в предаването “Каталог” по

между 9 30 и 11 00 часа.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

12 коментара

 1. еми каза,

  Писа на октомври 6, 2008 @ 10:38

  Госпожо Дачева, моля Ви да ми отговорите на един принципен въпрос! Ако искаме да определим подходящ момент за започване на нова работа,коя дата се смята за начало – датата, на която подписваме договора или датата, на която реално започваме работа?

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 6, 2008 @ 13:16

  еми,
  датата на която слагате подписа си под договор за работа е много важна, защото тогава давате старт на взаимоотношенията работодател-работник(служител).
  В този договор се упоменават условията, при които вие приемате да изпълнявате някакъв вид работа. В него може да се запише,че фактически трябва да сте на работното си място след няколко дни или след месец, но уговорката (скрепена с подписи) е станала в деня на подписване на договора от вас и работодателя.

 3. Христина Ганчева каза,

  Писа на октомври 6, 2008 @ 16:42

  с нетърпение очаквам Венера да ме удари с чук по главата и да срещна нови и интересни хора :)

 4. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 6, 2008 @ 17:50

  Христина Ганчева,
  Венера не удря нито с чук, нито по главата, а стреля право в сърцето с купидонови стрели или пък пуска розова пелена пред очите в дните на “сляпата неделя”. :)

 5. Дони каза,

  Писа на октомври 6, 2008 @ 19:09

  Аз пък с нетърпение очаквам най-сетне някоя приятна новост да ме зарадва, че вече ми е умряло и скапано направо, с никакъв интерес и разнообразие. :((((( А, нищо хубаво последните седмици не чета… :( и не става..

 6. георги каза,

  Писа на октомври 6, 2008 @ 22:47

  Здравейте г-жа Дачева,
  сайтът ви е много интересен и богат на информация. Удоволствие е да се чете вечер след претоварен работен ден!
  Въпросът на Еми ме заинтригува и ми стана любопитно кои числа са всъщност най-непрепоръчителни за сключване на договори и как трябва да се изчисли това число – Личното число на човек +датата и месеца или просто сумата на датата ( дата+месец+година ). На мен ми предстои сключване на договор и именно затова питам : )
  Благодаря ви предварително!
  Георги

 7. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 7, 2008 @ 8:24

  георги,
  към “най-непрепоръчителни за сключване на договори” дати може да се подходи номерологично и астрологично.
  Не е нужно да изчислявате вибрации.
  Влизате в “Номерологичен календар” и си въвеждате вашите данни и датата, която ви интересува. Избягвайте нептуновите и меркуриевите дни – те носят нестабилност.
  От гледна точка на астрологията- избягвайте Луната да е в 4-та четвърт, особено денят преди Новолуние. Има и други астрологични фактори, но ще ви трябва консултация с астролог.

 8. Алекс каза,

  Писа на октомври 9, 2008 @ 0:37

  Сайта ви е много интересен :) желая ви успех!

 9. Ники каза,

  Писа на октомври 9, 2008 @ 15:54

  точно казано

 10. Слави каза,

  Писа на октомври 9, 2008 @ 21:50

  Лично на мен ситуацията ми се сложи по такъв начин ими беше много напрегнато през тези дни

 11. djepin каза,

  Писа на октомври 10, 2008 @ 1:49

  на ретрограден Меркурий мога ли да си купя кола?

 12. Виниамин каза,

  Писа на октомври 10, 2008 @ 6:52

  Благодаря ви за духовната подкрепа, която получавам като чета материалите ви защото в този момент ми е много нужна

Коментар RSS

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог