Седмичен хороскоп 21-27 февруари 2011 г.

Меркурий и Марс преминават в Риби

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоят напрегнати дни, в които запазването на хладнокръвие и здрав разум, е много важно за добрия изход на ситуациите. В деловите отношения има дисхармония и взаимно неразбиране, породено от разгръщащият се квадрат на Юпитер и Плутон в кардиналните Овен и Козирог. Някъде по върховете „атове ще се сритат“, а надолу по веригата „ще го отнесат магаретата“. В четвъртък и петък много от това, което е било скрито от очите и сърцето ви, ще излезе наяве и ще ви провокира да действате. За родените в първата декада, през месец март, настъпва време на разчистване и приключване.

На родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв, които са били предвидливи, умели и настойчиви в стремежите, предстоящата седмица дава поводи за самодоволство. До сряда можете да се сдобиете с желаното, да получите кредит, да продадете или купите недвижима собственост. В четвъртък и петък обстоятелствата работят във ваша полза. Това, което на други носи неудобство и разочарование, на вас може да донесе радост и удовлетворение. Това, което някой е изхвърлил или изоставил, за вас може да се окаже ценна находка – полезна вещ или перспективна връзка. Доверете се на интуицията си и действайте според съвестта си.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец през тази седмица ще имат нужда от подкрепа и защита. Напрегнатият аспект на управителя на знака- Юпитер с Плутон, е в основата на противоречия, които могат да възникнат както в професионалната сфера така и в полето на емоционалните взаимоотношения. Препоръката е да не започвате нови неща, преди да сте изчистили старите си задължения. Четвъртък и петък са силните ви дни, предстоят ви срещи с интересни хора и мистични преживявания,които ще ви доведат до ново познание.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои интересна работна седмица. В понеделник обаче ще ви бъде трудно „да се отлепите от земята и да полетите“. Някой или нещо ще ви дърпа назад, може да е недовършена или некачествено свършена работа, нуждаещ се от помощ колега или недобре работеща техника. Вторник,сряда и четвъртък са силни дни, в които ще успеете да намерите решение на сложни въпроси, и усилията, независимо че няма да са малко, в края на краищата ще се увенчаят с успех. В петък избягвайте конфликти с чиновници или униформени представители на властите.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата обещава интересни преживявания. Очакват ви промени в средата на общуване и повече възможности за изява, които да ви донесат освен похвали също така и конкретни предложения. В понеделник ще трябва да си уредите стари сметки, да платите такса или задължение, да излезете с достойнство от някаква неловка ситуация. Във вторник Меркурий сменя знака си, преминавайки от Водолей в Риби, като за вас това означава повече емоции в отношенията с партньора, както и съпричастност към плановете и стремежите му. В четвъртък и петък е важно да имате достоверна информация за случващото се около вас, за да не отидат напразно добрите ви идеи и почтени намерения.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица носи предложения за промени. Някои ще бъдат отправени отвън, от близки хора, а други ще са плод на натрупано отегчение и нужда от раздвижване в емоционален и физически аспект. Намерението ви да започнете сериозни занимания във фитнеса в този период се съчетава с възможността да отделите време за това. А някои могат да се запишат в школа по танци. Моментът е добър за закупуване на нова кола,замяна или сериозен ремонт на старата Петък е неблагоприятен ден за родените в първата декада на знака, през месец декември.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата започва не особено оптимистично, заради стари неща, които трябва да бъдат поправяни или направо вече им е дошло времето да бъдат изхвърлени. В отношенията с околните се налага също така взимане на по-твърд курс на поведение, за да си дойдат нещата по местата. Добре е да обърнете внимание на отправени преди време покана или предложение за нова работа, или партньорство. От вторник Меркурий е в Риби и ще ви се наложи да подхождате с повече търпение и загриженост към проблемите на хората около вас.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои динамична работна седмица. Добро възнаграждение за труда им очаква мнозина от вас. Вторник, сряда и четвъртък са дни, в които успявате да следвате интуицията си, а не на последно място и добрият шанс ви помага да реализирате намисленото. Бъдете внимателни да не пресичате пътя на чужди интереси, което в случая може да ви създаде сериозни пречки. Петък е напрегнат ден за родените в първата декада на зодията, родените през септември.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата започва с разминаване в очакванията за помощ от страна на близки хора. Затова пък във вторник получавате дори в повече от това, което сте очаквали. Повечето от вас са в слънчевия период на личната си слънчева година, когато успехът идва най-вече в резултат на личната активност. Сега можете да реализирате добри приходи, а в края на седмицата ще имате и повече поръчки и оферти за работа. Едно от условията е да бъдете умерени в претенциите си, а също така да сте наясно какво искате.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица ще трябва да отделят повече време и внимание на домашните дела. Някои неща ще се наложи да вземете на пряк отчет, а при други – направо да се нагърбите сами да си ги свършите. През следващите дни още две планети добавят подкрепяща енергия към вас. Меркурий и Марс навлизат в сродните ви по стихия- Риби. Така, заедно с участието на Слънцето в Риби, ще имате кураж да се захванете със значими неща. Особено подходящ е периода за учене, за специализация в някаква нова насока, или за задълбочаване на знанията с преминаване на по-високо ниво на обучение. В емоционалната сфера също се очаква свежо раздвижване. Петък е неблагоприятен за родените в първата декада на знака, юнските Раци.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои много емоционална седмица. Във вторник и сряда, когато Луната се движи през вашия знак, личната ви инициатива ще бъде тази,която ще задвижи механизма на делата ви в правилната посока. Ще бъдете желан партньор или събеседник. В рамките на няколко дни можете да приключите нещо старо и да отправите поглед към нови проекти и начинания. В четвъртък и петък някои ще имат добри приходи, но други могат да останат недооценени и разочаровани.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои особена седмица. Във вашата зона на зодиака се оформя стелиум от три космични тела- Слънцето, Меркурий и Марс, енергията на които ще усетите по-силно в седмиците на растяща Луна. Но и сега, от вторник нататък, в последната фаза на Луната, тонусът ви ще бъде добър и желанието за разнообразие – по-голямо. Духовният ви живот ще бъде по-активен, възможно е да имате странни изживявания, необичайни усещания, запомнящи се сънища.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 21.02.2011г., в 22:53 ч . Меркурий преминава от Водолей в Риби

На 23.02.2011г., в 3:06 ч. Марс преминава от Водолей в Риби

На 25.02.2011г., в 22:40 ч. Юпитер и Плутон са в точен квадрат в 7Овен-7Козирог.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Везни и Козирог, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курсна:

22.02.2011 г., в 10:35 ч. – 22.02.2011 г., в 11:29 ч.

24.02.2011 г., в 13:14 ч. – 24.02.2011 г., в 14:46 ч.

26.02.2011 г., в 20:08 ч. – 26.02.2011 г., в 21:32 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

8 коментара so far »

 1. libra каза,

  Писа на февруари 21, 2011 @ 17:36

  Аз съм родена на 3 окт, слънцето ми е 9 градуса везни, първа декада ли съм, защото на много места дават датата ми към втора декада?

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 22, 2011 @ 10:47

  libra,
  зависи от годината и от часа,защото 3 октомври е на границата на първа и втора декада.
  В някои години на 3 октомври Слънцето е в 9 градуса и …минути, а в други години е в 10 градуса и … минути. Затова Слънцето в първия случай е в 1 декада а във втория във 2 декада на знака Везни.

 3. Катерина каза,

  Писа на февруари 24, 2011 @ 15:25

  Здравейте Муси Дачева! Следя редовно хороскопа си при вас, но ето че в този сайт http://www.zodiite.net/sedmichen-horoskop/ го използват,името ви го пише но все пак ви казвам ако не знаете :) Защото в много други сайтове се повтарят хороскопите или са взети изречения от вашите и като цяло се обърках .. от най – различни до най подобни или вече четени .. от лъжлива информация.

  Затова ви поздравявам за вашия труд и работа! :) И ви благодаря!

 4. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 25, 2011 @ 0:43

  Катерина,
  много ви благодаря :)
  Специално този сайт ми поискаха съгласие да публикуват седмичните ми хороскопи. Доколкото виждам изпълняват условията, при които съм дала съгласие. А за други сайтове незнам, не съм се разхождала скоро по интернет :)

 5. libra каза,

  Писа на март 1, 2011 @ 19:06

  аз нали затова питам- при положение, че е 9гр. слънцето ми, така излиза в една онлайн астропрограма,то значи е 1 декада, нали?

 6. Муси Дачева каза,

  Писа на март 1, 2011 @ 21:44

  libra,
  въпросът ви започва с “Аз съм родена на 3 окт…”, което значи, че ако си вкарате датата в астрологична програма,в зависимост от годината, може да бъде в 1 или 2 декада. При условие,че програмата ви дава 9 гр и нещо Везни, не виждам смисъл от въпроса ви, защото декада значи 10. В първа декада е слънцето от 0 градуса до 9 градуса 59 минути и 59 секунди.

 7. Теодора каза,

  Писа на март 5, 2011 @ 17:16

  Муси, а какво се очаква за Близнаци като влезе Опашката на дракона в знака?

 8. Муси Дачева каза,

  Писа на март 7, 2011 @ 13:32

  Теодора,
  различни неща, но с две думи може да се определи като освобождаване от предразсъдъци или при някои хора от илюзии, които сами са си създали за собствено удобство.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни