Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Натална карта в интернет

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

13:01 23.07.2012

В интернет има сайтове, в които можете да си видите наталната карта, и които дават описание на някои аспекти от нея. Тъй като обикновено за тези програми се използват стари текстове, акцентът пада върху напрегнатите аспекти и тяхното тълкуване. За тези,които не са запознати с астрологията, с принципите на тълкуване на наталната карта, всичко написано се приема едно към едно.

Вредата от такова "тълкуване" е огромна, особено когато родители разглеждат наталната карта на детето си.

Ето извадки от едно писмо на майка,преминала през "ада на астрологичното внушение от интернет" до мен.

"Моята история започва с моето раждане. Термина ми беше на 13ти юни, но не родих, минаха ден, два, три, извикаха ме на преглед, разкритие имало, приеха ме. Беше 16 юни м.г. Натъпкаха ме с хапчета и окситоцин, нещо се обърка тоновете на бебето спряха, спешно събраха екип и към 12 без малко по обяд ме вкараха за операция. Да, имаше малко усложнения с бебето, но нищо непоправимо, докторите реагираха бързо и всичко приключи след няколко дни лечение."

След известно време, една приятелка, която не е астролог, решава да "погледне" в картата на бебето. Отваря една астрологична програма и чете вложените в нея текстове към съответните аспекти.

Майката продължава: "Имаше неща които ме шокираха. Като се прибрах в къщи, започнах сама да търся в интернет за всякакви аспекти, домове и какво ли не. Да, знам колко грешно е това, но не можех да се спра. Започнах да чета колко страшно е сатурн да е в първи дом, и най- вече че имало квадратура със слънцето, как детето ми щяло да остане без баща, как щяло цял живот да страда и че е обречено на самота и самотен живот, колко тежък живот го очаква, и все търся и все чета и все попадам на нещо което ме плаши."

Така "четенето", защото това не е анализ на наталната карта, се превръща в кошмар,както за майката, така и за близките й.

"За мен започна един кошмар. Нямам сън, не съм спала пълноценно от 11 януари, това е много време, мъжът ми се притеснява за мен, родителите ми и те."

Майката започва да прави собствени проучвания сред познатите си, колко от тях имат подобни аспекти в наталните си карти. Вижда,че квадратите на Сатурн и Слънцето са често срещани, и почти половината от близките и ги имат. Но това не я успокоява.

Сестра й я завежда при професионална астроложка,която и обяснява, че в картата на детето има нормално съчетание на аспекти и че няма от какво толкова да се притеснява. Младата майка обаче дори не чува, това което и се говори, оставайки си с убеждението, че жената иска просто да я успокои.

Продължават да я измъчват съмнения: "Наистина ли всичко е толкова страховито колкото изглежда, наистина ли човек не може да смени нищо от това което е заложено, защо въобще да правя каквото и да било от тук нататък? Нямам стимул за нищо, напълно безполезна съм, отложих си дори държавните изпити, защото когато седна да уча не уча а мисля за друго. Нощем като не мога да заспя дори си поплаквам, и само ходя да прегръщам детето. А то е напълно здраво и толкова щастливо, страх ме е да не предизвикам нещо с моите непрестанни мисли. Толкова много деца се родиха в болницата по онова време, нима всички с подобни аспекти ще преживеят тези ужасии за които се пише."
И продължава:
"Не знам какво да правя, и сигурно се чудите защо ви пиша всичко това. Не мога да ви кажа, и аз не знам, имам книгите ви, за имената и другата червената, така избрахме името на детето , помагат ми много, наистина. Чета сайта, но имам проблем с логването и не мога да пиша там, и някак си много ви харесвам като човек. Един ден със сигурност ще дойда при вас за хороскоп, но все още ужасно ме е страх.

Започнах да се обвинявам непрекъснато и непрестанно, че в онзи ден отидох в болницата а не изчаках още у дома, че отказах планирано секцио както ме убеждаваха приятелките ми, и за какво ли още не, мисля си че за всичко съм виновна аз, въпреки че тези аспекти не са само в този ден. Ох не знам, побърквам се, ако някой преди ми беше казал че една карта може да ме изкара от строя за толкова време…никога не бих повярвала."



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии