Седмичен хороскоп 23 февруари-1 март 2015 година

HisarСлънце в квадрат със Сатурн

Слънце в съвпад с Нептун

Муси Дачева

 

 

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен,предстои динамична седмица. Динамиката се задава от движението на три планети на ваша територия. Двойката Венера-Марс е много важен фактор за всичко, което се случва около вас. Тя ви дава подкрепа ,най-вече от жени, но също така показва, че за да имате успех в делата си,трябва да подхождате деликатно и с уважение към околните. В дните на влияние на квадрата на Слънце и Сатурн, когато мнозина ще имат пречки от инстанции, проблеми с чиновници и бюрократични трудности, вие ще успявате къде с чар, къде с неоспорими аргументи.

ovenВ сряда ще ви бъде трудно да постигате съгласие. Предстои да бъде изяснено някакво финансово задължение. Четвъртък е благоприятен ден за делова активност, за преговори и сключване на сделки. В събота и неделя избягвайте конфликти в домашната среда и рискови ситуации.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

 

lavЗа родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои въодушевена седмица. Венера и Марс в Овен, в тригон със Сатурн внасят раздвижване в живота на родените в първата декада на знака. Някои ваши планове получават подкрепа и това ви ентусиазира, което си има своите плюсове и минуси. Поддавайки се на авантюристични импулси може да се подведете в погрешна посока и да загубите ориентири. Съвпадът на Слънцето и Нептун е индикатор на големите надежди, но розовите очила, които той слага, много бързо ги сваля Сатурн с квадрата към тях. Препъни камъните са в първата половина на седмицата, до сряда включително. Четвъртък и петък могат да бъдат много успешни, ако не се поддавате на честолюбивите внушения на ретроградния Юпитер във вашия знак, а взимате разумни решения, основани на точни разчети и предвидливост. В събота изчистете мислите си, медитирайте, не позволявайте да ви манипулират.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

 

strelЗа родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои романтична седмица. Венера и Марс всеки поотделно би придал свой, специфичен цвят на дома на любовта и развлеченията в слънчевия . С обединените енергии на двете планети обаче вие сте неустоими. Вродената ви привлекателност и обаяние сега са подчертани и не се учудвайте, ако имате повече, и повече, обожател/ки и фенове. Домът и близкото обкръжение са в зоната на влияние на другия важен съвпад, този на Слънцето и Нептун, което ще доведе до любовни излияния и признания,на които не сте се и надявали. Също толкова е голяма вероятността да се появи теч от водопроводната инсталация в дома ви. Някои скрити истини, ще излязат наяве, за други сами ще си кажете,с присъщата ви откровеност. Вторник е добър ден за делови срещи. В сряда обаче се пазете от провокации, не реагирайте прибързано и първосигнално. В събота избягвайте конфликти с любими на сърцето ви хора, и с деца.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

telecЗа родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои активна седмица. В понеделник и вторник Луната е във вашия знак, което ви поставя „в светлината на прожекторите“. Вие сте водачът! Позитивната страна е, че можете да предявите претенции, да поставите условия, да бъдете настъпателни и взискателни към другите с голям процент вероятност, това което искате да се случи по начина, по който го виждате. В сряда обаче по темата финанси, доходи, задължения, инвестиции и др. в този порядък, ще ви бъде трудно да намирате вярното решение, ако не сте си „написали домашното“ предварително и то много добросъвестно. Четвъртък и петък са много по-благоприятни в това отношение. Ще ви е нужна приятелска подкрепа. В събота бъдете внимателни на път, най-добре не предприемайте далечно пътуване, ако не е изключително наложително.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

 

devaЗа родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, седмицата започва с важни новини. Вашата предприемчива натура ще получи своя шанс за радост и удовлетворение. Във финансово отношение имате поводи за гордост, тъй като сте предвидили настоящото развитие на ситуация и сте взели мерки навреме. Ежегодният съвпад на Слънцето и Нептун в противоположния знак Риби е повод да обърнете специално внимание на партньора си, да вникнете в неговите желания, намерения и планове, дори те да се разминават в детайлите, с вашите собствени. Периодът е добър за обсъждане на важни за двойката ви въпроси, за обединяване около едно мнение и разпределяне на задълженията. Обърнете внимание на някои страни от ежедневния си график,които повлияват здравето и внесете корекции там. През втората половина на седмицата някои задължения могат да се окажат по-значими отколкото сте предполагали.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

 

kozeЗа родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, седмицата започва романтично. Колкото и да е странно за вашата рационална по принцип природа, някои неща в сферата на емоциите просто се случват. Не по желание, не със специална настройка, просто им е дошъл момента да се случат. В тази посока астрологичното влияние идва от двата действащи съвпада през тази седмица – този на Венера и Марс най-напред, защото директно влияе върху чувствата и тяхното изразяване. Дайте знак на този, към който/която изпитвате сантимент. В другия съвпад – този на Слънцето и Нептун също има заложени чувства, но те са в по-ефирните нива на възприятие и много подвеждащи, до такава степен,че да ви накарат да забравите и изоставите някои ваши задължения. Четвъртък е добър ден за обсъждане и коментар на финансови въпроси. Събота е неблагоприятен ден, избягвайте конфликти и рискови ситуации.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

blizЗа родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои противоречива седмица. В понеделник и вторник е препоръчително да оставите други да говорят, а вие да бъдете в ролята на слушател. Така ще избегнете някои конфузни ситуации и ще се ориентирате по добре в обстановката, за да си изградите собствена позиция. В сряда измъкването няма да ви се получи. Луната е във вашия знак и в доста напрегната астрологична ситуация. Това ви поставя в двойнствена позиция, хем да водите,хем да се съобразявате с мнението на другите. Разчитайте на подкрепата на приятели, на хора, с които сте свързани с общи интереси, взаимни ангажименти, членство в групи, клубове, партии. Ще ви се налага да имате мнение по спорни въпроси, които са „забъркани от други“, договори които са сключили други, и изобщо ангажименти, за които имате особено мнение. Четвъртък и петък са добри дни за разрешаване на конфликти.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

 

veznЗа родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, астрологичната картина предлага някои предизвикателства. Струпването на три планети в срещуположния ви знак Овен раздвижва някои социални пластове, което ви кара да се ангажирате с проблемите на партньора си. Ако н е достигало страст във връзката ви, то сега е момента да наваксате. Тригонът на Венера-Марс със Сатурн гарантира сериозност на отношенията, излизане от еуфорията на повърхността и поемане на повече взаимни ангажименти. В понеделник и вторник имате да решавате общи финансови въпроси. По отношение професионалното партньорство моментът е добър за обсъждане темата общи задължения, инвестиции. В сферата на недвижимите имоти обаче бъдете внимателни, искайте огледи по светло и при хубаво време,за да виждате и скритите недостатъци. Внезапно пътуване за някои в средата на седмицата. Събота е критичен ден, избягвайте конфликти и рискови ситуации.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

 

vodЗа родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, седмицата е предизвикателна към социалната им природа. Под влияние на двойката Венера-Марс всичко около вас ври и кипи. По собствено желание или не, сте включени в дейности с масов характер, и от вас се очаква много. Може да бъдете успешен координатор, активен организатор на събития, или обществен говорител по важни за близкия ви кръг проблеми. Меркурий, който се движи във вашия знак, е активиран с аспекти от останалите планети, като до сряда ви дава в изобилие от своята ментална енергия. Можете да станете център на общото внимание, но също така генератор на идеи, които да реализирате сега по време на растящата Луна. Включвайте се в групи по обучение, или вие самите станете лектор, преподавател,треньор или възпитател. Моментът е подходящ за закупуване на кола, или друго средство за придвижване -велосипед, мотоциклет.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

rakЗа родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, предстои ангажирана седмица. Венера и Марс се движат заедно в дома на кариерата и за вас това е чудесен момент да настъпите „педала на газта“, да включите всички свои ресурси,всичките си умения, дори да извадите някои скрити козове, за да впечатлите определен човек, или група хора, които заемат важно място във вашите планове за бъдещето. Съвпадът на Слънцето и Нептун е другият катализатор на случващото се около вас през тази седмица. Някой, който е надалеч се нуждае от вашата помощ, разбиране и подкрепа. Умението ви да бъдете добър слушател сега ще бъде високо оценено, а да давате мъдри съвети, още повече. Проблемът е единствено в това,че е възможно и вие да се заблуждавате в някои ваши оценки, затова въздържайте се от категоричност през първата половина на седмицата. Четвъртък е добър ден за решаване на финансови въпроси. Събота е критичен ден, избягвайте конфликти и рискови ситуации.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и четвъртък.

 

skorЗа родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, седмицата минава под девиза „съчетавай полезното с приятното“. Зоната на вашата работна среда има нужда от обновяване, от внасяне на повече атракция в нея, повече цвят и емоция. Не можете да се оплачете от липса на вдъхновение защото ежегодният съвпад на Слънцето и Нептун попада точно в онази част на вашата слънчева карта, която засилва творческият импулс и му помага да се изрази по най-ярък начин. Да, възможно е средствата да не достигат да покрият всичко онова, от което се нуждаете, но бъдете рационални и с повече фантазия можете да правите от нищо – нещо. В понеделник и вторник давайте подкрепа,там където е нужно. В сряда обаче бъдете много внимателни във финансовите дела. В събота избягвайте пътуване, шофирайте внимателно, пазете себе си и околните.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.
ribiНа родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои мистична седмица. Това е най-вече заради ежегодния съвпад на Слънцето с планетния управител -Нептун във вашия знак. Връзката им влияе изключително на сензитивните хора, на тяхното възприемане на информация от фините полета и съответно повлиява настроението и чувствата. Някои ще имат свръхестествени преживявания, интересни и запомнящи се сънища с прогностичен характер, както и спонтанни спомени на събития от миналото. Към реалността ще ви връща другия съвпад -този на емоционално активните Венера и Марс в огнения Овен. На дневен ред е решаването на важен финансов проблем, или ситуация, която изисква влагане на повече ресурси -физически и психически. Първата половина на седмицата и до четвъртък включително, е по-благоприятна в това отношение. Събота е рисков ден за спекулативни начинания.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

 

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Слънце в квадрат със Сатурн на 23.02.2015 /15:56

Венера в тригон със Сатурн на 24.02.2015/ 16:58

Марс в тригон със Сатурн на 26.02.2015/5:09

Слънце в съвпад с Нептун на 26.02.2015/ 6:55

През тази седмица Луната се движи през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

22.02.2015/3:36 – 23.02.2015/3:28

24.02.2015/4:57 – 25.02.2015/6:54

26.02.2015/10:43 – 27.02.2015/14:50

28.02.2015/19:53 – 2.03.2015/1:34

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: ,

1 коментар so far »

  1. РОСИЦА БРАТОЕВА каза,

    Писа на февруари 26, 2015 @ 9:06

    Здравейте,родена съм на 04/02/1951 в Русе,в 08часа сутринта.Имам молба,при условие,че Вие имате време,да ми помогнете с подходящо време,за закупуване на селска къща,в с. Басарбово.От години се опитвам да си купя там малък имот,и нещата все се разминават.Предварително благодаря.Желая Ви хубав ден!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии