Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Болници,лекари, лекарства

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

12:59 28.06.2009

Публикацията е редактирана 10:02 – 28.06.2009 от Муси Дачева


Има специализирани здравни сайтове, където могат да се прочетат какви ли не странни, интересни, а понякога и ужасни преживявания на пациенти,свързани с нашето здравеопазване.

Както си му е реда,нали съм в сатурнова криза, и на мен ми се наложи да търся помощ от лекарите. Имам чудесен личен лекар, на когото вярвам за по-голямата част от преценките и който досега не ме е разочаровал. Избягвам до колкото мога антибиотиците, защото съм убедена че докато помагат много вредят,но няма как да не пиеш антибиотик като си закъсал, а и нашите лекари лекуват острите инфекции само с антибиотик.

Заради пневмонията и усложнения лекарите настояваха да вляза в болница и то определено във ВМИ-Пловдив. Отидох с намерението да се договоря за домашно лечение. Мразя болници както повечето хора, но ВМИ е едно от най-неприятните болнични заведения в града. Може да има много добри специалисти и вероятно добра техника, но имам чувството, че Столипиново се е пренесло на негова територия.С риск да удължа процеса на възстановяване, предпочетох да си се лекувам вкъщи.

В детското отделение на ВМИ например има в 90% цигани (роми), а долу пред отделението е като катун. Ами къде да се лекуват българчетата? Майките избягват това отделение и търсят други начини. И така, чии права са защитени и чии права са засегнати?

Новобранец

kalinka

мения68

18:20 29.06.2009

Муси желая ти бързо оздравяване :)

А за нашите болници направо нямам думи. Господ здраве да дава, че да не опираме до тях. Явно не ти се е налагало скоро да ходиш във ВМИ защото то вече се знае като циганската болница и хората гледат да я заобикалят,когато могат. Една позната работеше в онкологията и там ако знаете какъв ужас е. Хайде да не си разваляме настроението преди избори :)

Новобранец

smile

мения36

18:56 29.06.2009

Ми то ние българите скоро ще станем етнос дето трябва да си търси правата в нашата държава.

Новобранец

Radost

мения34

10:51 21.08.2009

това с болниците е някаква далавера гледат да ги оставят да се скапят за да ги направят частни после ясно е като бял ден :(

Новобранец

Pipi

мения45

4:55 01.12.2009

Дано да не ви се налага да викате Бърза помощ. Пристигнаха 4 часа след като човека беше починал и констатираха само смъртта. Извиниха се, че имало задръстване и в смъртния акт записаха некоректен час на посещението. 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог