Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Позитивното мислене :-)))

Изпрати
Новобранец

sunshine

мения10

15:01 03.07.2009

Позитивното мислене е мисловен подход, който генерира на умствено ниво мисли, думи и изображения, свързани с растеж, развитие и успехи.
Това е духовно отношение към заобикалящия ни свят, посредством което очакваме добри и блогоприятни за нас самите развръзки.
Позитивният ум очаква щастие, радост, здраве и успешен изход от всяка ситуация и действие.
"Каквото съзнанието търси и очаква, това и намира"

Усмихни се! Днес е най-прекрасният ден!

Новобранец

sunshine

мения10

15:06 03.07.2009

Не случайно пускам темата в този раздел. :-)
Как мислите?
Кой са най-негативно настроените зодии?
Песимисти ли сме ние българите?
Важно ли е човек да бъде положително настроен в тежките си моменти, например от астрологична гледна точка по време на Сатурновата криза?

Усмихни се! Днес е най-прекрасният ден!

Новобранец

kalinka

мения68

21:20 09.08.2009

Кой са най-негативно настроените зодии?

Според общата представа за зодиакалните знаци бих казала, че най-склонни към негативизъм са Козирозите. Някои му казват реализъм, но по-скоро си е взиране в това какво няма да стане, как няма да стане, кога няма да стане нещо.Изобщо нещата се гледат откъм лошата страна.

Новобранец

sunshine

мения10

14:59 12.08.2009

Публикацията е редактирана 12:00 – 12.08.2009 от sunshine


Най-негативният човек, който съм срещала, беша Дева! А за Козирозите съм съгласна :-)

Усмихни се! Днес е най-прекрасният ден!

Новобранец

mesalina

мения2

16:53 20.08.2009

Едвали може да се направи някаква статистика по критерия зодиакален знак. Мисленето е процес, който се формира в даден човек и да не забравяме и външните фактори,които оказват влияние(възпитание, семейна среда..и др.)Важното е да бъдем положително настроени(с положителни мисли)не само в тежките си моменти. Все пак вселената откликва на нашите материализиращи се мисли и получаваме точно това което сме мислили(изпратили). Винаги има изход и избор. А за българите, интересен въпрос, мисля че, не сме толкова песимистично настроени, а по скоро обичаме да драматизираме и прекалено да задълбаваме в дадена ситуация или проблем и по този начин отдаваме прекалено много от енергията си.Контрола на мислите е въпрос на тренировка, пробвайте!

Новобранец

svetlana1

мения14

15:52 11.10.2009

Според мен позитивното мислене е все по- трудно постижимо с напредване на възрастта, също така смятам , че жените като цяло са по-оптимистично настроени от мъжете, поне в България и поне за момента.Много важна роля играе ценностната система, ако емоционалния комфорт е по- важен за човек от материалните ценности, то той запазва оптимизма си по- дълго,защото духовните ценности са непреходни и ни дават сила и вяра , която не може да получим никъде другаде, колкото и да сме богати или важни за околните.
Но най- важния стимул за един позитивен мироглед и нагласа към света си остава физическото здраве,което ние доста наивно приемаме за даденост.Когато не ви остане нищо в което да вярвате,изгубите всичко или всички ви изоставят и забравят,погледнете се в огледалото и се насладете на това ,че можете да се видите, радвайте се на движенията си, запейте песен и ще разберете, че имате всичко, за което може да се мечтае.

Новобранец

Pipi

мения45

7:16 27.10.2009

Много ми хареса изказването на svetlana1, но не съм съгласна с Калинка относно изказването и за Козирога, че е склонен към негативизъм. Козирогът е една изключително борбена и упорита зодия и ако бяха такива песимисти, то какъв е смисъла цял живот упорито да дерзаят. Но може би въпросът не беше правилно зададен, защото определящи не са само слънчевите знаци. Това е цяла съвкупност от планети и сили – земя, огън, вода и въздух. Според мен е изключително важно да си положително настроен в трудните моменти и да бъдеш подкрепян от близките до теб хора. По време на Сатурнова криза, озърни се кой е до теб, това е важен знак. Ако си сам-лошо, трябва да се промениш.

Новобранец

doreto

мения54

11:18 27.10.2009

Аз пък подържам калинка и смятам че козирозите са много мърморещи итърсещи винаги грешките и негативното а това че са борбени е така да  и са много търпеливи та чак до себеизмъчване.



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии