Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Сатурн във втори дом

Изпрати
Новобранец

doreto

мения54

11:21 27.10.2009

Втори дом е свързан с парите и ми е направило впечатление че хора които имат Сатурн там са много стиснати и гледат да се възползват от слабостите на другите.

Как мислите и имате ли подобни наблюдения?

Новобранец

moon_in_taurus

мения48

14:35 27.10.2009

Публикацията е редактирана 17:43 – 27.10.2009 от Муси Дачева


Здравей Дорето :)

Ще ти кажа от личен опит :)

2 години сатурн ми транзитираше през 2ри дом.Имах пари,не се оплаквах от липса.

Сега когато вече е в трети,нямам пари.

Ако говориш за натално положение на сатурн във 2ри дом,имам наблюдения,че на такива хора не им липсват пари.Но имат досто сериозно отношение към тях,ценят ги прекалено много.Стиснати е силно казано.По-скоро умно и умело боравят с тях,и се страхуват да не останат без тях.Да си правиш сметката,не значи да си стиснат :)

Аз във втори дом нямам планета,но на куспидата на 2ри дом ми е лъв и трябва да ти кажа че съм доста ларж,като че ли не зная цената на парите.

Но пък имам и венера в телец .

Новобранец

anhela

мения1

18:44 29.10.2009

Здравей moon in taurus! Много точно си описала как по-скоро се тълкува позицията  на Сатурн във Втори дом в натала.От личен опит го казвам,тъй като аз съм със Сатурн във 2 дом(в знака скорпион) и честно казано(да чукам на дърво)не съм изпадала никога в трудно финансово положение ,но пък ми върви и много на кредити,благодарение на тях успях с годините да развия стабилен бизнес,който допринася и до ден днешен за благополучието и финансовия просперитет на моето семейство и работа. До сега са ми отпускали много лесно кредит, но умело и адски практично съм боравила после с него-без излишни разхищения.Така че, ако ми дадат две ябълки ще успея със сигурност да направя   от тях килограм,а не обратното.Тва е по-скоро заложено в мисленето на повечето хора с тази позиция на Сатурн :)) Искам и още нещо последно да добавя,на базата на много карти ,които съм сравнявала съм установила(за мен самата същото се отнася)  ,че повечето от тези хора са имали тежко и не много добро детство,от към финансова гледна точка.Т.е. повечето от тях са живели в ограничения и много лишения и недоимък,благодарение на което са опознали добре цената на всеки изкаран цент и боравят доста разумно с парите след време,но в никъв случай не са стиснати-особено към най-близките си същества. И може би е много точно твърдението за тях,че подсъзнателно изпитват панически страх от бедност!

Новобранец

moon_in_taurus

мения48

23:17 29.10.2009

Радвам се че си достигнала до тези прозрения и опит в живота си:)

Дано винаги имаш :)(пари)

Новобранец

Emanyela

мения3

0:07 04.11.2009

Аз също имам Сатурн във 2 дом и съм се убедила в едно – "За да получиш, трябва да дадеш"

Новобранец

doreto

мения54

11:28 10.11.2009

А няма ли вариант – "Аз давам с радост и не очаквам срещу това да получа каквото и да било" ?

Новобранец

kalinka

мения68

14:58 21.03.2010

Доре знаеш ли че забележката ти много ми допадна- да даваш без да очакваш нещо в замяна. Не мисля че това се отнася за хора с Сатурн в 2 дом а също така и за много други хора за съжаление.

Мисля че е интересно и когато Сатурн се появи в 2 дом в солара. Наблюдавала съм че в такъв период наистина човек става по-сериозен към парите си. И приходите намаляват тогава затова и човек е принуден да пести.

Админ

Муси Дачева

мения291

13:51 22.03.2010

Сатурн във втори дом в Годишния хороскоп наистина намалява източниците на доходи, но бих добавила, че това е значително по-силно като влияние, ако човекът е в сатурнова криза и в солара е налице този аспект между Сатурн и Слънцето, било то съвпад, квадрат или опозиция.



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии