Номерологичен КалендарПловдив Консултации по астрология хороскопи номерология личен хороскоп годишен хороскоп статии по номерология книга за номерология. Номерологичен календар именник дневен хороскоп консултации Пловдив.

Когато майката дава име да детето си, осланяйки се на собствената си интуиция и усещането си за правота, се случва следното: вибрацията на личното име е в синхрон със зодиакален знак на ъглов дом в рождествения хороскоп.


ДВОЙКИ КЛЮЧОВЕ - Съвместимост на имената

Ключът е вибрация на личното име. Хората се привличат един към друг,когато Ключовете им са еднакви или хармонични. Обратно двама души не се понасят и предпочитат да стоят извън обсега на личните си полета, когато техните лични вибрации са дисхармонични.

Има две нива на привличане между хората, а то е - по името и по рождената дата.

По името се хармонизират вибрациите на личното име (Ключ-Ключ) и вибрациите на цялото име ( Съдба-Съдба).

По рождената дата привличане създава хармонията между вибрациите на календарния ден на раждане (Дата-Дата) като например между хората, родени на 9-ти и 18-ти; родени на 1-ви, 10-ти и 28-ми или на 5-ти, 14-ти и 23-ти. От момента на раждане идва хармонията между вибрациите на цялата рождена дата Път-Път, която е много мощна и продължава през целия човешки живот. Хората с еднакъв Път (Рождена пътека) имат еднакви параметри в програмата си за настоящото съществуване във физическо тяло. Трайно привличане и харесване между двама души също така идва и от раждане в един и същи ден от седмицата.

Хармонията на Ключовете (Ключ-Ключ) позволява на хората да създават дълготрайни, необясними за околните взаимоотношения. Тя е в основата на работата в екип като двама души с еднакви Ключове могат да бъдат ядрото на една устойчива във времето формация.

Хармонията между вибрациите на личните имена в едно семейство е гаранция за добри брачни взаимоотношения и за разбирателство между родители и деца. Името на бъдещото дете може да бъде подбрано, така че неговият Ключ да е хармоничен на Ключовете на родителите.

Освен това към двойката Ключ-Ключ можем да подбираме да бъдат хармонични вибрациите на мястото, където работим, на селището където да се установим да живеем.

Сметнете хармоничността на двойка

Въведете Лично име № 1 и № 2.

Име 1: Име 2:

Из “Номерологичен именник”-изд.1998г.Прочетете още: