Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Ретроградна Венера

Изпрати
Новобранец

raq

мения3

17:48 09.10.2009

Знаете ли какъв е ефекта на транзитната ретроградна венера върху човек ,който в наталната си карта има ретроградна венера?Дали е добре относно неговото емоционално развитие или положението е още по-неприятно?

Админ

Муси Дачева

мения291

10:51 10.10.2009

raq,

темата, която поставяте е много интересна и не мога да се стърпя да не взема отношение като естествено ще се радвам ако и други ме последват.

Знаете, че всяка ретроградна планета в наталната карта от кармична гледна точка показва тема, в която в близко предишно съществуване е останал за разрешаване важен проблем или има неизчистена ситуация. В случая с Венера това разбира се е полето на взаимоотношенията и то по-специално интимните.

По този начин човек с ретроградна Венера в хороскопа си е емоционално по-чувствителен дори в много случаи да го прикрива и съзнателно да полага усилия това да не се забелязва от околните. Затова и във връзките си е предпазлив и недоверчив. Това е в общия случай, а разбира се има и изключения.

Когато Венера е ретроградна, а това се случва през интервал от 1,5 години за около месец, кармичната заложеност излиза на повърхността и придобива голямо значение.

Ако има връзка, то тя е подложена на изпитание. В двойката настъпва несигурност, проникват недоверието, ревността и ескалирането на чувствата. Възможна е и раздяла в този период.

Връзка, която започва на ретроградна Венера също носи със себе си несигурността. А да се сключва брак,когато Венера се движи в обратна посока, е крайно неблагоразумно.

Новобранец

raq

мения3

18:38 18.10.2009

Сякаш ретроградна венера в наталната карта прави човек доста въздържан,някак против волята му е и въпреки това е трудно да се промени.И още по-трудно е когато ретроградна венера е в скорпион. 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог