Хороскоп 2015 за Скорпион


Sk12Муси Дачева

Новата година идва при Скорпион с много топлина и уют, които могат да дадат само домът и най-близките хора. Сърцевината на промените обаче през 2015 -та ще бъде отново двойката планети -Юпитер и Сатурн,които сменят знаците и оттам създават разнообразие от предизвикателства.

Юпитер ще ви дърпа нагоре по йерархичната стълба до лятото, ще ви кара да искате повече и да се стремите към повече като си поставяте големи цели. Може би в предходната година, те да не са ви изглеждали реално достижими, заради въздържаността, която провокира у вас гостенинът Сатурн. Но строгият учител, както вече знаете, премина в следващия знак, в Стрелец. За родените в първата половина на вашия знак това е голямо облекчение. Много от делата ви в първите месеци на 2015 година ще получат шанс да потръгнат в желаната от вас посока.

Не губете време в съмнения и догадки, използвайте добрата астрологична обстановка в първото тримесечие на годината, особено през февруари и до средата на март. Бъдете предприемчиви и подготвени за справяне с новите технологии, учете бързо и прилагайте наученото.

В средата на месец март Сатурн навлиза в ретроградната си фаза, а в средата на месец юни отново се завръща на ваша територия. Ретроградността на Сатурн може да ви накара да бъдете по-взискателни към доходите си, да търсите начини за тяхното увеличаване, а също така да намалите някои пера от разходната част на бюджета си. Сега на практика може да приложите научените уроци от преминаването на Сатурн през вашия знак.

На 17 март е последният точен квадрат на планетния ви управител Плутон и непредсказуемият Уран. Това е финалът на поредицата от общо 7 точни квадрата, простираща се между юни 2012 година и март 2015 година. За вас кръстосването на шпаги между двете мощни по своето влияние планети, в близост до пълното слънчево затъмнение, което ще бъде на 20 март, е в известна степен напрегнат период. Възможно е да попаднете в ситуация, когато е важно да заемете определена позиция, да защитите себе си или свой близък, да направите свой избор и вероятно да вземете едно трудно решение.

На 8 април Юпитер излиза от ретроградната си фаза и ще излее цялата си позитивна енергия за вашата професионална изява и реализация на плановете свързани с кариерата. Към него прибавя добри намерения и Венера, която през месец ма ви кани на пътешествия. Бъдете внимателни за подробности в пътуване, резервации и оформяне на документи във времето,когато Меркурий прави своята втора ретроградност за годината, между 19 май и 12 юни.

Вашият перфекционизъм и самокритичност ще имат голямо значение в периода, която Сатурн отново ще се движи на ваша територия, между 15 юни и 18 септември. В този последен тур, преди да ви напусне за 30 години напред, Господарят на кармата ще се вгледа в някои ваши цели и намерения, за да ви накара да ги преразгледате, да си „избистрите“ приоритетите,за да бъдете още по-уверени в това,което ще правите сега и в следващите години.

На 11 август Юпитер преминава в Дева. За период около година, до 9 септември 2016-та, планетата на изобилието ще се движи в зона, от която ще ви помага да бъдете много по-социални, отколкото сте били досега. Или през последните 12 години. Ще ви подтиква да търсите и намирате нови приятели, да сте по-отворени към нуждите и потребностите на приятелската си среда, да създавате с готовност неформални връзки, да изпитвате сами потребност да давате на другите повече, отколкото получавате.

На 18 септември Сатурн ви напуска окончателно. Преминавайки в знака Стрелец,през следващите близо три години, пестеливият Сатурн ще ви прави по-сдържани в паричните дела. Превеждайки ви през някои ситуации, за този период от време той ще ви помогне да стабилизирате доходите си. Първите обнадеждаващи резултати в това отношение ще усетите в края на годината през месеците ноември и декември.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

2 коментара so far »

  1. Краси каза,

    Писа на декември 31, 2014 @ 11:28

    Благодаря !

  2. zoya каза,

    Писа на февруари 25, 2015 @ 19:15

    много сте точна и изчерпателна благодаря ви

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии