Седмичен хороскоп 14-20 февруари 2011 г.

Честит св. Валентин

Пълнолуние в петък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен в първите дни на седмицата ще изпитват трудност да се разпореждат с личното си време. Ангажименти, от различно естество, ще изискват повече време и повече въвлеченост в ситуацията, а шансът за успех не е на ваша страна. Постарайте се да бъдете практични, гъвкави и дипломатични, загърбете комплексите си и в сряда ще получите награда, похвала или поне това, което се случва, ще ви носи голямо удовлетворение. Четвъртък е също хармоничен ден за вас, но в петък се вслушвайте добре в това, което идва като информация и препоръки откъм приятелите ви.

На родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои изключително активна работна седмица. Искате или не, попадате в центъра на събития с голямо значение за бъдещето ви. Някои ще ви ласкаят,очаквайки полза за себе си, други ще ви товарят с проблемите си, а трети истински ще ви се възхищават. Сряда и четвъртък са силните ви дни, когато много врати могат да ви се отворят,стига да не се подвеждате единствено по лъскавото и голямото. В петък, денят на пълнолунието, обстоятелствата работят във ваша полза, ще успеете да приведете в действие намеренията си и да реализирате добри печалби.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец през тази седмица ще постигат успехи , ако се доверят на разума, доброто планиране и личната дисциплина. В понеделник ще ви бъде трудно да се настроите на работна вълна и вероятно ще разпилеете много от енергията и времето си. Сряда и четвъртък са силните ви дни през тази седмица и за тях насрочвайте важни дела, особено ако са свързани с финансовата сфера. Ако това се налага да правите в петък, деня на пълнолунието, то тогава го планирайте за следобедните часове. Събота е добър ден за пазаруване, но в неделя избягвайте прекомерно натоварване.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец понеделник, макар и празничен, или може би точно заради това, е доста напрегнат и зареден с готова да изригне, по незначителен повод, емоционална енергия. Сряда и четвъртък са подходящи дни за сключване на изгодна сделка, за договаряне на условия по покупко-продажба на недвижим имот или закупуване на мебели за дома. Пълнолунието в петък може да изправи пречки пред изпълнението на ваше желание, особено ако то е в различие с намеренията на ваши приятели, или хора със сходни на вашите разбирания и интереси.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата започва с крачка назад, връщане към нещо старо, осмисляне по нов начин на отхвърлена идея или недовършено начинание, или на „приятелски“ взаимоотношения. Във ваша полза е да се освободите от предразсъдъци и нагласи, които ограничават избора ви. В сряда и четвъртък към вас може да бъде отправено изгодно предложение, свързано с важна промяна в живота ви. Пълнолунието ще ви срещне с нови хора и ще ви създаде нови възможности в професионален и в емоционален план. Почивните дни прекарайте в приятелска, добронамерена среда.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог началото на седмицата е напрегнато като в помощ може да бъде едно по-спокойно и разумно отношение към случващото се. Използвайте стари похвати и утвърдени в личната ви практика методи, за да решавате задачите на ежедневието с лекота. Във вторник ще ви е трудно да се срещнете разбиране у чиновници, или всякакви хора, облечени във власт. В сряда можете да разчитате на финансова подкрепа. Пълнолунието, в дните четвъртък, петък и събота, ви носи реализация и удовлетворение.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци следващите дни ще бъдат много напрегнати. В понеделник ще ви трябва много мъдрост и умереност в действията, за да сте на страната на истината и правото. В сряда търсете нови подходи, нови методи в работата си, което ще ви постави в успешна позиция. Пълнолунието в петък е време за реализация,но и за разчистване на сметки с някого или с нещо, което стои на пътя ви. Настройте се на позитивна вълна и това ще повлияе добре жизненият ви тонус и резултатността на работата ви.

На родените под знака на Везни или с асцендент във Везни началото на седмицата поставя изискване да бъдат атрактивни и оригинални и да не следват клишета, изживяли времето си. Ако искате да направите впечатление някому, то трябва да сте много изобретателни. Ще трябва да следвате обаче правилата и да не предприемате стъпки извън нормите, и закона, защото сте в период на взимане на погрешни решения. В сряда и четвъртък можете да направите много за вашето финансово обезпечаване.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата обещава въодушевление и силни емоции, породени както от пълнолунието, така и от струпването на няколко планети в тяхната част от зодиака. В понеделник и вторник ще бъдете подложени на по-голямо натоварване. Както обикновено много хора ще разчитат на вас или ще очакват насоки и инструкции. От сряда до събота имате подкрепа за напредък, за сключване на договор за работа или за извършване на услуга, за уреждане на финансов проблем.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица трябва да бъдат много мотивирани и всеотдайни, за да отговорят на големите очаквания на околните към тях. В някои посоки вашата лична активност е от първостепенно значение, но за да постигнете повече, разчитайте на активното участие и на другите, на близките си на колегите и на приятелите. Ако не са се сетили да ви поздравят за празника, направете си сами подарък. Във вторник чиновници ще ви създават грижи, а в сряда и четвъртък ви очакват добри приходи.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата е заредена с амбиция за отстояване на собствените права. В понеделник и вторник, макар и с цената на големи усилия, ще успеете да защитите собствената си позиция и да прокарате идеите си сред хората, към които те са насочени. В сряда и четвъртък може да получите съгласие или разрешение,което да ви разчисти пътя за полезен ход напред във времето. Пълнолунието в петък ще изостри интуицията ви и ще ви насочи към подходящите за момента хора, на които можете да разчитате.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои забележителна седмица. Пълнолунието в петък е силен акцент, но още по значим е съвпадът на Нептун, вашият управител, със Слънцето, който ще се състои един ден по-рано. Така този едноседмичен период изисква от вас да степенувате задачите си, да си подредите приоритетите и да набележите личната си програма минимум и програма максимум, т.е.,да станете по-организирани и делови.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 17.02.2011г., четвъртък, в 11:59 ч. Слънцето и Нептун са в съвпад.

На 18.02.2011 г., петък , в 10:35ч Пълнолуние в 29°Лъв-Водолей

На 18.02.2011 г., петък 21:20 ч. Венера в квадрат със Сатурн

На 19.02.2011 г., събота, в 2:25 ч., Слънцето навлиза в Риби.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Близнаци и Везни, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

14.02.2011 5:19 – 14.02.2011 7:48

16.02.2011 9:06 – 16.02.2011 11:14

18.02.2011 10:36 – 18.02.2011 11:39

20.02.2011 9:18 – 20.02.2011 11:01

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни