Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Позитивното мислене :-)))

Изпрати
Новобранец

sunshine

мения10

15:01 03.07.2009

Позитивното мислене е мисловен подход, който генерира на умствено ниво мисли, думи и изображения, свързани с растеж, развитие и успехи.
Това е духовно отношение към заобикалящия ни свят, посредством което очакваме добри и блогоприятни за нас самите развръзки.
Позитивният ум очаква щастие, радост, здраве и успешен изход от всяка ситуация и действие.
"Каквото съзнанието търси и очаква, това и намира"

Усмихни се! Днес е най-прекрасният ден!

Новобранец

sunshine

мения10

15:06 03.07.2009

Не случайно пускам темата в този раздел. :-)
Как мислите?
Кой са най-негативно настроените зодии?
Песимисти ли сме ние българите?
Важно ли е човек да бъде положително настроен в тежките си моменти, например от астрологична гледна точка по време на Сатурновата криза?

Усмихни се! Днес е най-прекрасният ден!

Новобранец

kalinka

мения68

21:20 09.08.2009

Кой са най-негативно настроените зодии?

Според общата представа за зодиакалните знаци бих казала, че най-склонни към негативизъм са Козирозите. Някои му казват реализъм, но по-скоро си е взиране в това какво няма да стане, как няма да стане, кога няма да стане нещо.Изобщо нещата се гледат откъм лошата страна.

Новобранец

sunshine

мения10

14:59 12.08.2009

Публикацията е редактирана 12:00 – 12.08.2009 от sunshine


Най-негативният човек, който съм срещала, беша Дева! А за Козирозите съм съгласна :-)

Усмихни се! Днес е най-прекрасният ден!

Новобранец

mesalina

мения2

16:53 20.08.2009

Едвали може да се направи някаква статистика по критерия зодиакален знак. Мисленето е процес, който се формира в даден човек и да не забравяме и външните фактори,които оказват влияние(възпитание, семейна среда..и др.)Важното е да бъдем положително настроени(с положителни мисли)не само в тежките си моменти. Все пак вселената откликва на нашите материализиращи се мисли и получаваме точно това което сме мислили(изпратили). Винаги има изход и избор. А за българите, интересен въпрос, мисля че, не сме толкова песимистично настроени, а по скоро обичаме да драматизираме и прекалено да задълбаваме в дадена ситуация или проблем и по този начин отдаваме прекалено много от енергията си.Контрола на мислите е въпрос на тренировка, пробвайте!

Новобранец

svetlana1

мения14

15:52 11.10.2009

Според мен позитивното мислене е все по- трудно постижимо с напредване на възрастта, също така смятам , че жените като цяло са по-оптимистично настроени от мъжете, поне в България и поне за момента.Много важна роля играе ценностната система, ако емоционалния комфорт е по- важен за човек от материалните ценности, то той запазва оптимизма си по- дълго,защото духовните ценности са непреходни и ни дават сила и вяра , която не може да получим никъде другаде, колкото и да сме богати или важни за околните.
Но най- важния стимул за един позитивен мироглед и нагласа към света си остава физическото здраве,което ние доста наивно приемаме за даденост.Когато не ви остане нищо в което да вярвате,изгубите всичко или всички ви изоставят и забравят,погледнете се в огледалото и се насладете на това ,че можете да се видите, радвайте се на движенията си, запейте песен и ще разберете, че имате всичко, за което може да се мечтае.

Новобранец

Pipi

мения45

7:16 27.10.2009

Много ми хареса изказването на svetlana1, но не съм съгласна с Калинка относно изказването и за Козирога, че е склонен към негативизъм. Козирогът е една изключително борбена и упорита зодия и ако бяха такива песимисти, то какъв е смисъла цял живот упорито да дерзаят. Но може би въпросът не беше правилно зададен, защото определящи не са само слънчевите знаци. Това е цяла съвкупност от планети и сили – земя, огън, вода и въздух. Според мен е изключително важно да си положително настроен в трудните моменти и да бъдеш подкрепян от близките до теб хора. По време на Сатурнова криза, озърни се кой е до теб, това е важен знак. Ако си сам-лошо, трябва да се промениш.

Новобранец

doreto

мения54

11:18 27.10.2009

Аз пък подържам калинка и смятам че козирозите са много мърморещи итърсещи винаги грешките и негативното а това че са борбени е така да  и са много търпеливи та чак до себеизмъчване. 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни