Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Facebook група Астрология

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

9:02 16.06.2012

В тази група често коментираме интересни теми. Тъй като тя е от затворен тип нямам право да публикувам имена и информация,която е свързана с други хора. Ще си позволя да дам някои интересни ситуации, в които аз имам участие и ще давам само моята част от дискусията.

Админ

Муси Дачева

мения291

9:05 16.06.2012

Публикацията е редактирана 9:30 – 16.06.2012 от Муси Дачева


 

 13 юни 2012 г.

Една астрологическа задачка в стила на квадрата Меркурий-Уран:
Колко най-малко жокера ви трябват, за да построите една натална карта? Имате надеждна програма и местораждането е в София. Жокерът представлява позиция на планета с преминат градус и в знак.

Админ

Муси Дачева

мения291

9:08 16.06.2012

Публикацията е редактирана 9:29 – 16.06.2012 от Муси Дачева


След дълга дискусия и много коментари.

Муси Дачева Едното решение на задачата е точната позиция по градуси и минути на Слънцето и Луната. Това го уточнихме. Тази позиция е своеобразен личен код на всеки или на всички родени в един и същи ден и час на едно и също място. При условие, че липсва позиция на Слънцето или на Луната , или на двете, кои и колко от останалите планети ще ни свършат работа. Ретроградна планета е много общо. Коя или кои планети,защото Меркурий е ретрограден 23 дни а Плутон 5 месеца :)

Муси Дачева Така че очевидно дори планетите да са ретроградни,което свива диапазона, не са достатъчни. Нужен е още един жокер :)

четвъртък в 14:49

Муси Дачева Да, въпросът е колко са необходимите и достатъчни данни, най-малко на брой, за да направим относително точна натална карта.

 


Админ

Муси Дачева

мения291

9:41 16.06.2012

А това е по-стар пос

 

Днес, 6 юни 2012 г., се състоя Пасажът на Венера. Знаете, че това се случи и преди 8 години, на 8 юни 2004. Ритъмът на пасажите на Венера е неравномерен. Последните, които са наблюдавани са в ред 106 г. – 8 г .-121г. – 8г., което значи, че това е изключително събитие за няколко поколения на Земята. За нас, да наблюдаваме този уникален съвпад, е невероятно от астрономична, но и от астрологична гледна точка. Знаете, че Пасажът на Венера, наричаме точния съвпад на Долното преминаване на Венера, т.е., това между Слънцето и Земята, когато тя е ретроградна. Така сянката на Венера, страната, която ние не виждаме, попада в лъчите на Слънцето,което предполага големи трансформации на енергийно ниво.
Замисляли ли сте се кога се случват точните съвпади при Горно преминаване на Венера,тогава когато Венера застава на една ос със Земята и Слънцето, но зад него, там където не я виждаме. Те също трябва да имат ритъм на случваемост. Някой чел ли е нещо по този въпрос, дори само от астрономична гледна точка?
А от астрологична, и от езотерична гледна точка тези „външни пасажи на Венера“ също имат значение. Задачката може да ви се стори с повишена трудност, но се замислих върху този факт, че когато нещо не го виждаме, не го наблюдаваме, не му придаваме значение.

 

","type":22}">6 юни в 09:18

Админ

Муси Дачева

мения291

9:47 16.06.2012

Публикацията е редактирана 9:48 – 16.06.2012 от Муси Дачева


 

Предлагам ви тема за обсъждане. Наблюдавам сеизмичната обстановка и това, което очаквах се случва. С навлизането на Слънцето в Овен и активирането на кардиналния кръст, една много чувствителна зона, заради развиващия се квадрат на Уран и Плутон, станаха и стават силни земетресения. Те са в земетръсни райони, но въпреки това силата на земните трусове не е за подценяване. На 20 март имаше земетресение в Мексико с магнитут 7,4 по Рихтер, на 2 април-друг трус от 6,3 степен. Снощи, на 11 април, в 22:55ч.,местно време,земен трус с магнитут 6,5. Пак вчера, 11 април поредица от силни земетресения имаше в Индонезия, първото от степен 8,7. По същото време в САЩ, щата Орегон,от 5,9 степен. А само преди 25 минути в Калифорния е станало земетресение от степен 7,1.

 12 април в 10:44

Коментари…

Муси Дачева Да, това е първият точен квадрат за 2012 година, на 24 юни,след това е вторият на 18 септември. Но от 24 март навлязоха в 5 градусовата орбиса и оттук нататък до 2018-та ще бъде активен този квадрат. Слънцето и Луната са активатори на квадрата + други конфигурации разбира се. Засега големите земетресения са далеч от нашата зона-Балканския полуостров. Да се надяваме да е така до края на тази ураново-плутонова фаза. Никой не иска да е "лош пророк", затова ще наблюдаваме и анализираме.

Админ

Муси Дачева

мения291

10:08 06.07.2012

Муси ДачеваТанцът на квадратурата Уран-Плутон, започнал от 2009-та, навлезе в най драматичната си част. това е времето от 24 юни 2012-та до 16 март 2015-та,когато двете планети застават точно на 90 градуса една от друга общо седем пъти. Живот и здраве имаме да ги обсъждаме дълго време. Но, към този момент, е рано да очакваме разреждане на напрежението. Плутон в Козирог все още не е показал всичко, на което е способен,когато е провокиран от Уран в Овен. Най-тежкото поражение според мен ще бъде върху психиката на хората. Козирогът на личностно ниво, и Сатурн, е сигнификатор на основните опори на личността, и тук ще наблюдаваме сериозни трансформации. Страх, фобии, предразсъдъци,расизъм от ново поколение,всичко това предстои да се развие в следващите години. В световен мащаб. У нас, за радост, има позитивни течения,които набират скорост. Да се надяваме, че ще се окажем, като нация, под знака на Козирога,жилава и устояваща на бурята.

2 юли в 18:42 · Харесва ми · 13
Админ

Муси Дачева

мения291

14:04 24.07.2012

Публикацията е редактирана 16:41 – 26.04.2013 от Муси Дачева


Темата е технологично нова енергия,разработена от фондация Кеше. Темата е зададена от Филип Филипов

В края на миналата година с помощта на същата тази технология иранците плениха най-новия модел разузнавателен безпилотен самолет на САЩ. След официална учтива молба на Барак Обама самолетът беше върнат.

Вече е имало една среща с посланици на 21 април, а предстоящата е всъщност на 6 септември 2012 г.
http://www.keshefoundation.org…..038;t=2482

На 21 септември в Белгия трябва да се случи събитие, което ще има огромен ефект върху бъдещето на човечеството. Иранската фондация “Keshe” ще се откаже от своя лиценз върху редица нови уникални технологии, като например разработените от нея системите за гравитация (Magravs) и ще ги предостави за свободно ползване от цялото човечество. Учените от целия свят ще имат възможността по едно и също време да се запознаят с въпросните технологии, така че да могат работят незабавно с тях.

От този момент международните граници ще престанат да имат реално значение. След като преди време първата система беше построена и експлоатирана, се установи и нейната функционалност за нуждите на човечеството. Едно пътуване, например от Техеран до Ню Йорк, ще отнеме максимално около 10 минути.

Новите системи за придвижване ще дадат възможност на всеки човек да направи подобно пътуване за почти същото време и почти без никакви разходи от която и да е точка до всяка друга, някъде на тази планета. Освен това подобно средство за придвижване е принципно неоткриваемо от съществуващата днес радарна технология.

Енергийната криза също ще бъде решена с един замах. След като веднъж технологията влезе в сила и се приложи за хората, тогава монополите, които контролират в момента електрическата енергия, както и всяка друга енергийна система, ще останат с празни ръце. А след тях и досегашните финансови структури ще се обезсмислят.

Глобалният недостиг на вода ще бъде разгледан и решен с въвеждането на тази технология в целия свят. Това ще стане скоро след освобождаването на лиценза от досегашната секретност и даването на свободен достъп до тези нови космически технологии за енергетиката.

Админ

Муси Дачева

мения291

14:04 24.07.2012

Публикацията е редактирана 14:17 – 24.07.2012 от Муси Дачева


Продължение

Иранският инженер по ядрени технологии Мехран Тавалоки Кеше.
Ето част от официалното изявление на фондация “Keshe” по въпроса:

След среща на Фондация ”Keshe” с посланици на всички държави, поканени в Брюксел на 21 април 2012 г., сега нашата покана е адресирана към народите на света да присъстват на заседанието на 6 септември 2012 г. на Фондация “Keshe” в Ninove, Белгия (или където другаде те предпочетат) чрез своите посланици и ръководители.

След като установихме, че нашата технология работи перфектно, ние поканихме представители от всички страни на първото нейно представяне на 21 април 2012 г. Посланиците на някои страни присъстваха на тази среща, но други предпочетоха да игнорират поканата, поради външен натиск. Те решиха да не присъстват или пък се оттеглиха от срещата в последната минута.

С тази втора покана ние директно и недвусмислено ние каним лидерите на всеки народ, да участват от името на своите правителства в следващата среща на фондацията на 06.09.2012 г. Същите лидери могат да определят експерти, които да участват заедно с тях на срещата.

През последните шест години ние използвахме международната патентна система, за да се гарантира, че всички нации и водещи учени от цял свят ще могат да разполагат с копие на нашите патенти като свое притежание. Тези патенти ще могат да бъдат изтеглени от европейския сървър за патенти.

Така избегнахме всяко евентуално блокиране на тази технология от което и да е физическо лице или група, и с това гарантирахме народите да могат да ползват безпрепятствено нашите патенти за производство на електроенергия, медицински системи и пространствени пътувания.

По този начин, методите, използвани в миналото за блокиране на международното развитие, сега не ще могат да функционират. Сега всички народи ще имат еднаква възможност да работят заедно за развитието на тази технология по безпроблемен начин.

Основният момент е, че нашата технология е проектирана така, че да бъде свободна и достъпна за всички правителства, в полза на всички свои граждани. Чрез системите, които ние сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят, както и до нови методи на здравеопазване и транспорт – всичко това с много малко разходи.

Според устава на Фондация "Keshe", всички технологии са собственост на народите на света. Патентите представляват активи на всички хора на тази планета и право за монопол и собственост не може да бъде заявено от никое лице, организация или нация. Това означава, че всички приходи, генерирани от технологиите, принадлежат на нацията, която ги използва.

Ние ще публикуваме списък на страните, поканени на срещата на 6 септември 2012 г. и е-имейл адресите на тези, които ще получат покани. Така че ще бъде въпрос на избор на всяко отделно правителство да бъде представено на тази среща.

Въпреки че това послание ще достигне до всяко посолство, копие на адреса и текста му ще бъдат публикувани във форума на фондацията и на сайта ни, за да могат гражданите на съответните държави да са наясно с офертата. След това ще бъде давана информация на всяко лице, което я поиска, както и ще съобщим имената на всички делегати, които са утвърдени, а също къде и кога ще се срещнат.

След тази среща, представянето на 21 септември 2012 г. ще бъде първата стъпка в програмата за обучение на Фондацията Keshe, на която тя ще сподели своите знания и да ги направят достъпни за хората по целия свят. След като тези нови технологии и ползите от тях станат известни на широката общественост, лидерите на всяка нация трябва да решат как да ги приложат в полза на всички.

От този момент натам има две възможности: или ние всички работим заедно за да променим живота на всички хора на земята към по-добър по подходящия за това начин или напредналите държави в света ще бъдат отговорни в близко бъдеще за наводнението от милиони имигранти, които ще засипят големите градове.

Ние сме готови да предоставим тази технология на представители от всички краища на света, така че те да могат да разбират нейните последици, както и промените, които тя ще донесе.

От сега нататък, ние можем да гарантираме, че занапред никое дете или възрастен не ще трябва да умира от жажда или глад и че никоя нация няма да може да бъде е атакувана от друга, защото потенциалните приложения на новите технологии във военната сфера са толкова ужасно разрушителни, че нямаме друг избор, освен да приемем факта, че борбата за ресурсите на планетата трябва да остане в миналото.

За лидерите на малките държави и региони на Земята е добре отсега да помислят за защитата на националните активи. Но тяхната защита ще бъде отговорност също и на всеки човек, за да се гарантира, че ресурсите на отделните държави ще си останат на тяхно разположение. Нашата технология ще бъде споделена , за да се покрият основните нужди в световен мащаб от енергия, вода, храна и здравни грижи.

Фондация "Keshe" игнорира цвят на кожата, националност, религия или политическа принадлежност така, че нашата покана е към всички правителства да определят екип от учени, за да дойдат и да видят нашата технология от първа ръка. След това те могат да решат дали да я използват или не. Ако лидерите на някоя държава игнорират тази покана, тогава страната им няма да има друг избор, освен да последва примера на развиващите се сега страни.

Ние призоваваме народите да започнат възможно най-скоро процеса на глобално сътрудничество, тъй като веднъж щом тези системи влезнат в експлоатация, границите между държавите ще са без значение.

Ние сме подготвили почвата за смяна на посоката на развитие за човечеството и през следващите месеци ще видим това. В близко бъдеще хората ще осъзнаят, че ние сме тук, за да служим на другите, така че всички ресурси да са на разположение на всички люде по едно и също време и в еднаква степен.

Админ

Муси Дачева

мения291

14:05 24.07.2012

Публикацията е редактирана 14:17 – 24.07.2012 от Муси ДачеваБиография на инж. Кеше
ЯДРЕН ИНЖ. МЕХРАН ТАВАКОЛИ КЕШЕ

Роден в Иран през 1958 г., син на X-Ray инженер, той бе въведен в света на радиация и ядрената наука в много млада възраст.
През 1981 г. той завършва колежа "Куин Мери" към Лондонския университет, като ядрен инженер, специализирана в реактор технология за контрол система.
Той е прекарал годините, тъй като след завършване на системата за производство на тежестта и енергия с помощта на радиоактивно гориво с водород реактор, който е чист и безопасен.
Той покрива всички аспекти на дизайна на нова ядрена система плазма от самото начало до сегашния си етап. Това включва проектиране, гориво, тестване и практически приложения.
От 2002 г. е съсредоточена върху завършване на пълния обхват на технологията си за въвеждане в света на науката и промишлеността.
През септември 2004 г. той е поканен от водеща западна страна, чрез своите организации правителствена служба, за да представи технологията си за оценка.
От ноември 2004 г. до Март 2005 г. неговата технология е в процес на разглеждане от учени в университета.
През март 2005 г., докладът от университета обяви, че производството на енергия чрез тази нова технология е възможно.
През април 2005 г. чрез правителствени и неправителствени организации, търговски партньор за развитие е да учат практичността на разработването на тази система. Беше постигнато споразумение между двете страни и развитие на фирмата е удовлетворена, че системата е практичен и работещ, както е докладвано в технико-икономическо проучване на университета.
До 17 септември 2005 г. на предварителна оценка на системата е пълно и двете страни се споразумяха, че те са готови да продължите с физическото производство на първия гравитационни и енергийната система.
Са били приложени европейските и международни патенти за технологията в началото на октомври 2005 г. за всички аспекти на евентуалното използване на новата технология, която обхваща няколко стотици приложения.
В края на 2005 г. и началото на 2006 г. няколко статични реактори, плазмени са били построени, за да потвърдите теоретичните принципи на технологията. Тези статични реактори цялата работа при стайна температура и при нормално атмосферно налягане и напрежение и ток.
От началото на 2006 г. няколко прототипи на динамични плазмени реактори, специално предназначени за постигане на асансьора и движение са били построени и успешно тествани.
Чрез разработването на тези нови системи, депозити на нано-въглероден са били генерирани и Раман спектроскопия потвърди, че те са в SP2 и SP3 форма.
Използването на плазмените реактори за целите на здравеопазването е бил тестван, в сътрудничество с лекари, както и някои от постигнатите резултати в тези проучвания могат да се видят в областта на здравеопазването раздел на този сайт.
Статията е публикувана за прякото улавяне на CO2 и CH4 от околната среда, където на CO2 и на CH4 са в течно състояние при стайна температура и налягане стая от CO2 и CH4 са доказано с IR и XRD спектроскопиите, извършва от белгийски университет.
През юли 2009 г. е публикувана първата книга The Universal заповед на Създаване на въпроси.
В началото на 2011 г. втората книга Структура на Светлината е бил публикувана.
През октомври 2011 г. е публикувана третата книга на произхода на вселената.
През 2006 г. на интелектуална собственост, свързани с тази технология са били прехвърлени за Stichting в Keshe фондацията в Холандия. Основната цел на тази фондация е разпределението на лицензионни такси до пет различни области, свързани с благосъстоянието на човечеството и световно образование.
http://www.keshefoundation.org…..i-keshe-en

Админ

Муси Дачева

мения291

14:25 24.07.2012

Муси Дачева

Да, известно е,че в света от години се търси решение на енергийния проблем. Известно е също,че има различни решения и че всяка развита държава влага много средства в това направление. Спомнете си,когато коментирахме земетресението в Япония от 11 март 2011 г, че една от хипотезите бе за участието на ХААРП в него с причина скритата енергийна война между развитите държави. Има много решения в тази област,на които не е дадено ход, като големите корпорации купуват патентите и не ги прилагат,за да държат монопола върху енергетиката. Това гениално творение на иранския учен Кеше по някакъв начин е успяло да се придвижи и да избегне капаните. До тук. Но какво ще се случи по-нататък и дали освобождаването на лиценза наистина ще има смисъл.Цитирам: "Основният момент е, че нашата технология е проектирана така, че да бъде свободна и достъпна за всички правителства, в полза на всички свои граждани. Чрез системите, които ние сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят, както и до нови методи на здравеопазване и транспорт-всичко това с много малко разходи."
Всичко това звучи чудесно,но в същото време утопично и наивно. Обърнете внимание на картата за 21 април от среща на Фондация ”Keshe” с посланици на всички държави. Там има няколко неща,които се набиват в очи. Новолунието в 1 Телец,съвпадът на Меркурий и Уран в Овен с тригон към СЛВ,Прозерпина в Рак, както и Слънце-Луна фокуси на два бисекстила,чудесна иновационна, гениална, идея, с добри намерения, в полза на целия свят.Двата бисекстила са обединени в Трапец с основа опозицията Марс-Нептун,в Дева-Риби,изцяло разположен в практичните земя-вода, фигура,която се стреми да намери решение на проблем.Едва ли би могло да се намери по-подходящ астрологичен момент за тази среща и за отправяне на посланието към света за обединение, за общо решение на проблемите на планетата.
А сега разгледайте астрологичната ситуация на 6 септември и вижте дали има потенциал за международно договаряне. Според мен на тази невероятна идея не е настъпил момента да бъде реализирана. Вероятно вече са в ход маневри за ликвидирането и, или узурпирането и,дали на създателите или по друг начин,но до септември ще има обстоятелства,които ще спрат реализацията на проекта.
Това е мнението ми като астролог. А като човек много искам по света да няма крайно бедни и безкрайно богати, да няма хора умиращи от глад, да няма войни и природата да е чиста. Искам го и се надявам да се случи някой ден.
Админ

Муси Дачева

мения291

14:25 24.07.2012

Публикацията е редактирана 14:35 – 24.07.2012 от Муси Дачева
 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог