Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Болници,лекари, лекарства

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

12:59 28.06.2009

Публикацията е редактирана 10:02 – 28.06.2009 от Муси Дачева


Има специализирани здравни сайтове, където могат да се прочетат какви ли не странни, интересни, а понякога и ужасни преживявания на пациенти,свързани с нашето здравеопазване.

Както си му е реда,нали съм в сатурнова криза, и на мен ми се наложи да търся помощ от лекарите. Имам чудесен личен лекар, на когото вярвам за по-голямата част от преценките и който досега не ме е разочаровал. Избягвам до колкото мога антибиотиците, защото съм убедена че докато помагат много вредят,но няма как да не пиеш антибиотик като си закъсал, а и нашите лекари лекуват острите инфекции само с антибиотик.

Заради пневмонията и усложнения лекарите настояваха да вляза в болница и то определено във ВМИ-Пловдив. Отидох с намерението да се договоря за домашно лечение. Мразя болници както повечето хора, но ВМИ е едно от най-неприятните болнични заведения в града. Може да има много добри специалисти и вероятно добра техника, но имам чувството, че Столипиново се е пренесло на негова територия.С риск да удължа процеса на възстановяване, предпочетох да си се лекувам вкъщи.

В детското отделение на ВМИ например има в 90% цигани (роми), а долу пред отделението е като катун. Ами къде да се лекуват българчетата? Майките избягват това отделение и търсят други начини. И така, чии права са защитени и чии права са засегнати?

Новобранец

kalinka

мения68

18:20 29.06.2009

Муси желая ти бързо оздравяване :)

А за нашите болници направо нямам думи. Господ здраве да дава, че да не опираме до тях. Явно не ти се е налагало скоро да ходиш във ВМИ защото то вече се знае като циганската болница и хората гледат да я заобикалят,когато могат. Една позната работеше в онкологията и там ако знаете какъв ужас е. Хайде да не си разваляме настроението преди избори :)

Новобранец

smile

мения36

18:56 29.06.2009

Ми то ние българите скоро ще станем етнос дето трябва да си търси правата в нашата държава.

Новобранец

Radost

мения34

10:51 21.08.2009

това с болниците е някаква далавера гледат да ги оставят да се скапят за да ги направят частни после ясно е като бял ден :(

Новобранец

Pipi

мения45

4:55 01.12.2009

Дано да не ви се налага да викате Бърза помощ. Пристигнаха 4 часа след като човека беше починал и констатираха само смъртта. Извиниха се, че имало задръстване и в смъртния акт записаха некоректен час на посещението. 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни