Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Изчистваща Молитва

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

11:23 12.07.2013

МОЛИТВА

С цялото си сърце, аз освобождавам всички дългове, карма, клетви, споразумения, договори и обещания от Изминалия ми Живот. Моля всички те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа и да бъдат разтворени и преобразувани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, аз освобождавам всички дългове, карма, клетви, споразумения, договори и обещания от Бъдещия ми Живот. Моля всички те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа и да бъдат разтворени и преобразувани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, моля всички слоеве на моето енергийно поле да бъдат изчистени, всички блокажи да бъдат отстранени, разтворени и преобразувани в Светлината на Любовта.

Моля всички блокажи в сърцето ми да бъдат премахнати и да бъдат разтворени и преобразувани в Светлината на Любовта.
С цялото си сърце, моля Всички травматични спомени от всички инкарнации да бъдат отстранени от моята Душа и да бъдат разтворени и преобразувани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, моля цялата отрицателна енергия, намираща се в моето физическо тяло и във всички мои енергийни тела, да бъде отстранена, разтворена и преобразувана в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, моля за прошка за всички мои прегрешения
в миналото, настоящето и бъдещето, моля те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа и да бъдат разтворени и преобразувани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, моля цялата ми клетъчна памет и моята ДНК да бъдат изчистени от всички травматични следи и отрицателни енергии, и в мен да остане само най-чиста Любов и Светлина, с най-високи вибрации.

С цялото си сърце, моля животът ми сега да започне да отразява само най-голямата и най-чиста Любов и Светлина, и аз да мога да живея живот, изпълнен с безусловна любов, радост, жизненост, магия, чудеса, бодрост, позитивност, щастие, веселие, перфектен баланс, приключения, чистота и истинско изобилие.

Моля сърцето ми да се изпълни с покой, аз да стана радостна и перфектно центрирана в Любовта. Нека Светлината и Любовта на Душата ми да се изливат през моите очи, усмивката ми и цялото ми същество.

С цялото си сърце, моля сега да се превърна в олицетворение
на Мира и Любовта, винаги да чувствам покой в себе си,
да чувствам най-възвишеното и чисто изражение на безусловна любов, да изживявам това лично и да го излъчвам към хората и към всички живи същества на Земята.

С цялото си сърце, моля от този ден нататък да бъда дарена
с Океани от Любов, Чудеса, Радост, Щастие, Смях, Мир, Блаженство, Красота и Истинско Изобилие.

С цялото си сърце, моля животът ми да е благословен,
от този момент нататък.

С цялото си сърце, моля да получавам и да изпитвам Истинска, Дълбока, Свята и Постоянна Любов.

С цялото си сърце, моля моето време на Земята да ме дари със съкровищница от незабравими, магически и красиви спомени, които да взема с мен, когато дойде време да се завърна У ДОМА.

АЗ СЪМ ЛЮБОВ

По мотиви от:
http://www.nicolyachristi.com

Галактическата федерация 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог