Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Има ли живот на друга планета?

Изпрати
Новобранец

doreto

мения54

9:12 02.07.2009

Преди няколко дни гледах един филм по Дискавъри за сондите които изпращат на други планети.Една фраза ми се запечата в ума "Ако не намерим доказателства за това че е имало живот… значи сме сами вв Вселената" Не съм сигурна само дали за Марс ставаше дума или за Титан спътника на Сатурн,но това беше смисъла. И ме напуши смях … защото представяте ли си че Вселената има милион галактики като нашата в коато е Слънчевата ни система и че има милиарди планети като нашата. Е как е възможно да няма живот на друга планета. В една книга бях чела че Слънчевата система се намира в много страничен ръкав на Вселената и далеч от зоната където има развит живот и затова не можем да срещнем досега себеподобни извън земята. А пък то май и Вселената не е една а има безброй Вселени… весела работа а докато се чувстваш господар на света изведнъж може да се окаже че си мравка на пътя на слоновете :)

Админ

Муси Дачева

мения291

22:03 06.07.2009

:) :) :)

Да, учените понякога стават смешни в напъните си да доказват очевидни неща.

Новобранец

smile

мения36

11:10 07.07.2009

аз съм убедена че има живот и на други планети но ние още нямаме технически следства да стигнем до там където го има … силата която е създала вселената едва ли ще се пробва само на нашата планета да зароди живот защото  прекалено много труд  е и е загуба на време  :)

Новобранец

doreto

мения54

11:36 20.08.2009

Да и аз това си мисля, че ние сме още технически слаби и не можем да се свържем с други цивилизации. А тези които са на високо технологично ниво са далеч от нас във вселената и ако ни посещават то е по нематериален път.Например с астрално пренасяне.

Новобранец

Pipi

мения45

23:20 03.12.2009

Може да намерите много информация по темата в книгите на Михаел Хаземан – "НЛО-доказателствата" и "НЛО-контактите". Авторът си е направил труда да събере информация от над 50 книги и най-вече от САЩ и да предложи изключително много и преди всичко добри снимки. "НЛО-доказателствата"съдържа секретни документи на ЦРУ, които според правото на свободната информация са разсекретени след 30 години.

Новобранец

Pipi

мения45

23:44 03.12.2009

Ето малко факти: На 2 юли 1947 в Мексико се разбива неземен летящ кораб. Свидетели са 92-ма души.Друг космически кораб е намерен в Ню Мексико на 13.02.48 и повторно на 25.03.48. Дискът е с диаметър 33 метра и е направен от неизвестен метал. На мястото са открити 16 мъртви пасажери, високи около 1.20м.  През 49г в Розуел при поредно падане е оцелял един пасажер. Съществото се описва като влечуго с характеристики на насекомо. Неговата раса посещавала Земята 25000 години, идвала от система на двойна звезда, планетата и била пустинна, слънцето-застрашено от загиване и разполагали с подземни бази в различни области на Земята. Съществото учело човека, който се грижел за него, че съществува прераждане, че след смъртта душата продължавала да живее и това е закон на вселената. (Това са цитати от Ян ван Хелсинг, повече по темата може да прочетете в неговите книги.) Тази случка по-късно е филмирана в "Извънземното", за да може чрез научнофантастичния филм обществото постепенно да привикне към реалността.

Новобранец

doreto

мения54

15:48 04.12.2009

Да след като разсекретиха документите за историята от 1947 година пуснаха доста филми и книги и аз четох някъде една интересна версия точно за хуманоидите от този кораб. Беше в смисъл че е възможно това да не са пришълци от друга планета а да са хора от цивилизация която се е развила в вътрешностя на земята.

Pipi книгата за която говориш излязла ли е на български защото търся инфо в нета за нея но не намирам?Интересно ми е това "влечуго с характеристики на насекомо".

Новобранец

Pipi

мения45

6:52 05.12.2009

Книгите са на немски: Hesemann,Michael: "UFOs-Die Kontakte", "UFOs-Die Beweise". На Ян ван Хелсинг има преведени книги.

Новобранец

Pipi

мения45

7:08 05.12.2009

Хипотезата, че Земята е куха е много интересна, което съответства на казаното от тибетските лами и Далай Лама да има ядро, т.е. Централно слънце, което да осигурява на земните дълбини подходящ климат и постоянна слънчева светлина. Ще цитирам отново Ян ван Хелсинг. Според тези твърдения истинският живот на планетата се развива вътре в Земята, господарската раса живее във вътрешността и, а мутантите и върху повърхността. Това била причината, поради която не откриваме живот на другите планети от Слънчевата система: защото и там жителите им са под повърхността. Главните входове към подземното царство би трябвало да се намират на Северния и Южния полюс, през които свети Централното слънце и създава aurora borealis- т.нар. полярни сияния.

Новобранец

Pipi

мения45

7:24 05.12.2009

За хуманоидите, за които споменаваш ще цитирам Михаел Хаземан. Те изглеждат по същия начин като хората, имат приблизително същия ръст, руси коси и говорят английски. Предлагат помощ в духовното развитие на човечеството. Основното им изискване е да унищожим атомното оръжие. Отказват да предоставят своите технологии, тъй като никога не сме могли да боравим отговорно дори с нашите. Допускат, че ще използваме новите средства за самоунищожение. Заявяват, че трябва да престанем взаимно да се избиваме, да замърсяваме Земята, да източваме естествените и земни богатства и трябва да заживеем в хармония с вселената. Най-важното е да осъзнаем и да приемем себе си за космически граждани, да поемем своята отговорност и да се научим да се държим като част от това общо семейство…Едва когато се научим да общуваме по мирен път с другите нации, бихме могли да имаме междупланетарни отношения. 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни