Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Солар (Слънчева революция)

Изпрати
Новобранец

smile

мения36

10:40 13.07.2009

Здравейте Муси,

имам питане относно Солара, значи АSC  на Солара ми е в Скорпион съответно DSC е Телец. В VII  дом са  Марс и Венера може ли да се каже, че има надежда да срещна мъжа подходящ за мен?

Усмихнат ден!

Админ

Муси Дачева

мения291

13:36 13.07.2009

Мила smile форумът е място за споделяне и изразяване на мнение. Нека не го превръщаме в зона на "всички питат, а един отговаря"  :)

Насочвам ви към размисъл върху ситуацията,която представяте, но очаквам също така и мнение от ваша страна.

Асцендентът в Скорпион в Солара има много значения, но по вашата тема е важно, че той показва година на бурни страсти. Често това е време на влюбване. Може да е от пръв поглед, а може да се случи  и при второ заглеждане :) , но при всички случаи обещанието е за ярки емоционални изживявания.

А Марс и Венера в 7 соларен дом при господство на Венера в него допълват картинката с възможности за трайна, макар и не особено лека връзка.

Админ

Муси Дачева

мения291

10:57 25.08.2009

Post edited 9:14 – 12.08.2009 by missKapriz


     Здравейте,Муси,

     Изучавам астрология от скоро и все още имам много да уча.Та гледам една соларна карта,където оста Асц-Дсц в солара и натала са огледални/орбисата е по-малко от 1 градус/-т.е сол.Асц съвпада с нат Дсц и обратно.Никъде не намерих инфо за това,опитвам се да разсъждавам сама-според мен една трудна година,в която външни обстоятелства непрекъснато ще налагат промени.Знам,че така на парче е неправилно да се тълкува,но за мен е важен принципа на това „обръщане“ на нодалните оси-най-общия смисъл

   Всъщност въпроса ми е към всички,които имат наблюдения върху посочения аспект.

Без да искам съм пуснала поста си в нова тема-моля за извинение,тъй като има вече такава.

Админ

Муси Дачева

мения291

12:05 25.08.2009

Публикацията е редактирана 17:30 – 25.08.2009 от Муси Дачева


Към missKapriz, въпросът,който поставяте е много интересен и заслужава да му бъде отделено време :)

Вероятно сте забелязали,че при движението на нодалните оси в солара има ритъм, който ги връща близо до рождената позиция във възрастта 29-33 години. Точен съвпад на годишния хоризонт с рождествения обаче се случва много рядко. Обикновено има отклонение от няколко градуса плюс/минус. Освен това има натални карти, в които изобщо не се случва възврат на оста АС-ДС.

При огледалното обръщане на рождените оси също има ритъм като интервалът от време, през който се случва зависи от горния ритъм.

Възрастовият период за първото е между 14 и 19 години, а за второто огледално възвръщане е между 43 и 52 години. Както виждате това са трудни периоди от живота на човек. Първият е „правият“ пубертет, а вторият е „обратният“ пубертет. :)   И двата са свързани с промени в хормоните, а оттам и в психиката както на жената така и на мъжа.

Конкретно за годината,в която имаме огледално завъртане на нодалните оси, мисля че трябва да обърнем внимание и на завъртането на Слънцето и прилежащите планети-Меркурий и Венера спрямо хоризонта.

При всички случаи това е обратна на рождената позиция. Ако например рожденото Слънце е в долната хемисфера, то задава определени черти на характера, които в тази година ще бъдат провокирани да се изразяват по различен начин- по-ярко, по демонстративно и с по-силно влияне върху околните.

И обратно…

Сигурно могат да се кажат още много неща по този въпрос и надявам се и други да се включат :)

Новобранец

raq

мения3

13:10 15.10.2009

Моят соларен АС също е скорпион,Марс ми е в съвпад с натална Венера в 4-ти дом, Венера е в съвпад с натален Сатурн в 5-ти дом и Северен лунен възел и Хирон в съвпад с натален Марс в 7-ми дом.Дали това са признаци на поява на любов,сериозна връзка.

Админ

Муси Дачева

мения291

10:16 17.10.2009

Ако нямате връзка вероятно да, но така на парче сериозни  оценки не се правят.



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии