Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Ангели в дома

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

14:37 06.04.2010

Публикацията е редактирана 12:41 – 06.04.2010 от Муси Дачева


Приятелка ми прати запитване дали искам да приема Ангели в дома си и аз веднага и отговорих: „Да разбира се! Благодаря ти, че се обърна към мен."

Това много я учуди, защото до този момент беше получила уклончиви отговори или директни откази. Писмото, което се разпространява от имейл на имейл наистина прилича на спам и първата реакция е нормално да е най-малкото резервирано отношение.

Аз имах същият проблем, когато трябваше да намеря трима души, които да продължат след мен „веригата на доброто". Странното беше,че се обърнах към хора, които предполагах, че ще приемат идеята с отворено сърце. Разпратих много писма, но в някакъв момент се притесних, че ще се озова в края на разклонението, което стига до мен и няма да успея да „предам нататък".

Всичко се разви много добре и аз предадох щафетата нататък. Ангелите бяха в дома ми в седмицата преди Великден! Чувствах се много добре от момента, в който получих официалната покана, по време на престоя им у дома и след това.

За осезаемия ефект не бих говорила, защото е свързано с лични неща. Но вълнението около това събитие е голямо макар да ми бе дадено да разбера, че не би трябвало да се променя съществено ритъма на живот и всичко трябва да премине леко и нежно,като полъх на летен бриз.

Ще се радвам, ако някой от вас сподели подобно изживяване и заедно да подкрепим тези, на които им предстои да срещнат Ангелите в дома си.

Новобранец

Radost

мения34

13:52 28.04.2010

аз също се включих в това невероятно нещо като да приемеш ангелите в дома се и не съжелявам защото се чувсвах мтого добре спокойна и лека, а после имах наистина промени които ги отдавам на желанията които отправих към тях

даже сега често си паля бяла свещ в къщи и я оставям да изгори

незнам дали може да се включа отново в предай нататък,?



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии