Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Кармични забрани, има ли такова нещо?

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

14:22 07.02.2013

Публикацията е редактирана 12:34 – 09.02.2013 от Муси Дачева


Често се случва да ме питат има ли такова нещо като Кармична забрана за брак. Винаги отговарям,че живеем на Земята, която е зона на Свободната воля. Повечето от нас, сме тук по собствено желание, решили сме да се потопим във физическото ниво на Земята,да преживеем неща,които ни помагат да се развиваме като Души. Това ни свързва кармически с хората около нас, с кармата на Земята по много начини, но този път е съзнателно избран.

Ние сме тези, които сме отговорни за съдбата си, имаме право да грешим и да се учим от грешките си. Никой не ни забранява или разрешава да правим едно или друго. Ние правим нещо правилно или неправилно, добро или лошо и поемаме отговорността за това.

Но такова нещо като Кармическа забрана да сключим брак до определена възраст, обикновено това е вододелната възраст между 27 и 36 г.,когато приключваме цикъла си с лична година 9 и навлизаме в лична година 1,няма.

Всяка крачка която правим,сме планирали предварително, когато сме приели програмата за нашия настоящ живот. В нея има предизвикателства,през които трябва да преминем, осъзнавайки цялата отговорност за това. И тук е смисъла-да се поучим от грешката, ако сме я направили, да участваме в грешките или в тяхното поправяне, на хората, с които сме свързани като родители, деца, интимен партньор(и), приятели, колеги, познати, съседи и т.н.,като част от етнос, от държава, от контитент…

Бях удивена,когато получих това писмо, което е с достатъчно съкращения, но се схваща смисъла:

"Здравейте,Mussy.Казвам се.. и редовно посещавам вашият сайт,защото ми харесват,хороскопите които изготвяте и често прочитам хороскопа за моята зодия.Бих искала да ви помоля за ако може да ми отговорите на един въпрос…преди време потърсих помощта на астрлог и той ми каза, че има някои неща,които трябва да се променят по астралната ми карта,защото имам кърмични забрани. Аз се съгласих да започне да трансформира 7 дома от астралните ми карти ,но тъй като тази услуга е прекалено скъпа и нямам възможност да продължавам да плащам за нея,може ли да се преустанови работата,в смисъл да спре да се работи по-тези карти? И възможно ли е след като един път са отворени,да не могат да се затворят вече?.."

Това е моето писмо-отговор,със съкращения,което публикувам тук, за да бъде, надявам се,в помощ на други,попаднали в такава ситуация.

"Здравейте …,
незнам за какъв астролог става дума, но това което ми пишете е ненормално.
Наталната карта не се променя, тя е статична, един път дадена. Това, което е записано в нея се разчита от други хора, но може да бъде трансформирано единствено от човека, на когото е. Вашата карма, добра или лоша, в нейните подробности, е ваше дело, резултат на вашето развитие досега и база за бъдещето. Единствено вие, преди да влезете в този живот и сега в него сте главен участник.
Астралната карта е душата на астрологичната карта и тя е също под ваш, а не под чужд контрол.
Не допускайте други хора да бъркат в нея.
Никой няма право и не може да променя вашата карма, това е конщунство към вас и към този,който го прави,каквото и да прави,защото му се лепи на него(нея)…
Вземете се в ръце, колкото и сложен да ви е живота, работете върху себе си и се справяйте сама."

Админ

Муси Дачева

мения291

14:56 09.02.2013

Заради моето включване в темата, въпросният "астролог" ми изпрати голяма доза негативна енергия, с която трябваше да се справям. Впоследствие разбрах, че всъщност не става дума за истински астролог, а за човек работещ на биоенергийно ниво. Как и какво прави си е негова отговорност.

Но, обръщам внимание на разликата между астролог и "астролог". Напоследък се появиха много хора, които наричат себе си астролози.

Астрологът е аналитик, той разглежда, чете, анализира наталната карта, прави интерпретация на базата на собствения си опит и умения. Но, астрологът не гадае по хороскопа, не работи енергетически с наталната карта.

Астрологът е консултант, не лечител.



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии