Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Ако сте влюбени в мъж от зодия…

Изпрати
Новобранец

kalinka

мения68

12:43 01.10.2013

Публикацията е редактирана 10:19 – 18.10.2013 от Муси Дачева


ОВЕН
Огнените Овни предпочитат веднага да изясняват ситуацията и да не губят време за сантименталности. Ако към вас се приближи мъж и каже, че сте покорили сърцето му от пръв поглед, то не се съмнявайте – срещу вас стои Овен. Негова втора стъпка, може би, ще е покана да ви повози на своята кола или мотор. В това ще се състои и неговото ухажване. И ако вие по достойнство оцените и изразите мнението си за неговото шофиране, то той автоматично ще приеме този факт като съгласие да се омъжите за него. Разходки на лунна светлина и вечеря на свещи Овена едва ли ще Ви предложи. Макар този зодиакален знак да не е лишен съвсем от романтични пориви, той предпочита активните действия. Като ухажване Овена може да предприеме поход сред природата на палатка или да Ви заведе за риба. Ако го опознаете по-добре, ще разберете, че той не е толкова груб, колкото навярно ви се е сторил в началото.
Едно е сигурно – вие можете изцяло да се доверите на Овена. В семейния живот той помага и в бита и в трудните емоционални моменти. Можете да сте спокойна, че той няма да ви изостави сама с даден проблем. Активността му го тласка бързо и адекватно да действа.
Като любовник овена е неуморим. Потенциала на страстта му е висок и той е по-склонен към ураганен секс, но за любовни прелюдии време почти не отделя.

 

ТЕЛЕЦ
Много упорит почитател. Ако сте му влезнали под кожата, то ще се наложи или веднага да капитулирате или да издържите на дългата му обсада. Телеца е нежен и постоянен в чувствата си, но често се отнася към избраницата си прекалено собственически. Ревнив е, но само когато има сериозни поводи за това. Телеца никога не се скъпи за подаръци и за посещения в ресторант (основен начин на ухажване при Телеца), но винаги иска да вижда отклик на старанията си. На кино или театър той води избраниците си рядко. Обича да подарява цветя. Предпочита практични подаръци – дрехи, обувки, бижута. Постоянството му понякога е негов недостатък. Например, всяка среща минава по един и същи сценарий. Не обича да променя навиците си.
В семейството е все така постоянен. Телеца е добър съпруг, който умее да обезпечи финансово семейството си. Голямо внимание обръща на битовите удобствата. Обича да майстори и често сам се заема с домашния ремонт. Свободното си време предпочита да прекарва със съпругата и децата си. Той отсъства от дома най-вече, когато изкарва пари.
Телеца е способен да се занимава с любовна игра дълго време. Той е неуморим, достатъчно страстен и много нежен. Единственото, което му липсва понякога е разнообразието в позите и ласките.

 

БЛИЗНАЦИ
Много често Близнаците ухажват няколко дами едновременно. Този знак не се отличава с постоянство. Той привлича към себе си с интересни разговори, чувство за хумор, умее да Ви заинтригува и увлече. Ако сте харесана от този мъж, то пригответе се за неговите чести и изненадващи визити. Той може да започне да се държи по два начина – или веднага да Ви каже, че Ви обича и да ви обсипе с много комплименти, или дълго време просто да Ви идва на гости за кафе като приятел. В първия случай си заслужава да изчакате, за да проверите чувствата му, а във втория – да му дадете да разбере, че на вас наистина ви е интересно с него – това ще го направи по-уверен в себе си.
Близнаците ухажват по различен начин. Поради разсеяността си, могат да забравят да Ви подарят цветя. Всеки ден искат да Ви заведат на различно и ново място. Те не са особено ревниви, но изревнуват ли, викат на помощ острия си език.
Семейния живот с Близнаци е лесен. Единствения недостатък е, че постоянно отсъстват от дома. Те или са на работа, или в командировка, или имат друг ангажимент. Добре е, ако Вашите интереси съвпадат, за да си правите по-често компания.
В любовния живот Близнаците се нуждаят от постоянно разнообразие. Този знак не е с висок еротичен потенциал. Той може да прави любов често, но бързо. Обожава еротичните игри.

 

РАК
Мъжът Рак дълго време не се решава да открие чувствата си и сам страда от това. Мисълта, че може да не бъде разбран довежда Рака почти до депресия. След признание в любов, Рака се поуспокоява и преживява нещата по-леко, но тук възникват нови проблеми. Той е много чувствителен и реагира на всяка промяна в отношенията. Той нежно и предано ще ви ухажва, постоянно ще ви подарява цветя и сладки малки подаръчета, ще ви изпраща до входната врата и винаги ще се вълнува, като че ли го прави за първи път. Бидейки романтична зодия, Рака ще се постарае да внесе романтична нотка в живота ви. Обича да ви извежда на разходка на лунна светлина край река, на вечеря на свещи, на театър. Но при всичката си романтика, Рака си остава домошар. Той изпитва към половинката си чувства, аналогични на изпитваните към неговата майка. Ако искате да се харесате на Рака, то първо се сприятелете с майка му.
Рака е създаден за семеен живот. Той е доста самостоятелен, може да изпълнява всяко домашно задължение, но се нуждае от голямо количество душевна топлина. Не е склонен да изневерява. Вечерите предпочита да прекарва у дома със съпругата и децата си.
Еротичния потенциал на Рака е нисък. По-голямо предпочитание той отдава на емоционалния и душевен контакт, отколкото на физическия.

 

ЛЪВ
Мъжете от тази зодия се делят на два типа – рицари и Дон Жуани. Поведението и на двата типа е малко театрално, стремейки се да се харесат на противоположния пол. Но ако първия тип, намирайки дамата на своето сърце, напълно се посвещава на нея, то втория разглежда всяка нова жена като поредния екземпляр от своята колекция. Рицарят е много предан и благороден. Той може да е имал много контакти и приключения до сключването на брак, но когато е с една жена – той и е верен. Той трудно се приспособяват към съвместно съжителство, но не се оплаква излишно и решава проблемите с благородство. Дон Жуанът не се затормозява с вярност и винаги е готов да се впусне в поредната любовна авантюра. Ако нещо в отношенията с половинката му не го устройва, то той, без колебания, е готов да я напусне и да иде при друга.
И двата типа Лъвове ухажват много красиво. Те не се скъпят за хубави дрехи или бижута, обожават да водят любимата си с тях на гости, да я канят на ресторант, като при това я заставят да облече най-хубавите си дрехи. Лъвът се ласкае от присъствието на красива жена и се старае всячески да и се хареса.
Разходките сред природата Лъвът обича да прекарва в голяма компания, но не може дълго да издържи без удобствата на цивилизацията. Обикновено прибягва до еднодневен пикник. Често обича да се разхожда с възлюбената си край морето.
В семейния живот поведението на Лъва не се променя. Какъвто е бил преди брака, такъв си остава завинаги. Еротичният потенциал на зодията в доста висок. Лъвът обича да прави любов на свещи и в луксозна обстановка.

 

ДЕВА
Основните качества на мъжът Дева при ухажването са точност и прецизност. Той ще идва на срещите с костюм и вратовръзка, с букет цветя (не скъп, но красив) и винаги точно навреме. Но романтика от него не чакайте. Именно поради това възникват всичките му проблеми, разочарования в любовта и късен брак. Флирта и кокетството оказват слабо влияние на Девата. В най-добрия случай той може да действа по прочетени предписания в списанията. В най-лошия – ще разкритикува всички ваши романтични предложения. Защо да вечеряте на свещи, когато можете да включите лампата? Защо да ходите на ресторант – там е скъпо, а той самия готви превъзходно.
Като семеен мъж, Девата минава за „примерен“. Той се стреми да обезпечи семейството си финансово, да следи за бита и порядъка във всичко. Главен проблем може да стане неговото намилане относно правилното и диетично хранене. Навярно често ще ви чете лекция за вредата на мазната храна и ще ви учи да готвите по специални рецепти.
За любовния живот на Девата е трудно да се говори, защото той е много потаен. Еротичния му потенциал е много висок и силно зависим от състоянието на психиката му. Все по-разкрепостен става с възрастта, но секса за него съвсем не е най-главното в живота

 

ВЕЗНИ
Самото обаяние! Обикновено това е много привлекателен мъж и винаги отговаря с взаимност на Вашето внимание. Той е влюбчив и умее да ухажва красиво. Най-главното, обаче, е умението му да цени красотата в жена… затова не може да отказва. Така той често се оказва оплетен в множество любовни романи, макар да отдава приоритет на една от партньорките си. Той трудно си представя как биха могли да се оправят жените без него. Окончателен избор на жена за него е неразрешима задача. Затова инициативата трябва да поемете в свои ръце. Опитвайте да сте близо до мъжа Везни, но без да напрягате с присъствието си и в крайна сметка той ще избере Вас.
Семейния живот с Везните е напълно хармоничен при отсъствие на раздразнителност от Ваша страна. Той не обича сцени, стреми се да избягва остри теми във взаимоотношенията и предпочитат мирно и спокойно да решава проблемите. Запомнете, че заинтересовани погледи след жена Везните ще отправят винаги, като го обяснят по следния начин: „И какво от това? Ти, ако си на диета, не може ли да четеш менюто в ресторанта?“ Добре е, че природният мързел не позволява на Везните да водят активен извънбрачен живот.
В секса той също не е много активен, както може да ви се стори в началото. Бързо се уморява. По-голямо внимание отделя на любовната игра, целувките, влияе се от обстановката.

 

СКОРПИОН
Ако този мъж е решил да се сдобие с вашето благоразположение, то той ще постигне това. Неговата страст е всепоглъщаща и нищо не може да я спре. От него може да очаквате скъпи подаръци (като всеки следващ е по-скъп от предния), ярки впечатления, драматични преживявания, романтични пътешествия и всичко на което е способна вашата фантазия. Може би той ще ви изглежда прекалено напорист, но с времето ще почувствате дълбочината на чувствата му. Любовта си към вас той може да носи цял живот. При Скорпиона, обаче, нещата имат и обратна страна. Той е максималист и не приема половинчати неща. Ревнив е. Ако той срещне жена и реши, че тя е неговата съдба, то той веднага ще ви уведоми. Ще ви предложи благоразумно да се разделите и, ако вие приемете това предложение, автоматично ще се сдобиете с верен приятел. Той никога няма да ви забрави и ще идва на помощ, когато имате нужда. Не си струва да упреквате Скорпиона за каквото и да е в минути на раздяла. В подобен случай той ще изчезне завинаги от живота ви.
Съвместното съжителство със Скорпиона е доста сложно нещо. Той е своенравен, но никога няма да ви обиди. Той е взискателен, но и своите задължения той изпълнява докрай. Може да е раздразнителен. Не обича изневерите.
Не случайно този знак е смятан за най-сексуален. Еротичния му потенциал е много висок, доста повече от останалите знаци от Зодиака. Той е способен да прави любов дълго, по всяко време и при всякакви условия.

Новобранец

kalinka

мения68

12:46 01.10.2013

СТРЕЛЕЦ
Ухажванията от страна на Стрелеца понякога са доста странни. Всичко уж започва на шега, после нещата уж стават по-сериозни и изведнъж се оказвате женени за него. Той ще ви обърне внимание само ако се смеете на шегите му. А ще остане с вас само, ако се чувства с разхлабена каишка. Когато ви подарява подаръци или ви кани някъде той вдига много шум около себе си. Още с влизането в някоя кръчма Стрелеца изпълнява не по-малко церемонии, отколкото ако е в елитен и скъп ресторант. В асортимента на неговото ухажване влизат и ходенето на пикник сред природата или за риба. Важно за Стрелеца е да споделяте неговите интереси. Бидейки страстен спортен запалянко, той с усърдие ще се опита да ви приобщи към гледането на спортни състезания. Като цяло предбрачния живот със Стрелеца е безоблачен. Той не е склонен да изневерява, но с удоволствие ще обсъди всички прелести на приятелките ви и на случайно минаващи жени.
В семейството на Стрелеца му е нужна определена свобода. Част от времето обича да прекарва с приятели. Той е честен с вас и очаква същото отношение.
Този знак малко преувеличава силата на сексуалния си потенциал. Той не е толкова висок, колкото разказва той. Стрелеца бързо достига удовлетворение. Мястото и времето за него не играят роля. Стрелеца е готов да прави секс и върху сено и в полеви условия, но цени разнообразието и еротичните игри.

 

КОЗИРОГ
В любовта на Козирога не му достига емоционалност. Той смята, че щом обезпечава своята любима, храни я, облича я, периодически я извежда сред природата и в обществото – това е и достатъчно като изражение на чувствата му. Шепота в ухо на любовни фрази е съвсем излишен за него. Понякога иска да е нежен, но той просто не умее да е такъв. Така ухажванията на този зодиакален знак са скучни и безинтересни. Веднъж казал „Обичам те!“, той смята, че е достатъчно за цял живот. Ако ви устройват такъв тип отношения или се жените по сметка, то смело се отправяйте към гражданското. Но ако случаят е друг, то ще трябва да положите маса усилия, за да разкрепостите своя любим. Усилията ще си заслужават, защото и самия Козирог страда от своята комплексираност.
В семейния живот той е верен мъж и любящ баща. Изневери са възможни само ако Козирога е разбрал, че не ви обича и никога не ви е обичал, но да ви каже не е имал сили, а и общественото мнение няма да одобри това. Ако срещне жена, която да разтопи сърцето му, то той може тайно от семейството си да се среща с нея.
Този знак има почти най-низкия еротичен потенциал. Секса в неговия живот заема едно от последните места и често се свежда до изпълнение на съпружеските задължения.

ВОДОЛЕЙ
Идеалът за Водолея е жената-приятел, която не би изисквала много любов и не прави ревниви сцени. Ухажванията на този интелектуален знак се свеждат до обсъждането на интересни теми. С него може да се запознаете, когато сте на гости у приятели, в компютърната зала или в обществения транспорт. Попитайте го нещо и всичко ще завърши с това, че ще Ви изпрати до дома ви. След това може отново да се срещнете случайно. Той ще ви познае на минутата и ще подхване разговора от предната среща. За него от този момент може да се смята, че се срещате. Следващите ухажвания от негова страна могат да бъдат или ексцентрични или никакви. Цветя Водолеите не подаряват, обяснявайки това с излишни условности или с нежеланието да се вреди на природата. Ако все пак той ви подари букет, то той ще е от екзотични гербери от Уругвай. Повече Водолея обича да води приятелките си на кино или да им подарява дрънкулки.
От брачната партньорка Водолея изисква пълна свобода, но последната използва изключително за благото на семейството и за себе си. Ако той има любимо хоби или интересно занимание, няма да изневери. Представителя на тази зодия не е ревнив и дори да ви завари с любовника, ще се усмихне и ще каже: „Ами вие приключвайте, а аз ще направя кафе“.
Водолея има среден сексуален потенциал, но той е неизтощим фантазьор. Само с този знак може да пробвате изключително трудни пози и всячески да експериментирате. Той няма комплекси нито по отношение на позите, нито на времето и мястото.

РИБИ
Мъжът Риба не се отличават с особено разумен поглед към живота. Затова трябва много внимателно да се отнасяте към неговите обещания. Той може да ви обещае екскурзия до Париж, а след това да се окаже, че е имал предвид ходене при баба му на село. Бидейки пасивен знак, той не проявява активност в ухажването. Ако отидете при него, той ще се радва, ако ли не – ще се огорчава. Инициативата тук трябва да е повече у жената.
Към достойнствата на Рибите трябва да причислим нежното отношение. Той няма да забрави да подари цветя или подарък за рождения ден. Възможно е, обаче, да обърка датата. Подаръци Рибата не умее да подбира и когато избраното от него палто се окаже не вашия размер, те искрено се разстройват. Подобни гафове Рибите се стремят да компенсират с романтична нежност и внимание. Това е единствения знак от зодиака (може би и Рака е способен на подобно поведение), който може да посвещава стихове на любимата си. И тези стихове са удивителни.
В семейния живот Рибите изцяло се опират на партньорката си. Бидейки самите искрени и честни, могат да позволят да бъдат подведени от друга жена. Не се ядосвайте на тяхната наивност. Рано или късно те разбират измамата и се завръщат.
Сексуалния им потенциал е занижен. Стимулиращо въздействие им оказват еротичните филми.



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии