Хороскоп 2021 за Рак

Ra12Хороскоп 2021 за Рак

Муси Дачева

За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, отминалата 2020 година бе последната от трите години на сатурнова криза. Тези със слънце/асцендент в последните градуси на Рак ще имат безпокойства и през пролетта на 2021 година, заради Сатурн, но и заради Плутон, който продължава транзита си през Козирог. Изместването на Юпитер и Сатурн във Водолей, променя фокуса на внимание в зоната на притежанията, на подкрепата отвън. Там влиянието на Юпитер е много благоприятно и ще ви радва с възможности и придобивки които надхвърлят очакваното. Ако не беше Сатурн, който да слага ограничения. Сатурн от своя страна е привърженик на сериозното отношение към всякакви ресурси. Ще ви помага да си намерите силен покровител, или да постъпите на работа във фирма, която е добре обезпечена. С негова помощ ще имате неголеми, но стабилни доходи.

Плутон,който остава в зоната на партньорството е трайна фокусна точка на желанието да имате надежден партньор. За съжаление Уран от хармоничния на Козирог Телец няма да го подкрепи. Това ще направи Нептун от Риби, който нализа в третата декада на знака. От април до декември планетата на мечтите застава в секстил към Плутон. Ще имате възможността да попаднете на близък по разбирания човек и тази връзка да е повече духовна отколкото физическа,но ще ви дава жадуваната подкрепа.

Марс ще ви тревожи за кратко през януари докато излезе от кардиналния Овен на 7-ми. Стъпвайки в Телец огнената му природа не може да издържи на изкушението да премери сили с големите от другия неподвижен знак Водолей. За месец напред успява да направи три важни квадратури и един ценен съвпад. Придвижвайки се зоната на неформалните връзки и eкипната работа Марс ще ви създава поредица от безпокойства с реални и виртуални приятели. Бъдете внимателни с включванията си в социалните мрежи през първите месеци на годината. Точният съвпад на Марс с Уран на 20 януари може да донесе сериозни проблеми в комуникацията. Но също така и поне една гениална идея, която да разработвате в бъдеще. Времето е за будно сънуване. Помнете и записвайте мислите, които ви минават в просъница, и в будно състояние, те ще ви насочват и предлагат решения.

Конфронтацията на Марс от Телец с Юпитер и Сатурн ще ви създава проблеми с хора,с които се пресичат интересите ви, имате наемни отношения, зависите от тях за доходите си, или имате общи инвестиции. Това ще бъде по-често през месеците януари-февруари, юли, ноември-декември. За дългосрочни договаряния избягвайте времето на ретроградната фаза на Меркурий между 30 януари и 21 февруари.

Месец април е обновяващ и предизвикателен. Новолунието в Овен е на 12 април в 22 -я градус на знака. В зоната на нарастваща Луна, Марс идва във вашия знак като ще остане до края на месец май. Енергията, с която ви зарежда планетата воин е много ценна в периоди на отстояване на собствената си позиция, но също така да създадете нужните контакти и да организирате хората около вас. Ще ви помага преминете успешно през коридора на затъмненията от средата на май до средата на юни.

През юни е втората ретроградност на Меркурий, между 30 май и 22 юни в Близнаци. Периодът е добър за творческа работа и усамотяване. Някои разкрасителни процедури ще ви привличат, заради движението на Венера през вашия знак. Избягвайте намесата на скалпел, наблягайте на движение и балансирано хранене.

През юли Слънцето е във вашия знак, а Венера и Марс танцуват заедно Лъв. Новолунието в Рак на 10 юли е добър стартов момент за начинания, които изискват по-голям финансов ресурс.

През месец август настъпва добър период за съчетаване на полезното с приятното. Учене и почивка, пътешествие и придобиване на нови умения. Внимавайте с неохраняеми водни басейни през втората половина на месеца.

През септември планетарната енергия е добре балансирана. На 7 септември е новолунието в Дева на фона на подкрепящи земни тригони. Пълнолунието в Риби на 21-ви подканя за промени в работната среда и нови работодатели.

От 30 август Меркурий е в другия кардинален знак Везни ще се задържи в него до 6 ноември. В зоната на семейната среда Меркурий се включва с неговата противоречива енергия. Носи разнообразие, раздвижване, нови хора, но и много безпокойство и разминаване в отношенията с най-близките. Между 27 септември до 18октомври е третата, последна, ретроградност на планетата на комуникациите, отново във въздушен знак. Не е добър период за домашни ремонти, за договаряне на услуги свързани с благоустройването на дома. За преместване също не влияе еднозначно. Избягвайте сключване на договор за наем, ли за покупко-продажба, в този период. При пълнолунието в Овен на 20 октомври са възможни някои важни промени в дома.

Месец ноември е марсов период на годината като Слънцето и Марс са в зоната на любовта, и романтиката,което прави личните отношения много интензивни, и обвързани със събития. На 4 ноември е новолунието в другия воден знак Скорпион, а на 6-ти и Меркурий добавя пъстрота в зоната на любовта и децата.

През ноември и декември е втората група затъмнения. Лунното е на 19 ноември в 27 Телец, а слънчевото затъмнение на 4-ти е в 12 градуса Стрелец. От 5 ноември Венера е в Козирог. Планетата на любовта ще бъде по-дълго време в зоната на партньорството, до края на годината. В последния месец на годината тя ви носи много нови и интересни контакти, добро приемане в среда, който ви привлича, възможност за изграждане на дълготрайни отношения. Но, бъдете внимателни в края на месеца, когато Венера е ретроградна, от 19 декември, там където е необходимо, проявявайте повече дипломатичност и такт.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Етикети:

2 коментара so far »

 1. БОБИ каза,

  Писа на януари 6, 2021 @ 16:31

  Честита Нова година , много здраве и творчески успехи ви желая.Кога да очакваме другите хороскопи за 2021година за близнаци , везни и др.

 2. дафи каза,

  Писа на януари 7, 2021 @ 13:38

  Ще има ли хороскоп за телец?

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни