Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Голям Квадрат на 17 юли 2012

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

12:46 17.07.2012

 

Макар прогнозите да са за захлаждане, в астрологично отношение тази седмица се очертава да бъде много гореща. Във вторник предстои поредното включване на квадрата Уран-Плутон, с Марс от миналата седмица с Тао квадрат, а сега и с Луната като Голям кръст във вторник, 17 юли 2012. Тъй като около мен при кардиналните знаци вече се усети влиянието на тази напрегната конфигурация, го предлагам за обсъждане в групата.

Макар прогнозите да са за захлаждане, в астрологично отношение тази седмица се очертава да бъде много гореща. Във вторник предстои поредното включване на квадрата Уран-Плутон, с Марс от миналата седмица с Тао квадрат, а сега и с Луната като Голям кръст във вторник, 17 юли 2012. Тъй като около мен при кардиналните знаци вече се усети влиянието на тази напрегната конфигурация, го предлагам за обсъждане в групата.
Админ

Муси Дачева

мения291

12:49 17.07.2012

17 юли 2012, 11:57
Истанбул , Турция

 
42-етажният небостъргач Polat Towers в Истанбул гори. Причината за пожара все още не е ясна. В сградата има много хора, като все още няма информация за пострадали. Горящи парчета от сградата падат с трясък на земята.

Инцидентът вече се сравнява с трагедията с ударените на 11 септември 2001 година кули близнаци в САЩ.

http://www.blitz.bg/news/article/146892

Админ

Муси Дачева

мения291

12:49 17.07.2012

Публикацията е редактирана 13:26 – 17.07.2012 от Муси Дачева


Муси ДачеваПоради характера на включените планети,много са възможни актове на отмъщение. Или такива, агресивни или автоагресивни, които са с цел манипулация.

Муси Дачева Намирам се на 20 км. от Пловдив и го чух много силно този гръм, дори помислих че гърми противоградушната система. http://news.plovdiv24.bg/367025.html

news.plovdiv24.bg

Силен тътен разтресе Пловдив малко преди 13 часа днес. Стотици аларми на автомобили се задействаха в…
Админ

Муси Дачева

мения291

13:28 17.07.2012

http://www.vesti.bg/index.phtm…..id=4984391

 

Два случая на малария са регистрирани у нас за първи път от 17 години насам, съобщи директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев, цитиран от БоленЗдрав.

Админ

Муси Дачева

мения291

13:32 17.07.2012

http://www.vesti.bg/index.phtm…..id=4983971

Храна в самолета – сандвичи с игли

И четирите полета, по време на които са били поднесени злополучните закуски, са били от Амстердам за различни американски градове

Новини

Американската авиокомпания "Делта еърлайнс" и ФБР се опитват да разберат как игли са попаднали в сандвичи с пуешко, сервирани на четири полета от Амстердам, предаде Асошиейтед прес.

Един пътник е пострадал, но е отказал медицинска помощ.

Игли за шиене са намерени в неделя в пет сандвича. И четирите полета, по време на които са били поднесени злополучните закуски, са били от Амстердам за различни американски градове.

Сандвичите били приготвени в Амстердам от компания за кетъринг, която заяви, че няма представа как може иглите да са се озовали в храната.

Говорителка на авиокомпанията каза, че "Делта" е затегнала контрола върху храната в самолетите и докато трае разследването, ще поднася повече пакетирана храна.  

Админ

Муси Дачева

мения291

11:59 19.07.2012

Муси Дачева

От Годишен хороскоп 2012 “На 3 юли Марс преминава от Дева във Везни, като се включва активно към квадрата на Уран и Плутон. Това очертава месец юли като много напрегнат в международен план, особено средата на месеца, 15-16 юли. Ще са нужни обединени усилия, много гъвкавост и разум, за да бъдат преодолени противоречия и претенции, да се избегне разрастване на конфликт и повече жертви.”
За съжаление прогнозата се сбъдна и месец юли се оказа напрегнат,но не само в международен мащаб, но и у нас.
Този Тао квадрат,между малфакторите Марс-Уран-Плутон,в кардинални знаци, е възможно най-тежкият от астрологична гледна точка.Той включва двамата управители на Скорпион, символ на отмъщението и смъртта, свързани с разрушителната енергия на квадрата. Към него се добавя импулсивния бунтар Уран в Овен. На 17-ти този Тао квадрат бе активиран допълнително от Луната в Рак,която го превърна в Голям квадрат. В деня преди новолунието, на 29 -я лунен ден се случи и тази трагедия на бургаското летище.
За пръв път в последните десетилетия, се случи атентат с камикадзе. http://www.vesti.bg/index.phtm…..id=4990151
Админ

Муси Дачева

мения291

12:00 19.07.2012

Публикацията е редактирана 12:23 – 19.07.2012 от Муси Дачева


И още един пост от групата Астрология

 

Муси Дачева

Бих искала да обърна внимание върху това,което писах по-горе,преди атентата на летището в Бургас "Поради характера на включените планети,много са възможни актове на отмъщение. Или такива, агресивни или автоагресивни, които са с цел манипулация." Този самоубийствен атентат е ярко проявление на един от най-тежките тао квадрати, който сега преживяваме, на Марс-Плутон-Уран в кардиналните знаци, активиран от Луната в Рак, и в 29 -я лунен ден. Струпването на тези няколко, а има и други вероятно, фактори, са показателни. В последните десетилетия у нас не е имало атентат с камикадзе, ако греша, поправете ме. Това, което сме виждали само по новините, се случи и у нас. Очаквахме месец юли да бъде тежък предвид точно на тези аспекти, но е още по-тежкс, когато "мечката заиграе в собствения ти двор". За радост средата на месец юли беше кулминацията. След няколко дни тао квадрата Марс-Уран-Плутон се разпада и макар Луната периодично да активира квадрата на Уран и Плутон,което определено ще предизвика събития, толкова тежка конфигурация не се очаква в скоро време. Но, нека се молим за това искрата на този самоубийствен атентат да не разпали пожар, защото силата на отмъщението е огромна и непредсказуема. А има сили,които чакат поводи, или просто ги създават.
Муси Дачева

Много е важно да се настроим на висока честота и да не допускаме низките енергии да владеят както нас, така и тези, които управляват страната ни. Защото историята помни денят 28 юни 1914 г., когато съвсем близо до нас, в Сараево, Сърбия, убийството на една важна политическа фигура даде формалният повод за началото на Първата световна война. Някои сили се опитват да ни въвлекат в започналото разделение на лагери и ситуацията отпреди осем десетилетия, когато Уран и Плутон,бяха в напрегнат аспект, и Втората световна война вилня по Земята, може да се повтори. Да се молим за благото на родната ни земя и на планетата!


 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии