Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Свободната воля в астрологията и има ли я изобщо?

Изпрати
Новобранец

piperoni_

мения3

23:03 07.03.2012

Пускам тази тема, защото напоследък  се замислям над това дали изобщо можем да правим избори в живота, или изборът е един, предопределен от планетите. В зависимост от това как са подредени планетите, те ни указват какво може да се случи в живота ни, но дали ние можем да им противостоим или каквото е в хороскопа ни – то се случва каквото и да правим. Та питането ми е следното – ако има все пак моменти, когато ни се дава шанс да избираме – как да ги разпознаем или изобщо имаме ли право на избор?

Админ

Муси Дачева

мения291

14:30 09.03.2012

Публикацията е редактирана 14:31 – 09.03.2012 от Муси Дачева


Винаги имаме право на избор :) Още откакто сме се отделили като самостоятелен Аз от Първоизточника ни е дадено правото на личен избор. А земята е планета-територия на личната воля.

В целия си път,който минава на различни нива, в цикъла на живот в тяло -живот в духа, правим безброй избори. И те предопределят всяка следваща крачка.

Наталната карта всъщност отразява резултата от всичките ни избори, т.е. от проявата на личната воля. Това го знаем, но го забравяме, за да можем във всяка нова ситуация отново да приложим правото на лична воля и да изберем пътечката, по която да тръгнем. Това,което ни дават планетите са жалоните по трасето, онези точки, в които ще стигнем, независимо кой път ще изберем.

Хороскопът е рамка, но гъвкава. Ние можем да го преживяваме по свой начин, и вариантите са много. Илюстрация могат да бъдат астралните близнаци, не рождените. Имам предвид пълна еднаквост на наталните карти, но интерпретирани от различни хора, без общи гени, без да са расли и възпитавани в едно и също семейство.



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии