Когато се появи проблем

Когато се появи проблем, ето как постъпват различните зодии :

ОВЕН
Той ще реши този проблем. И всеки друг проблем. Веднага. Сам. Гордо и мълчаливо.

ТЕЛЕЦ
Той ще реши този проблем. След това ще разкаже на всички. На всички. И за да се застрахова, ще го напише на видно място – за да се знае.

БЛИЗНАЦИ
Той ще сподели проблема. Ще се опита да си го сподели напълно с Овен, но ако Овен не е съгласен, ще го сподели със Стрелец.

РАК
Той започва да нервничи и да се кара отрано. Ще държи да реши проблема сам и не позволява никой да се намесва, а защо се е карал, така и не се разбира.

ЛЪВ
Той ще изиска вниманието на всички. Ще разреши проблема. Ще се поклони, ще вземе цветята, ще даде автограф и ще си тръгне.

ДЕВА
Той ще се разстрои. Особено ако проблема не е очакван. Ще помисли. Ще вземе решение. Ще реши проблема. Ще си направи изводи.

ВЕЗНИ
Той ще претегли проблема. Ще го претегли още веднъж, за всеки случай. Ще стигне до извода, че трябва да прехвърли решението на Лъв. Или Овен.

СКОРПИОН
Той ще види проблема. Ще каже – Това е проблем. И ще забрави за него.

СТРЕЛЕЦ
Той ще се разстрои. След това ще се успокои. После дълго ще се смее на себе си и на проблема. Ще си спомни какви други проблеми е имал и ще разкаже на всички за тях. После ще забрави. Защото вярва, че ако проблема още стои, ще дойде Лъва и ще го разреши.

КОЗИРОГ
Той ще откаже проблема. Ще заяви, че не е съгласен с това. Защото вярва, че в 90% от случаите това решава проблема.

ВОДОЛЕЙ
Той ще разучи проблема с радост. После ще напише книга. Ако му доскучае, ще потърси Близнаци. Така или иначе проблема няма да се реши, но и няма да избяга. Поне ще е весело.

РИБИ
За разлика от Рака, Рибите е тих. Никой не разбира за проблемите му. Нито за решенията. Никой не му помага, но той и не очаква помощ.

bobi

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Eves за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020
  2. gravatar Svetski за Летен хороскоп 2020
  3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020
  4. gravatar Eves за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020
  5. gravatar Venera за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020