Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Натална карта в интернет

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

13:01 23.07.2012

В интернет има сайтове, в които можете да си видите наталната карта, и които дават описание на някои аспекти от нея. Тъй като обикновено за тези програми се използват стари текстове, акцентът пада върху напрегнатите аспекти и тяхното тълкуване. За тези,които не са запознати с астрологията, с принципите на тълкуване на наталната карта, всичко написано се приема едно към едно.

Вредата от такова "тълкуване" е огромна, особено когато родители разглеждат наталната карта на детето си.

Ето извадки от едно писмо на майка,преминала през "ада на астрологичното внушение от интернет" до мен.

"Моята история започва с моето раждане. Термина ми беше на 13ти юни, но не родих, минаха ден, два, три, извикаха ме на преглед, разкритие имало, приеха ме. Беше 16 юни м.г. Натъпкаха ме с хапчета и окситоцин, нещо се обърка тоновете на бебето спряха, спешно събраха екип и към 12 без малко по обяд ме вкараха за операция. Да, имаше малко усложнения с бебето, но нищо непоправимо, докторите реагираха бързо и всичко приключи след няколко дни лечение."

След известно време, една приятелка, която не е астролог, решава да "погледне" в картата на бебето. Отваря една астрологична програма и чете вложените в нея текстове към съответните аспекти.

Майката продължава: "Имаше неща които ме шокираха. Като се прибрах в къщи, започнах сама да търся в интернет за всякакви аспекти, домове и какво ли не. Да, знам колко грешно е това, но не можех да се спра. Започнах да чета колко страшно е сатурн да е в първи дом, и най- вече че имало квадратура със слънцето, как детето ми щяло да остане без баща, как щяло цял живот да страда и че е обречено на самота и самотен живот, колко тежък живот го очаква, и все търся и все чета и все попадам на нещо което ме плаши."

Така "четенето", защото това не е анализ на наталната карта, се превръща в кошмар,както за майката, така и за близките й.

"За мен започна един кошмар. Нямам сън, не съм спала пълноценно от 11 януари, това е много време, мъжът ми се притеснява за мен, родителите ми и те."

Майката започва да прави собствени проучвания сред познатите си, колко от тях имат подобни аспекти в наталните си карти. Вижда,че квадратите на Сатурн и Слънцето са често срещани, и почти половината от близките и ги имат. Но това не я успокоява.

Сестра й я завежда при професионална астроложка,която и обяснява, че в картата на детето има нормално съчетание на аспекти и че няма от какво толкова да се притеснява. Младата майка обаче дори не чува, това което и се говори, оставайки си с убеждението, че жената иска просто да я успокои.

Продължават да я измъчват съмнения: "Наистина ли всичко е толкова страховито колкото изглежда, наистина ли човек не може да смени нищо от това което е заложено, защо въобще да правя каквото и да било от тук нататък? Нямам стимул за нищо, напълно безполезна съм, отложих си дори държавните изпити, защото когато седна да уча не уча а мисля за друго. Нощем като не мога да заспя дори си поплаквам, и само ходя да прегръщам детето. А то е напълно здраво и толкова щастливо, страх ме е да не предизвикам нещо с моите непрестанни мисли. Толкова много деца се родиха в болницата по онова време, нима всички с подобни аспекти ще преживеят тези ужасии за които се пише."
И продължава:
"Не знам какво да правя, и сигурно се чудите защо ви пиша всичко това. Не мога да ви кажа, и аз не знам, имам книгите ви, за имената и другата червената, така избрахме името на детето , помагат ми много, наистина. Чета сайта, но имам проблем с логването и не мога да пиша там, и някак си много ви харесвам като човек. Един ден със сигурност ще дойда при вас за хороскоп, но все още ужасно ме е страх.

Започнах да се обвинявам непрекъснато и непрестанно, че в онзи ден отидох в болницата а не изчаках още у дома, че отказах планирано секцио както ме убеждаваха приятелките ми, и за какво ли още не, мисля си че за всичко съм виновна аз, въпреки че тези аспекти не са само в този ден. Ох не знам, побърквам се, ако някой преди ми беше казал че една карта може да ме изкара от строя за толкова време…никога не бих повярвала." 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни