Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Забавни зодии

Изпрати
Новобранец

bobi

мения45

16:38 28.03.2013

Стоят си на хълма два бика – млад и стар – и кротко си пасат трева. Под хълма минава едно много съблазнително стадо крави. Младия бик почва да ръчка стария:
- Хайде да слезем и да оправим тази симпатична млада крава, или тази по-стройната. Хайде, давай по-бързо.
Стария бик се замислил и казал:

- Не. Ще слезем бавно по хълма и ще оправим цялото стадо.

И така, целта на това литературно упражнение е да опишем различните знаци на зодиака. Когато те са на мястото на стария бик.

ОВЕН Овните на стари години са същите както и на млади – те ще се втурнат надолу по хълма, ще оправят онази, младичката крава, след което бързичко ще се върнат обратно и ще застанат в поза, достойна за четката на най-великите художници. Всичко е точно – Овен – това звучи гордо. И той още веднъж го доказва.

Поведението на ТЕЛЕЦА е точно като на стария бик от вица. Той бавно ще слезе от хълма и ще оправи цялото стадо, без да обръща внимание на възрастта, външния вид или каквито и да е дребни подробности. Търпението му ще стигне за всички. А освен това ще поучава и младия бик.

БЛИЗНАКЪТ ще възприеме идеята с огромен ентусиазъм. Бързо ще се спусне от хълма и ще почне непринуден разговор. Ще започне да говори за секс, ще премине на тема компютри, после интернет, после коли. Край, отприщи се на разни теми и в края на краищата ще забрави за какво всъщност е слязъл от хълма.

РАКЪТ ще се заеме със задачата едва ли не по-сериозно и от Телеца. Само че, за разлика от него, ще избере само една от кравите. За сметка на това тя ще е рекордьорката на стадото – най-красивата, даващата най-много мляко, с най-голяма гръдна обиколка (или може би обиколка на вимето? Не, повече ми харесва термина гръдна обиколка.) Ще се направи на теленце и ще почне да смуче.

А при ЛЪВА всичко е много по-сложно. Лъва няма да оправи никоя от кравите. Но при това ще свали всичките. Ще ги свали красиво, с потресаваща енергия и чар, доказвайки азбучната истина, че той е най-готиния от всички. Честно казано той е прав. Той вече е доказал, че е най добрият. Цялото стадо е готово да тръгне след него. Да оправя някоя от кравите вече няма нужда. Още повече, че това е вредно. Може да развали доброто впечатление. Той красиво ще напусне, ще намери друго стадо, което пак ще очарова, и пак ще се оттегли.

ДЕВАТА няма да се затича към стадото. Първо ще изтича до най-близкият секс-шоп като пътьом ще си припомни Кама-Сутра. И когато се добере най-накрая до мястото където е минавало въжделеното стадо, там вече няма да има крави. Е, случват се и такива неща, уви ще се наложи да се заеме със самообслужване, прелиствайки предварително закупения брой на Пентхауз.

ВЕЗНАТА изобщо няма да слезе от хълма. Той ще чака докато някоя крава не се качи и не го заговори. Ще се замисли дали това е правилната крава и дали не трябва да изчака някоя която е по-добра в дадени отношения. Ще реши че трябва да изчака. Ще дочака следващата. Ще избере. Ще се заеме със секс, но през цялото време ще си задава въпроса дали правилно е избрал и не е ли трябвало да изчака третата крава.

СКОРПИОНЪТ също няма да се спуска от хълма. Него напълно ще го удовлетвори и младото биче до него. То със нищо не е по-лошо от крава. А сексът с него е безусловно мистическо изживяване. Не, никакви крави.

СТРЕЛЕЦЪТ няма и да погледне кравите. Все едно, че досега не е виждал. Той ще отправи поглед в далечината и ще съзре стадо коне. Е! Това е! С коне досега не го е правил. И от всички кобили той ще избере най-екзотичната, съгласната да прави най-алтернативен секс.

КОЗИРОГЪТ ще е единственият в цялата ситуация, който ще постъпи правилно. Той ще въведе ред в целия този хаос. Ще раздаде номера, ще организира опашка. А кравите изобщо няма да ги пита – жените принципно обичат реда.

ВОДОЛЕЯТ ще стане любимеца на цялото стадо. Няма да има никакво значение коя и в какво количество ще пожелае (а това и той сам не го знае). Важно е друго – коя ще го поиска и с коя ще го огрее (статистически факт е, че това са 40% от стадото). Е, процентът е достоен. Най-характерното в цялата ситуация е, че за него цялото приключение ще мине леко и непринудено, без никакви отрицателни последствия. Още повече че това момче, разглезено от дамите, нито веднъж няма да се изпоти! Всичко ще направят партньорките.

РИБАТА, мечтателно ще огледа стадото. С големи тъжни очи ще се замисли коя ли крава би пожелал. Е, разбира се че не си пада по клечавите. Виж формата на рогата е друг въпрос. И може ли вимето хем да е голямо, хем да има идеална форма. А копитата, какви ли точно трябва да бъдат? Така мечтаейки, Рибата дълго ще стои на върха на хълма, а стадото бавно ще отминава.

Новобранец

bobi

мения45

16:43 28.03.2013

Представителите на зодия Овен лъжат ‘за спасение‘. Но като цяло те го правят, за да спасят любим човек или себе си. Ако не искат да свършат нещо, те си измислят хиляди причини и оправдания, способни са да разиграят сценки, които да им помогнат да се отърват от нечие искане или поставена задача.
Но същевременно се кълнат, че обезателно ще помогнат веднага щом им се появи свободно време или възможност! И отново лъжат… Те разчитат (и са уверени в това), че в някакъв момент човекът, отправил им молба, ще разбере, че чука на заключена врата и ще се откаже сам. Често се случва точно така. По някое време и на Овенът му писва да си измисля оправдания и е в състояние дори да се откаже от познанството си с искащия, особено, ако въпросният е много настоятелен.
Как да хванете Овена в лъжа? Никак не е трудно – достатъчно е да се вслушате в техните извинения – често пъти логиката в тях липсва…
За Телците лъжата е изкуство. Понякога те заплитат фина паяжина от лъжи, за да впечатлят околните, искайки по този начин да бъдат много по-значими или да предизвикат съчувствие (не бъркайте със Съжаление!)..
Често представителите на тази зодия прибягват до помощта на лъжата, за да не дадат пари на заем, дори и в случай, че скоро преди това с възторг са Ви споделили как са им изплатили допълнителна премия или как са похарчили с кеф значителна сума в някой магазин или ресторант. И още един повод за лъжа – отношенията им с противоположния пол. За да избегнат неприятните и ненужни разпити, мъжете Телци например са в състояние да Ви говорят по телефона с най-невинен и искрен тон как в момента, разбирате ли, те са на много важно съвещание… като при това фактът, че около тях се чува гръмка музика и се разнася женски смях, дори не ги смущава.
Най-удивителното е, че при Телците всичко минава безнаказано – често партньрите им са дотолкова омагьосани от чара им, че са готови да преглътнат каквато и да било лъжа, само и само, за да бъдат с тях… други пък не ги възприемат насериозно, а се отнасят към представителите на този знак като към непослушни дечица, на които не можеш да се сърдиш.
Близнаците не лъжат – те играят. Често пъти точно и по този начин обясняват (пред себе си) склонността си към измислиците и лъжите. Понякога те се възползват от тях, за да убедят околните в своята правота, а понякога, за да извлекат полза от някаква ситуация или материална изгода.
Представителите на този знак без никакви угризения на съвестта могат да продадат некачествена вещ, представяйки я за рядка и ценна стока ( или както наскоро бяхме прочели – ‘могат да Ви продадат и на баба си хвърчилото за Боинг’ ) или пък да измислят цял филм, който да представят на събеседника си за ‘чиста монета’ .
Близнаците лъжат виртуозно, използвайки и позовавайки се на аргументи и ‘факти’, като често те се учат на този ‘майсторлък’ още в ранно детство. Страхувайки се да не ги накажат за нещо, малките Близначета съчиняват цели истории, от които в крайна сметка излиза, че те за нищо, ама за нищо не са виновни!
Да хванете Близнак в лъжа си е доста сложно – те прекалено добре осъзнават и влизат в ролята си, за да допуснат досадна грешка и да Ви дадат възможност да ги заподозрете в измама. Ето защо, когато общувате с Близнак, научете се да делите всичко, което те казват на 4 или защо пък не и на 48…
Раците се отвращават от лъжите и ако случайно прибегнат до тях, то това се случва само, когато истината трябва да бъде спестена. Например: те могат да кажат на детето си, че ‘кучето е намерило нов стопанин и се чувства много по-добре’, ако то всъщност е починало или пък, че ‘татко е заминал надалеч и за дълго време по работа’, в случай, че бащата е изоставил семейството си.
По този начин Раците защитават близките си от неприятни преживявания. Да лъжат за собствена изгода е под достойнството им. Стараят се дори да не украсяват житейските си истории, считайки, че истината е много по-интересна. Понякога тази откровеност, наричана от някои липса на гъвкавост, може да се превърне за Раците в проблем при общуването им с околните, защото мразейки лъжата, те изискват директност и от обкръжаващите ги.
Да разберете дали Ракът лъже е много лесно – достатъчно е да се вгледате в очите му – той примигва, отклонява поглед, изчервява се, започва да нервничи, и почти веднага става ясно, че се срамува от измамата. Но – извинения от него не чакайте! Както вече споменахме, представителите на тази зодия лъжат, предизвикани от нещо сериозно и съответно са убедени, че лъжата им е в името на някаква по-висша цел.
Лъвовете лъжат ‘царствено’. За тях е изключително важно да запазят репутацията си и да изпъкнат, ето защо паяжината от лъжи често пъти се превръща в неотменна част от живота им. Да разобличите Лъва не е лесно – той помни всяка малка подробност от това, което казал и успешно кара хората да му вярват.
За Лъвовете лъжата е като костюм, който те обличат, за да скрият от някого истината или, за да впечатлят и развеселят околните. Притежавайки изключителен талант на опитни разказвачи, представителите на тази зодия превръщат лъжата си в прелестна история, а за да не дадат възможност на реалността да помрачи красотата на повествованието им, те си измислят всякакви подробности, с които да подкрепят думите си. Всичко това те правят не с ясната цел да Ви преметнат, ами за да Ви убедят, че техният живот е цветен, прекрасен и пъстър, безспорно завладяващ…
Да се стараят да извлекат материални облаги от лъжите си не е цел за Лъвовете – те са прекалено горди и съвестни и предпочитат да се трудят с всички сили и умения, които имат, за да могат да забогатеят.
Девите лъжат често, но неумело. При тях лъжите са толкова плитки, че дори и най-непрозорливият човек лесно разбира, че в момента го мамят.
Изказването на недостоверни думички при тях е съпроводено със заекване и почервеняване, и в резултат те не постигат желаното, а само настройват събеседника си срещу себе си.
Трябва да споменем, че мъжете, представители на зодията, лъжат доста по-често от жените Деви. На дамите обикновено не им се налага да прибягват до тях, те действат по други методи, а и вроденото им чувство за справедливост ги кара да се отнасят към лъжата по същия начин, както например към мръсотията и неподредеността.
Докато мъжете Деви лъжат дори тогава, когато не са притиснати да дават обяснения или извинения. Например на въпроса “Къде си сега?” можете да чуете нещо парадоксално от сорта: “В задръстване съм.” Аха…! В три часа през нощта, в спокоен жилищен район… Ама разбира се!
А най-интересното е, че мъжете Деви са искрено озадачени и се обиждат, когато не им вярват…
Везните лъжат и сами се ядосват, защото като цяло те лъжат главно себе си. Най-често техните лъжи са своеобразен опит да си подарят душевно спокойствие. Те могат да се убеждават, че всичко им е наред, дори и ако проблемите буквално са залепени на вратите и прозорците им.
“Техниката на щрауса” често пъти си играе с Везните лоши шеги, тъй като се оказва, че подът е бетонен… С лъжите си, представителите на зодия ‘кантарче’, вредят главно на самите себе си. В отношенията си със стари приятели и родственици, Везните са праволинейни и откровени до безкрайност, тъй като още от детството си са запомнили, че ‘лъжата им е изписана на лицето’. По тази причина, ясно давайки си сметка, че въпросните хора добре ги познават, те не се и опитват да експериментират, опирайки до лъжи.
Трябва да добавим, че на Везните перфектно им се отдава да заплитат интриги, особено пък, ако те са в интерес и изгода на бизнеса. От тях стават перфектни адвокати и дипломати; само ‘битовата’, лична лъжа не е от силните им страни, за сметка на това пък, глобалната измама в голям мащаб е напълно в духа на този знак. Но дори и тогава те не толкова лъжат, колкото хитруват, използват лукавство и актьорско обаяние.
За Скорпионите лъжата е начин да поддържат този образ, който са изградили за пред другите. Ако са се ‘позиционирали’ като най-нещастния човек на света, то Ви предстои да слушате страшни истории за автомобилни аварии, стихийни бедствия, нещастна любов, тежки отношения с близките… и всичко това само, за да предизвикат съжалението и съчувствието Ви.
Ако пък Скорпионът иска да бъде в образа на велик гуру и мистик, той измисля невероятни разкази за нашествие на извънземни; връзка и срещи с духове’, случаи на ‘духовно просветление’ след падане на тухла върху главата им от 25-ия етаж например…
Но повечето от Скорпионите прибягват до помощта на лъжата, за да постигнат обогатяване (материално или духовно) или пък, за да направят по-лесно манипулирането на околните – о, как обичат да правят това!
Богатата им фантазия и отсъствието на всякакви принципи правят Скорпионите неуловими, ако сте решили да ги хванете в лъжа. Ако внезапно, поради каквато и да било причина, покажете, че не им вярвате, то те ще отидат много далеч, за да Ви докажат, че казаното от тях е самата истина. И ако за тази цел е необходимо да блъснат колата си или да представят доклад на уфолози, доказващ съществуването на НЛО в близкия район, то Скорпионите ще направят и това, тъй като преди всичко те са много горди и себелюбиви.
Стрелците лъжат вдъхновено, но глупаво. При това често пъти без да имат конкретна причина. Техните лъжи вбесяват околните, тъй като все едно са зашити с бели конци.
Характерна черта на Стрелците е хроничната им неспособност да допуснат, че някой друг, освен тях самите е прав и именно това може да ги накара в ход да съчинят всякакви (дори и) неправдоподобни измислици. Впоследствие, ако нуждата от лъжа отпадне или някой се опита да ги ‘хване в крачка’, те с лекота и очарователна усмивка се отричат от думите си, твърдейки, че подобно нещо те никога, ама никога не са и споменавали.
Лъжите им са плоски и с ‘давността’ на сапунен мехур, тъй като Стрелците не са склонни към заплитането на дългосрочни интриги. За тях е важно да настояват на своето – тук и сега! Често пъти това става повод околните да не се доверяват на представителите на въпросната зодия и да ги възприемат като лъжливи овчарчета.
Стрелците, както и Лъвовете обичат да преувеличават и да украсяват всичко – заслугите си, грозящата ги в даден момент опасност, поетите рискове, собствената си привлекателност и значимост.
Козирозите прибягват до лъжи, когато трябва да си пробият път напред (било в личния живот, било в професионална насока) и когато се налага да ‘хвърлят пясък’ в очите на околните. Представителите на този знак са толкова тщеславни, че за тях лъжата е и начин да убедят познатите си в своето материално благополучие и висок статус.
При това Козирозите искрено вярват в това, което разказват. Те съществуват като че ли в два свята едновременно – реалният и въображаемият, като в последния те са още по-успешни, богати, значими и доволни от живота си.
Мъжете Козирози често послъгват и за да се сдобият с благоразположението на жените. В тези случаи, те са в състояние да свалят звезди денем и да обещаят на избраницата си планини от злато, уханни оазиси и безмерно щастие… Често пъти така се улисват, че дори не забелязват как вече са постигнали целта си и дамата отдавна е капитулирала пред обаянието им.
Да разобличите Козирога не е трудно – достатъчно е да следите мимиките и жестовете му: когато започне да лъже гласът му се променя – става много по-омайващ, често пъти по-тих или пък по-възбуден; очите му светват и е твърде вероятно връхчетата на ушите му да почервенеят. И не забравяйте – той не изпитва и капка срам от това, че лъже…
Водолеите не лъжат – те просто не казват цялата истина. И това произлиза не от зла умисъл, а поради вродената им сдържаност.
Имайки навика да разчитат за всичко само на себе си, те често пъти смятат, че животът им представлява интерес само за тях самите. Ето защо Водолеите са на мнение, че на околните не следва нищо да споделят, за да не им дадат оръжие в ръцете, което после да бъде използвано срещу тях или любимите им хора.
Ако Водолеят допира до съзнателна лъжа, то това означава, че или са го вбесили, или той абсолютно не се доверява на събеседника си.
Най-често представителите на зодията лъжат, за да ги оставят на мира. Така например те могат да кажат, че са болни, за да не отидат на работа или, за да не изпълнят вече дадените обещания и поетите ангажименти. Но трябва да кажем, че по-късно, когато пристъпът на мизантропия отмине, те с лихва компенсират забежката си.
Самите Водолеи не търпят лъжите – веднага след като усетят, че са ги излъгали, те се затварят в себе си или престават да общуват с измамилия ги човек. А да ‘преметнете’ представител на тази зодия си е предизвикателство – те имат твърде добре развита интуиция…
Рибите не лъжат – те фантазират. Създават си свой собствен, вътрешен свят, в който всичко е по друг начин. Стараят се обаче да убедят и околните в реалността му…
Жената Риби често пъти си измисля несъществуващи ухажори, приписвайки им качества, които Вие самите бихте искали да видите в човека до себе си, и с охота разказват на приятелките си как са обграждани с внимание от влюбените в тях кавалери. При това казаното от тях звучи повече от убедително – те са в състояние да разиграят цели спектакли, описвайки Ви как са прекарали уикенда с красив, романтичен мъж или пък ще Ви представят други подобни сценарии.
Не съдете строго Рибите за лъжите им – чрез тях те се опитват да примирят себе си с действителността и да докажат, че и при тях “всичко е като при останалите хора, а може би дори по-добре”. Да не говорим пък, че на глобална и зла лъжа жените Риби не са способни – те я презират.
Мъжете Риби са родени разказвачи, те лъжат от любов към изкуството или, за да не загубят това, което имат. И няма как да не им повярваш – очите им са толкова искрени, колкото не изглеждат дори, когато говорят истината.
Между другото, както и Водолеите, Рибите са прекрасни детектори на лъжата – улавят я така, все едно е материализирана във въздуха…
Новобранец

bobi

мения45

16:55 28.03.2013

Виц: Как се шегуват различните зодии

Овен
Най-много му допадат плоските и кратки шеги, при които още от началото ти е ясно къде трябва да се смееш.

Телец
Предпочитанията на телците са насочени към сериозните и сложни вицове. Харесват шеги за това как бедните мамят богатите, както и анекдоти за икономии.

Близнаци
С тях не се шегувай, защото имат остър език. Обичат да остроумничат по повод и без повод. Допадат им вицове за пътувания и автомобили, въобще за всичко, което се движи. Ако вицът е тъп, другите ще се смеят, но те – не. Един от любимите им афоризми е: „Всички жени са ангели, но когато им счупят крилата, летят на метли.“

Рак
Развличат ги анекдоти с добър край, за да не се разстройват. Може да се разплачат от смях и да заразят околните.

Лъв
Несъмнено фаворити при тази зодия са вицовете за лъвове, за Анка картечарката. Предпочитат простите и разбираеми шеги от рода на: „В нашето ТКЗС има само две яйца и те са у председателя“.

Дева
Обичат да се шегуват. Те знаят, че устата служи главно, за да се усмихваш, а искреният смях подобрява здравето. Хуморът им е незлоблив и на места даже смешен. Разказват вицове с излишни подробности, докато отегчените слушатели не ги довършат сами.

Везни
Предлагайте им мек вежлив хумор като английския. Трябва да е елементарно къде да се смееш, къде да направиш пауза и къде само да хихикаш.

Скорпион
Обичат черния хумор, от който лъха оптимизъм. Например: „Няма толкова лоша ситуация, която да не може да стане още по-лоша“. Любимите им персонажи от вицовете са злите тъщи, чудовищата и привиденията.

Стрелец
Шегите им са оптимистични. Бавно загряват, но дълго и шумно се смеят. Обичат анекдоти с международно присъствие.

Козирог
Вицовете им са брадати, хуморът – последователен, сух и консервативен. Уважават анекдоти за чукчи и тъжните смешки за смисъла на живота.

Водолей
Предпочитат вицовете с приказен сюжет – за летящи килимчета и вълшебни покривки. Приветстват хумора в стил фентъзи, където доброто побеждава злото и дружбата възтържествува.

Риби
Обожават шегите за Щирлиц и колко е трудно да бъде разобличен. Хуморът им е нееднозначен, двойствен и непонятен. Привличат ги анекдоти със загадка, но без развръзка, като: „Летят два крокодила: единият оранжев, а другият- на запад“.

Новобранец

bobi

мения45

16:59 28.03.2013

10 любими израза на представители на зодиите

Овен:
1. По-добре не спорете с мен.
2. Първо ще го направя, а после ще помисля.
3. Там където останалите спират, аз натискам газта.
4. Ще бъда вечно млад.
5. Направи го като мен – и без това няма да го направиш по-добре.
6. Най-трудното е да изслушаш събеседника докрай.
7. Упорството не е порок.
8. Лесно е да се контролира ситуацията, сложно – собствените емоции.
9. Един овен е добре, два овена са много.
10. Не нападам пръв, но не дай Боже да ме засегнат.

Телец:
1. Не ми е жал за парите, дето похарчих, жалко че бих толкова път.
2. Не ми трябва чуждо, не пипай моето.
3. И най-лошият мир е по-добър от най-добрата кавга.
4. Не безпокой този, който се е установил.
5. По-добре красив диван, отколкото красив залез.
6. Яденето е сериозно нещо.
7. Галеното теленце от две майки суче.
8. Когато си втори икономисваш сили.
9. Не мога да понасям запалки-еднодневки!
10. Дегустатор – това е истинското ми призвание.

Близнаци:
1. Днес не съм такъв като вчера.
2. Който владее ситуацията, владее инфомацията.
3. Един акъл е добре, два – още по-добре, особено ако принадлежат на един и същи човек
4. Фигаро тук, Фигаро там.
5. Идета, както и всички продукти, не бива да залежава.
6. Един телевизор, телефон в къщата – по-добре, а три още по-добре.
7. Който не е успял, той е закъснял.
8. Движа се по живота като скутер по вода – без да потъвам, ама затова пък бързо.
9. На пазара не отговарям за пазаруването.
10. Обичам количеството защото за качеството не ми остава време.

Рак:
1. Моят дом е моята крепост.
2. Да глезя другите е истинското ми призвание.
3. От всичко на света е най-добре да се запасиш с търпение.
4. Този, който умее да чакам, постига всичко.
5. Срещай се с приятели вкъщи, а не в кафето.
6. Нищо не стопля така душата както вида на пълен хладилник.
7. П-добре спестявай и търпи, но нещо хубаво купи.
8. Тежко се живее там, където няма къде да се скриеш.
9. Нося навсякъде миналото на гърба си.
10. Нима едно палто се износва за 20 години?

Лъв:
1. Ще ви поведа към светлата далечна шир.
2. По-добре да помагаш, отколкото да ти помагат.
3. Добри маниери – половин успех.
4. Слънцето свети за Лъвовете.
5. По-добре хубава длъжност и кабинет, отколкото добра заплата.
6. Обичам да печеля много, но и да харча много.
7. По-добре да имаш у вас роял, отколкото пияно – пък дори и да няма кой да свири на него.
8. Въпреки приветливия си вид, в душата си съм диктатор.
9. Ако ще се прави нещо – да е по-голямо.
10. Защо ви е слънце, щом аз съм с вас????

Дева:
1. С труд и търпение всичко се постига.
2. Скромността краси не само девойката, но и девата.
3. Всеки живее за себе си, но служи на другите.
4. Навсякъде е нужен ред – и в мислите, и в кухнята.
5. Докажи ми определено логично, че сме създадени един за друг.
6. Кривият таван направо ме побърква.
7. В големите мащаби се губя.
8. Не мога да извадя костилките на цяла кофа череши.
9. Във всяка Дева се крие истинска дама.
10. Мухоморката трябва непременно да бие на очи, а бялата гъба и така си е добре.

Везни:
1. Без партньор съм като без ръце.
2. Най-противното нещо е да се спори.
3. Побеждавай съгласявайки се.
4. Принципни са само глупаците
5. Ще въвлека който и да е в каквото и да е.
6. Красотата ще спаси света.
7. Всичко трябва да се прави с настроение.
8. Най-трудното е да направиш избор.
9. Не над всички \”i\” трябва да се постави точка.
10. И сега не знам дали съм за белите или за червените.

Скорпион:
1. Жалко е когато няма кого да ужилиш.
2. Всяко събитие е като дивана: в него винаги има скрити пружини.
3. За усмивка трябва да има сериозна причина.
4. Можеш да се освободиш от всичко, но не и от собствените си страсти.
5. Пея своите любовни песни на бойното поле.
6. Не всеки може да издържи погледа ми.
7. Моите страсти рядко се показват навън – като акула, която рядко излиза на повърхността.
8. Светът ще пропадне без рицари.
9. Не всички Отел-ловци са се появили на този свят!
10. Приличам на кактус – моето приказно цвете се отваря само за избрани.

Стрелец:
1. Трябва да има много добри хора.
2. На когото съм длъжен прощавам всичко.
3. Най-прекрасната отпуска е околосветското пътешествие.
4. Главното в проблема е неговият мащаб.
5. Не е възможно някой да ми се сърди.
7. Угризение на съвестта? Какво е това???
8. Задълженията красят само посредствените хора.
9. Глупаво е да се притесняваш предварително. Дайте да оправим нещата.
10. Който не си изпълнява задълженията просто трябва да ги изпълнява.

Козирог:
1. Не съм гонче, нито състезателен кон. Аз съм маратонец.
2. И сам воинът е воин.
3. Не нарушавай законите – ще услужиш на някого, но ще хванат теб.
4. На мен ми трябва малко. Моето имущество е огледалото на моите успехи.
5. Животът прилича на влак, който пристига на всяка гара точно по разписание.
6. Приятно е да мислиш за далечни страни докато си седиш вкъщи.
7. Истинският Козирог се познава като коняка – по това колко е отлежал.
8. Струва си цял живот да драпаш към върха пък дори и само за да плюеш веднъж долу в ниското.
9. Само аз се подмладявам с годините.
10. Бавно, бавно, но като хвана – не пускам. .

Водолей:
1. Колко скучно е да приличаш на другите!
2. Щом съм те измислил, стани такъв, какъвто искам.
3. Предразсъдъците са измислица на глупаците.
4. Бъдещето просто трябва да бъде прекрасно.
5. Трудно е да бъдеш ангел, но трябва!
6. Доброто намерение е по-важно от добрите дела.
7. За да станеш новатор трябва първо да забравиш за традициите.
8. Секс? В жиеота има и по-важни неща.
9. Първо приятели, после семейство… ако разбира се остане време.
10. Няма по добър и по-бодър от мен.

Риби:
1. Да почувстваш е по-важно, отколкото да помогнеш.
2. Не мога да се откажа от алкохола, както и рибата от водата.
3. Редът е измислен от скучните хора.
4. Не отлагай за утре това, което може да се отложи за вдругиден. .
5. Малко ли е, че съм обещал…
6. Да бързаш докато работиш е все едно да гълташ без да дъвчеш.
7. Готов съм да разбера всички, само не и себе си.
8. При буря върбата се огъва, а дъбът пада.
9. Всички знаят, че съм зает, но малко знаят с какво точно.
10. Не ме притискайте! Ще ви се измъкна като риба!

 
Новобранец

bobi

мения45

17:04 28.03.2013

Как различните зодии приемат мисълта, че са умрели?

Овен: "Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли съм?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи… Ами добре, тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!"

Телец: След като напусне тялото, Телецът осъзнава, че така остава без стомах и веднага се връща в него… И остава скептично настроен цял живот!

Близнаци: "Тук е страхотно… Направо приказно! Какви чудесни дворци, какви прекрасни облаци, колко светлина! Веднага ще звънна на близките ми, за да им разкажа… Каквоооо? Тук няма телефони ли?!? Връщам се!"

Рак: "Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка."

Лъв: "Нееее, не съм мъртъв! Не съм, не съм, не съм, не съм! Какви са тези хора с крила и бели мантии? И защо пеят? Не са в правилната тоналност! Мога да пея по-добре от тях! Този пък кой го направи диригент…"

Дева: След като е работила неуморно 60 часа, девата се възнася, преминавайки през изключително добре почистен тунел… Тъкмо й харесва, когато се сеща колко много ще липсва на близките си и моментално се завръща в тялото си. Първото нещо, което прави, когато се пробужда, е да погледне колко е часът.

Везни: "Я! Какъв красив тунел… А това в края Исус ли е? Ами ако е Мойсей? Да вляза ли в тунела? Да се върна ли? А защо пък да не си остана тук? Имам идея! Ще си направя агенция за запознанства на самотни души… Да я реализирам ли?"

Скорпион: "Ние скорпионите имаме поне девет живота… Една смърт не може да ме уплаши… А и какво по-хубаво от един астрален секс, докато пътувам през тунела на светлината?"

Стрелец: "Хаха! Баси якото, човек! Издигам се… Хахаха! Много е забавно! Не, изобщо няма да се връщам обратно в тялото си, толкова време се опитвах да изляза от там… Колко съм любопитен сега, ако знаеш! Дали отделните религии са в отделни видове рай? Хаха! Представяш ли си? Ииии… много готин тунел… Хахаха! Супер яко!"

Козирог: Изключително трудно е да се внуши нефизическо съществуване на козирозите… Ето защо в рая всички получават голям наръчник с инструкции, съдържащ специална глава "Как да станем милионери в астралното пространство" и подробен SWAT-анализ на живота им.

Водолей: "Това ли е раят? Ами той изобщо не е организиран… И е скучен… Пълна мизерия е това! Къде мога да подам молба за ада? Там поне правилата са направени, за да се нарушават. " …след което отива в Рая и започва серия кампании за реформи и подобрения.

Риби: Повечето риби рядко обръщат внимание на това, че са умрели. Някои индивиди имат смътни спомени за това как крилати същества в бяло са им казали, че са объркали пътя и….

Новобранец

bobi

мения45

17:09 28.03.2013

Колко души от вашата зодия са нужни, за да се смени крушка?

Овен: "Само един. При това може да смени не само крушката!!!"
Телец: "Предпочитам естествена светлина. И абсолютно сигурни ли сте, че старата крушка е изгоряла? Мразя да хвърлям неща, които биха могли да са полезни!"
Близнаци: "Един вероятно е най-добрият вариант, защото ако са повече от един, ще се отплеснат в разговори и напълно ще забравят за крушката…"
Рак: "Четирима. Един рак и трима психотерапевти, които да помогнат за мъчителния процес на смяната"
Лъв: "Истинските лъвове не сменят крушки! Истинските лъвове намират някой друг да направи това вместо тях."
Дева: "Точно 1,655221 души в средностатистическия случай"
Везни: "Добре, де, ще го направя… освен ако ти не си така добър да го свършиш вместо мен, но явно си много зает в момента… тъй че ще го направя… И все пак, не искаш ли ти да го свършиш?"
Скорпион: "Нито един. Скорпионите не ги е страх от тъмнината!"
Стрелец: "Айде стига, бе! Я погледни навън… Слънцето грее, птичките пеят, животът е пред нас, а ти се шашкаш за някаква глупава крушка?!?!?!"
Козирог: "Нямам време за глупости."
Водолей: "Виж сега, енергията е материя, а дали материята е енергия още не е доказано, но със сигурност светлината е форма на енергия и тъй като електрическата крушка е материя…."
Риби: "Каква крушка?"

Новобранец

bobi

мения45

17:11 28.03.2013

Какъв домашен любимец подхожда на вашата зодия?
Овен: "Всичко, стига да е пълно с енергия!"
Телец: "Костенурка. Бавна, не й трябват много грижи и няма да изяжда храната на собственика си."
Близнаци: "Папагал… Има ли нужда да казвам нещо повече? Естествено, че има…."
Рак: "Каквото и да е… Важното е да се поддава на дресировка!"
Лъв: "Голяма, красива и дръзка котка, която не се състезава със собственика си в това кой е по-по-най."
Дева: "Да видим. Ще трябва да ставам точно в 7:30, за да го храня. В 10:20 ще ходя до магазина и ще му купувам храна за 4,38 лв. с включен ДДС…"
Везни: "Хммм… От една страна, кучето е добродушно, предано и пази къщата. От друга, котката е по-независима, изисква по-малко внимание и е много грациозна… Ох, не знам. Ти какво би си взел? А сигурен ли си?"
Скорпион: "Котка! Тайнствена и непредсказуема… Какво й е? "
Стрелец: "Кон, естествено! И да се надяваме, че ще има достатъчно енергия, за да издържи темпото ми!"
Козирог: "Аз ли ще му купувам храната?"
Водолей: "Хамстер. Ще му взема клетка с климатик, водоснабдяване и канализация… Ще му сложа тунелче, с което да може да преминава извън клетката и ще го огранича с фибростъкло… Не продават ли такива клетки? Простаци! Нищо, аз ще изобретя нещо много по-добро тогава…"
Риби: "Риби, естествено. Дори да ги забравя за седмица-две без храна и те измрат, бързо ще ги подменя… ако не забравя и това, де…"

Новобранец

bobi

мения45

17:13 28.03.2013

Типичен коментар след секс?
Овен: "Хайде пак!!!"
Телец: "Ама как огладнях! Подай ми пицата."
Близнаци: "Къде е дистанционното?"
Рак: "А кога ще се оженим?"
Лъв: "Бях страхотен, нали?"
Дева: "Трябва да изпера чаршафите…"
Везни: "Ако на теб ти е харесало, значи и на мен ми хареса."
Скорпион: "Хмм… да те развържа ли?!"
Стрелец: "Не ми се обаждай… Аз ще ти се обадя!"
Козирог: "Имаш ли визитка?"
Водолей: "Искаш ли да пробваме нещо лудо другия път… например да сме голи?"
Риби: "Ъъъ… Как ти беше името?"

Новобранец

bobi

мения45

17:15 28.03.2013

     Каква е молитвата на вашата зодия?

Овен: "Боже, дари ме с търпение… И си го искам ВЕДНАГА, ЧУВАШ ЛИ?!!!!"
Телец: "Боже, дай ми сили да променя живота си… ама не веднага!"
Близнаци: "Ей, Боже (или Богиньо)… Кой си всъщност? Какъв си? Какво си? Колко сте? Изобщо не мога да си го представя…"
Рак: "Отче наш, знам, че не бива толкова много да завися от теб… но на кого друг да разчитам за важните неща в живота?"
Лъв: "Ей, тате, знам, че съм любимото ти хлапе и се гордееш с мен…"
Дева: "Боже, направи света едно по-добро място и не се издънвай като предния път."
Везни: "Господи, знам, че е крайно време да взимам решения сам, но искам да знам: какво мислиш ти по въпроса?"
Скорпион: "Боже, помогни ми да простя на враговете си, защото тези копеленца изобщо не заслужават!!!"
Стрелец: "О, всемогъщи, всезнаещи, всесилни, вечен Боже! Моля те за сто милионен път – помогни ми да не преувеличавам!"
Козирог: "Отче наш, мислех да се моля, но знам, че трябва сам да се справя с проблемите си, така че… все пак благодаря!"
Водолей: "Господи, едни казват, че си мъж… други, че си жена… А аз казвам, че всички имаме по нещо божествено! Така че, защо да ти се молим въобще?"
Риби: "Отче наш, ти, който си на Небето… Понеже животът е гаден и смятам да му друсна една стограмка, нека тежкото ми пиянство и махмурлукът след това бъдат в твоя чест… Наздраве и амин!"

Новобранец

bobi

мения45

17:20 28.03.2013

Разговор между две приятелки:

- Каква зодия е мъжът ти?

- Беше Лъв, но като му сложих рога стана Овен.

Новобранец

bobi

мения45

17:24 28.03.2013

 Когато се появи проблем, ето как постъпват различните зодии :

ОВЕН
Той ще реши този проблем. И всеки друг проблем. Веднага. Сам. Гордо и мълчаливо.

ТЕЛЕЦ
Той ще реши този проблем. След това ще разкаже на всички. На всички. И за да се застрахова, ще го напише на видно място – за да се знае.

БЛИЗНАЦИ
Той ще сподели проблема. Ще се опита да си го сподели напълно с Овен, но ако Овен не е съгласен, ще го сподели със Стрелец.

РАК
Той започва да нервничи и да се кара отрано. Ще държи да реши проблема сам и не позволява никой да се намесва, а защо се е карал, така и не се разбира.

ЛЪВ
Той ще изиска вниманието на всички. Ще разреши проблема. Ще се поклони, ще вземе цветята, ще даде автограф и ще си тръгне.

ДЕВА
Той ще се разстрои. Особено ако проблема не е очакван. Ще помисли. Ще вземе решение. Ще реши проблема. Ще си направи изводи.

ВЕЗНИ
Той ще претегли проблема. Ще го претегли още веднъж, за всеки случай. Ще стигне до извода, че трябва да прехвърли решението на Лъв. Или Овен.

СКОРПИОН
Той ще види проблема. Ще каже – Това е проблем. И ще забрави за него.

СТРЕЛЕЦ
Той ще се разстрои. След това ще се успокои. После дълго ще се смее на себе си и на проблема. Ще си спомни какви други проблеми е имал и ще разкаже на всички за тях. После ще забрави. Защото вярва, че ако проблема още стои, ще дойде Лъва и ще го разреши.

КОЗИРОГ
Той ще откаже проблема. Ще заяви, че не е съгласен с това. Защото вярва, че в 90% от случаите това решава проблема.

ВОДОЛЕЙ
Той ще разучи проблема с радост. После ще напише книга. Ако му доскучае, ще потърси Близнаци. Така или иначе проблема няма да се реши, но и няма да избяга. Поне ще е весело.

РИБИ
За разлика от Рака, Рибите е тих. Никой не разбира за проблемите му. Нито за решенията. Никой не му помага, но той и не очаква помощ.

Новобранец

bobi

мения45

17:35 28.03.2013

Овен
Няма по-безстрашни от Овните! – казват те и пъчат си гърдите. Че са смели – никой не отрича – качество, което се обича! Някои са с усет, много знаят, други – с "такт" по "нервите играят". Лудо хвърлят се навред с рогата, даже с риск да си строшат главата.
Те са храбри, славни в борбата -знаят да си защитят правата. Артистични са, добре говорят.Властни са – не искат да се молят. На червено честичко пресичат, правилата никак не обичат. Искат ли, света ще преобърнат 20-и век във 30-и ще превърнат. Характерно е, че са ревниви, горди, но добри, трудолюбиви. Не умеят никак да изчакват, но Загубят ли – не се оплакват. Двата пола, знайте са инати -по това ще бъдат разпознати. От Везните те да се предпазват, че ги дебнат, гонят и наказват

Телец
Туй Животно, знайте, е опасно! За живота всичко му е ясно. То е избухливо, твърдоглаво, иска Винаги да има право. Може да работи със години, за да има даже за роднини. Все размества и реформи прави,та долапи нови да постави. Със лукавия си нрав привлича и след големците много тича.. То самичко прави си реклама, друг го хвали само с цел измама. Някои са мили и добрички, пият, пеят, ходят по Женички. Да си хапват хубаво обичат и компанийките ги привличат. Не дай Боже да ги затъмните -ще ви станат доста черни дните: все ще лъжат, ще ви злепоставят и добро за вас не ще оставят! Черна котка им е Водолеят и пред него няма да успеят! Скорпионът много ги обича, но Телецът след Близнака тича!

Близнации
Дайте книги за Близнака славен! Вечно той в науки е "удавен"… Любопитен – всичко да узнае -в тази слабост граници не знае! Той е комбинаторът опасен, всеки ход пределно му е ясен. Знайте, той е кавалер отличен, много умен, ловък и практичен.С него никой няма да скучае и неща различни ще узнае. Всички са големи дипломати, те блестят в диспути и в .преврати! Много "тънко" ще ви изиграят и което искат, ще узнаят.
Може днес за тях да сте царици, утре ще сте просто магарици. Тез мъже са трудно уязвими и на практика – неуловими. А Жените – все ще обещават, но едва ли ще го изпълняват. Те родени са нетърпеливи – тъй ще бъдат, докато са Живи.От Телеца много да се пазят!А Стрелците – в мат ще ги поставят!

Рак
Раците се мислят за Юнаци, хитреци са, хич не са глупаци! Уж стеснителни, добри, тактични, Всъщност – пресметливи са, практични. Някога със вас ще бъдат "мазни",друг път – Всичко много ще ги дразни, днес ще са засмени, приказливи,
утре – мнителни и горделиви..Имате ли къщи, коли, вили -най-добре е да сте ги укрили ,че "добрите" Раци най-обичат чуждите имоти да завличат.
Ако могат, даже и държава ще заграбят те "3а чест и слава"- Женят се понякога сто пъти, за да пипнат тлъстички имоти. В брака – чрез лъжите ще успеят.
Винаги на чужди гръб Живеят. Без скандали трудничко минават -
туй е мярка – нищо да не дават.. Раците не са добри съпрузи -мъж, Жена – рога ще ви нахлузи. Козирогът лесно с тях се справя и на място бързо ги поставя.

Лъв
Лъвовете са добре познати и навред в света докрай признати! Те са благородни и учтиви, предани, добри и услужливи. В службата те винаги успяват, мъдро, справедливо управляват.Ала в къщи рядко се прибират (все компанийки си някъде намират). Могат тъй да карат със години, влюбват се във смъртни и в "богини". Щедри са и всичко ще ви дават, никога не ще ви изоставят, но жените всичко ще ви вземат и хомот дори ще ви наденат. Искат власт, богатство, чест и слава, ала всеки Лъв не винаги успява или той, когато вече има -някой Лъв, по-силен, му го взима.
Лъвовете гледат нависоко, но затъват някога дълбоко. И дори "удавен" – не признава -гордостта си много уважава! С Водолея да не си играят, че нещастието ще познаят!

Деви
Девите са умни, разсъдливи, ту сърдити, ту добри, вежливи.Във Живота хитро се нареждат, Даже и роднините подреждат. Ще направят всекиму услуга, но в замяна_ Ще поискат друга! Мъж ли е – той все анализира,"цаката" на всичко ще намира. Винаги ще прави точни сметки – за бензин, за дрехи, за подметки.Пипне ли в ръцете власт голяма -друг не ще я вземе – начин няма!Ако е Жена, е услужлива, принципна и доста паметлива. Като Пенелопа уж ще чака„ Дева си е, но изневерява и съпруга ловко изиграва. Лъже, маже.. И целта постига, но духовното не й достига!
Близък ли си – теб ще те Зачитат, чужд ли си – теб ще те изритат!
Рибите им знаят номерата -Винаги засичат им белята.

Везни
Тези Винаги се колебаят -кажат "да" – и почват да се каят. Тук се раждат много дипломати,но не липсват калпави, зъбати. Някои обичат да се кичат, само нови дрехи да обличат. Ако могат – триста гардероба те ще занесат дори и в гроба! Винаги са живи и кокетни, по природа – умни и коректни. Работа домашна не обичат, но по Вечеринки често тичат. "Златната среда" им е любима пролет, лете, есен, в късна
зима.. Те са със амбиции големи, дните им са приказни поеми! Само ако искат, имат воля.-, но уреждат всичко с едно "моля".
По рождение са справедливи, те са честни, мили, услужливи. Обичливи са и все засмяни. Общо взето са добри,разбрани.Да се пазят много от Овните само те ще им отровят дните!

Скорпион
Господ сам от него да се пази! (Все ще се опитва да те "сгази")Вечно ще спори, ще се бунтува, срещу всичко той ще негодува.Тук се Раждат много генерали – някои по-страшни и от хали! Те са си ревниви и опасни, изобилни с планове ужасни.Те понякога изневеряват, но на други "правото" не дават… Иначе са умни и добрички, щедро харчат своите парички. В нужда ли сте – ще би подпомагат. Бедни ли сте – няма да избягат. За рождени дни ще Ви почитат, даже и за близките ще питат.
Мъж ли е – за правда ще се бори и каквото може, той ще стори. Все инати доста прозорливи са жените, но са променливи.. Ако си коректен с тях – успял си, иначе – отдавна знай, умрял си!Да не се захващат с Телците,че ще си разсипят младините!

Стрелец
Цял Живот Стрелецът Все се цели в най-различни и опасни цели. Някои са твърде работливи, но се срещат хайти, мързеливи. По характер те са упорити, лоши са, когато са сърдити. Те обичат много да пътуват и със големците много да общуват.
Имат маниер добър, отличен, дух – свободен, волен, поетичен. Тук Мъжете са добри, учтиви,а Жените – хитри, досетливи. Те са ловки, бързи и логични,пресметливи в брака и тактични.В къщи са отлични домакини, готвят като истински богини.
Стъпват важно, тежко на Земята – Вирнат е носът им в небесата… Всички са по дух аристократи, но не липсват дребни тарикати. Нестабилни връзки не признават!
Верни ли сте – ще Ви уважават.Ех, Близнакът всичко ще им взима,
ту парици, ту каквото има„

Козирог
Този знак е силен и стабилен -Вечно от идеи окрилен! Всички учени са, май, събрани тука, за да "мъчат" някоя наука.. Те са уникално търпеливи, точни са, практични, пестеливи. Само "чистата игра" признават, истината много уважават! Някои от този знак нехаят и не искат нищичко да знаят, пият и по баровете скитат, докато накрая ги изритат… Ходят със жени, но предпазливо. Даже "лудо" те да ви обичат от проклета гордост – ще отричат! Тук жените имат силна воля -изпълняват всяка мъжка роля. Никому длъжници не остават. От комплекси – шанса пропиляват.. Щастието късно ги спохожда -чак когато Внучето прохожда. Раците обират им парите -яки ли сте – Все ще издържите!

Водолей
Тази зодия е славна и опасна – всяка друга й е много ясна! Гледат с присмех на света сеира, режат с думи, сякаш със секира. Надалече в бъдещото виждат!Доста хора много им завиждат! На приятелите те са верни и спасяват ги от грижи черни. Те са сякаш бюро за услуги, ала не за себе си – за други- Справят се с най-трудните проблеми,в помощ са на малки и големи. Всичко от сърце ви подаряват,а за тях стотинка не оставят.
Много гении са тук събрани, но за жалост – трудничко разбрани. Най-големите реформи правят -светлина на хората даряват! В личния живот не са щастливи,но добри са, честни, работливи. Свободата е на първо място и това добре да ви е ясно!
С Лъвовете лесно се спогаждат,ако номера не им погаждат!

Риби
Рибите са мили и добрички, хрисими и божии душички. На големи жертви са готови, но на тях живота Всеки трови… Че мъжете са добри – така е, но жените – кой да ги изтрае? Някои са пойни птички, други Все опяват за парички, вечно от живота се оплакват и безброй съвети ни натрапват.Искат всичко те да ръководят и мъжете "3а носа" да Водят. Някои са честни и морални -но се срещат долни, зли, нахални. Двата пола чашката обичат, във Винцето славно се увличат.
Рибите – мъже се Водят лесно, но не ги оставяйте на тясно. Рибите – жени са най-добрите, ако им "по гайдата Вървите". Скромни са, по принцип -справедливи,те не са надути, горделиви. Девите – късмет не им донасят, но имота честичко отнасят.

Новобранец

bobi

мения45

17:50 28.03.2013

 Приказка с поука за всяка зодия

ОВЕН
Овенът тичал по своя важна работа между релсите на железопътна линия. Изведнъж срещу него се задал влак.
- У-у-у-у! – изсвирил локомотивът.
- Бе-е-е-е! – отговорил му овенът и продължил напред.
"Бух!" – чуло се накрая, когато машината и животното се сблъскали и отскочили от удара назад.
Овенът се поотръскал и пак поел по своя път. Локомотивът, даже без да се отръсква, се понесъл срещу него. И пак: – "Бух!". И отново отхвръкнали назад. А на третия път… На третия път машинистът излязъл по-умен, дал заден ход, отбил в страничната линия и направил път на овена, който продължил да тича по своята важна работа…

ПОУКАТА:
По-упорит от овена може да бъде само друг овен.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ТЕЛЕЦ
Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял…

ПОУКАТА:
Не бягай от късмета си!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

БЛИЗНАЦИ
Близнаците решили да пътешестват.
- Да пресечем с кораб океана! – предложил първият.
- Чудесно! – съгласил се втория. – Обаче ако излезе буря? По-добре да се изкатерим на най-високата планина…
- Прекрасна идея! – възхитил се първият. – Обаче може да паднем. Нека да идем на Северния полюс!
- Да, обаче не е ли прекалено студено? А защо да не обиколим Земята по екватора?”
Първият намерил и тази мисъл за великолепна, но добавил: "Обаче…". Близнаците си приличали като две капки вода – и на двамата любимата им дума била "обаче". Обаче именно заради тази нищо и никаква думичка те си останали цял живот в своето затънтено градче…

ПОУКАТА:
Трудно е да разделиш на две магарета слама, когато едното от тях си ти.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

РАК
Ракът съзрял пред себе си водорасло.
- О, колко съм гладен! – възкликнало членестоногото и се втурнало… не, не към апетитната закуска, а точно в обратна посока. Колкото повече вървял ракът, толкова повече се отдалечавал от водораслото. Но нали Земята е кръгла, от един момент нататък започнал да го доближава. И така, полека-лека, след цяла година ракът достигнал целта си. Водораслото било изсъхнало и не ставало за ядене. Ракът си останал гладен, но затова пък се прочул като първия пътешественик, обиколил света заднешком…

ПОУКАТА:
Към славата няма преки пътища.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ЛЪВ
Лъвът бил толкова доволен от себе си!
- О, колко съм храбър! – казвал си той сутрин със събуждането си.
- О, колко съм величествен!” – повтарял си през деня, докато се разхождал из пустинята.
- О, колко държа на честта и достойнството си! – мислел си той вечер преди заспиване. И цяла нощ сънувал как всички му се възхищават.
Ала денем нямало кой да му се възхищава – пустинята била доста пустинна. Тогава лъвът отишъл в града и постъпил на длъжност експонат в зоологическата градина.
- Колко е смел и величествен! – цъкали с език хората, когато го гледали как се разхожда в клетката. Само че никой не казвал: "Колко държи на честта и достойнството си!"…

ПОУКАТА:
Публиката нищо не разбира.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ДЕВА
Девата не искала повече да бъде дева и решила да се задоми. Кандидати имало достатъчно, но никой не й харесвал. Един бил прекалено висок, друг – много нисък, трети – страшно буен, четвърти – ужасно смачкан, петият изобщо за нищо не ставал…
Най-сетне намерила някакъв нито висок, нито нисък, нито буен, нито кротък, с една дума – ставал. Започнала девата да си търси булчинска рокля. Рокли също имало достатъчно, но една била прекалено къса, друга – много дълга, трета – извънредно претенциозна, четвърта – съвсем семпла, а петата изобщо за нищо не ставала.
И когато накрая си намерила рокля, нито такава, нито онакава, забелязала, че оня, когото си била избрала, вече за нищо не ставал, защото се бил превърнал в дядо. А тя самата… о, тя отдавна не надзъртала в огледалото…

ПОУКАТА:
Претенциозният вкус рядко помага в живота.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ВЕЗНИ
Везните се накланяли ту на ляво, ту на дясно. Те били чувствителни везни и не искали да пренебрегнат никого.
- Ах, – казвали си те, – този отдясно има голяма тежест, не е лошо да бъдем любезни с него!
Само след миг обаче им идвало на ум, че и онзи отляво може някога да придобие тежест – и се покланяли натам. А как им се искало да се успокоят! Какво могат да мечтаят едни везни, освен да бъдат в равновесие… Един ден дълбоко се замислили над нерадостната си съдба. И когато престанали да мислят, изведнъж усетили, че не се накланят нито наляво, нито надясно – просто защото не забелязвали кой е до тях…

ПОУКАТА:
Мисли за другите, но не забравяй и себе си!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

СКОРПИОН
Скорпионът бил лош и затова никой не искал да си играе с него. Един ден от далечна страна дошъл някакъв бръмбар. Срещнал скорпиона и го попитал:
- Искаш ли да си играем?
От учудване скорпионът забравил, че е лош и отговорил:
- Искам!
Започнали да играят на различни игри – и на "Прескочи бръмбар", и на "Не се сърди скорпионче" и на гоненица, и на криеница… Но веднъж, когато бръмбарът се криел, една муха му пошушнала:
- Защо играеш с този скорпион? Той има отровно жило!
Бръмбарът отговорил:
- Глупости! Та той е толкова добър!
Скорпионът бил наблизо, чул думите на бръмбара и разбрал защо е бил лош. Защото никой не искал да си играе с него…

ПОУКАТА:
Ако скорпионът забрави за жилото си, не му го напомняй!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

СТРЕЛЕЦ
Стрелецът отначало бил най-слабият стрелец, който може да си представи човек. Просто никога не улучвал – може би защото бил доста късоглед, а може и по други причини.
- Откажи се от това занимание, то не е за теб! – съветвали го всички приятели.
- Вие ще ми кажете! – отвръщал им стрелецът, който още не бил никакъв стрелец. – Ще видите, как ще стана шампион по стрелба!
И наистина станал. Защото се сетил най-напред да стреля с лъка, а след това да рисува кръговете около точката, в която се е забила стрелата. И така стрелите му били винаги в центъра на мишената…

ПОУКАТА:
Който не може да постигне целта, приема за цел онова, което е постигнал.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

КОЗИРОГ
Козирогът всъщност бил обикновен козел – но козел, който искал да се изкачи на най-високия връх, за да го наричат козирог. Започнал да изкатерва върховете. В началото – по-ниски, дето дори не били никакви върхове, а просто хълмчета. После – по-високи. Докато стигнал до най-високия – оня, от който можел да види целия свят. И целия свят да го види, което за него било по-важно. Тогава извикал към света:
- Ей, вижте ме! Аз съм най-великият козирог! Виждате ли ме?
Видял го един орел, който летял по-високо и от най-високия връх, спуснал се и го сграбчил с ноктите си…

ПОУКАТА:
И най-високопоставеният трябва да помни, че може да има някой над него.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ВОДОЛЕЙ
Водолеят сам си измислил това име, иначе бил просто поливач. Поливал лехите в градините, нощем миел улиците с маркуч. Нарекъл се "водолей", защото искал всичко да звучи красиво. Не казвал "слънцето", а "бляскавия господар на небето", луната величаел като "бледолика нощна красавица", а звездите – "искри от божествения огън". Веднъж влязъл в хлебарницата и си поискал от "онова ухаещо чудо, което се получава от зрелия полски злак". Хлебарят помислил, че му се подиграва, и го изгонил. Така водолеят си останал гладен, но и глада си нарекъл "неясен копнеж към недостижимото"…

ПОУКАТА:
Красотата може би ще спаси света, но едва ли ще нахрани гладния.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

РИБИ
Рибите са толкова суеверни, че нищо не хапват, без да се посъветват със звездите. Една от тях видяла вкусно водорасло, от ония, дето приличат на къдраво зеле, но хороскопът й показвал неблагоприятен за водорасли ден. После открила апетитна попова лъжичка, но и нея оставила на мира – разположението на звездите й забранявало такива деликатеси. Внезапно забелязала червейче. Хороскопът сочел, че точно сега е моментът. Рибата нагълтала червейчето… и полетяла нагоре, закачена на кукичката на въдичаря. Защото въдичарят също се бил посъветвал със звездите и те му предрекли благоприятен за риболов ден.

ПОУКАТА:
Не играй по гайдата на оня, който свири в съседното село!

 
 

 

 
Новобранец

bobi

мения45

18:14 28.03.2013

От каква кола се нуждае вашата зодия

Овен: Нещо бързо… И червено!
Телец: Волво.
Близнаци: Една кола? Сигурно искаш да кажеш две.
Рак: Семейна кола.
Лъв: Лимузина… С шофьор.
Дева: Икономична кола. Девата ще я поддържа чиста и спретната – в готовност да закара всеки навсякъде.
Везни: Няма да успее да реши и в края на краищата ще се вози при своите приятели.
Скорпион: Нещо черно… Със затъмнени прозорци. Никой няма да знае как изглежда отвътре.
Стрелец: Каква кола? Стрелецът в момента се вози на самолет.
Козирог: Мерцедес-Бенц.
Водолей: Вози се само на автобуси и метро. Колите са сноби.
Риби: Няма значение. Рибите винаги са прекалено напушени, за да запомнят къде са паркирали.

Новобранец

bobi

мения45

21:50 28.03.2013

По какви подаръци си падат представителите на различните зодии:

На Овните да се подаряват червени неща – все едно дали става дума за дреха или за парфюм в подобна опаковка. За тях по-важна е опаковката, така че се постарайте да е луксозна и… червена.

Телците биха се зарадвали на какъвто и да било дар, но да е изработен лично от вас. Направете кейк или сладки, опаковайте ги стилно или ги поднесете в красива чиния. Ако пък нямате кулинарни способности, измайсторете сами „валентинската“ картичка за любимия.

Близнаците изпитват глад по интелектуалната „храна“. Посещение на дългоочакван концерт или пиеса, новоизлязла книга ще разтопят сърцето на близнака по-бързо от всякакви бижута. Ако нямате подобна възможност, едно дълго любовно писмо, наситено с размишления за връзката ви (но позитивни) ще свърши същата работа.

Ракът обича да пътува, затова самолетен билет до която и да било точка ще го зарадва повече от всичко. При липса на пари може да му купите географска карта, за да си набележи сам любимия маршрут, или просто да го поканите на дълга разходка.

Лъвът мре за бижутата, в унисон с царствената си природа. Златен пръстен ще стопли отношенията ви, а в комплект с колие направо ще ударите джакпота в съревнованието с конкурентите.

Девите си падат по луксозните заведения и шумните дискотеки. Да присъстват на подобно място за тях е по-голям стимул от всички подаръци – затова не си харчете парите за дреболийки, а организирайте романтична вечеря в стилен ресторант.

Везните обичат екзотиката, затова подберете или екзотичен сувенир, или малко ароматни свещи, за да поспестите пари. В унисон с подходящата романтична музика вечерта ще бъде прекрасна.

Скорпионът? Хм… карти таро или някоя книжка на езотерична тематика. Ако пък му подарите направен специално за него хороскоп, ще отключите сърцето му.

Стрелците обичат приключения, които вдигат адреналина. Ако вашият човек е точно такъв, не се колебайте да го дарите с някое екстремно преживяване като полет с парапланер или слизане в пещера. Ако предпочитате да не рискувате с подобни изпълнения, знайте, че цветът на Стрелците е зеленият – купете му нещо в този нюанс и ще го зарадвате.

Козирогът си пада по редките предмети, финия порцелан и уникатите. Една картина и дори една рамка за нея ще го зарадва изключително много.

Водолеят признава само едно правило – подаръкът да е изненада. Няма значение какво ще му изберете, той ще се изкефи на всичко, стига да не е предполагал, че ще му поднесете точно това.

Рибите харесват всичко, свързано с водата. Елементарно. Все пак се замислете, ако сте се наканили да му подарите аквариум със златна рибка. Хората от тази зодия са такива перфекционисти, че ще се вкиснат, ако след това не им изпълни три желания. Не чак толкова елементарно…

Новобранец

Glogo

мения5

13:09 08.04.2013

Ха ха ха това си го бива :

 

Близнаците не лъжат – те играят. Често пъти точно и по този начин обясняват (пред себе си) склонността си към измислиците и лъжите. Понякога те се възползват от тях, за да убедят околните в своята правота, а понякога, за да извлекат полза от някаква ситуация или материална изгода.
Представителите на този знак без никакви угризения на съвестта могат да продадат некачествена вещ, представяйки я за рядка и ценна стока ( или както наскоро бяхме прочели – ‘могат да Ви продадат и на баба си хвърчилото за Боинг’ ) или пък да измислят цял филм, който да представят на събеседника си за ‘чиста монета’ .
Близнаците лъжат виртуозно, използвайки и позовавайки се на аргументи и ‘факти’, като често те се учат на този ‘майсторлък’ още в ранно детство. Страхувайки се да не ги накажат за нещо, малките Близначета съчиняват цели истории, от които в крайна сметка излиза, че те за нищо, ама за нищо не са виновни!
Да хванете Близнак в лъжа си е доста сложно – те прекалено добре осъзнават и влизат в ролята си, за да допуснат досадна грешка и да Ви дадат възможност да ги заподозрете в измама. Ето защо, когато общувате с Близнак, научете се да делите всичко, което те казват на 4 или защо пък не и на 48…

Новобранец

bobi

мения45

14:02 09.04.2013

ОВЕН
Характерна черта: пламенност
Любима фраза: Действай пръв!
Девиз: Животът е кратък…трябва да побързам!
Овенът никога не мисли какво ще прави, освен ако някой не се окаже по-бърз от него. Затова се движи така устремено напред, че ако друг стигне до целта наравно с него, той води поне с една глава. Действай пръв! Овенът преминава от чувства към действие без много-много разсъждения: хвърля се от трамплина и по средата на скока си дава сметка, е басейнът е празен,…но какво от това! Думата “провал” не съществува в речника му. След удара в дъното се изправя с достойнство и казва с лек оттенък на цинизъм: “Е, няма ли най-после да смените тази вода, че много се е втвърдила!”

 

ТЕЛЕЦ
Характерна черта: неизчерпаемо търпение
Любима фраза: Мисля, после настоявам!
Девиз: Животът е кратък…наслаждавай му се бавно и ще трае повече!
Когато върви, Телецът не повдига единия си крак във въздуха, ако другия не е стъпил на пода. Затова не толкова ходи, колкото с всяка крачка създава нова история.

       Овенът се хвърля в басейна, без да гледа, а Телецът, още преди да се качи на трамплина, знае името на архитекта, предприемача и строителните материали, качеството на водата и точната температура – чак след това скача.

       Овенът действа пламенно и целенасочено, а Телецът упорито и неотстъпчиво.

       Овенът иска цял свят да му се подчини, а Телецът с безкрайното си търпение изчаква останалите да си променят мнението.

Затова връзката им би могла да бъде:
Овенът казва на Телеца, който стои на десет метра от него: “Ела тук!” (Чиста проба непоколебимост.)
На което Телецът отговаря: НЕ! (Чист инат.)
Продължението на връзката им би било такова:
Овен: Ела тук!
Телец: (без да мърда) Не!
Овен: (пристъпва две крачки) Ела тук…!
Телец: (без да мърда) Не!
Овен: (пристъпва две крачки) Ела тук…!
Телец: (без да мърда) Не!
Овен: (пристъпва две крачки) Ела тук…!
Телец: (без да мърда) Не!
Овен: (пристъпва още две крачки и се озовава до Телеца) Ето така ми харесва, да идваш, когато аз ти кажа!

Новобранец

bobi

мения45

14:07 09.04.2013

Ода за зодиите… с чувство за хумор!

Овенът е агресивен,
много импулсивен,
ако винаги е прав
няма да има кръв!
Телецът мързелив
и вечно инатлив
на дивана пак лежи
и хрупа ядки до зори.
Близнакът променя своето мнение
като неговото поведение
”Обичам те, не те обичам”
са думите които изричам!
Чувствата на Рака ти не наранявай,
направиш ли го по добре избягай!
За семейството си всичко дават,
парите си не пропиляват.
В светлините на прожекторите
Лъва е пак, той е малко самовлюбен знак.
Ако имаш нужда от съвет,
при Лъва ще си добре приет.
Девата прилежна
обича да подрежда.
Ненавижда бъркотията
и люто действа с ютията.
Везните добрички
пак играят игрички,
а на своята половинка
пак не дават стотинка!
Скорпионът – вечната загадка,
обмисля следващата хватка.
Ако злобата преглътне,
знай, интрижка ще ти врътне!
Стрелците животните обичат,
неслучайно Кентаври ги наричат.
Глуповати са понякога те,
но оптимизмът е в техните ръце.
Козирогът правилата спазва
и природата опазва.
Кариерист и строг родител,
на досадата е покровител!
На Водолея можеш да се довериш,
но има риск и да сгрешиш.
Ценят си свободата
и не харесват суетата!
Рибата – мечтател вечен,
редовно шарено облечен!
Приятели са верни,
но и малко суеверни.

Новобранец

bobi

мения45

12:46 19.04.2013

Колко толерантни са различните зодии?

 

Толерантност, или търпимост – стремеж и способност към установяване и поддържане на обща връзка с хора, отличаващи се в някакво отношение от нас; към друг начин на живот, поведение, обичаи, чувства, мнения, идеи, вероизповедания…

 

И така… когато раздавали толерантността…

…Първи пристигнал Скорпионът. Попитал 'какво е това толерантност' и става ли за пиене? Изслушал отговора, помръкнал, записал си нещо в черния тефтер и си отишъл, размахвайки отровна опашка…

За Козирога било някак си недостойно да се бута в общата група и затова изпратил куриер – Стрелеца.

Стрелецът взел пълна кошница с толерантност, но по обратния път се увлякъл, поел в друга посока и… загубил кошницата. Ядосал се и написал бележка на Козирога, че "подобни тъпи задачи се дават само от рогати кози!" и заминал нанякъде с леко сърце.

Загубената от Стрелеца толерантност била намерена от склонния да се запасява Рак. Той си я прибрал и я скътал някъде. Понякога я намира и я изважда – всичката наведнъж, друг път пък се страхува да не му я откраднат и отново я покрива на тайно местенце.

И когато чуете Рака да говори, че целият свят около него е пълен не със сърдечни приятели, а с коварни вълци, облечени в овчи кожи, това означава, че той просто е забравил къде точно е скътал този път кошницата с толерантност…

Везните пристигнали навреме, вежливо помолили за чифт толерантност, но ако може по-изящен такъв, и до ден днешен те почти не го ползват, тъй като се чудят коя точно от двете е най-добре да употребят…

Водолеят бил един от първите, които пристигнали, но го изгонили от сбирката, когато започнал да говори, че "Този, който е създал толерантността, всъщност е направил някакъв абсолютен боклук по чертежи от списание "Млад техник" и, че Той – Водолеят – когато му остане време, може да я направи къде-къде по-сносна!"

Девата толкова дълго и вглъбено изчислявала какво количество толерантност от висша степен ѝ се полага, като гост № 5508-84, че пропуснала своя ред… Ето защо за нея останал само мъничък образец толерантност (но от висша степен!) и за да не разстройва допълнително, тя си го разпределила сама. От тогава насам Девата ходи и подлага на изпитание чуждата толерантност, а своята – мъничката, висшата, почти никому не показва…

Овенът много искал да пристигне пръв, но по пътя срещнал Рибата, която вече била запасена с толерантност. На Рибата ѝ се отдало да избяга, но толерантността ѝ пострадала… Там, където Овенът се появявал, тя започвала да нервничи и да се криви, а той пък имал лошия навик да се пръква почти навсякъде… След срещата им на пътя Овенът също си тръгнал към вкъщи, защото той да не е 'последният глупак, че да не бъде първи, ами да е след Рибата, моля ви се!' (така си мислел рогатко)… Но пък думичката 'толерантност' така му се понравила, че той дори я издълбал на любимата си бейзболна бухалка…

Лъвът изобщо не отишъл, защото и понятие си нямал какво е това 'толерантност', а разбираемо, че щом той дори не бил чувал за подобно нещо, значи такава неизвестна безполезност хич не му е и нужна…

Телецът пристигнал и убедително обяснил, че вече си има своя собствена толерантност – the best! по-добра никъде няма, а който не е съгласен, да си гледа работата! А защо изобщо отишъл? Ами, за да си каже неговото си и всички да са наясно.

…В късната нощ, когато всички отдавна си били отишли и останала само мъъънииичка утайка, съдържаща смески от всякакви сортове толерантност, пристигнал задъханият Близнак, който закъснял, защото 'нещо-си-там-станало'…

Огледал се той и събрал всички остатъци. Ето защо толерантността у Близнака се проявява по различен начин и понякога е доста трудно да бъде уловена…

 

Новобранец

bobi

мения45

13:14 19.04.2013

Как различните зодии пишат любовни писма?

Овен:
"Полудял съм от ревност и все някога ще те застрелям, да си знаеш…
Цял ден си мисля какво можем да правим заедно… Готино е, че има някой в живота МИ, който да не се страхува да прави заедно с МЕН дяволийките, които толкова много харесвам. Сега обаче трябва да бягам… шефът ми има нужда да съм до него. И така… ще се свържа с теб по-късно…
Обичам те.
П.С. О, съвсем забравих да ти кажа 'здрасти'.


Телец:
"За да ми отговориш, използвай приложения плик.
Вечеря довечера? Ти ще я приготвиш?
Мммммммммм… ♥"

Близнаци:
Близнаците ще Ви напишат писмо, след което ще Ви позвънят и ще Ви го прочетат по телефона. Което не значи, че няма и да Ви го изпратят.
Тъй като оригиналните Близнаци са богове на комуникацията и общуването, те в крайна сметка ще Ви изпишат минимум шест страници. В тях обаче най-често ще присъстват изречения, започващи с "Аз мисля…" и "Чувствам, че…" По-късно, когато ще обсъждате писмото (а вие ще го обсъждате, бъдете сигурни), Близнаците ще допълнят още редица неща, ще се отрекат от други, ще Ви питат как сте реагирали на този или онзи ред; а дали сте успeли да вникнете  МЕЖДУ редовете?!? "Каза ли нещо?! Няма значение, аз и без това не го чух. Да минем на следващото…"

Рак:
"Нямам търпение да си купим наш дом… Само ти… аз… и мама… По стените ще окача снимки на приятелите и близките си, докато не ни се родят наши съкровища… поне осем…
Беше толкова хубаво, че те срещнах днес сутринта…"


Лъв:
"Имаш превъзходен вкус! И ти наистина си великолепна, защото си… с мен!"

Дева:
Писанието на Девата обезателно ще бъде напечатано върху екологично чиста хартия с растително мастило, при това по всички изисквания на деловата комуникация. Ще съдържа кратко резюме с встъпление и изходящи данни + номер, дата, местоположение и подпис.
Девата, например, ще отбележи: "На ревера ти имаше няколко прашинки, но като цяло ти не изглеждаше зле…"

Везни:
Ще Ви напишат писмото на ръка,  с великолепен калиграфичен почерк, върху луксозна, ароматизирана  хартия с монограм или поне воден знак. Твърде вероятно е мастилото също да ухае приятно и да е с мек, лилав цвят. Какво ще е съдържанието ли? Има ли значение? Та Вие ще бъдете възхитено-потресени само от вида на писмото!
* И не забравяйте, че именно Везните (100% са те, няма кой друг) са 'открили' деня на "Св. Валентин" и са въвели размяната на 'розови' картички…

Скорпион
Скорпионите обожават мистиката, силните, дълбоки чувства, вдълбани в подсъзнанието и душата… витаещият дух на ароматен Абсент и низки плътски страсти… Ето защо най-вероятно ще Ви 'хипнотизират' с думите: "В момента сме заедно в леглото… по телата ни се плъзга светлината на свещите… усещам топлината ти…"

Стрелец
Ще Ви изпрати писмо с оригинална марка, в което ще има картичка с панорамна снимка на чуждестранно място, а на гърба ? е твърде вероятно да прочетете следното (или нещо от рода):
"…периодично си мисля за теб… а ти знаеш ли нещо за местността, в която съм сега…" след което ще добави няколко думи за хората, с които се е срещнал там. Писмото ще изобилства от петна и поправки и в крайна сметка ще изглежда почти така:
" Ти си доста свястна… студено е… времето е променливо… Запознах се с едно момиче… и тя е хубава, като теб… Ще ти се обадя… когато се прибера… от Бахамите…"

Козирог
Ще го напечата:
"…Изключително ми е драго и оценявам всичко, което си направила за мен… Твоята хубост… е в обичайните рамки и поради това е приемлива за мен… Но ще видим…"

Водолей
Не изпраща любовни писма. Най-доброто, което може да се очаква от него е покана да се присъедините към компанията му, която например ще се състои от всякакви 'луди' хора, обсъждащи създаването на свръхнова или джобно средство за телепортиране. Нещо за ядене? Възможно е и да има… ако сте си взели солетки в чантата…
Преди да отидете на среща с Водолей е добре да изгледате филма за д-р Джекил и мистър Хайд, така поне ще бъдете до известна степен подготвени, че Ви очакват всякакви изненади.

Риби
Обичат да пишат любовни писма, но често или бъркат точния адрес на получателя, или ги скриват в дълбок архив. Така или иначе рядко успяват да ги изпратят. Но бъдете сигурни, че Рибите винаги мислят за Вас!
Не ги притискайте и не искайте нищо повече от тях, за да не получите някога следното: "Нямам представа кой/я си ти, но така или иначе те обичам, и не мога да живея без теб!"



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии