Седмичен хороскоп 27 април-3 май 2015 година

Zodii zdrГолям земен тригон в сряда

Меркурий в Близнаци от петък

Муси Дачева

 

 

 

 

 

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои успешна седмица. В понеделник Луната и Юпитер в сродния по стихия знак Лъв дават тон на вашата съзидателна природа. Каквото „посеете“ в първата половина на седмицата, ще израсте бързо, жизнено и здраво. Тригонът на Марс и Плутон, който ви прави предприемчиви и настоятелни, ще ви покровителства във всичко, което ви носи полза. И тази тема ще бъде в силата си в средата на седмицата. В сряда Големият земен тригон,който заформя Луната със Слънцето и Плутон ви носи успехи в сделките, в намирането на работа, в реализацията на стоки и услуги, които са предмет на вашия бизнес. Не сте застраховани от нелоялна конкуренция и нечестна игра на партньори през втората половина на седмицата, затова бъдете дискретни за намеренията си, особено в петък,макар да е неработен ден.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и сряда.

 

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои въодушевена седмица. В понеделник Луната е във вашия знак, нарастваща, и това ви зарежда с много оптимизъм и самочувствие. Те се дължат в голяма степен и на Юпитер, който се движи в 13-я градус на вашия знак, активирайки рождените Слънца на тези от първите дни на месец август. Доброто разположение на планетата на голямото щастие обещава успешно разрешаване на конфликти на работното място, както и изясняване на конфузна ситуация. Във вторник поставете отново въпросът за вашето заплащане, защото в сряда астрологичната картина обещава съгласие и удовлетворяване на претенциите ви. В четвъртък обаче бъдете внимателни във финансовите дела и предварително разгледайте добре под какво си слагате подписа. В събота избягвайте рискови ситуации на път.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и сряда.

 

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои подвижна седмица. В понеделник някои бързо ще стегнат багажа и ще тръгнат на път. За други моментът е подходящ да направят проучване за най-добрите в бранша,предлагащи търсени от тях стоки и услуги. Имате много идеи, които очакват подходящият момент,за да видят бял свят. Някои са свързани с децата, или с децата на децата, но всички те ви въодушевяват и разнообразяват ежедневието. Земният тригон на Луна-Марс-Плутон, в средата на седмицата, ви прави успешни, горди със себе си или с някой близък, удовлетворени от резултатите, плод на съвместен труд. Петък е добър ден за среща с приятели, както и създаване на нови такива. Меркурий преминава в срещуположния знак -Близнаци и застава в опозиция на Сатурн от вашия знак,което от една страна подканя за по-активна словесна комуникация с партньора. Но също така увеличава вашата критичност и пословична нетактичност,което може да обтегне отношенията ви с околните.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, петък и събота.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, седмицата започва с астрологична картина, подкрепяща деловата активност. За тези, които имат рожден ден в тези дни, Големият земен тригон ще се проектира в годишния им хороскоп (солара), а това прави предстоящата лична година успешна и съзидателна. За тази седмица срядата е най-добър ден за бизнес, и не само. С повече търпение и съпричастност можете да решите важен за вас личен проблем, или семеен такъв, в който има намесени парични взаимоотношения,да получите отказвана досега финансова помощ. В петък Меркурий ви напуска. Но преминавайки в полето на вашите доходи, той ще се задържи там до първата десетдневка на месец май, внасяйки раздвижване и промени.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и четвъртък.

 

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, голяма част от темите на предходната седмица се прехвърлят в тази. В понеделник „успокойте топката“ и си дайте време за размисъл, и по-важното за анализ на това,което ви се е случило в последните дни, и това, което възнамерявате да правите в следващите. Предстои Голям земен тригон с активното участие на Луната във вашия знак. Във вашите ръце е инициативата, но и активната роля, за да се придвижат нещата в желаната посока. Имате три дни до празниците – от вторник до четвъртък за реални действия. Срядата е много добър ден за важни начинания и за делова активност с големи очаквания. Но има един тънък момент на предупреждение за честност и лоялност, за благородни подбуди в постъпките, в противен случай ще попаднете в мрежата на тао квадрата Лилит-Венера-Хирон, който може да ви подведе в погрешна посока. В петък планетният управител Меркурий преминава на своя територия в Близнаци, а това значи по-бърза и гъвкава мисъл, и действия.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и четвъртък.

 

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои кратка, но успешна работна седмица. Акцентът е Големият земен тригон между Луна-Марс-Плутон в средата на седмицата, който ви прави амбициозни и мотивирани. Сряда е ден за победа, реванш, постижение, нещо което дълго сте чакали, вие, семейството, близките. Не обръщайте внимание на някои недоброжелателни нападки на засегнати хора. В четвъртък проверете добре техниката на работното си място, за да сте спокойни за празниците. Погрижете се за домашните си любимци. В петък се въздържайте от критики, които могат да ви развалят отношенията с някой, на когото държите. Събота също е конфликтен ден, особено за взаимоотношения с мъже. В неделя отделете повече внимание на приятел(и).

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и четвъртък.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои седмица на активната комуникация. Растящата Луна ви прави подвижни и интересуващи се от всичко, което се случва с хората от най-близкото обкръжение. Понеделник е ден за делови срещи. Не отлагайте това, което вече е в такава фаза, че може да бъде приключено, за по-нататък. Във вторник ще ви бъде по-трудно да се споразумявате, да получавате това, което сте планирали. В сряда и отчасти в четвъртък обаче Големият земен тригон може да ви помогне да излезете с печалба от една сложна финансова ситуация. В празничния ден петък – 1 май, обърнете много, и специално внимание на по-малките, и на по-младите, около вас. Планетният управител ви идва на дълго гости. Меркурий ще се движи през вашия знак близо 9 седмици, много повече от обикновените три-четири. Това е така заради втората му ретроградност,между 9 май и 12 юни. Но дали се движи напред или назад Меркурий при всички случаи ще ви прави по-комуникативни и успешни.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, петък и събота.

 

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои емоционално приповдигната седмица. В понеделник приятели(ки) ще ви ангажират с проблемите си. Имате потребност от обединяване на усилията с други хора по общ проект,върху който работите от известно време. Не можете да си позволите отстъпление от заетите позиции. Необходима ви е финансова подкрепа, за която имате обещание. Периодът е добър това да се случи. Във вторник и сряда можете да разчитате на дадената дума, но имайте едно на ум,заради напрегнатия аспект между планетният управител Венера и коварната Лилит, които заедно с Хирон от Риби правят тао квадрат – една провокативна конфигурация, която извежда на повърхността отрицателните страни на някои хора. В петък Луната е във вашия знак, а Меркурий преминава в сродния по стихия знак Близнаци. В празничните дни имате чудесната възможност да свържете полезното с приятното и то по вашия начин.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, четвъртък и петък.

 

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои седмица на разширяване на социалните контакти. Макар вниманието ви да е насочено предимно в ангажиментите свързани с дома и близките, някои обстоятелства ще ви накарат да отправите и поглед навън. В понеделник се очертават срещи с колеги или работодател, с нови партньори и хора, с които ще имате съвместна работа. Юпитер от срещуположния знак – Лъв напредва към хармоничен аспект с планетния ви управител -Уран. Този, втори за тази година, точен тригон на двете планети, при директното им движение, предстои да се случи през юни, но влиянието му се усеща от мнозина и сега. От тези, които имат усет за новото и авангардното. В средата на седмицата обаче бъдете внимателни за неща свързани със сметки, разплащане, прехвърляне на суми на други лица. В петък и събота избягвайте рисково поведение при пътуване.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, предстои подвижна седмица. В движение ще трябва да решавате важните си дела, да подписвате документи „на крак“, да съгласувате различни мнения с риск да се получи „развален телефон“. В понеделник имате някои финансови ангажименти, които не търпят отлагане, и които трябва да отработите, независимо от вътрешната съпротива, която изпитвате към тях. От вторник до четвъртък предстоят неспокойни дни, с много движение и промени на ситуациите. Но това е благодатен период да се докоснете до ново познание, да срещнете интересни хора, да уговорите бъдещ ангажимент. В петък бъдете при семейството си, сред най-близките, за да се заредите с подкрепяща енергия. В събота обаче избягвайте скандалите и рисковите ситуации. Неделята е ден преди пълнолунието във водния Скорпион, влагайте излишната си енергия в нещо красиво и трайно.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, сряда и неделя.

 

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои резултатна седмица. В понеделник с успех ще се увенчаят усилията да защитите позицията и авторитета си. Седмицата ще премине под хармоничното влияние на тригона на двамата управители на знака, движещи се през земните Телец-Козирог, аспект който през миналата седмица стана точен, но през тази е допълнително активиран от преминаването на Луната през третия земен знак – Дева. Големият земен тригон във вторник и сряда ще ви помогне да обедините идеи, и конкретни стъпки с други хора – приятели, колеги, партньори, съдружници, хора с които сте „на една вълна“. В празничния петъчен ден намерете време за усамотяване, почивка и релаксация. В събота не се претоварвайте физически, успокойте ума и се вслушайте в интуицията си, предстои пълнолуние във вашия знак.

 

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и неделя.
Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои неспокойна седмица. Във вторник и сряда Луната се движи през срещуположния ви знак -Дева, задействайки Голям земен тригон от планети. Той създава подходящата динамична и подкрепяща среда за успешни преговори, договаряне на стоки и услуги, за разрешаване на някои материални затруднения и за внасяне на повече спокойствие и самоувереност в ежедневието. Периодът е добър да си потърсите правата, да изискате погасяване на задължения към вас, да внесете яснота по някои спорни имотни въпроси с роднини. В неделя ви очакват новини от хора надалеч, някои ще пътуват, други ще правят планове за пътешествия.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, сряда и неделя.

 

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

На 1.05.2015/4:59/ Меркурий преминава в Близнаци.

През тази седмица Луната се движи през втора четвърт.

Луната е без курс на:

27.04.2015/17:12 – 28.04.2015/4:07

30.04.2015/15:23 – 30.04.2015/17:03

2.05.2015/17:03 – 3.05.2015/4:47

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. Петя каза,

    Писа на април 27, 2015 @ 10:21

    Здравейте,г-жо Дачева!Благодарение на вашият сайт научавам все повече за астрологията и редовно го следя!Убедена съм,че ми помагат указанията които давате.Аз съм зодия Стрелец с асцендент Дева и чета и за двете зодии както ми бяхте казали.Скоро научих,че Луната също е важна за личността,а моята е в Близнаци.Така ли е наистина?Стрелец и Близнаци са опозиционни,как влияе такава позиция в хороскопа на човек?Опозицията Меркурий-Сатурн коя област да внимавам и очакват ли се драстични промени?
    Благодаря за отделеното време,желая Ви приятен ден!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на май 4, 2015 @ 8:27

    Петя,
    анализ на рождения хороскоп се прави в лична астроконсултация,за която има различни варианти, и за която ми пишете на mussydacheva@abv.bg

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии