Рептилоидите са сред нас

Рептилоидите са сред нас – интервю с Кредо Мутуа

 Зулуския шаман и старейшина Кредо Мутуа
 В едно уникално и завладяващо интервю на Рик Мартин големият зулуски шаман и старейшина Кредо Мутуа разказва за извънземните пришълци, които от хилядолетия насочват и се месят в живота на човечеството. Срещи, отвличания, манипулации, следи за тяхното съществуване от най-древни времена и в най-различни народи…

Специални благодарности на xnetbg.com и техния екип!

Често се казва, че местните старейшини, на което и да е племе пазят ключа към Познанието. Това становище се потвърди от интервюто, направено наскоро, в което аз имах голямата чест да разговарям с Зулуския “Зануси” (Шаман) Кредо Мутуа. Кредо Мутуа наближава осемдесетте. С усилията и подкрепата на Дейвид Айк, аз имах възможността да се свържа с доктор Йохан Юберт, който бе така любезен да организира нещата с Кредо Мутуа, и по този начин направи възможно това телефонно интервю с Южна Африка, буквално на другия край на света. Ние от СПЕКТРУМ бихме искали да изкажем нашата дълбока благодарност, както на Дейвид Айк така и на доктор Юберт, за техните огромни усилия да разкрият на света Истината, която този човек знае и пази. За първи път чух за Кредо Мутуа преди пет години. По това време изглеждаше невъзможно да говорим директно по телефона с него, по простата причина, че той живее на място където няма телефон. Когато научих от Дейвид Айк, че е прекарал известно време с Кредо Мутуа, и че той не би имал нищо против да разговаря със СЕКТРУМ, това бе достатъчно за мен. Благодарение на чудото на международните телефонните линии, на 13-ти август ние направихме това, което се превърна в 4 часово интервю! И не, ние няма да съкратим нищо от него, нито ще го разделим на части. Разговора, Ви предаваме дума по дума, тъй като това е начина по който ние работим – уважение към отсрещния както и това да правим добра и почтена журналистика! Кредо Мутуа е човек, който Дейвид Айк описва като: “Най-невероятният, изпълнен с познание човек, който имах привилегията и честта да наричам приятел, гений.” След разговора ми с Кредо Мутуа аз бях на същото мнение. Бих желал да добавя, че той бидейки официално неграмотен, беше достатъчно любезен да произнесе буква по буква всички африкански и зулуски думи, имена за статията. С цел правилното им записване от нас. Тези от вас, които имат познания свързани с Африка може би ще намерят много повече полезни неща за проучване отколкото обикновения читател и всъщност цялото това внимание от страна на Кредо е още една черта от характера на откровен и прецизен човек. Ако напоследък сте чели нещо, което ви кара да се замислите или е предизвикателство към вашата Вяра, това интервю ще ви отведе една стъпка по-нататък. И както винаги се получава, Истината винаги звучи по-фантастично и по-невероятно от самата фантастика. Истината или частите от Истината, които са показани на всеки един от нас са всъщност парчета от по-голяма мозайка или по-голям пъзел, ето защо всеки един от нас прави свои заключения отнасящи се до Истината, която други са споделили с нас.

След като прочетете тази информация ще разберете по-ясно защо има опити гласа на Кредо Мутуа да бъде заглушен, а и също ще можете да оцените смелостта му да каже истината без значение какви ще бъдат последствията за него. И нека да ви представя интервюто без повече въвеждащи коментарии.

Мартин: Преди да започнем искам да Ви кажа, че за мен е голяма чест и привилегия да говоря с Вас, бих искал да благодаря на Дейвид Айк и д-р. Юберт, без чиято помощ не бихме били днес тук. Читателите ни са осведомени и знаят за съществуването на променящи формата си извънземни рептилоидни (влечуги), бих искал да обсъдим тяхното присъствие, тяхната командна структура, йерархия на управление и техните планове, начина им на действие прилагани в днешно време. Така че първият въпрос, който ми се иска да задам е: Бихте ли потвърдили, че на практика в момента на нашата планета има променящи формата си извънземни рептилоидни влечуги? И ако това е така, ако го потвърждавате, бихте ли ни казали какво е особенното при тях? Откъде всъщност идват те?

Кредо Мутуа: Сър, може ли вашият вестник да изпраща хора в Африка?

Мартин: Извинете, не Ви разбрах, бихте ли повторили?

Кредо Мутуа: Може ли вестникът ви да изпрати някого до Африка в близко бъдеще?

Мартин: В момента финансовото ни състояние е такова, че не бихме могли, но това може да се промени в бъдеще и да имаме тази възможност.

Кредо Мутуа: Има някои неща, които бих искал да проверите, независимо от мен. Чували ли сте за страна наречена Руанда, Централна Африка?

Мартин: Да.

Кредо Мутуа: “Боговете, които дойдоха” така ги нарича народа на Руанда, така ги наричат хората на Хуту, както и народа на Уатуси и те не са единствените, които познават расата на завоевателите, наречени Имануела, което означава “Боговете, които дойдоха”. Някои племена в западна Африка като племето Бамбара също ги познават. Наричат ги Зишвези, тези, които дошли преди много, много поколения, дошли от небето, били много развита и напреднала раса, която външно приличала на нас, хората. Думата Зишвези означава: хлъзгави, реещи се същества, които падат свободно от небето и се носят по водата. Всеки от нас тук е чувал за народа на Догон, племена от западна Африка, които до един твърдят, че културата им е дадена и е дошла от нормални хора, но всъщност не са… Племето Догон е едно от многото в Африка, които твърдят, че тяхното племе или техният крал са били открити първи от свръхестествена раса от същества, които дошли от небето. Следите ли ми мисълта, сър??

Мартин: Да, разбира се. Моля продължете.

Кредо Мутуа: Сър, мога да продължавам така с часове, но нека да ви разкажа за моите хора, хората от племето Зулу от Южна Африка.

Продължението на статията:

http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=149

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Водолей
  2. gravatar Таня за Хороскоп 2019 за Водолей
  3. gravatar svetski за Хороскоп 2019 за Водолей
  4. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Везни
  5. gravatar Милена за Хороскоп 2019 за Везни