Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Бисекстилът ????

Изпрати
Новобранец

Emanyela

мения3

0:29 04.11.2009

Ако някой като мен се интересува от Аспектните конфигурации  нека да обменим мнения в тази тема.Порових се в различни астро форуми и открих следната информация: Бисекстил (или двоен секстил)

Бисекстилът е конфигурация, състояща се от два Секстила, които изхождат от един източник. Свободните краища пък на тези Секстили образуват Тригон. Или, три планети, две от които се намират в тригон и образуват към третата секстил. За разлика от големия тригон Бисекстилът се проявява дискретно. Той служи като амортизатор на житейските затруднения. Тази конфигурация включва в действие 3 планети и е носител на лекота, радост, оптимизация на житейските процеси. Човек с няколко Бисекстила превръща дори неуспешните ситуации в успешни, бързо излиза от всякакви затруднения, умее да се радва на най-малките благоприятни ситуации и не се отчайва при големи неуспехи. В най-лошият случай Бисекстилът определя мързелът, покварата, разглезеността, търсенето на лекомислени наслади.

Само че ме вълнува по отношение на моята натална карта как да тълкувам бисекстилът между Сатурн, Уран и Луната в наталната ми карта. Сатурн е във 2 дом в Дева , Уран е в 4 дом в Скорпион, а Луната е в 5 дом в Козирог.

По-скоро моите финанси ли ще засегне тази конфигурация или ще се отрази на
интимните ми връзки?

Новобранец

kalinka

мения68

12:00 04.11.2009

Публикацията е редактирана 10:01 – 04.11.2009 от kalinka


Emanyela,

а коя планета очаквате да засегне тази конфигурация, защото ако е Сатурн който беше в Дева то вече трябва да сте усетили влиянието?

Новобранец

Emanyela

мения3

22:50 05.11.2009

Аз имах впредвид бисекстилът като аспектна конфигурация заложена в Наталната ми карта. Но като се замисля наскоро започнах да се занимавам с кредити , така че  транзитния Сатурн в Дева явно така се е отразил. Може би Муси Дачева най-добре ще коментира темата.

Админ

Муси Дачева

мения291

12:48 09.11.2009

Не подценявайте хората, които се включват във форума. Няма човек, който да знае всичко и да отговори на всеки зададен въпрос. Затова сме тук на Земята, за да се учим, и то цял живот :) А за астрологията може би трябват повече животи :)



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии