Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

На 21 май 2013, 42-то НС започва работа

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

16:28 19.05.2013

от Facebook на 18 май

 

Муси Дачева "… Ретроградният Сатурн до такава степен сви възможностите,че както виждате, отряза пътя на няколко малки партии и вероятни нови попълнения да влязат в управлението. На 21 май се свиква НС и като гледам картата, ще бъде голям цирк при това доминиране на въздуха и активен кардинален квадрат. Тао на Луната с точния квадрат на Уран-Плутон, при Слънце в квадрат с Нептун. То ще бъдат дебати, словесни еквилибристики и пози в стил 4х4. При тази позиция на "Орел-Рак -Щука и още нещо" на Президента няма да му е леко. Но народът ще си получи емоцията-Луната е във Везни в 4 дом, във все още действащ тригон към Слънцето. Предстои Лунно затъмнение в Стрелец на 25-ти при последващ стелиум в Близнаци с участието на Юпитер,който ще накара някои да отстъпят от твърдите си позиции. При достатъчно разум (воден тригон на РСатурн-Нептун) и приемане на ситуацията от 4-те партии, и достатъчно умелост на Президента да намери начин да ги обедини (куинконса на Слънце-Сатурн), в седмицата от 27 май нататък ,около 30 май е възможно да се стигне до споразумение. Касирането на изборите е неуместно, а насрочване на нови избори ще премине границата на търпимост на хората. Предизборното време спира живота в държавата, и ако ни поставят отново в такава ситуация, нищо добро не ги чака. На всички им е омръзнало политиканстването, обещанията, оправданията, прехвърлянето на отговорност, евтините скандали и беззаконието. Трябва да намерят обединяваща ги формула,друг начин няма и дано да го разберат тези дето искаха властта и я получиха. Сега те са на ход."
Админ

Муси Дачева

мения291

11:16 21.05.2013

Админ

Муси Дачева

мения291

11:24 21.05.2013

„Предстои ви да приемете важни закони и гражданското общество трябва да участва в това. За да си върнат доверието гражданите към политиците, трябва да се изпълни това, което сме обещали, и то по прозрачен начин. Аз ще ви напомня, че всичко започва с ясните отговори на конкретните наболели проблеми“, каза още Плевнелиев.

http://dnes.bg/izbori-2013/201…..erb.188635

Призовавам Станишев, Местан и Сидеров, ако мандатът отиде при тях, да не се крият зад Пламен Орешарски, а някой от тях да застане начело на правителството, което ще предложи.

Политическите опоненти са си политически опоненти. Както водата и олиото не могат да се съберат, така и нашите тези сигурно не могат. Може да разчитате на подкрепа от ГЕРБ, защото съм убеден, че ще направите правителство, за всички мерки, които трябва да приложите.  Другото си е политическо говорене, изтъкна Борисов.
По думите му този, който поеме ангажимента да стане премиер, предприема изключително смела и отговорна постъпка и „трябва да получи подкрепа от всички нас, който и да е“. Знам, че най-вероятно ще е Орешарски, ще има подкрепата ни за тези непопулярни мерки, увери Борисов.

http://dnes.bg/izbori-2013/201…..sov.188637

„Днешният ден сякаш не е много за тържествени слова, има нещо различно в акустиката на пленарната зала спрямо 2009 г. , няма я еуфорията на победителите, няма ги погледите отгоре. Днес е началото на първия парламент, в който няма да доминира месията, това е качествената промяна и всички днес дължим правилния прочит на вота на избирателите, които отрекоха модела на ГЕРБ“, каза Местан

http://dnes.bg/izbori-2013/201…..erb.188640

„Не съм казал, че ще подкрепям нито Орешарски, нито Бадемов, нито Лешников, няма да подкрепям силуети, няма да подкрепям харизми. Ще подкрепям българския народ. Следвайте интереса на българския народ, иначе ще паднете и ще боли“, предупреди лидерът на „Атака“.

http://dnes.bg/izbori-2013/201…..mar.188642



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии