Седмичен хороскоп 25-31 май 2015 година

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Венера в квадрат с Уран в понеделник

Стелиумът Слънце-Меркурий-Марс

в квадрат с Нептун в сряда

 

Голям кардинален кръст в петък

 

Муси Дачева

 

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои динамична седмица. Ov12От понеделник до сряда Луната е в Дева,което насочва голяма част от вниманието ви към темата – здраве. Вашето здраве и това на близък човек, определено изисква яснота, която донякъде можете да получите в понеделник при квадрата на светилата. Бъдете внимателни и резервирани към окончателни диагнози, изисквайте повече от лекарите, а и вие самите наблюдавайте добре знаците на тялото си. Използвайте предимно природни средства за лечение, но най-вече достатъчно слънчева светлина и вътрешна позитивна нагласа.

В работната среда настъпва раздвижване, което през втората половина на седмицата може да ви донесе предложение за нова работа, за включване в екип или съдружие. Моментът не е добър за сключване на трудов договор, или за създаване на фирма, заради ретроградния Меркурий, но някои формалности като предварителни разчети, уговорки, уточнения могат да се придвижват. Четвъртък е най-благоприятен в това отношение.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда и четвъртък.

 

 

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои делова седмица. Още в понеделник квадратът на светилата ще ви въвлече в темата финанси. Има много какво да се желае там, заради стагниращото влияние на Сатурн през последните две-три години, по-точно от септември 2012 -та, когато планетата на пестеливостта и отговорното изразходване на ресурсите, стъпи в Скорпион и се устреми към квадратура с вашето рождено Слънце. Това е астрологичния фон за паричните ви проблеми, но останалото си е от вашето отношение към финикийските знаци и това, с което те радват или вгорчават живота ви. Предмет на сериозно преразглеждане през тази седмица са както личните ви доходи, така и финансовото участие в партньорство, съдружие, в общи инвестиции и проекти свързани с повече средства. Сряда и четвъртък са благоприятни в това отношение. В петък обаче бъдете внимателни в общуването с околните, пазете се от инциденти на пътя.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда и четвъртък.

 

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои седмица на големите амбиции. Поне в началото, в понеделник, когато Луната е в Дева и прави двоен (тао) квадрат със Сатурн от вашия знак и Слънцето от противоположния. За едни тази конфигурация може да бъде мотивиращ фактор за заявяване на по-големи професионални амбиции. За други, повод за оттегляне и пренасочване на енергията в друга посока. Намирате се в меркуриевия период на личната година, време за промени, разнообразие и подвижност. Бъдете внимателни към опити за манипулация в понеделник,вторник и петък, не показвайте слабите си места. Периодът е добър за обмисляне на партньорство, за чертаене на общи планове, за проекти в идейна фаза, но не и за окончателен избор и дългосрочно обвързване.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда и четвъртък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои комуникативна седмица. Не пропускайте шанса да общувате с интересни хора, приемайте отправените ви предложения за ангажименти, дори те да са дребни и краткотрайни. Сега сте в слънчевия период на личната си година – време за себереклама и ярки изяви. За мнозина предизвикателствата са в личния живот. До сряда, включително, астрологичната картина предлага романтика и емоционални приключения. В средата на седмицата някои финансови въпроси ще бъдат поставени отново във фокуса на вниманието, и ще ви наложат да вземете отношение и да направите опити за решаването им. Не разчитайте на подкрепата на приятел(и), а на някой близък, на когото имате доверие. Четвъртък е ден за успешна делова работа стига да бъдете достатъчно организирани и мотивирани.

Благоприятни дни през тази седмица – от понеделник до четвъртък.

 

De12

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, седмицата продължава темите от предходната. Има предизвикателство към вас в астрологичната картина и то е в смелостта да отстоявате себе си, собствената позиция, правото на лично мнение и на лично участие. От понеделник до сряда Луната е във вашия знак и ще ви помага в тази посока. В сряда „щафетата поема“ планетният управител. Ретроградният Меркурий прави съвпад с Марс, а в събота със Слънцето, която го поставя в чудесна позиция за битка, но и за намиране на подкрепа от високо ниво. Четвъртък е добър ден за водене на делови разговори, особено такива с обсъждане на финансови въпроси. Но в петък ситуацията е съвсем различна, бъдете внимателни с финансовите дела, особено ако отиват към поемане на дългосрочни ангажименти. Подобна е ситуацията и по отношение личния живот, моментът не е добър за даване на обещания, за годеж или сватба.

Благоприятни дни през тази седмица – от понеделник до четвъртък.

 

Ko12

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои вълнуваща седмица. През първата половина на седмицата имате шанса да направите добро впечатление, да демонстрирате уменията си, да затвърдите репутацията си, но също така и да си дадете шанс за промени. Те могат да бъдат както по отношение пряката работа, така и ако имате любимо занимание, което освен че ви радва, може да ви донесе и някои облаги. Добри предложения може да имате в сряда и четвъртък, дори може да стигнете до сключване на договор. Ако няма възможност за отлагане, то бъдете внимателни с какво се ангажирате. Освен ретроградният Меркурий има и други подвеждащи астро фактори. Не насрочвайте важни срещи за петък, когато се разгръща Голям кардинален квадрат, и когато разбирателството е проблемно.

Благоприятни дни през тази седмица – от понеделник до четвъртък.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои подвижна седмица. За някои това може да бъде буквално – стягайте куфарите и тръгвайте на пътешествие, идете на почивка, или на гости у близки хора. Имайте предвид ретроградността на Меркурий и проверявайте до степен на сигурност всички подробности от начинанието. За други раздвижване има в домашната среда, повече комуникация, обмен на идеи, нови планове и намерения свързани с подобряване условията на живот. Първата половина на седмицата е натоварена с множество аспекти, като най-значимият за вас е съвпадът на Марс и ретроградния управител на знака ви. Ной ще стане точен в сряда, но влиянието се простира в дните около нея. Аспектът е енергетизиращ, тонизиращ и мотивиращ, не отхвърляйте това влияние, което може да ви зареди с много идеи и с конкретни планове за тяхната реализация, дори това да не е точно сега. Важни срещи планирайте за четвъртък, в петък обаче бъдете благоразположени към хора, които харесвате и не влизайте в излишни конфликти с тях.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда и четвъртък.

 

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои противоречива седмица. От понеделник до сряда, когато Луната се движи през Дева, е крайно необходимо да намерите отговори на някои въпроси, да постигнете баланс между вашите лични разбирания и конкретните изисквания на момента,между желанията и възможностите. Почти до края на седмицата планетният управител – Венера, ще бъде в напрегнати отношения с някои планети, дори в петък ще участва в Големия кардинален квадрат заедно с Уран,Плутон и Луната. По този начин изискванията на момента от една страна са: заявяване на собственото мнение, особено в дните от четвъртък до събота, когато Луната е във вашия знак. От друга обаче, е важно да отчитате мнението на другите, и да се съобразявате с него. С повече усилие на волята и съзнателно вникване в подробностите ще успеете да преодолеете влиянието на ретроградния Меркурий, и квадратурата му с Нептун, и да постигнете съгласие както със себе си, така и с околните.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и неделя.

Vo12

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои седмица на предизвикателствата. А те са предимно във финансовата сфера. Едни ще мислят къде да вложат парите си, коя е най-изгодната сфера за инвестиции. Други ще трябва да „затягат коланите“ отново и да търсят начини за справяне с финансовите си проблеми. Общото между едните и другите е, че трябва да бъдат активни, да вземат решения и да ги изпълняват. Нептун от Риби, в зоната на доходите, отдавна внася неувереност и разминаване с реалността, но през тази седмица е допълнително активиран от квадратурата с тройния съвпад на Меркурий-Марс-Слънце. Това води както до добри възможности за печалба, така също е предупреждение да не се пренебрегват правилата, да не се злоупотребява с предоставената възможност.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и неделя.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12

За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, предстои подвижна седмица. Нуждата от комуникация и споделяне нараства, и прави невъзможно да бъдете сдържани, и невключващи се в разговори, и обсъждания, които ви касаят. Искате да изразите мнение, но изчаквате подходящия момент. В понеделник необходимите ви основания ще се появят и ще можете да заявите своята претенция, и да защитите мнението си. Опозицията на Слънцето и Сатурн в края на миналата седмица ви е създала немалко грижи, свързани със здравето – вашето или на родственик. Добрата новина е, че тя вече се разпада и до средата на седмицата всяка сложна ситуация намира своето обяснение и решение. В четвъртък ви очакват радостни преживявания в най-близкото обкръжение. В петък обаче бъдете нащрек, предстои Голям кардинален квадрат,който се задейства от Луната във Везни и включва още Венера-Уран-Плутон. Като резултат от него може да бъдете ангажирани в повече с хората от женски пол около вас.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник,сряда и четвъртък.
Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, вълненията от предходната седмица „хвърлят мост“ и към тази. И двамата управители на знака – Марс и Плутон, си имат своите противоречия с останалите планети. Понеделник е ден за равносметка и избор на линия на поведение, която може да ви отведе в кръг от хора, и да ви предостави пълномощията, към които се стремите. В сряда и четвъртък ще имате възможност да се договорите стига да проявите толерантност и разбиране по спорните въпроси. Това важи както за деловата сфера, така и за интимните отношения. Венера все още е срещу Плутон, а Нептун в квадрат с Марс, затова твърде розово и романтично едва ли ще бъде, но страстта е гарантирана в края на седмицата, когато Луната влиза в знака ви.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник,сряда, четвъртък и неделя.

 

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои динамична седмица. Най-активна ще бъде сферата на партньорството, което се отразява както на професионалния, така и на личния живот. Луната в срещуположния знак Дева,където ще се движи до сряда, ще ви подтиква към действие, към изразяване на мнение и отношение по важни за вас въпроси. Едновременно с това ще ви поставя в условия,когато трябва да загърбите твърде личните си предпочитания и интереси сега, в името на постигането на поне една дългосрочна цел в бъдеще. Голяма доза неувереност внушава натовареният с аспекти управител на знака – Нептун. В средата на седмицата с квадрат към него застава стелиум от планети – Меркурий,Марс и Слънце. В четвъртък имате шанс да намерите своето разумно решение. В петък не се поддавайте на емоциите, отложете важен семеен разговор за неделя.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и неделя.

 

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

1 коментар so far »

  1. противопожарни врати каза,

    Писа на юли 27, 2015 @ 10:11

    Точно така най-обичам да намеря хороскоп, който е бил за вече отминал месец или седмица и да си сравня какво се е сбъднало и дали са познали нещо.Като чета за този период до голяма степен има вярни неща.Според мен ако предварително си прочете, то вътрешно без да искаш ще следваш тези насоки и това не е реалност.Надявам се да ни пишете пак.Не всеки става за човек, който по звездите да ти каже какъв живот те чака.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии