Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

кой ще ни управлява ?

Изпрати
Новобранец

smile

мения36

13:08 30.06.2009

Писна ми от тия избори от всичките обещания и надувки на тия хора но ми се иска да има ред най-сетне в тая нашата държава. Защо тия хора като седнат в управленските кресла като че стават други и бързо забравят откъде са тръгнали. Имаше една приказка за стълбата дето е много права за промяната която става когато човек се качи на върха.

Новобранец

doreto

мения54

9:32 02.07.2009

Публикацията е редактирана 6:33 – 02.07.2009 от doreto


На много хора им е писнало защото в тая въртележка се въртим от 20 години и няма голяма разлика. Преди избори сладки приказки през 4 години докато влезат във власта и после си правят каквото си искат. Истината е че у нас няма мъже които да отстояват честа и достойнството си в смисъл да носят отговорност за думите и делата си. Откъм истински мъже сме много зле. Един Бойко не ни е достатъчен пък и незнам като се качи там горе дали няма да се промени към лошо.
Новобранец

sunshine

мения10

14:35 03.07.2009

Не знам. И аз смятам, че в хубавата ни България няма хора с идеали, които да искат да се занимават с политика. Логично е, защото ако си човек, който вярва в общото благо, просто няма да оцелееш в управлението. Тия хиени ще те смажат.  За мен е достатъчно показателен факт следното : сещате ли се за политик, който сам си е подал оставката след скандал? Като достоен човек, който осъзнава, че е предал доверието и няма право да представлява хората? Аз не. Което е жалко. Даже имат наглостта да обиждат хората, които са ги избрали. Не мога да разбера как говорят врели некипели по избори ( защото по време на мандата са толкова нагли, че дори се дразнят, че им се иска отчет), а после всеки си гледа купичката и как да напълни собствената гуша.. Забелязали ли сте, че всички политици надебеляват по време на управлението.. :-)))

Та така, още се чудя за кого да гласувам.. То когато човек няма алтернативи ползва дедукцията и избера най-малкото зло.. :-(

Усмихни се! Днес е най-прекрасният ден!

Новобранец

Radost

мения34

14:46 03.07.2009

чакай чакай sunshine министър Масларова е отслабнала 17 кг. …. :)  ама то щото тичала по предизборната кампания ха ха ха така е на някои хора им трябват по често да влизат в избори

Новобранец

sunshine

мения10

16:44 06.07.2009

Е, излязоха и резултатите (от www. dnes. bg):
"На база 100 процента обработени протоколи от страната и чужбина резултатите от парламентарния вот на 5 юли са следните:

ГЕРБ с лидер Бойко Борисов печели 39,71% от гласовете.
Коалиция за България с водач Сергей Станишев печели 17,70% от гласовете.
ДПС с лидер Ахмед Доган взима 14,46 на сто от вота.
За Атака с водач Волен Сидеров гласове са пуснали 9,36% от хората.
Синята коалиция на Мартин Димитров и Иван Костов взима 6,76% гласовете.
РЗС с лидер Яне Янев пък едва мина бариерата и влиза в парламента с 4,13%.
Под 4%-та бариера остават Лидер на Христо Ковачки с 3.26% от гласовете, и НДСВ на Симеон Сакскобургготски с 3.02%.
Всички останали партии имат резултати по-малко от 1%."

Усмихни се! Днес е най-прекрасният ден!

Новобранец

sunshine

мения10

16:59 06.07.2009

Аз лично съм изключително доволна от избирателната активност и най-вече от това, че много млади хора излязоха да гласуват. Определено настоящето управление беше доста неприятно изненадано.. Явно черният PR и призивите в интернет да не се гласува имаха обратен ефект : успяха да ядосат българите, което определено ме радва! :-)
И все пак, ако бяша излезли да гласуват 80% от българите, ДПС нямаше да имат и един депутат.. (ДПС и БСП имат твърд електорат, който гласува задължително, което значи, че колкото повече хора извън този електорат гласуват, толкова тежестта на двете партии намалява.. )
Да се надяваме, че нещата ще са по-добри този път, защото иначе на нашето НС ще трябва да се спретне една хубава френска революция, че май забравят, че са наемните работници на народа! ;-)

Усмихни се! Днес е най-прекрасният ден!

Новобранец

kalinka

мения68

21:47 08.07.2009

На нас освен надеждата друго не ни остава защото в действителност нямахме варианти. Бойко бе единственият разумен избор  защото на Костов един път дадохме кредит на доверие и той не го оправда. В политиката втори шанс не се дава. Но Бойко Б е натоварен с толкова много очаквания че едва ли ще успее да отговори на всички. Но поне на някои да успее и то да е да изчисти висшите етажи от корупцията и да заложи правила които всички да спазват. Ако с това се справи жив и здраве да е ще сме доволни нали :) Дано да не ни разочарова че незнам накъде ще ни избият чивиите.

Новобранец

doreto

мения54

10:23 15.07.2009

Тая седмица Муси пише че сме добре ние с бат Бойко и ще взимаме умни решения :)  утре нали ще си представя кабинета та дано да е избрал свестни хора. Знам че власта покварява човека но на тия вече не трябва да им даваме възможност щото то и от нас си зависи. Трябва контрол отдолу нагоре и да не им даваме да се взимат много насерозно.

Новобранец

smile

мения36

10:54 15.07.2009

в Китай дават смъртна присъда за подкупи представяте ли си  :) :) :)

Новобранец

kalinka

мения68

13:54 18.07.2009

Доре бат ти Бойко щял да обявявя кабинета на 21 и познай колко е умно това щото тогава е предния ден преди новолунието и пълното лунно затъмнение. Да бяха го посъветвали да го направи на следващия ден на 22 ще е по добре.

Новобранец

Radost

мения34

10:47 21.08.2009

Много му се кефя на Бойко :)  как само ги разбучка тая пасмина и се моля Господ да му дава здраве и сили така да продължава щото с голяма работа се е хванал…и не дай си боже  нещо да му се случи ..Нека всички се молим за него!



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии