Седмичен хороскоп 20-26 април 2015 година

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Слънце в Телец от понеделник

Марс в тригон с Плутон във вторник

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Седмицата започва с преминаването на Слънцето в следващия знак – Телец. Земната енергия е активирана и всичко,което е под влияние на Телец сега излиза на преден план и придобива значимост. Приоритетни за много хора стават сигурността на материалните условия, взимането на разумни решения, практичното отношение към живота, но също така изчистване, опростяване на сложните ситуации, заземяване, стабилизиране на постигнатото.

Освен присъствието на Слънце, Меркурий и Марс в земния Телец, тригоналната връзка между тях и Плутон от Козирог придава допълнителна значимост на земния елемент. Хората родени със Слънце в земен знак Телец, Козирог и Дева ще бъдат привлекателен обект на коментари и обсъждане по медиите, но също така ще бъдат решителни водачи и изпълнители. Тригонът на Меркурий-Марс към Плутон е катализатор на процеси, които водят до конкретизиране, резултатност, но и завършеност на дела проточили се твърде дълго.

Успешна, ползотворна седмица!

 

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ovenЗа родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои резултатна седмица. За мнозина от групата вложените усилия досега, са на път да дадат своите плодове. В понеделник Слънцето преминава в зоната на вашите лични доходи, нещо което става все по-важно и изисква сериозно отношение. През тази част на слънчевия ви хороскоп се движат също Меркурий и планетният управител – Марс. В понеделник и Луната е там, затова не пропускайте възможностите, които се появяват. Тези, които търсят работа, вероятно ще получат покана за среща, и интервю с работодател в някой от следващите дни. Марс е в тригон към Плутон през тази седмица, аспект който става точен през нощта на вторник срещу сряда,но оказва влияние върху цялата седмица. Енергията на този аспект ще бъде вашият мотиватор да се настроите към изискванията на момента и да намерите най-доброто решение за себе си. В четвъртък Марс се среща с Меркурий, от което могат да възникнат идеи, но и пътищата за тяхното практическо приложение.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, четвъртък и неделя.

 

lavЗа родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои седмица на изявите. Сега е момента да блеснете и да се сдобиете с желаната популярност. Слънцето преминава в най-високата зона на слънчевия хороскоп, мястото на похвалите и аплодисментите. Преминавайки в Телец дневното светило ще ви прави много чувствителни към случващото се в зоната на кариерата. Всяка промяна там рефлектира върху имиджа, но и върху доходите ви. Новата Луна внася оптимизъм и обещание за сбъдване на желания, или най-малкото отваряне на врати, които са били затворени досега. Сряда е чудесен ден за опознаване с нови хора и завързване на интересни приятелства. Някои от които могат съвсем скоро да преминат в работни взаимни ангажименти. В четвъртък при някои ще дойдат новини отдалеч. В почивните дни правете това, което най-много харесвате, давайте тон на компанията,бъдете лидерът, който знае какво и как трябва да се направи.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, сряда и неделя.

 

strelЗа родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои натоварена с ангажименти седмица. Преминавайки в Телец в понеделник, Слънцето огрява зоната на вашата пряка работна среда, и съответно всички недостатъци в нея. С участието на Марс и Меркурий в същия знак, ще имате мотивацията да направите важни промени. Това може да е промяна в ежедневния график по важни негови пунктове, промени в работното обкръжение, като нови колеги, нови партньори, нови клиенти. Ще имате нужда от обновяване на уреди, съоръжения, техника с които изпълнявате задълженията си, смяна на офис техника, или на лична такава. По-често ще се чувствате преуморени и то не само заради обикновена пролетна умора, а поради претовареност с грижи и задължения. Търсете начини да почивате и да се разтоварвате,най-добре на открито сред природата.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, четвъртък и неделя

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

telecЗа родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои забележителна седмица. В понеделник Слънцето преминава във вашия знак. Започва астрологичната ви година. Но по-радостното е, че и Луната ви е на гости. Вярно само за понеделник, но така светилата добавят своята енергия към тази на Меркурий и Марс. Много рядко можете да се радвате на такова стълпотворение от планети на ваша територия. Премногото енергия ще ви прави необичайно активни и инициативни. Дайте ход на идеите си, започвайте нови неща, свържете се с нови хора. Планетният управител Венера е в чудесна позиция през цялата седмица. В хармонични аспекти с Юпитер и лунните възли, заедно подкрепят всяко усилие в полза на укрепване на връзките с най-близките и за подобряване на условията на живот.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, сряда.

 

devaЗа родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои активна седмица. С навлизането на Слънцето в сродния по стихия знак Телец, най подвижната зона на слънчевия хороскоп става арена на интересни събития. Тук са идеите за пътувания, плановете за това къде и как да прекарате лятната си отпуска, как и къде да учите и какви точно стъпки да направите,за да изберете най-подходящата учебна среда. За някои настъпва време за предприемачество, не само за обмисляне и планиране, а за реални стъпки в набелязаната посока. Не оставяйте нищо на случайността, изпълнявайте си стриктно графика резултатите ще дойдат. Юпитеровият период е най-добрият момент за професионален растеж, за намиране на своето място в служебния пъзел от позиции, където да се чувствате като камък на мястото си. Важни срещи насрочвайте за четвъртък. В петък обаче бъдете внимателни по финансови въпроси.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда и четвъртък.

 

kozeЗа родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои динамична седмица. В понеделник Слънцето навлиза в сродния по стихия знак Телец, като огрява най-креативния дом на вашия слънчев хороскоп. То добавя своята позитивна и жизнерадостна енергия към тази на вече придвижващите се през Телец – Меркурий и Марс. Предстоят дни на много ангажименти, на общуване с повече хора, на изяви и привличане на вниманието на околните върху творчески проект, реализирана идея, или пуснато в производство изделие. Съзидателната енергия на планетната команда е в синхрон с марсовия период на личната година, в който се намирате. Бъдете активни, не жалете усилия за това, в което виждате смисъл, и което е на финалната права, особено в първата половина на седмицата. В петък ще ви бъде трудно да се съгласявате с чуждото мнение, избягвайте конфликти с околните.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда и четвъртък.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

blizЗа родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои седмица на предизвикателствата. В понеделник Слънцето преминава в Телец и огрява най-тъмната зона на слънчевия ви хороскоп. Предстои ви период на узнаване на истини, на заставане „лице в лице“ с нерешени проблеми, на откриване на възможности и резерви, за които не сте се сещали досега. Във вторник Луната е във вашия знак, това ви прави по-активни и подчертава лидерските амбиции. В сряда планетният управител – Меркурий отива на среща с Марс. Това се случва един път годишно, а сега съвпадът ще бъде в средата на знака Телец. Влиянието се усеща в средата на седмицата като импулс за справяне с важен проблем от материално естество най-вече. Някои ще искат да си подновят транспортното средство, може би да го внесат от чужбина, или да изнесат навън свой продукт. Във финансово отношение петък е неблагоприятен ден. В неделя имате среща, в която роля имат близки роднини.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и неделя.

veznЗа родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои делова седмица. Силно активираната земна енергия от преминаването и на Слънцето в Телец, ще ви се отрази по много противоречив начин. Част от вас ще иска да се поддаде на темата стабилност, конкретност в предпочитанията, определеност в желанията и стремежите, към което подтикват трите планети в земната стихия. Материалната страна на живота ще ви затрупа с претенции и изисквания, на част от които ще трябва наистина да обърнете внимание. Нарастващата Луна е чудесен период за начинания, за започване на нова дейност, нова работа, създаване на фирма, влизане в съдружие. Моментът е добър за инвестиране в бизнес, за разширяване на дейността на фирмата, за откриване на нови обекти или пускане на пазара на нови стоки или услуги. На друга част от групата ще бъде трудно да се съсредоточат върху сериозни дела, заради Венера, планетният управител, който подтиква към повече свобода, безгрижие, любов и пилеене на времето.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, четвъртък и неделя.

vodЗа родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои седмица ориентирана към семейството и неговите нужди. Независимо дали имате собствено семейство или не, домът ви сега придобива особена значимост. Всичко свързано с мястото на обитаване може да претърпи някакъв вид промяна, с цел подобряване условията на живот, но и придобиване на по-голяма сигурност и защитеност. Удобството и комфортът са на първо място, но също така и представителността, защото някое радостно събитие като годеж, брак, посрещане на новородено, кръщенка или друго подобно, може да го направи посещавано повече от обикновено. Ако планирате ремонт, моментът е добър за договаряне с дизайнер, проектант, или строителна фирма. Лични срещи насрочвайте за сряда, или четвъртък. За петък не планирайте пътувания, избягвайте спорове и конфликти.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, четвъртък и неделя.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

rakЗа родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, e важно да запазят добрия тон в отношенията си с околните. Вниманието, което получавате, си има цена. Вашите знания и умения са търсени и ценени от определена група хора. Новата Луна ви дава предимството да движите нещата в посоката, която искате. Във вторник може да придобиете достъп до важна за вас информация. Вашите разбирания за коректност и почтеност може да се разминават с тези на някой друг. От четвъртък до събота Луната е във вашия знак, което ви прави двигател на това, което искате да се придвижи нанякъде. Вашата активна намеса и водеща роля са основен фактор. В петък обаче не преекспонирайте случки и обстоятелства, ако не искате да си развалите отношенията с някого. В неделя имате шанс да блеснете с оригинално решение на труден въпрос.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, четвъртък, събота и неделя.
skorЗа родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои предизвикателна седмица. В понеделник четири планети са в срещуположния ви знак на зодиака. Към Марс и Меркурий най-напред идва Луната, на другия ден след новолунието. В понеделник по обяд Слънцето преминава в Телец. Така в зоната на партньорството и социалните контакти се пробуждат енергии, които ще правят ежедневието наситено с емоции и възможности за себедоказване. Някои аспекти от дружествения договор, или от този с работодател назряват за промяна. Периодът е добър за предоговаряне, за разширяване на служебните контакти, за приемане на нови съдружници. В четвъртък може да ви се наложи неочаквано пътуване. В петък обаче не е безопасно да пътувате, бъдете внимателни, ако това ви се наложи. В почивните дни ви очакват делови разговори и предложения.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, четвъртък, събота и неделя.
ribiЗа родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои подвижна седмица. С навлизането на Слънцето в Телец ще изпитвате все по-голяма потребност от престой и движение сред повече хора, на открито, сред природата. Вашата комуникативност нараства и потребността от общуване ще ви кара да се отзовавате и на най-малката възможност за това. Периодът е добър за учене. Запишете се в школа или специализиран курс, търсете хората от които можете да научите важни за вас неща, повишавайте общата си култура,но и специалните знания, които могат да ви направят експерт в дадена област. Ако имате нужната подготовка и съответното намерение, моментът е добър вие да организирате обучение, или да давате уроци у дома,сряда и четвъртък са подходящи дни в това отношение. В петък избягвайте спорове и конфликти.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда четвъртък и събота.

 

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

На 20.04.2015/12:41 ч. Слънцето преминава в Телец

Марс в тригон с Плутон на 22.04.2015/ 0:35

Меркурий в тригон с Плутон на 22.04.2015/16:26

Меркурий в съвпад с Марс на 23.04.2015/2:03

През тази седмица Луната се движи през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

20.04.2015/2:07 – 21.04.2015/2:28

22.04.2015/8:38 – 23.04.2015/7:25

24.04.2015/20:04 – 25.04.2015/16:13

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

1 коментар so far »

  1. Муси Дачева каза,

    Писа на април 22, 2015 @ 21:12

    Откровена кражба от http://newsbg.eu/%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF-20-26-%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB-2015-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0/

    Сайта е собственост на фирма Ализар Еоод. Мол Бойка Атанасова Жегова. тел 0895 7777 36. ISSN 1311-4026

    Четете още:

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии