Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Ретроградна Венера

Изпрати
Новобранец

raq

мения3

17:48 09.10.2009

Знаете ли какъв е ефекта на транзитната ретроградна венера върху човек ,който в наталната си карта има ретроградна венера?Дали е добре относно неговото емоционално развитие или положението е още по-неприятно?

Админ

Муси Дачева

мения291

10:51 10.10.2009

raq,

темата, която поставяте е много интересна и не мога да се стърпя да не взема отношение като естествено ще се радвам ако и други ме последват.

Знаете, че всяка ретроградна планета в наталната карта от кармична гледна точка показва тема, в която в близко предишно съществуване е останал за разрешаване важен проблем или има неизчистена ситуация. В случая с Венера това разбира се е полето на взаимоотношенията и то по-специално интимните.

По този начин човек с ретроградна Венера в хороскопа си е емоционално по-чувствителен дори в много случаи да го прикрива и съзнателно да полага усилия това да не се забелязва от околните. Затова и във връзките си е предпазлив и недоверчив. Това е в общия случай, а разбира се има и изключения.

Когато Венера е ретроградна, а това се случва през интервал от 1,5 години за около месец, кармичната заложеност излиза на повърхността и придобива голямо значение.

Ако има връзка, то тя е подложена на изпитание. В двойката настъпва несигурност, проникват недоверието, ревността и ескалирането на чувствата. Възможна е и раздяла в този период.

Връзка, която започва на ретроградна Венера също носи със себе си несигурността. А да се сключва брак,когато Венера се движи в обратна посока, е крайно неблагоразумно.

Новобранец

raq

мения3

18:38 18.10.2009

Сякаш ретроградна венера в наталната карта прави човек доста въздържан,някак против волята му е и въпреки това е трудно да се промени.И още по-трудно е когато ретроградна венера е в скорпион. 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни