Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Кармичните числа

Изпрати
Новобранец

Maggda

мения1

20:48 20.01.2011

Здравейте
Искам да задам ужасно много въпроси , но да не бъда нахална още в началото, ще се огранича .

Като цяло съм запозната с основните положения в астрологията и номерологията, чета доста книги по въпроса, интересувам се непрестанно, но и се обърквам от многото и противоречива информация.
Искам да питам конкретно за т.нар. кармични числа. Преди да родя знаех само че са 13,14,16,19. Но след като детето ми се роди на 16 -ти започнах да чета по- задълбочено. Търсих из книги, сайтове, вкл. чуждестранни. На повечето места пише че 16 се свързва с кармата за любовта, незачитане чувствата на другите, и как следва да се изкупи този дълг. Но в книгата на Линда Гудман описанието на 16 е меко казано зловещо. За другите числа също описанията са различни. Да не говорим за 29 , 18 и още няколко, от които да ти настръхнат косите… Нали си представяте как се чувства една жена която чете за детето си "има вероятност от насилствена смърт". И това не е метафорично казано.
Алена буквално преповтаря в интервютата си Гудман, давайки примера от книгата с Линкълн. С две думи ако човек роден на 16ти се стреми да достигне върха, да е първи в нещо, то над неговия живот надвисва смъртна опасност.
Започнах собствено проучване, и не намерих убедителни доказателства. Ще посоча само Симеон ІІ (16.06) , който 2 пъти е бил начело на държавата и си е жив и здрав, и Папа Бенедикт 16 (16.04), който също като гледам си е добре. 
За 29 – също, имам точно 5 познати родени на 29 , ами не мога да кажа че нещо им липсва или са ощетени от живота.

Та въпросът ми е – различни тълкувания на числата ли се ползват, някаква друга ли е номерологията която ползва Линда Гудман и още няколко автори. Действително ли са толкова ужасни тези числа?  Смятам че ще е интересно да се разбере.
Именно тук си задавам въпросите, защото от доста време ползвам за наръчник книгата на М. Дачева, след като нееднократно се убедих че мога да вярвам в думите й, но там няма нищо конкретно за кармичните числа.

Благодаря предварително :)

Админ

Муси Дачева

мения291

22:32 20.01.2011

Публикацията е редактирана 22:34 – 20.01.2011 от Муси Дачева


Никое число не е нито ужасно, нито зловещо. Всяка вибрация има особеност, някои са по-ярки, по-контрастни в изражението си. Така наречените кармични числа са вибрации по линия, на които човек е нужно да работи по-целенасочено в настоящия си живот. В програмата, с която се прераждаме, са включени част от опитности, които не сме усвоили добре в досегашния си цикъл на прераждания.

Посочените кармични числа са дълга тема и тя ще намери място в някоя от следващите ми книги. Разгледайте статиите на номерологична тематика в сайта.

Но специално за 16 като календарен ден. Има връзка с емоциите, с тяхното преживяване и изразяване. Някои хора родени на 16-ти са твърде сдържани във външното проявление на чувствата си, могат да бъдат студени, резервирани или надменни. Но това е само на повърхността, иначе имат богат емоционален живот, който може да има някои особености, изразяващи се обикновено в това да не могат да намират средата, а да се люшкат в крайности. Податливи са на зависимости (пушене, хазарт, секс, наркотици или др),но не е задължително по този начин да се прояви вибрацията. Голямо значение има средата на израстване, наследствените предпоставки и възпитанието.

Могат да бъдат много талантливи,да се изразяват в сферата на изкуството посредством музика,поезия, рисуване, актьорство.

Като примери … Георги Парцалев р 16 6 1925 г,  Елисавета Багряна р 16 4 1893г, Валери Божинов 16.02.1986 г, Жени Александрова 16 октомври…

Ãåîðãè Ïàðöàëåâ ð 16 6 1925. Èëè êàòî Åëèñàâåòà Áàãðÿíà ð 16 4 1893ã
Новобранец

patenka

мения1

17:49 02.02.2012

Всъщност навсякъде в биографиите на Линкълн за рожденна дата е написана 12 февруари.

Числото 16 винаги ми е изглеждало позитивно и хармонично.

Админ

Муси Дачева

мения291

0:18 07.02.2012

Да, направих справка,

Abraham Lincoln, роден на 12 02 1809 г. в 06 58 ч. в HODGENVILLE (Ходжънвил, Кентъки)

Имам познати и клиенти,родени на 16-ти и не споделям предубеждението към тази дата.

А аз съм родена на 29-ти, така че съм потвърждение на това,че датата сама по себе си не носи разрушителни тенденции. :) 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог
  2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 14-20 юни 2021
  3. gravatar Петя за Планирано секцио и консултация с астролог
  4. gravatar Магдалена Маркова за Седмичен хороскоп 14-20 юни 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас