Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Сатурн във Везни

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

16:40 01.12.2010

В статията ми "Сатурн във Везни" съм описала основните влияния, които към момента на публикуването й, 30 октомври 2009 г, съм очаквала да дойдат от преминаването на планетата през този зодиакален знак.

"Везни е зоната на обществените отношения и отношенията с другите страни, на поемането на социалнозначими ангажименти, сключване на договори и външната политика като цяло. Под влияние на Сатурн можем да очакваме упражняване на постепенно усилващ се натиск отвън за сключване на определени договори и поемане на задължения, особено през зимата 2009-2010 и през есента на 2010, когато Сатурн и  Плутон от Козирог са в квадрат. Сатурн във Везни може да ни накара да бъдем по-твърди в отстояване на позицията си и по-критични и избирателни към международните ни партньори."

Преговорите за АЕЦ Белене през тази есен са потвърждение на това очакване.

Админ

Муси Дачева

мения291

16:46 01.12.2010

"Сатурн има отношение към законите и тяхното привеждане в изпълнение като е свързан повече с “буквата на закона”, а не толкова с “духа на закона”. В този смисъл можем да очакваме през следващите две-три години увеличаване на бюрокрацията и задаването на строги административни рамки, промени в законодателството касаещи договарянето между различни физически и юридически субекти, които промени в някои аспекти на държавното управление могат да окажат положително, стабилизиращо влияние, но също така могат да бъдат задържащи и сковаващи стопанската инициатива на гражданите и фирмите."

Тук примерите могат да бъдат много. Последното изменение, което се очаква е за ограничаване разплащания в брой до 5000 лв, мярка която беше приложена преди десетина години, после отхвърлена и сега отново е на дневен ред.

Админ

Муси Дачева

мения291

16:54 01.12.2010

"Авторитарността в държавното управление, която дойде като тенденция от навлизането на Плутон в кардиналния Козирог през зимата на 2008г., ще се разгръща в следващите месеци под влияние на Сатурн в също така кардиналните Везни.
Борбата с корупцията на държавно ниво, която започна по време на Сатурн в Дева, ще продължи в по-големи мащаби  и при по-голяма показност и при Сатурн във Везни- знака на Темида, като нагласите на обществото ще бъдат в посока получаване заслужено наказание и неговото изтърпяване, нещо което Сатурн като господар на кармата, а оттам и на възмездието, подкрепя."

Че акциите бяха показни, това се видя, сега остава прилагането на наказателната мярка според деянието.

Прилагане на наказание на закононарушителите във всички сфери е сатурново проявление в зоната на социалните взаимоотношения, които са под влияние на Везни.

"Европейските шофьори нарушители ще бъдат преследвани навсякъде в Европейския съюз, като извършено в една страна членка провинение скоро ще се наказва и в страната, където автомобилът е регистриран."



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии