Седмичен хороскоп 14-20 септември 2015

Retr Merk2Меркурий ретрограден от четвъртък

Юпитер в опозиция към Нептун

Сатурн в Стрелец от петък

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Предстоящата седмица е бедна откъм астрологични аспекти, но има две важни астрологични събития. Първото е поредната ретроградност на Меркурий. Тя е трета поред и последна за 2015 година. Ретроградната фаза на Меркурий обхваща периода 17 септември-9 октомври. Тя ще бъде изцяло в знака Везни, като планетата ще измине половината зодиакален знак, от 15-я градус до началото, преди да се обърне в права посока на 9 октомври. Везни са знака на партньорството, хармоничните взаимоотношения и правилните, според закона решения. В съдебната система ще има раздвижване, като някои уж приключени дела могат да влязат отново за преразглеждане. Изгубени документи ще се намерят, други ще се изгубят. Движейки се назад в кардиналните Везни, Меркурий ще направи два важни аспекта. През следващата седмица ще застане в опозиция с Уран, а малко преди да тръгне напред, ще се срещне със северния лунен възел. Така за кардиналните знаци ранната есен се очертава неспокойна, със сериозни проблеми за решаване, някои от които отлагани или занемарени, но излизащи сега на дневен ред.

Друг акцент на седмицата е опозицията на Юпитер, планетата наричана „голямото щастие“ и мистичния Нептун, плуващ в дълбоките води на Риби. Опозиция Юпитер-Нептун се случва веднъж на около 12 години. Сега тя се разполага по оста на подвижните знаци Дева-Риби в 7-я градус. Така родените в края на септември, края на ноември, края на февруари и последните дни на месец май ще усетят най-силно влиянието на аспекта. Последната опозиция на Юпитер-Нептун бе в средата на 2003 година, в 13-я градус на Лъв-Водолей, при ретрограден Нептун. Сега двете планети ще застанат една срещу друга в точна опозиция в четвъртък, 17 септември. Последната опозиция на Юпитер и Нептун по същата ос Дева-Риби е била преди 154 години, в края на далечната 1861 година.

И двете планети, Юпитер и Нептун, имат отношение към вярата и религията, с оглед на трудната международна обстановка, опозицията може да доведе до ескалиране на противоречията на верска основа. Също така някои важни въпроси могат да бъдат щедро замазвани от „кукловодите“ владеещи медиите. На личностно ниво препоръката е: повече скептицизъм и проверка на обещанията, по-малко сляпа вяра и делегиране права на други хора.

Третото поред,но не и по важност, астрологично събитие е смяната на знака на Сатурн. На 18.09.2015 г., в 4:49 часа Сатурн навлиза в огнения знак Стрелец. Този път окончателно и за период от близо три години, до края на 2017 година, когато ще премине в Козирог. Сатурн в Стрелец,на фона на опозицията на Юпитер и Нептун, и за разлика от нея, ще поставя ребром въпросите за вярата, законността, границите между желаното и възможното в тази реалност. И повече откровеност и истина за действителността, а не празни обещания и демагогия.

Първата половина на седмицата е под благотворното влияние на няколко хармонични аспекта, които преминаха, или няма да станат точни. Меркурий и Венера се движат в синхрон, на един секстил разстояние. С тяхна помощ всички „сръчковци“ ще продължават да творят красиви неща. А ехото от тригона на Марс и Уран ще подкрепя IT специалистите.

Успешна седмица!

 

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои динамична седмица. Новолунието в зоната на работните условия дава старт на ангажименти, които изискват повече време и усилия. На прага сте на важни промени, изискващи много повече рационално мислене и гъвкавост в поведението. Меркурий ще премине през ретроградната си фаза изцяло в опозиционния ви знак Везни. В тази сфера има още какво да се желае. Някои пренебрегнати знаци във взаимоотношенията ви, сега ще включат „червената лампичка“, за да привлекат внимание. Някои ще подновят стара връзка. Други ще се върнат на работно място, което преди време са напуснали. Бъдете внимателни какви ангажименти поемате. Седмицата е неблагоприятна за договаряне, не се подлъгвайте по красиви обещания. Сатурн навлиза в Стрелец, което означава за вас по-малко свободно време, по-сериозни цели за постигане и повече отговорности за носене. На самотните сърца Венера обещава нови и интересни запознанства.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда и неделя.

 

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои вълнуваща седмица. Венера и Марс са във вашия знак, затова спокойствие не чакайте. Темата на седмицата са доходите. Някои приходи, които очаквате, могат да ви ангажират в повече. Ако имате документи за попълване и подаване в институции, не отлагайте, а ги направете преди Меркурий да е станал ретрограден. За три седмици напред, докато се движи назад, той ще ви създава грижи с комуникациите. Някои писма, които изпращате по пощата или на имейл, могат да променят курса си. Бъдете стриктни в изразяването си, писмено или говоримо, за да не бъдете „криво разбрани“. Голямата промяна идва от Сатурн. За две години и повече, строгият учител ще преподава в училището на партньорството, любовта и интимните отношения. Предстоят ви както изпитания, така и награди в тази сфера.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, събота и неделя.

 

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои запомняща се седмица. Новолунието в Дева е раздвижило някои пластове около вас и в следващите дни могат да се очакват резултати. Активна роля ще играят и приятелите. Могат да се появят такива, които не сте виждали от много години. Към виртуалните си „приятели“ обаче се отнасяйте с повече внимание, вероятно ще се наложи да редуцирате приятелската си листа в следващите три седмици, докато Меркурий е ретрограден. Периодът не е добър за подмяна на техниката, нито за инсталиране на нови програми. Забележителният астрологичен момент на седмицата е навлизането на Сатурн в знака ви. Последното посещение в Стрелец на Господаря на кармата бе в периода 1985 -1988 година. Някои вече са, други тепърва навлизат в период на значими житейски промени. Някои преминават лесно, други изискват повече мобилизация и усилия. Колкото и мазохистично да звучи, всички изпитания, на които ни подлага Сатурн, са за наше добро.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, настъпва седмица на търсене на баланс. Имате нужда от спокойствие и общата астрологична картина може да ви го обещае. Но само донякъде, защото през тази седмица „не хващайте вяра“ на ничие обещание. Някои разочарования могат да ви дойдат от децата, като несбъднати очаквания или неспазени уговорки. Ретроградният Меркурий във Везни за три седмици напред ще ви държи нащрек за въпроси касаещи здравето. Ако правите изследвания, възможно е те да не са точни. Не предприемайте кардинални мерки като операция или важни медицински манипулации,без да сте взели второ или трето мнение. Направете необходимото да укрепите имунитета си с природни средства. Обръщайте внимание на водене на документация и сметки, особено ако разчитате на друг човек да ви го прави. Възможно е да ви се появи отнякъде загубен документ. В личния живот ситуацията е много по-добра. Имате възможност да укрепите връзката си, особено ако проявите повече фантазия и изобретателност.

Благоприятни дни през тази седмица – от понеделник до четвъртък.

 

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои ангажирана седмица. Ретроградността на Меркурий ще фокусира вниманието върху доходите. Тук може да се получат някои разминавания, особено през тази първа седмица на ретроградната му фаза, когато е в сила опозицията на Юпитер и Нептун. Някои ваши намерения за покупки ще трябва да претърпят корекция, съобразно възможностите на момента. Когато Меркурий се движи назад, в случая във Везни, могат да ви се случат и добри ситуации, в които да привлечете средства, да намерите допълнителен източник на доход, например от някаква краткотрайна заетост. В петък Сатурн навлиза в Стрелец, зоната на дома и най-близките отношения, с партньор или с роднини, с тези с които живеете под един покрив. За повече от две години напред Сатурн ще ви подтиква да правите всичко възможно да устроите дома си като едно сигурно и защитено място. А тези, които нямат семейство, да създадат такова.

Благоприятни дни през тази седмица – от понеделник до четвъртък.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, седмицата e забележителна със смяната на знака на управителя Сатурн. Всяка такава промяна се отразява и на вас по един или друг начин. Ако докато той се движеше през Скорпион, сте преживели силно емоционално оцветени моменти на възход и падение, на възторг и дълбоко разочарование, на имане на много и загуба на много, то сега ви предстоят друг вид преживявания. Мнозина ще поискат да живеят по-спокоен и усамотен в някакъв аспект живот, далеч от градската суета и шума на многолюдието. Сатурн от Стрелец ще подкрепя всички практики за успокоение на духа, за релакс и творческо вдъхновение. В по-близък план ретроградният Меркурий ви носи промени в кариерата. Или поне раздвижване, в което можете да направите някои преоценки на служебното си положение. Някои стари партньорства могат да се окажат добра алтернатива сега. Не бързайте да сключвате трудов договор или граждански такъв, освен ако не става дума за кратък ангажимент сега и в следващите две седмици.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои забележителна седмица. Ретроградността на планетния ви управител Меркурий е от важно значение. Добрата страна е че той се движи през сродния по стихия знак Везни,което ще ви помага да се справяте с лекота с проблемите, които той може да ви създаде. А те най-вече могат да са в емоционалната сфера. Някои недоразумения с половинката или с интимния приятел/ка ще бъдат повод за сериозен разговор. До сериозен сблъсък едва ли ще се стигне, защото опозицията Юпитер-Нептун има качеството „да размазва контурите“. Можете да се измъквате, или да отлагате, или и двете едновременно. Това докато Сатурн не влезе в срещуположния ви знак. А това става в петък. От този ден чак до края на 2017 година планетата на Кармата ще ви пришпорва от Стрелец. Тук има както негативи, така и позитиви, но при всички случаи ви предстои промяна. Тя ще бъде в партньорските взаимоотношения най-вече и затова ще говорим в следващи хороскопи. През тази седмица е важно да запазите добрия тон в дома си, за целта търсете начин да се разтоварите,като общувате по-активно с приятели.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, сряда и неделя.

 

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои противоречива седмица. До сряда все още имате достатъчно свобода на действие, за да правите каквото ви се иска. Меркурий, който ви е на гости, е в чудесни отношения с Венера от Лъв и това ви прави твърде привлекателна компания за много хора. От четвъртък обаче гостенинът се променя и може да ви създаде някои проблеми, или не. Меркурий ще направи връщането си назад изцяло във вашия знак, като по този начин, за три седмици, ще обходи отново рождените слънца на всички от първата половина на знака. Ретроградният Меркурий ще ви подтикне да ревизирате някои свои намерения, да ги приведете към изискванията на момента, да оптимизирате усилията, които ще вложите в тях. Ако сте работили през лятото, сега ви се предлага възможност да си починете,да се отдръпнете от активна дейност. Поне е препоръчително. В петък Сатурн излиза от зоната на доходите, където през последните три години ви преподаваше уроци по сдържаност и пестеливост.

Благоприятни дни през тази седмица –понеделник, вторник, сряда и неделя.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, първата половина на седмицата преминава под благотворното влияние на тригона на Марс-Уран. През втората половина на седмицата се включва и добронамерената Венера. Така в партньорските взаимоотношения можете да разчитате на хармония и подкрепа. Но седмицата има други акценти, които също ви оказват влияние. Меркурий става ретрограден в четвъртък. Ако ще тръгвате на пътешествие, или ще се връщате от такова, използвайте дните от понеделник до сряда. От четвъртък нататък бъдете внимателни за всякакви неуредици с документи или билети за пътуване. За учители и учащи първите дни на новата учебна година могат да се окажат напрегнати заради неуточнени графици,списъци, учебни планове.

Благоприятни дни през тази седмица –понеделник, сряда и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои подвижна седмица. Новолунието в Дева дава старт на плановете ви за придобиване на нови умения. Включване в каквато и да е форма на обучение и повишаване на квалификацията е в тона на седмицата. Използвайте обаче дните преди Меркурий а тръгне назад, тоест до сряда включително. Избирайте внимателно попрището, на което ще се посветите. Може би ще имате повече възможности и ще бъдете затруднени коя да изберете. Постъпвайте прагматично. Сатурн се настанява в зоната на работната заетост за повече от две години напред като ще изисква от вас много добра организация и отдаденост на това, с което бихте се захванали. Към здравето си също ще трябва да подхождате с повече отговорност, като се заемете с трудоемки, но полезни за вас занимания, укрепващи тялото и духа. Ретроградният Меркурий от кардиналните Везни вероятно ще обърка плановете за дома. Някои ремонтни дейности ще трябва да редуцирате, или да отложите за периода след 9 октомври.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник,сряда, четвъртък и петък.

 

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои забележителна седмица. Главният акцент в нея, който е и много радостен – Сатурн излиза от знака ви. Мнозина ще си дадат сметка през колко трудности преминаха в последните три години, от 2012-та насам. И доброто, и лошото можете да го отдадете на Сатурн. Големият учител е строг и взискателен, подлага на изпитания, понякога твърде тежки, но с определена цел – растеж. Ако сте били добри ученици, имате и ще имате награда. Дали ще разпознаете наградата, е отделен въпрос. Ученето продължава. Сега на дневен ред излизат други теми, като доходи, пестеливо изразходване на ресурсите във всякакъв аспект – физически, психически и емоционален. Ретроградният Меркурий в предходния знак Везни ще ви прави чувствителни към скритите неща в живота,сега и през следващите седмици. Може да бъдете твърде настоятелни за разкриване на тайна, или да узнаете нещо, което ви касае, като диагноза, оценка, мнение, което някой се опитва да ви спести.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои интересна седмица. Нептун, управителят на знака приема предизвикателството на Юпитер с точната му опозиция в срещуположния знак Дева. Това астрологично събитие се е случвало по подобен начин, в Риби-Дева, през далечната 1861 година. Опозицията на двете космични тела противопоставя личните ви възгледи и нагласи срещу тези на определен човек или група хора. Много е вероятно да не срещнете разбиране, или към вас да бъдат отправени по-големи претенции, ще ви бъде трудно в следващите дни да намирате общ език с колеги и работодатели. Теми като общи сметки, обща собственост или съвместни инвестиции могат да се окажат „ябълката на раздора“ в дните на . Ще трябва да бъдете и внимателни и недоверчиви, проверяващи всичко в подробности. Сатурн сменя знака в петък и това бележи нов етап в живота ви, поредната сатурнова криза. Сатурн ще се движи в зоната на професионалната реализация, затова имайте готовност за промени в тази област през следващите две,до три години,

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Юпитер в опозиция на Нептун на 17.09.2015 година в 9:54 часа.

На 17.09.2015 г., в 20:08 ч., Меркурий ретрограден от 15°Везни.

На 18.09.2015 г., в 4:49 часа Сатурн навлиза в Стрелец.

Луната през тази седмица се движи между знаците Дева и Стрелец, през първа четвърт.

Луната е без курс на:

14.09.2015 / 5:08 – 14.09.2015 / 5:41

16.09.2015 / 7:22 – 16.09.2015 / 18:43

18.09.2015 / 22:49 – 19.09.2015 / 6:32
В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети: , ,

14 коментара so far »

  1. Солар каза,

    Писа на септември 14, 2015 @ 7:51

    Здравейте,Муси! Бихтв ли ми разяснила това “Голямата промяна идва от Сатурн. За две години и повече, строгият учител ще преподава в училището на партньорството, любовта и интимните отношения. Предстоят ви както изпитания, така и награди в тази сфера” Тук май става въпрос за Везни,а в момента Сатурн не се ли е запътил за Стрелец? Или нещо греша

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 14, 2015 @ 8:21

    Солар, какви Везни?
    Става дума за Лъв, при който Сатурн навлиза в пети слънчев дом. Там са любовта, интимните отношения, зачеването, децата и т.н.

  3. Солар каза,

    Писа на септември 14, 2015 @ 16:06

    Сатурн не навлиза ли в Стрелец скоро? Доколкото знам в Лъв беше преди няколко години/

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 14, 2015 @ 17:29

    Ами писала съм,че влиза в Стрелец, а не в Лъв, това пък откъде.
    Това, което цитирате, е за зодия Лъв, където Сатурн влиза в пето поле на слънчевия хороскоп.

  5. Васко каза,

    Писа на септември 15, 2015 @ 12:16

    Здравейте, искам да попитам за опозицията Юпитер-Нептун дали ще влияе по някакъв начин на любовните отношения или нови запознанства, и по специално на знаците Дева и Риби?

  6. Таня каза,

    Писа на септември 15, 2015 @ 18:24

    Винаги чета прогнозите,но сега ми се струва,че има някаква грешка в текста – Меркурий ще бъде в опозиция на Уран и в квадрат с Плутон.
    И Нептун е все още ретрограден и ще бъде такъв при точната си опозиция с
    Юпитер.

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 15, 2015 @ 21:45

    Таня, благодаря, че ми обърнахте внимание!
    Да, Меркурий ще бъде в опозиция с Уран, като сега е с подмината квадратура с Плутон.
    И Нептун е ретрограден до 18 ноември.

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 15, 2015 @ 21:51

    Васко,
    да, опозициите са обединение на противоположности. Затова може да има привличане на базата на взаимната допълняемост. Но вероятността от изкривяване на действителността и твърде идеалистично възприемане на отсрещната страна, е голяма. Особено за Риби, Дева са по-рационално мислещи. А и между двете затъмнения човек е по-емоционален и готов за грешки.

  9. Васко каза,

    Писа на септември 15, 2015 @ 22:01

    Благодаря за отговора. А последно да попитам кога по-точно са двете затъмнения, защото мисля, че е възможно и аз да направя грешка под влиянието на определени емоции сега.

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 16, 2015 @ 0:19

    На 13-ти и на 28 -ми септември.

  11. ТАНЯ каза,

    Писа на септември 18, 2015 @ 12:15

    Искам да попитам, защо пишете за зодия Риби, че влизат за две години в Сатурнова криза, след като Сатурн отива в Стрелец, а това какво общо има с Риби.”Сатурн сменя знака в петък и това бележи нов етап в живота ви, поредната сатурнова криза

  12. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 18, 2015 @ 22:49

    ТАНЯ,
    сатурнова криза е когато Сатурн прави съвпад, квадрати или опозиция с рожденото слънце.
    Спрямо Риби Стрелец е в квадрат. Сатурн ще направи квадрат към рождените слънца на зодия Риби от днес до декември 2017 година.

  13. мими каза,

    Писа на септември 20, 2015 @ 21:48

    Муси,ти изпъди доста стойностни хора от това да могат да коментират нещо.А допусна такива, които ептен нямат представа за какво става дума.Сложно им е….но това си е твоя работа.

  14. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 23, 2015 @ 13:20

    мими, или
    moon_in_taurus,
    никой не е “изпъден”, звучи смешно дори. Спираме безкрайната ви поредица от въпроси, защото все пак формата е за коментари, а не само за лични въпроси. Не че имам нещо против тях,винаги отговарям,когато преценя за необходимо. И съм отговорила на всичките ви въпроси. Но те нямат край, от 7 години са,и ми идват в повече. Обясних ви го след претенцията ви, че се трият постове.
    Същото го направихте във ФБ профила ми, и в астрологичните групи във Фейсбук. Както виждам не само на мен ми писва от въпросите ви, на колегите също, и те в един момент престават да ви отговарят.
    Това, че се определяте като стойностен човек, е чудесно. Дано е така. Но всяко нещо си има граници, добре е да се съобразявате и с отсрещната страна.
    Сайтът се посещава от различни хора, някои разбират астрологията, други се доверяват на моето разбиране за нея. :) Всеки може да коментира и да задава въпроси. Отговарям предимно на тези,които имат значение за повече хора. А за личните въпроси си имам имейли, който има нужда ми пише.
    Всеки може да се убеди в думите като отиде на предишни статии. Но ето все пак една малка извадка от вашите така наречени “коментари”.

    “moon_in_taurus
    Изпратен на 09.02.2015 в 7:01

    При мен ретро меркурий ще се обрне директно в съвпад със северен възел и ДС.
    Това дали е значимо Муси?

    Седмичен хороскоп 9-15 февруари 2015 година”

    “moon_in_taurus
    Изпратен на 02.02.2015 в 7:02

    При мен пълнолунието е в 1ви дом. Как може да се изрази?

    Седмичен хороскоп 2-8 февруари 2015 година”

    “moon_in_taurus
    Изпратен на 19.01.2015 в 7:13

    Ретро меркурий през 7ми дом…
    Май няма да е много добър период?
    Меркурий ми управлява 3ти дом.

    Седмичен хороскоп 19-25 януари 2015 година”

    “moon_in_taurus
    Изпратен на 28.04.2014 в 9:56

    Слънчево затъмнение в 10ти дом,съвпад венера-управителка на 4ти и 11 дом,тригон юпитер в 6ти.
    С какви събития може да е свързано Муси?
    Седмичен хороскоп 28 април – 4 май 2014 година”

    “moon_in_taurus
    Изпратен на 14.04.2014 в 7:48

    Здравей Муси! Желая ти мир и спокойствие през тази нова седмица!
    Обърнах внимание на факта за стационарен плутон на 13 гр.При мен това е първото докосване на аспекта тригон с венерата ми.В момента точен.Кажи ми ще бъде ли значимо?Днес и утре може ли да се очакват събития?Знам,че този аспект ще е дълъг-до края на 2015 година.Не все пак да се надявам ли на нещо?Плутон минава през 6ти дом,а нат.венера е в 10ти.
    От друга страна харесвам един мъж,/нямам връзка с него/който има венера на 25 гр във везни.Лунното затъмнение съвпад с нея,какво може да му донесе?Приключване ,изясняване или друго нещо?
    Благодаря ти!
    Седмичен хороскоп 14-20 април 2014 година”

    “moon_in_taurus
    Изпратен на 04.03.2014 в 8:06

    Весела седмица ти желая Муси!
    Съвпада на транзитна венера със северен възел и ДС,какво може да донесе? Знам,че е в рамките на ден-два…но все пак:)

    Седмичен хороскоп 3-9 март 2014 година”

    “moon_in_taurus
    Изпратен на 17.02.2014 в 11:08

    Здравей Муси,
    аз съм с оси ИС-МС на 20 градуса във везни-овен.
    Мислеш ли,че тези промени ще важат и за мен,за които споменаваш за кардиналните знаци?

    И какви могат да бъдат тези промени?

    Благодаря ти!

    Годишен хороскоп 2014″

    “moon_in_taurus
    Изпратен на 27.01.2014 в 8:19

    Новолунието ми се случва в 7ми дом,а директна венера съвпад плутон,в тригон с натална венера.Хм…..какво ли ще излезе от това?

    Седмичен хороскоп 27 януари-2 февруари 2014 година”

    “moon_in_taurus
    Изпратен на 11.11.2013 в 7:09

    Муси,пълнолунието ще е в точен съвпад с луна и марс при мен.
    До какво може да доведе?
    Луна управлява 12ти дом,а марс 10ти и 5ти.

    Благодаря ти!!!

    Седмичен хороскоп 11-17 ноември 2013 година”

    “moon_in_taurus

    Изпратен на 01.11.2013 в 7:13

    Наталната ми прозерпина е в овен в съвпад с МС.

    А транзитния стелиум е в 4ти дом опозиция на венера.
    Нали казваш,че в кардиналните домове ще е значимо?
    Но, по какъв начив Муси?

    Стелиум и Слънчево затъмнение 1-3 ноември 2013 година”

    “moon_in_taurus

    Изпратен на 30.10.2013 в 17:44

    Транзитната прозерпина е в 5ти ми дом,а скоро прогресивната луна ще съвпадне с нея.Дали ще се случи нещо значимо Муси?

    Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2013 година”

    “moon_in_taurus

    Изпратен на 28.10.2013 в 7:49

    Здравей Муси,
    много ти благодаря за чудесната статия.
    При мен слънчевото затъмнение ще е в 4ти дом,точна опозиция с венера -управителка на 4ти и 11 дом.
    Какво ще ми се случи в следващите шест месеца?
    Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2013 година”

    “moon_in_taurus
    Изпратен на 16.09.2013 в 18:45

    Муси,при мен съвпадът е през четвърти дом,в широка опозиция с натална венера/13гр телец/.
    Венера управлява 4ти и 11 дом,а сатурн 6,7 и 8ми домове.
    При мен ще има ли събития?

    Съвпад на Сатурн, СЛВ и Венера”

    “moon_in_taurus

    Изпратен на 16.09.2013 в 6:13

    Здравей Муси,
    пълнолунието е в съвпад слънцето ми ,управител на 1ви дом.И опозиция плутон управител на 5ти.
    А транзитните сатурн,венера и сев възел през четвърти.Какви събития ще донесе при мен?

    Благодаря ти!

    Седмичен хороскоп 16-22 септември 2013 година”

    и така въпроси, въпроси, въпроси… 7 години назад,
    още едно, но с името ви
    Маргарита Ангелова
    Изпратен на 06.08.2008 в 11:37

    О, много Ви благодаря:)
    Питам Ви,защото очаквам да ми се случи на куспидата между 7 и 8ми дом:(По-скоро в 8ми. В точните градуси на наталната луна в 10ти:( Където имам стелиум от венера,марс,луна и сатурн(началото на 11дом)
    А луната ми е господар на 12ти дом.
    Чувствам нещо тревожно,но не мога да си го обясня…
    Дали не бихте ме насочили,но без да ме препращате в “онзи” раздел:)

    Благодаря Ви много.

    Пълно слънчево затъмнение на 1 август 2008 г. в Лъв”

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии