Седмичен хороскоп 11-17 септември 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERAГолям огнен тригон

Слънце и Сатурн в квадрат

Меркурий и Марс в съвпад

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

През тази астрологична седмица в центъра на събитията е Венера. Планетата на любовта се движи през огнения знак Лъв, в който знак навлезе на 26 август, и в който ще остане до 20 септември. В следващите дни Венера се придвижва към сложна конфигурация от планети, съставена от голям тригон и бисекстил, или така нареченото хвърчило. Тази планетна формация ще се задържи през цялата седмица.

Венера ще направи тригон със Сатурн, съвпад със СЛВ, секстил с Юпитер, тригон с Уран. Като благодатна планета, енергията от нейните аспекти ще повлияе партньорските взаимоотношения в позитивна посока, носейки радост и удовлетворение от общуването, много любов, силни емоционални преживявания,стремеж за хармония и подобряване на микроклимата в двойката, в семейството, на работното място, и в социалните мрежи.

Юпитер от своя страна също е участник в планетния сбор на добра воля. От знака на хармонията и красотата – Везни, преди да се конфронтира с Уран, благодатната планета се включва активно в екипа на Венера-Сатурн-Уран за намиране на най-добрите решения. А необходимост от това има заради други аспекти, които се развиват паралелно с голямата хармонична планетна конфигурация. Това са квадратурата на Слънцето и Сатурн, която става точна преди изгрев в четвъртък, но ще охлажда страстите от началото на седмицата и съвпадът на Меркурий и Марс. Последният става точен в събота, и като аспект стимулиращ ума от една страна, но от друга и недобрите намерения у определена група от хора, носи притеснителен полъх в края на седмицата.

Ако до четвъртък,включително напрегнатите отношения между Слънце и Сатурн задава рамки, дърпат назад с предразсъдъци и предубеждения, то през втората половина на седмицата Венера има свобода на действие, дори в повече, заради тригона и с анархиста Уран. Така това, което е изглеждало сложно и трудно решимо през първата половина на седмицата, през втората, от четвъртък нататък, има зелена светлина и свобода на изразяване.

Животът е училище!

Много радостни мигове за учители и ученици през цялата седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои емоционална седмица. Планетата на любовта ви прави чувствителни към отношението на околните, като също така раздвижва най-тънките струни на душата ви. Венера прави тригон със Сатурн в средата на седмицата, което е добър астрологичен фон за сериозни стъпки в полето на личните взаимоотношения. И не само там. Вашите идеи сега намират добър прием. Можете да представяте с очакване за успех свое произведение, книга, пиеса, картина, или програмен продукт, пред публика,която наистина може да ги оцени. Но също така ви предстои и сериозна работа и поемане на повече отговорности,за да се реализират идеите в практиката. В седмицата,когато децата тръгват на училище, аспектите на Венера ви правят ангажирани и включени в преживяванията на тези, които за пръв път влизат в учебно заведение. Темата деца може да съживи отношенията в някои двойки, като даде нова посока на общите усилия.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда, четвъртък, събота и неделя.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои забележителна седмица. Венера, планетата на любовта, прави активните си комуникации с другите планети от ваша територия, включвайки ви по този начин в разнообразни по характер ситуации. Във вашия знак е и съвпадът ѝ със северния лунен възел, което за част от групата може да даде начало на любовно увлечение, трайно и сериозно. Нищо не се случва от само себе си, необходимо е да дадете „заявка“, да покажете желание и готовност. Освен че ще трябва да обърнете внимание на емоционалния си живот, в следващите дни важна тема ще бъдат финансите. Има още много какво да се желае по отношение финансова дисциплина, коректни разчети, балансиран бюджет. И не гледайте в „чуждото канче“. Във вторник и сряда са възможни изненади по темата приходи-разходи.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, четвъртък, събота и неделя.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои подвижна седмица. Стремежът ви да се отзовете на всеки зов за помощ и да „огреете навсякъде“ ще бъде поощряван, но с известни резерви, до изчерпване на силите. Затова преценявайте добре с какво се захващате сега и на момента, и какво можете да отложите за следващата седмица например. В личния си живот също сложете рамки, макар и големи и гъвкаво, но все пак задаващи някакви правила. Това е темата на Сатурн, която ще изкристализира във вторник и сряда, когато планетата застане в квадратура със Слънцето. И Лилит,която е близо до Сатурн взима участие в някои напрегнати и разочароващи обстоятелства, които обаче не са в състояние да смутят вашата позитивна природа. И няма как иначе Юпитер и Венера, благодетелите, са в хармонична връзка изпращайки ви подкрепа и добро настроение.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда, четвъртък, събота и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, седмицата започва с Луна в Телец. Възлагат ви се големи очаквания в следващите дни. Венера е много активна и това се отразява на отношенията ви с околните, които се изпълват с топлина и разбиране, присъщо на спокойната ви земна природа. Някой ще се радва да бъде в обкръжението ви и да споделя радостта от случващото се. Бъдете щедри и всеотдайни, грижете колкото за своите, толкова и за чуждите интереси, тогава ще извличате най-голяма полза. Имайте готовност да приемете поздравления и похвали, заслужени разбира се. И разходи, по-големи от предвиденото.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, четвъртък и неделя.

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои седмица на внезапните промени. Част от това, което сте планирали за следващите дни ще претърпи обрат, ще изисква бързата ви реакция и размествания в графика. Великодушието на Венера и на женската група от близките, или обкръжението, ще са ви много необходими. Особено срещу нечия недобронамереност. Бъдете дискретни за планове, намерения и очаквания. Въздържайте се от критични изказвания до възможния минимум през първата половина на седмицата. През втората – имате възможност да привлечете на своя страна одобрение и приятелска подкрепа.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, четвъртък, събота и неделя.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои седмица на странните обстоятелства. Активността в огнените знаци и образувания голям тригон активира най-скритите, тайнствени и интровертни зони на слънчевия хороскоп. Някои неща ще ви се получават с лекота, някои въпроси ще решавате интуитивно, без да имате представа за пълната картина, разчитайки само на натрупания досега опит. На пръв поглед случайни срещи с хора, могат да се окажат съдбоносни. Квадратът на планетния управител със Слънцето в средата на седмицата обаче може да ви поднесе изненади от някой, който не се придържа към правилата и коректността. Добрата тенденция свързана с резултатност в професионалната сфера продължава и през тази седмица.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда, четвъртък и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои подвижна седмица. Луната е във вашия знак в дните вторник и сряда и това прави първата половина на седмицата лично ориентирана. Отделете време за себе си, погрижете се за нуждите си, не разчитайте на другите и няма да бъдете разочаровани. Изчиствайте навреме недоразуменията с хората от семейството и близката приятелска среда. Благоприятното венерино влияние през тази седмица при вас може да се изрази в поредица от нови срещи и интересни запознанства. Свободните сърца имат подкрепата и на Юпитер от Везни, който до 10 октомври ще се движи в сродния по стихия знак, а сега заедно с Венера и Сатурн е вдъхновител на новите, и то сериозни, връзки.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, четвъртък, събота и неделя.

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, седмицата предлага много възможности за подобряване на отношенията с околните. Венера, вашият планетен управител, е много активна в това отношение в следващите дни. Ако се настроите на нейните вълни, планетата на любовта,красотата и хармонията, ще ви възнагради с пълни шепи. За да получиш обаче, трябва преди това да си дал. Иначе плащаш двойно, че и повече. И то не винаги в материален аспект. Приятелската подкрепа, и тази на близките ви, ще бъде много важна сега, особено ако сте се захванали със сложна задача, или голям проект. В края на седмицата си позволете повече свобода в личния живот. Юпитер е във вашия знак до 10 октомври, а сега заедно с Венера ви предлагат подкрепата си да направите важна стъпка в отношенията с партньора.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, събота и неделя.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои комуникативна седмица. Големият огнен тригон и другите хармонични връзки между планетите активират зоните в слънчевия хороскоп отнасящи се до общуването. Това ви прави включени в случващото се в различни групи, били те от близки хора, от колеги или от приятели. Чувството за свързаност с другите ще бъде подчертано в средата на седмицата. А през втората половина планетата на любовта подлага на изкушения планетния управител. Уран, авантюристът, може да намери сродната си душа, някой като него изкушен от „свободата да бъдем различни“.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, четвъртък и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, астрологичната обстановка през предстоящата седмица насочва вниманието към паричните дела и притежанията. Венера има главна роля в следващите дни. Тя привлича подкрепящи енергии и за това да сложите в ред финансите си, да си изясните някои обстоятелства около лична или съвместна собственост. Работната заплата, или седмичното възнаграждение, могат да бъдат обект на внимание и обсъждане в следващите дни. Ако имате усещането, че сте ощетени, сега е момента да реагирате, привличайки нужните ви аргументи и доказателства. Във вторник или сряда някои ще получат покана за участие в радостно събитие. В четвъртък и петък Луната е във вашия знак, което ви дава пълномощия да взимате еднолично решения и да движите събитията в избраната от вас посока.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък, петък и неделя.

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои творческа седмица. Венера, покровителка на красотата и хармонията, е в зоната на професионалната изява, като ви прави чувствителни към отношението на колеги и шефове. Креативността ви ще бъде оценена по достойнство, както и умението атрактивно да представяте своите идеи и проекти. Важно е да се въздържате от самоцелни критични забележки, да оценявате ролята и на другите, да работите в името на екипа, на отбора, а не само за себе си. Плановете за почивните дни могат да претърпят наложителна промяна.

Благоприятни дни през седмицата сряда, четвъртък и неделя.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои успешна седмица. Темите задвижени от преминалото пълнолуние в Риби, ще се развиват и в следващите дни, носещи резултати и дивиденти. В понеделник някои от групата тръгват на път. Участието ви в проект, на който отдавате много енергия, е във върховата си точка, и сега всичко става лично, всичко ви засяга, кара ви да реагирате остро на всяка пречка или забавяне, на всеки опит да бъде обезценен труда ви и засегнат личния авторитет. Най-вече възмущение предизвикват нечестните постъпки, нелоялната конкуренция и злоупотребата с положение, неща за които научавате в средата на седмицата. Напрегнатите отношения изтощават повече от усилен физически труд, затова планирайте достатъчно време за почивка и разтоварване в края на седмицата.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, четвъртък, петък и неделя.

Дати на някои астрологични събития

Венера в тригон със Сатурн на 13.09.2017/ 0:50 часа

Слънце в квадрат със Сатурн на14.09.2017/ 2:58 часа

Меркурий в съвпад с Марс на 16.09.2017/19:02 часа

През тази седмица Луната се движи между знаците Телец и Лъв, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

11.09.2017 / 3:54 – 11.09.2017/ 22:29

13.09.2017 /21:35 – 14.09.2017/ 1:12

16.09.2017 / 0:23 – 16.09.2017/ 4:09

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Няма етикети.

1 коментар so far »

  1. Стела каза,

    Писа на септември 11, 2017 @ 16:55

    Привет Муси!
    Благодаря ти,че се завърна отново с точните си прогнози!Те са ми пътеводител от няколко години,казвала съм го на много мои приятели!Но,”Номерологичен календар не работи от няколко месеца?
    Успешна и благодатна седмица!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии