Седмичен хороскоп 27 септември – 3 октомври 2010 г.

и в

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои натоварена с ангажименти работна седмица. Основната тема са парите, тяхното заработване, увеличаване и спестяване. Вторник е силен ден, в който можете да направите успешни крачки за подобряване на финансовото си състояние. Четвъртък и петък са неблагоприятни за тези от първата декада на знака. Не насрочвайте за този ден важни срещи, освен ако не са свързани с разчистване на стари сметки. В почивните дни ще ви дойдат добри идеи за справяне с належащ за разрешаване проблем.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои натоварена в много отношения седмица. На прага сте на нов цикъл, в който навлизат Слънцето и Сатурн, и който се отключва със съвпада им през тази седмица. Предстои да преминете през отбягвани досега препятствия, да застанете „очи в очи“ с проблем и да осъзнаете необходимостта да се изправите пред страховете си и да ги преодолеете. Във вторник и сряда разчитайте на подкрепата на покровител или стар приятел. В четвъртък и особено в петък си налагайте въздържане от остри реакции и спокойно приемане на случващото се.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящите дни предлагат решаването на важни дела, които имат отношение към бъдещето. Седмицата минава под знака на съвпада на Слънцето и Сатурн, който активира сложните космични взаимоотношения на управителя на знака- Юпитер. Предизвикателства ще имате от различни страни и част от тях целят да се освободите от някои предразсъдъци, задръжки и страхове. Важни неща насрочвайте за вторник, в сряда ще бъдете поставени пред избор и нека разумът наклони везните в правилната посока. В четвъртък не решавайте нищо, стойте настрани от активни действия, избягвайте провокациите. Петък следобед и в почивните дни ситуацията се хармонизира.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата започва успешно. Луната се движи във вашия знак и ви дава подкрепата, от която се нуждаете. Във вторник бъдете бързи и умели, ще можете да изтъчете платно на два стана и да се подсигурите за дълъг период напред. В сряда шансът е на ваша страна и можете да спечелите от нечия разсеяност. Но четвъртък е неблагоприятен ден в много отношения, бъдете внимателни на път и избягвайте попадане в конфликтна ситуация и компанията на агресивни хора.

ДЕВА
Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева до края на седмицата, когато Меркурий излиза от вашия знак, могат да свършат куп неща по своя си начин. Бъдете бързи, находчиви и помагащи, дори там където другите не осъзнават нуждата или не оценяват помощта ви. Отношенията ви с хора, живеещи надалеч придобиват важно значение. До сряда договаряйте условия за работа и заплащане. В четвъртък ще се изправите пред служебен проблем, който не търпи отлагане, а в петък ситуацията може да стане още по-заплетена и напрегната заради включването на Меркурий в негативни аспекти. Ще ви е трудно да постигнете справедливост и удовлетворение, разчитайки на логика и праволинейност.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои запомняща се седмица заради съвпада на управителя Сатурн със Слънцето в петък. До сряда периодът е добър за решаване на въпроси от служебен характер, привеждане в действие на намерения свързани с хора, които работят за вас или са ви в подчинена позиция. На прага сте да направите важни крачки в професионалния си път. Не планирайте нищо важно за четвъртък и петък до обяд, в този период е заложен силен разрушителен момент и нищо смислено и градивно не бихте постигнали. Четвъртък и петък са рискови за здравето на родените в първата декада на Козирог. В почивните за други дни – събота и неделя, вие можете да свършите много работа.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящите дни носят много възможности. Шансът е на ваша страна в дните до сряда. Бъдете активни, ако искате да прокарате своя идея и план, ще имате подкрепата на нужните ви хора, стига да намерите подходящия подход. Личното ви участие, чар и аргументирано слово са много важни за успеха ви. От четвъртък нататък Меркурий застава в неблагоприятна позиция и претенциите към вас ще нараснат. Бъдете внимателни в това, какво говорите и как реагирате на казаното от други.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица отбелязва важен етап в живота. Съвпадът на Слънцето и Сатурн във вашия знак, полага началото на нов цикъл за някои в професионалната сфера, за други в личните взаимоотношения, а за трети и в двете. Макар Слънцето и Сатурн да се срещат всяка година, то за родените в първата декада на Везни, това е уникално събитие за последните три десетилетия. В следващите дни може да постигнете успех след продължителна битка или да се предадете, ако силите не ви достигат. Бъдете активни във вторник, не жалете усилия и усмивки, за да постигнете своето. Петък е неблагоприятен за родените в първата декада на знака.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей в началото на седмицата може да бъдат подведени да кажат или направят нещо, което е в разрез с личната етика. Вторник, сряда и сутринта на четвъртък са силни дни, в които шансът е на ваша страна. Може да получите дългочакан резултат, да сключите изгодна сделка или да се представите в отлична форма, там където трябва. В четвъртък след обяд и петък сутринта се настройте на непукистка вълна, за да не разширите конфликтна ситуация, която макар и ярка, е краткотрайна. В почивните дни бягайте в планината или по морския бряг, движете се и радвайте на дребните неща в живота.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои ангажирана предимно със семейни дела седмица. До сряда голяма част от енергията ви ще бъде насочена към справяне с въпроси, в центъра на които са ваши близки. Вашите знания и уменията ви да общувате ще бъдат оценени високо от хора, които са надалеч, и от своя страна ще ви донесат ползи в бъдеще. Ще получите дълго чакана информация,която може да внесе промяна в някоя страна от живота ви. Разчитайте на интуицията си и записвайте по-ярките сънища. Родените в първата половина на знака да бъдат внимателни в четвъртък и петък, когато малка искра може да запали голям огън в домашното огнище.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоят напрегнати работни дни. Имате възможност да сключите изгоден трудов договор или съглашение за съвместна работа. Защитавайте собствените си интереси, но оставете място и за другите, за да бъде справедливо разпределението на правата и задълженията. В петък, когато някои се вайкат, при вас може вятърът да задуха в много добра посока и да се появят невероятни възможности. Бъдете активни, целенасочени и последователни в намеренията си. Почивните дни използвайте за движение, спорт и пълноценно разтоварване от грижите.

РИБИ
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби започват успешно седмицата, с обещание за решаване на проблемите им и добри приходи. Добрата тенденция ще се задържи до сутринта в четвъртък, затова бъдете активни и съсредоточени в това, което искате да постигнете. През втората половина на четвъртък и сутринта в петък е важно да не си позволявате разсеяност и невнимание, които могат да ви костват пари и здраве. Събота е любовен ден, посветете го на човек, когото обичате. В неделя отделете време да обмислите добре плановете си за близкото бъдеще.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 1 октомври 2010 година, петък, Слънцето прави точен съвпад със Сатурн в 7-я градус на Везни.
На 2 октомври 2010 година, събота, в 0:35: часа, Меркурий прави точна опозиция с Юпитер, а в 16:23 часа с Уран.

На 3 октомври 2010 година, неделя, в 17:03 часа, Меркурий преминава от Дева във Везни.

Луната през тази седмица се движи между знаците Телец и Лъв, през трета и четвърта четвърт (фаза).

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: , , ,

1 коментар so far »

 1. libra каза,

  Писа на септември 27, 2010 @ 13:40

  Госпожо Дачева,
  при мене този съвпад на сатурн и слънце в петък прави точна опозиция с луната ми в 7д., а сатурн ще направи точен съвпад с рожденото ми слънце във 2д. чак на 12 октомври, въпреки че съм първа декада везни(9градуса е първа декада или греша?) Значи ли това, че написаното сега за съвпада на слънце и сатурн при мене ще се случи тогава или останалите планети вече ще са на друга позиция и общите тенденции няма да са същите?
  Благодаря Ви и успешна седмица!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Водолей
  2. gravatar Таня за Хороскоп 2019 за Водолей
  3. gravatar svetski за Хороскоп 2019 за Водолей
  4. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Везни
  5. gravatar Милена за Хороскоп 2019 за Везни