Седмичен хороскоп 10-16 януари 2011 г.

Меркурий преминава в Козирог,

а Марс във Водолей

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица е забележителна с промяната, която идва от смяната на знака, в който се движи Марс. Макар това да се случва в последния ден, неделя, то подготовката трябва да започне по-рано. От неделя нататък, Марс ще се движи, почти около месец, във Водолей. По този начин във втората половина на януари до 23 февруари, ще можете да реализирате много от това, което сте планирали. При всички случаи обаче личните ви сили са недостатъчни и ще ви е нужна голяма подкрепа отстрани, от приятели и съмишленици. През тази седмица силни дни са ви вторник, сряда и особено много четвъртък.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през седмицата започва обещаващо. Планетите на любовта са много добре разположени във вашата карта. Съберете смелост и направете първата крачка към някой, когото харесвате. Моментът е добър за начало на връзка, но не и за начало на нещо ново в служебните ви дела. В понеделник и вторник шансът е на ваша страна, бъдете внимателни с техниката за комуникация – мобилни телефони, интернет… Там е възможно да имате пробиви и неблагополучия. От сряда нататък шансът е на ваша страна, не пропилявайте възможностите, които ви се появяват.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои интересна седмица. Венера, която скоро влезе във вашия знак, ще пръска любов и добро настроение за вас още четири седмици. Но Меркурий напуска знака ви, и това се случва  в четвъртък, когато преминава в Козирог.  Накрая, за довиждане, във вторник и сряда, е приготвил някои капанчета, които за да избегнете, внимавайте много в комуникациите с околните. Меркурий от Стрелец прави квадрат с Юпитер, управителят на вашия знак. На път сте да вземете погрешно решение, да кажете неподходящи думи, пред когото не трябва или да нагрубите някой, който не го заслужава. Момент невнимание може да съсипе дългогодишна работа, или да ви създаде големи проблеми за в бъдеще.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица могат да разширят кръга от полезните си и интересни познанства, което след време да се окаже важно обстоятелство за решаването на важни въпроси. Във вторник и сряда бъдете внимателни в това какво, как и къде говорите. Думите ви може да се изтълкуват по погрешен начин и да не помогнат, а обратно да навредят. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица, за да успеете, важно е да бъдете активни и добронамерени.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица дава много шансове да отбележат плюсове в план графика си. В голяма степен обаче всичко зависи от това доколко сте дисциплинирани и успявате да следвате целите си. Меркурий, управителят на вашия знак, в четвъртък навлиза в Козирог и за вас започва много плодотворен период от около три седмици, когато можете с лекота да правите много неща – да взимате изпити, да решавате сложни служебни казуси, да намирате нужните ви подходящи хора. Във вторник и сряда обаче Меркурий прави квадрати с Юпитер и Сатурн. Избягвайте спорове, и още по-малко не зацикляйте на определено мнение, възможно е да имате проблеми с комуникациите, с технически средства за връзка.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица дава възможности за нови контакти, обещава раздвижване в дела, които са били в застой досега. Във вторник и сряда вашата умереност и сдържаност могат да се окажат изключително ценни, и да ви предпазят от погрешни думи и постъпки. В четвъртък ще се чувствате във свои води. Меркурий идва във вашия знак, а Луната се движи през Телец, чудесна комбинация, която ви дава успех във всичко с което решите да се захванете. В петък и събота предайте добро настроение и повече внимание на любим човек.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци следващата седмица обещава предизвикателства, с които е много важно как ще се справите. В четвъртък Меркурий, вашият управител, сменя знака си, навлизайки в Козирог. Това е много по-добра зодиакална зона, в която ще сте изправени пред решаване на важни въпроси, предимно във финансовата сфера. Вторник и сряда са трудни дни за меркуриевите хора. Меркурий застава в неблагоприятна позиция към Юпитер и Уран. В тези дни бъдете внимателни какво, как и къде говорите. Много от това, което казвате ще се разбира, съзнателно или не, погрешно. От четвъртък нататък имате подкрепа да действате активно за започване на нова работа, сключване на сделки, преговори с контрагенти.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица е наситена с възможности за промени, които обаче изискват повече усилия, за да бъдат в приятната гама. Най-важно е да проявявате търпение и отзивчивост към нуждите на хора, с които живеете заедно или споделяте едно работно място. Седмицата е добра за осъществяване на пътуване, което е организирано отпреди. Бъдете въздържани и не предприемайте внезапни, непредвидени пътувания до сряда. Не се поддавайте на чужди внушения, избягвайте клюки и интриги. В края на седмицата разчитайте на стари връзки и на подкрепата на хора, които познавате отдавна.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица е заредена с позитивни емоции, но това най-добре ще усетите от четвъртък нататък. До сряда ще трябва да сдържате емоционалната си природа и да мислите преди да говорите. Ако е необходимо при конфузни ситуации, дори си бройте наум до десет, преди да си отворите устата. В неделя Марс навлиза във вашия знак и това ще ви даде много предимства в следващите близо четири седмици. В събота и неделя можете да привлечете вниманието на хора, които биха подкрепили идеите и работата ви.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица започва много добре. Можете да свършите планирано и непланирано по най-добрият начин. Във вторник и повече в сряда ще имате доста пречки за преодоляване, противопоставяне от хора, с които работите, и ще трябва да сдържате емоционалната си природа, за да не се налага да си „пренаписвате домашното“. Бъдете тактични,особено ако имате работа с чиновници и разчитате на тяхното добро разположение. Четвъртък и петък са най-добрите ви дни през тази седмица. В събота и неделя ви очакват …нови интересни контакти и вести отдалеч.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица е подходяща за сериозни дела. В понеделник много хора ще ви демонстрират приятелството си и ще искат да ви окажат съдействие. Във вторник обаче някой ще засегне вашата чувствителност,нарочно или не, но при всички случаи се постарайте да не отговаряте на лошото с лошо. По-умният винаги може да намери начин да избегне конфликтна ситуация. От четвъртък до неделя имате повече подкрепа да отстоявате правата си и да правите нещата по вашия си начин.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица започва много добре. Луната е във вашия знак,правейки хармонични връзки с доста от планетите,като до обяд можете да разчитате на нейната всеотдайност и подкрепа. До сряда не е препоръчително да предприемате стъпки, свързани с финанси, взимане пари назаем от приятели или от институция, като банка или заложна къща. Насрочете важни за вас дела за четвъртък. Петък и събота са също хармонични, но още по-добри дни ви очакват през по-следващата седмица.

Най-интересното през тази астрологична седмица

13.01.2011 г., четвъртък, в 13:24 ч, Меркурий преминава в Козирог.

16.01.2011 г, неделя,в 0:41ч., Марс преминава във Водолей.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Риби и Близнаци, през първа и втора четвърт.

Луната е без курсна:

10.01.2011 г. в 13:12 ч. – 10.01.2011 г. в 17:24 ч.

13.01.2011 г. в 4:47 ч. – 13.01.2011 г. в 5:37 ч.

15.01.2011 г. в 14:47 ч. – 15.01.2011 г. в 15:23 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог