Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Късметът в астрологията

Изпрати
Новобранец

piperoni

мения7

9:25 07.02.2011

Публикацията е редактирана 9:27 – 07.02.2011 от piperoni


Здравейте на всички!

Реших да отворя тази тема, защото смятам, че е интересна за всички, а и поводът е огромният джакпот от тотото. :)

Естествено, разбиранията за късмет са доста широки и разтегливи. Някой ще каже, че късмет е да имаш успех във финансовата сфера, друг в емоционалния живот и т.н.

Но тък като поводът е джакпота от тотото :) споделете вашето мнение или ако имате наблюдения, кои планети са ви донесли късмет в паричните и имотните дела.

Със сигурност планетата Юпитер и Венера трябва да са добре разположени и си мисля… във 2-ри дом да няма лоши планети и може би хубави транзити.

И така… предлагам да разгледаме рождените си карти и да видим – има ли шанса да спечелим джакпота от тото :) :) :) И да се позабавляваме с този анализ.

Админ

Муси Дачева

мения291

13:07 07.02.2011

piperoni,

темата е много интересна и ти благодаря за нея :)


Админ

Муси Дачева

мения291

16:07 07.02.2011

В момента не мога да се сетя за интересен пример за други хора, затова ще посоча мой скромен опит. Смятам,че имам късмет в живота,макар никога да не съм печелила повече от тройка в тотото. Може би причината е, че много рядко се сещам да пускам фиш.  :)  При мен късмета се проявява по специален начин – когато и където трябва,нещата просто ми се случват.

Та през месец май 2002 г. трябваше да бъда на Панаира на книгата тъй като издателството представяше книгата ми "Номерологичен календар". Бях много притеснена по различни причини, но главната бе, че нямах мобилен телефон, който да посоча във визитката си. Затова не можете да си представите каква радост изпитах, когато два дни преди участието на панаира,ми се обаждат от Евроком,че печеля GSM.  Имаше жребий между тези,които са си предплатили кабелната, нещо за което изобщо бях забравила,че съм го направила. Сега GSM-ми се раздават по повод и без повод, но тогава мобилните телефони още прохождаха у нас.

Естествено след това си разгледах астрологичната и номерологична ситуация и намерих много връзки,които са предопределили случката. Имаше богат набор от астрообстоятелства.

В деня, когато е теглен жребият, транзитното Слънце е било в точен тригон с рождената ми Луна. При мен Луната управлява асцендента, а Слънцето втори натален дом. Юпитер, диспозитор на Слънцето ми, в тригон с рождената ми Венера, управител на 11 дом,желанията. Имаше и други,по-слаби влияния от транзита. В прогресията съвпади на Слънце-Луна, Венера-Слънце и Луна-Нептун. В Солара също много индикации като асцендент в 5 дом, Венера в 1 соларен дом,която при прогресиране на солара правеше съвпад с Меркурий в 1 дом и ред други съпътстващи аспекти.

Та, моята теза е,че когато се случва „късметът“ индикации има не само в транзитната карта.

Затова ще ми е интересно, ако някой посочи данни на човек преживял екстремната ситуация „печелене на джакпот“. Защото това е късмет, но и изпитание,което променя живота на човек из основи.



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии