Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Сатурн във втори дом

Изпрати
Новобранец

doreto

мения54

11:21 27.10.2009

Втори дом е свързан с парите и ми е направило впечатление че хора които имат Сатурн там са много стиснати и гледат да се възползват от слабостите на другите.

Как мислите и имате ли подобни наблюдения?

Новобранец

moon_in_taurus

мения48

14:35 27.10.2009

Публикацията е редактирана 17:43 – 27.10.2009 от Муси Дачева


Здравей Дорето :)

Ще ти кажа от личен опит :)

2 години сатурн ми транзитираше през 2ри дом.Имах пари,не се оплаквах от липса.

Сега когато вече е в трети,нямам пари.

Ако говориш за натално положение на сатурн във 2ри дом,имам наблюдения,че на такива хора не им липсват пари.Но имат досто сериозно отношение към тях,ценят ги прекалено много.Стиснати е силно казано.По-скоро умно и умело боравят с тях,и се страхуват да не останат без тях.Да си правиш сметката,не значи да си стиснат :)

Аз във втори дом нямам планета,но на куспидата на 2ри дом ми е лъв и трябва да ти кажа че съм доста ларж,като че ли не зная цената на парите.

Но пък имам и венера в телец .

Новобранец

anhela

мения1

18:44 29.10.2009

Здравей moon in taurus! Много точно си описала как по-скоро се тълкува позицията  на Сатурн във Втори дом в натала.От личен опит го казвам,тъй като аз съм със Сатурн във 2 дом(в знака скорпион) и честно казано(да чукам на дърво)не съм изпадала никога в трудно финансово положение ,но пък ми върви и много на кредити,благодарение на тях успях с годините да развия стабилен бизнес,който допринася и до ден днешен за благополучието и финансовия просперитет на моето семейство и работа. До сега са ми отпускали много лесно кредит, но умело и адски практично съм боравила после с него-без излишни разхищения.Така че, ако ми дадат две ябълки ще успея със сигурност да направя   от тях килограм,а не обратното.Тва е по-скоро заложено в мисленето на повечето хора с тази позиция на Сатурн :)) Искам и още нещо последно да добавя,на базата на много карти ,които съм сравнявала съм установила(за мен самата същото се отнася)  ,че повечето от тези хора са имали тежко и не много добро детство,от към финансова гледна точка.Т.е. повечето от тях са живели в ограничения и много лишения и недоимък,благодарение на което са опознали добре цената на всеки изкаран цент и боравят доста разумно с парите след време,но в никъв случай не са стиснати-особено към най-близките си същества. И може би е много точно твърдението за тях,че подсъзнателно изпитват панически страх от бедност!

Новобранец

moon_in_taurus

мения48

23:17 29.10.2009

Радвам се че си достигнала до тези прозрения и опит в живота си:)

Дано винаги имаш :)(пари)

Новобранец

Emanyela

мения3

0:07 04.11.2009

Аз също имам Сатурн във 2 дом и съм се убедила в едно – "За да получиш, трябва да дадеш"

Новобранец

doreto

мения54

11:28 10.11.2009

А няма ли вариант – "Аз давам с радост и не очаквам срещу това да получа каквото и да било" ?

Новобранец

kalinka

мения68

14:58 21.03.2010

Доре знаеш ли че забележката ти много ми допадна- да даваш без да очакваш нещо в замяна. Не мисля че това се отнася за хора с Сатурн в 2 дом а също така и за много други хора за съжаление.

Мисля че е интересно и когато Сатурн се появи в 2 дом в солара. Наблюдавала съм че в такъв период наистина човек става по-сериозен към парите си. И приходите намаляват тогава затова и човек е принуден да пести.

Админ

Муси Дачева

мения291

13:51 22.03.2010

Сатурн във втори дом в Годишния хороскоп наистина намалява източниците на доходи, но бих добавила, че това е значително по-силно като влияние, ако човекът е в сатурнова криза и в солара е налице този аспект между Сатурн и Слънцето, било то съвпад, квадрат или опозиция. 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни