Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Квадратите на малфакторите

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

11:20 11.08.2009

Малфакторите според езика на астрологията, са планетите Марс, Сатурн, Уран и Плутон. Тяхното съвместно влияние се простира в широки граници  и не е еднозначно. Когато обаче са в аспект квадрат, очакванията са за силно неблагоприятно влияние.

През месец август наблюдаваме едновременното проявление на два значими квадрата между планетите от тази група. Първият е между ретроградните Уран и Плутон, който се включи (с орбис 5) на 9 юли. Аспектът не става точен, но ще се задържи до средата на август.

Интересното пълно слънчево затъмнение, на 22 юли, даде своя принос и през юли-август наблюдаваме нова серия силна сеизмична активност.

Станаха много земетресения и някои от тях са от висока степен, като повечето са във водата (Уран, ретрограден в Риби).

Админ

Муси Дачева

мения291

11:46 11.08.2009

От началото на август започна формирането на друг квадрат между малфактори- този на Марс и Сатурн. Той засили въздействието на квадрата Уран- Плутон.

На 5 август стана земетресение и  на наша територия,в морето край нос Калиакра. Силата от 5 степен не е за подценяване.

На 6 август Земетресения люляха Япония, Австралия и Нова Зеландия

На 9 август Силно земетресение с магнитуд 6,9 по Рихтер бе регистрирано в района на Токио като епицентърът му е бил в близо до източния бряг на остров Хоншу на дълбочина около 340 километра под дъното на Тихия океан.

Квадратът на Марс и Сатурн стана точен на 10 август. И в този ден отново сеизмична активност в тази част на света. Силно земетресение – 7,6 по скалата на Рихтер, с опасност да предизвика цунами е станало в Индийския океан.

Марс е планета на разрушението, а Сатурн е свързан със земните недра и вероятността за аварии под земята,в мините или там където се прокарват тунели  е налице.

На 10 август в Словакия експлозия в мина, остава под земята затрупани 20 миньори.

Новобранец

moon_in_taurus

мения48

15:29 11.08.2009

Много жалко е всичко това.

Чудя се всички вие обикновени хора,как живеете с тази мисъл за земетресенията.

Аз лично се чувствам зле,под непрестанна паника.Не знам как да настроя мисълта и психиката си за да ми е по-леко.

Админ

Муси Дачева

мения291

10:59 17.08.2009

През тази седмица Луната ще пренесе енергия помежду им и ще свърже в голям кръст и четирите малфактора: Марс- Сатурн-Уран-Плутон. Вероятни са аварии в транспортни средства, пътни инциденти, повече от средното за периода, агресивно поведение на определен тип хора и неадекватни реакции у повечето от нас. Серия от земетресения в уязвими части на планетата,както и природни аномалии- необичайно силни ветрове,поройни дъждове и свлачищни процеси.

Изобщо картинката на небето не е весела, но пък има някои омекотяващи конфигурации, на които да положим надеждите си.

Новобранец

moon_in_taurus

мения48

17:19 19.08.2009

Лошо лошо лошо

Новобранец

doreto

мения54

11:43 20.08.2009

Много катастрофи тия дни и  атентати и инциденти. Слави Трифонов и той пострадал като си счупил крака. И то баш сега като е на турне. Интересно ми е дали има някакъв крив аспект от транзитите. Знае ли някой часът му на раждане? То датата му беше 18 10 1966 г ако не греша.

Админ

Муси Дачева

мения291

10:59 21.10.2009

Да, определено има някакви аспекти,които са повлияли и са довели до ситуацията. Но по-важното е как Слави излезе от нея. Като шоумен :)  … от лимона,който му предложиСъдбата , си направи лимонада … и то доста сладка :)

Новобранец

Radost

мения34

12:59 30.10.2009

сега като Сатурн влезе в Везни и прави квадрат с Плутон май пак започва въртележката  :(  дали ще има епидемия от тоя прасешки грип?

Новобранец

smile

мения36

10:35 11.11.2009

тая работа изобщо не ми харесва… светъ отива към побъркване… вижте какво става в щатите дето психологът изтрепа 12 човека и днес пак някъкъв с оръжие се е вихрил и епидемия и какво още ???

Новобранец

kalinka

мения68

11:58 18.11.2009

Квадратите на малефиците през следващата година се увеличават и ситуацията ще става по-трудна, но когато човек е информиран като нас изучаващите астрология може да се настрои на такава вълна че да приеме предизвикателствата по-леко, нали :) И трябва да даваме кураж на хората около нас защото както се казва Бог праща такива трудности с каквито човек може да се справи. Трябва да имаме надежда и да я подържаве жива само така ще се справим с всяка трудност.

Новобранец

kalinka

мения68

12:50 16.04.2010

Тая квадратура на Уран и Плутон ще влияе цяла година и сега опозицията на Сатурн и Уран пак  си каза думата … ето вулкана в Исландия  сега през април и преди това през март. Добре че са малко хората там и няма жертви.

Новобранец

piperoni

мения7

11:45 10.11.2010

Днес е 10 ноември и това ме предизвика да погледна каква е била астрологичната обстановка през 1989г. Това е паметна дата за българския народ, а може да се каже и за целия свят, имайки предвид падането на Желязната завеса. Мисля, че събитието е интересно да бъде коментирано.

В уикипедия пише, че на следобедното заседание на пленума на БКП е приета втора точка, на която е приета оставката на Т. Живков. Въпреки, че няма точен час, ориентировъчно приемам 15.00. Това, което се вижда, са квадратите на малфакторите. Уран в 1-ви дом прави квадрат с Марс и опозиция с Юпитер. И ако не се бъркам – тау квадрат включващ Меркурий, Уран и Юпитер.

Коментирайте! 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог