Хороскоп 2014 за Стрелец

Муси Дачева

През 2014 година планетите ще бъдат много по-благоразположени към Стрелец. Доминирането на водната енергия в 2013-та вероятно бе емоционално изтощителна за повечето стрелци. Сега обаче идва вашето време и то от две места, две важни планети навлизат в огнената стихия.

Най-силното влияние естествено идва от Юпитер, управителят на знака. До лятото на 2014-та Юпитер продължава да се движи през Рак, в който знак влезе през лятото на 2013 година. В Рак Юпитер е в силата си и вероятно мнозина са усетили подкрепата му. Юпитеровото влияние засилва родителското чувство, отговорността към наследниците, нуждата да оставим някого след себе си на тая земя. В много семейства, където има Стрелец се правеха годежи и сватби, родиха се деца. Но докато в предходната година на Юпитер в помощ бяха Нептун и Сатурн, с които правеше Голям тригон няколко месеца, сега ситуацията е различна.

Движейки се през кардиналния Рак в зоната, в която е квадратът Уран-Плутон, Юпитер се включва в Голям кардинален квадрат няколко пъти през годината. Това са периоди, в които принципът на разширение и разгръщане ще стане неконтролируем за някои хора и обстоятелства.

Напрегната ситуация в кардиналния кръст при вас засяга финансовата сфера – личните доходи, общите сметки и спестявания, кредити, собствености, печалби и разходи. Такива периоди са месец януари, последната седмица на февруари, втората половина на април, втората половина на юни, време неблагоприятно за инвестиции, за покупко-продажба на имоти, за уреждане на наследства.

От юли нататък ситуацията се променя. Юпитер преминава в сродния по стихия огнен знак Лъв на 16 юли 2014-та и ще се движи през него до 11 август 2015 година. В този период от време Юпитер ще направи тригон към вашето рождено Слънце. Юпитер ще пробуди интереса ви към живота в неговата цялост, ще ви се иска да знаете повече за света около вас, за хората и природата, да пътувате в непознати страни, да опознавате други култури, да учите чужди езици, да се занимавате с философия, с география и туризъм.

Преминаването на Юпитер през Лъв ще накара мнозина да учат повече, да искат по-добро образование за себе си и за децата си, да имат научни постижения и повече дипломи. Това ще бъде период, в който ще сте по-чувствителни към ценностите изповядвани от хората около вас, към морала на обществото и спазването на етичните норми. Тези, които се занимават с писане ще публикуват книгите си, успех ще имат издатели и лектори, хората на науката, преподавателите във ВУЗ.

Напредвайки през Лъв, от юли до края на годината, Юпитер ще направи благоприятни и неблагоприятни аспекти с останалите планети. Най-благоприятно е неговото влияние върху Стрелец през втората половина на септември, когато застава в тригон Уран от Овен и до средата на октомври, когато към тях се присъединява Марс от Стрелец.

От 13 септември до 26 октомври Марс се движи през вашия знак. Това е период на приповдигнато настроение, по-високо самочувствие и самоувереност, която ще ви кара да приемате повече предизвикателства. Периодът е добър за тези, които се занимават със спорт. Високи постижения очакват спортистите в периода 23 септември 4 октомври.

Нептун продължава да напредва бавно през Риби и през дъното на слънчевия ви . Той ще ви дава онова усещане за психическа стабилност, от което се нуждаете в трудните периоди на годината. Нептуновото влияние носи чувствителност към проблемите на хората от семейството, много голяма ангажираност с домашните дела, добър усет кога, как и какво да се направи за подобряване условията на живот на любимите ви хора. За родените в първите пет градуса на знака през годината може да бъде по-трудно да се ориентират в някои чисто битови ситуации, ще се подвеждат по неща, които носят привидна стабилност, ще грешат в преценката си за хора и обстоятелства.

Годината 2014-та е забележителна за Стрелец заради Сатурн, който в края на годината, на 23 декември, предстои да премине на ваша територия. Преминаването на Сатурн през собствения знак се случва веднъж на около 30 години. За последно Сатурн е бил в Стрелец между 17.11.1985 и 12.11.1988 година.

Сатурн ще постави на изпитание някои страни на живота ви, в зависимост от това къде се намира в рождената ви карта. Най-напред ще усетят влиянието му тези, родени в началото на знака и в първата декада на Стрелец. Така през последното тримесечие на годината ще ви се налага да бъдете по-организирани, да правите най-важното, да го приключвате и тогава да започвате следващото, защото е важно да сте концентрирани и всеотдайни на това, с което сте се захванали.

От 8 декември нататък Юпитер е ретрограден, затова не оставяйте важни дела за края на годината. В средата на декември обаче той застава в тригон със Слънцето и това празничен финал на годината , от който можете да се почувствате щастливи и удовлетворени.

27 декември 2013 г.

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

7 коментара so far »

 1. beba каза,

  Писа на януари 9, 2014 @ 8:46

  Ехеее, браво най – накрая подредихте пасианса и се появи и Стрелеца :)

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 9, 2014 @ 11:30

  Свърши ми боба, затова се забавих! :)
  Едно благодаря щеше да бъде достатъчно! :)

 3. Петя каза,

  Писа на януари 9, 2014 @ 18:45

  Честита Нова Година г-жа Дачева,благодаря за хороскопа.Желая Ви много здраве!

 4. Кателина каза,

  Писа на януари 9, 2014 @ 19:32

  Много ви благодаря за хороскопа!!! Нищо не споменавате за любовта, означава ли това, че няма да е силна за стрелците в това отношение 2014г.? :)

 5. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 13, 2014 @ 13:03

  Кателина,
  емоционалният живот ще се движи паралелно с другите сфери, но наистина 2014 година не дава голяма подкрепа в любовта за Стрелеца. Венера и Марс прекарват голяма част от годината в квадрат помежду си. През май,когато Венера е в Овен и би трябвало да е добре за Стрелец, Марс е във Везни. Когато тя е в Лъв през август и септември,Марс е в Скорпион, отново са в квадрат. В края на годината ситуацията на любовния фронт е по-благоприятна, но като цяло 2014 година е делова година за Стрелец.

 6. Katelina каза,

  Писа на януари 14, 2014 @ 17:49

  Много ви благодаря за подробният отговор!! Поне да не сме с напразни надежди за силни любовни трепети, а да си насочим вниманието към деловата сфера!! :) Хубава година и на Вас!! :)

 7. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 22, 2014 @ 11:23

  Понякога любовта пламва на работното място! :)

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР
  2. gravatar Муси Дачева за 2020 астрологичен преглед
  3. gravatar Десислава за НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР
  4. gravatar Деси за 2020 астрологичен преглед
  5. gravatar Милена за 2020 астрологичен преглед