Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Голям Квадрат на 17 юли 2012

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

12:46 17.07.2012

 

Макар прогнозите да са за захлаждане, в астрологично отношение тази седмица се очертава да бъде много гореща. Във вторник предстои поредното включване на квадрата Уран-Плутон, с Марс от миналата седмица с Тао квадрат, а сега и с Луната като Голям кръст във вторник, 17 юли 2012. Тъй като около мен при кардиналните знаци вече се усети влиянието на тази напрегната конфигурация, го предлагам за обсъждане в групата.

Макар прогнозите да са за захлаждане, в астрологично отношение тази седмица се очертава да бъде много гореща. Във вторник предстои поредното включване на квадрата Уран-Плутон, с Марс от миналата седмица с Тао квадрат, а сега и с Луната като Голям кръст във вторник, 17 юли 2012. Тъй като около мен при кардиналните знаци вече се усети влиянието на тази напрегната конфигурация, го предлагам за обсъждане в групата.
Админ

Муси Дачева

мения291

12:49 17.07.2012

17 юли 2012, 11:57
Истанбул , Турция

 
42-етажният небостъргач Polat Towers в Истанбул гори. Причината за пожара все още не е ясна. В сградата има много хора, като все още няма информация за пострадали. Горящи парчета от сградата падат с трясък на земята.

Инцидентът вече се сравнява с трагедията с ударените на 11 септември 2001 година кули близнаци в САЩ.

http://www.blitz.bg/news/article/146892

Админ

Муси Дачева

мения291

12:49 17.07.2012

Публикацията е редактирана 13:26 – 17.07.2012 от Муси Дачева


Муси ДачеваПоради характера на включените планети,много са възможни актове на отмъщение. Или такива, агресивни или автоагресивни, които са с цел манипулация.

Муси Дачева Намирам се на 20 км. от Пловдив и го чух много силно този гръм, дори помислих че гърми противоградушната система. http://news.plovdiv24.bg/367025.html

news.plovdiv24.bg

Силен тътен разтресе Пловдив малко преди 13 часа днес. Стотици аларми на автомобили се задействаха в…
Админ

Муси Дачева

мения291

13:28 17.07.2012

http://www.vesti.bg/index.phtm…..id=4984391

 

Два случая на малария са регистрирани у нас за първи път от 17 години насам, съобщи директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев, цитиран от БоленЗдрав.

Админ

Муси Дачева

мения291

13:32 17.07.2012

http://www.vesti.bg/index.phtm…..id=4983971

Храна в самолета – сандвичи с игли

И четирите полета, по време на които са били поднесени злополучните закуски, са били от Амстердам за различни американски градове

Новини

Американската авиокомпания "Делта еърлайнс" и ФБР се опитват да разберат как игли са попаднали в сандвичи с пуешко, сервирани на четири полета от Амстердам, предаде Асошиейтед прес.

Един пътник е пострадал, но е отказал медицинска помощ.

Игли за шиене са намерени в неделя в пет сандвича. И четирите полета, по време на които са били поднесени злополучните закуски, са били от Амстердам за различни американски градове.

Сандвичите били приготвени в Амстердам от компания за кетъринг, която заяви, че няма представа как може иглите да са се озовали в храната.

Говорителка на авиокомпанията каза, че "Делта" е затегнала контрола върху храната в самолетите и докато трае разследването, ще поднася повече пакетирана храна.  

Админ

Муси Дачева

мения291

11:59 19.07.2012

Муси Дачева

От Годишен хороскоп 2012 “На 3 юли Марс преминава от Дева във Везни, като се включва активно към квадрата на Уран и Плутон. Това очертава месец юли като много напрегнат в международен план, особено средата на месеца, 15-16 юли. Ще са нужни обединени усилия, много гъвкавост и разум, за да бъдат преодолени противоречия и претенции, да се избегне разрастване на конфликт и повече жертви.”
За съжаление прогнозата се сбъдна и месец юли се оказа напрегнат,но не само в международен мащаб, но и у нас.
Този Тао квадрат,между малфакторите Марс-Уран-Плутон,в кардинални знаци, е възможно най-тежкият от астрологична гледна точка.Той включва двамата управители на Скорпион, символ на отмъщението и смъртта, свързани с разрушителната енергия на квадрата. Към него се добавя импулсивния бунтар Уран в Овен. На 17-ти този Тао квадрат бе активиран допълнително от Луната в Рак,която го превърна в Голям квадрат. В деня преди новолунието, на 29 -я лунен ден се случи и тази трагедия на бургаското летище.
За пръв път в последните десетилетия, се случи атентат с камикадзе. http://www.vesti.bg/index.phtm…..id=4990151
Админ

Муси Дачева

мения291

12:00 19.07.2012

Публикацията е редактирана 12:23 – 19.07.2012 от Муси Дачева


И още един пост от групата Астрология

 

Муси Дачева

Бих искала да обърна внимание върху това,което писах по-горе,преди атентата на летището в Бургас "Поради характера на включените планети,много са възможни актове на отмъщение. Или такива, агресивни или автоагресивни, които са с цел манипулация." Този самоубийствен атентат е ярко проявление на един от най-тежките тао квадрати, който сега преживяваме, на Марс-Плутон-Уран в кардиналните знаци, активиран от Луната в Рак, и в 29 -я лунен ден. Струпването на тези няколко, а има и други вероятно, фактори, са показателни. В последните десетилетия у нас не е имало атентат с камикадзе, ако греша, поправете ме. Това, което сме виждали само по новините, се случи и у нас. Очаквахме месец юли да бъде тежък предвид точно на тези аспекти, но е още по-тежкс, когато "мечката заиграе в собствения ти двор". За радост средата на месец юли беше кулминацията. След няколко дни тао квадрата Марс-Уран-Плутон се разпада и макар Луната периодично да активира квадрата на Уран и Плутон,което определено ще предизвика събития, толкова тежка конфигурация не се очаква в скоро време. Но, нека се молим за това искрата на този самоубийствен атентат да не разпали пожар, защото силата на отмъщението е огромна и непредсказуема. А има сили,които чакат поводи, или просто ги създават.
Муси Дачева

Много е важно да се настроим на висока честота и да не допускаме низките енергии да владеят както нас, така и тези, които управляват страната ни. Защото историята помни денят 28 юни 1914 г., когато съвсем близо до нас, в Сараево, Сърбия, убийството на една важна политическа фигура даде формалният повод за началото на Първата световна война. Някои сили се опитват да ни въвлекат в започналото разделение на лагери и ситуацията отпреди осем десетилетия, когато Уран и Плутон,бяха в напрегнат аспект, и Втората световна война вилня по Земята, може да се повтори. Да се молим за благото на родната ни земя и на планетата!


 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни