Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Има ли живот на друга планета?

Изпрати
Новобранец

doreto

мения54

9:12 02.07.2009

Преди няколко дни гледах един филм по Дискавъри за сондите които изпращат на други планети.Една фраза ми се запечата в ума "Ако не намерим доказателства за това че е имало живот… значи сме сами вв Вселената" Не съм сигурна само дали за Марс ставаше дума или за Титан спътника на Сатурн,но това беше смисъла. И ме напуши смях … защото представяте ли си че Вселената има милион галактики като нашата в коато е Слънчевата ни система и че има милиарди планети като нашата. Е как е възможно да няма живот на друга планета. В една книга бях чела че Слънчевата система се намира в много страничен ръкав на Вселената и далеч от зоната където има развит живот и затова не можем да срещнем досега себеподобни извън земята. А пък то май и Вселената не е една а има безброй Вселени… весела работа а докато се чувстваш господар на света изведнъж може да се окаже че си мравка на пътя на слоновете :)

Админ

Муси Дачева

мения291

22:03 06.07.2009

:) :) :)

Да, учените понякога стават смешни в напъните си да доказват очевидни неща.

Новобранец

smile

мения36

11:10 07.07.2009

аз съм убедена че има живот и на други планети но ние още нямаме технически следства да стигнем до там където го има … силата която е създала вселената едва ли ще се пробва само на нашата планета да зароди живот защото  прекалено много труд  е и е загуба на време  :)

Новобранец

doreto

мения54

11:36 20.08.2009

Да и аз това си мисля, че ние сме още технически слаби и не можем да се свържем с други цивилизации. А тези които са на високо технологично ниво са далеч от нас във вселената и ако ни посещават то е по нематериален път.Например с астрално пренасяне.

Новобранец

Pipi

мения45

23:20 03.12.2009

Може да намерите много информация по темата в книгите на Михаел Хаземан – "НЛО-доказателствата" и "НЛО-контактите". Авторът си е направил труда да събере информация от над 50 книги и най-вече от САЩ и да предложи изключително много и преди всичко добри снимки. "НЛО-доказателствата"съдържа секретни документи на ЦРУ, които според правото на свободната информация са разсекретени след 30 години.

Новобранец

Pipi

мения45

23:44 03.12.2009

Ето малко факти: На 2 юли 1947 в Мексико се разбива неземен летящ кораб. Свидетели са 92-ма души.Друг космически кораб е намерен в Ню Мексико на 13.02.48 и повторно на 25.03.48. Дискът е с диаметър 33 метра и е направен от неизвестен метал. На мястото са открити 16 мъртви пасажери, високи около 1.20м.  През 49г в Розуел при поредно падане е оцелял един пасажер. Съществото се описва като влечуго с характеристики на насекомо. Неговата раса посещавала Земята 25000 години, идвала от система на двойна звезда, планетата и била пустинна, слънцето-застрашено от загиване и разполагали с подземни бази в различни области на Земята. Съществото учело човека, който се грижел за него, че съществува прераждане, че след смъртта душата продължавала да живее и това е закон на вселената. (Това са цитати от Ян ван Хелсинг, повече по темата може да прочетете в неговите книги.) Тази случка по-късно е филмирана в "Извънземното", за да може чрез научнофантастичния филм обществото постепенно да привикне към реалността.

Новобранец

doreto

мения54

15:48 04.12.2009

Да след като разсекретиха документите за историята от 1947 година пуснаха доста филми и книги и аз четох някъде една интересна версия точно за хуманоидите от този кораб. Беше в смисъл че е възможно това да не са пришълци от друга планета а да са хора от цивилизация която се е развила в вътрешностя на земята.

Pipi книгата за която говориш излязла ли е на български защото търся инфо в нета за нея но не намирам?Интересно ми е това "влечуго с характеристики на насекомо".

Новобранец

Pipi

мения45

6:52 05.12.2009

Книгите са на немски: Hesemann,Michael: "UFOs-Die Kontakte", "UFOs-Die Beweise". На Ян ван Хелсинг има преведени книги.

Новобранец

Pipi

мения45

7:08 05.12.2009

Хипотезата, че Земята е куха е много интересна, което съответства на казаното от тибетските лами и Далай Лама да има ядро, т.е. Централно слънце, което да осигурява на земните дълбини подходящ климат и постоянна слънчева светлина. Ще цитирам отново Ян ван Хелсинг. Според тези твърдения истинският живот на планетата се развива вътре в Земята, господарската раса живее във вътрешността и, а мутантите и върху повърхността. Това била причината, поради която не откриваме живот на другите планети от Слънчевата система: защото и там жителите им са под повърхността. Главните входове към подземното царство би трябвало да се намират на Северния и Южния полюс, през които свети Централното слънце и създава aurora borealis- т.нар. полярни сияния.

Новобранец

Pipi

мения45

7:24 05.12.2009

За хуманоидите, за които споменаваш ще цитирам Михаел Хаземан. Те изглеждат по същия начин като хората, имат приблизително същия ръст, руси коси и говорят английски. Предлагат помощ в духовното развитие на човечеството. Основното им изискване е да унищожим атомното оръжие. Отказват да предоставят своите технологии, тъй като никога не сме могли да боравим отговорно дори с нашите. Допускат, че ще използваме новите средства за самоунищожение. Заявяват, че трябва да престанем взаимно да се избиваме, да замърсяваме Земята, да източваме естествените и земни богатства и трябва да заживеем в хармония с вселената. Най-важното е да осъзнаем и да приемем себе си за космически граждани, да поемем своята отговорност и да се научим да се държим като част от това общо семейство…Едва когато се научим да общуваме по мирен път с другите нации, бихме могли да имаме междупланетарни отношения.



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии