Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Солар (Слънчева революция)

Изпрати
Новобранец

smile

мения36

10:40 13.07.2009

Здравейте Муси,

имам питане относно Солара, значи АSC  на Солара ми е в Скорпион съответно DSC е Телец. В VII  дом са  Марс и Венера може ли да се каже, че има надежда да срещна мъжа подходящ за мен?

Усмихнат ден!

Админ

Муси Дачева

мения291

13:36 13.07.2009

Мила smile форумът е място за споделяне и изразяване на мнение. Нека не го превръщаме в зона на "всички питат, а един отговаря"  :)

Насочвам ви към размисъл върху ситуацията,която представяте, но очаквам също така и мнение от ваша страна.

Асцендентът в Скорпион в Солара има много значения, но по вашата тема е важно, че той показва година на бурни страсти. Често това е време на влюбване. Може да е от пръв поглед, а може да се случи  и при второ заглеждане :) , но при всички случаи обещанието е за ярки емоционални изживявания.

А Марс и Венера в 7 соларен дом при господство на Венера в него допълват картинката с възможности за трайна, макар и не особено лека връзка.

Админ

Муси Дачева

мения291

10:57 25.08.2009

Post edited 9:14 – 12.08.2009 by missKapriz


     Здравейте,Муси,

     Изучавам астрология от скоро и все още имам много да уча.Та гледам една соларна карта,където оста Асц-Дсц в солара и натала са огледални/орбисата е по-малко от 1 градус/-т.е сол.Асц съвпада с нат Дсц и обратно.Никъде не намерих инфо за това,опитвам се да разсъждавам сама-според мен една трудна година,в която външни обстоятелства непрекъснато ще налагат промени.Знам,че така на парче е неправилно да се тълкува,но за мен е важен принципа на това „обръщане“ на нодалните оси-най-общия смисъл

   Всъщност въпроса ми е към всички,които имат наблюдения върху посочения аспект.

Без да искам съм пуснала поста си в нова тема-моля за извинение,тъй като има вече такава.

Админ

Муси Дачева

мения291

12:05 25.08.2009

Публикацията е редактирана 17:30 – 25.08.2009 от Муси Дачева


Към missKapriz, въпросът,който поставяте е много интересен и заслужава да му бъде отделено време :)

Вероятно сте забелязали,че при движението на нодалните оси в солара има ритъм, който ги връща близо до рождената позиция във възрастта 29-33 години. Точен съвпад на годишния хоризонт с рождествения обаче се случва много рядко. Обикновено има отклонение от няколко градуса плюс/минус. Освен това има натални карти, в които изобщо не се случва възврат на оста АС-ДС.

При огледалното обръщане на рождените оси също има ритъм като интервалът от време, през който се случва зависи от горния ритъм.

Възрастовият период за първото е между 14 и 19 години, а за второто огледално възвръщане е между 43 и 52 години. Както виждате това са трудни периоди от живота на човек. Първият е „правият“ пубертет, а вторият е „обратният“ пубертет. :)   И двата са свързани с промени в хормоните, а оттам и в психиката както на жената така и на мъжа.

Конкретно за годината,в която имаме огледално завъртане на нодалните оси, мисля че трябва да обърнем внимание и на завъртането на Слънцето и прилежащите планети-Меркурий и Венера спрямо хоризонта.

При всички случаи това е обратна на рождената позиция. Ако например рожденото Слънце е в долната хемисфера, то задава определени черти на характера, които в тази година ще бъдат провокирани да се изразяват по различен начин- по-ярко, по демонстративно и с по-силно влияне върху околните.

И обратно…

Сигурно могат да се кажат още много неща по този въпрос и надявам се и други да се включат :)

Новобранец

raq

мения3

13:10 15.10.2009

Моят соларен АС също е скорпион,Марс ми е в съвпад с натална Венера в 4-ти дом, Венера е в съвпад с натален Сатурн в 5-ти дом и Северен лунен възел и Хирон в съвпад с натален Марс в 7-ми дом.Дали това са признаци на поява на любов,сериозна връзка.

Админ

Муси Дачева

мения291

10:16 17.10.2009

Ако нямате връзка вероятно да, но така на парче сериозни  оценки не се правят. 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Водолей
  2. gravatar Таня за Хороскоп 2019 за Водолей
  3. gravatar svetski за Хороскоп 2019 за Водолей
  4. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Везни
  5. gravatar Милена за Хороскоп 2019 за Везни