Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Сатурновата ми криза

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

9:28 11.07.2009

Знаете, че това е тема, която ми е близка,че имам статии в сайта и че аз самата сега съм в период на поредната ми сатурнова криза. Интересно ми е как преживявате този труден в голяма степен период от живота си. Какво ви се случва? Какви промени ви носи влиянието на Сатурн?

Новобранец

moon_in_taurus

мения48

21:36 11.07.2009

Здравей Муси:)

Имам книгата ти номерологичен календар от много години.Може би от когато е издаденИнтересна ми беше,четях всеки ден личните прогнози.И след няколко години прекъсване,сега отново си я чета и преглеждам всеки ден.(Аз съм Р9)

Преди години не съм обръщала подробно внимание на сатурновите кризи,може би не съм ги разбирала и осъзнавала,но сега е друго.Обесних си много неща.

Аз съм слънце риби и съм в сатурнова криза.Доста неща предните 2 години се случиха,разтърсващи,поучаващи и изтрезняващи.

Сатурн се движи през вторият ми дом,ту напред ту назад.Когато навлезе в 3ти,за много кратко време,получих подкрепа от баща си(който е със слънце в дева),учудващо за мен.Не очаквах,че той ще се окаже помощникът в този труден ,тежък момент за мен.След неговата помощ,при мен нещата се успокоиха и придобиха други очертания в психологичен план.Изострената ми нервност и напрежения поизбледняха.Знам,че отново предстои навлизане в 3ти дом на сатурн съвсем скоро,защото пак се беше върнал ретроградно във втори.Надявам се да има пак добри събититя,въпреки че малко се притеснявам.Защото предстои съвпад с нат.плутон който е опозиция на слънцето ми.И тогава ще има може би лоши събития.Дано не съм права но опозицията на сатурн със слънцето ме плаши:(((

Малко по-късно сатурн ще съвпадне с нат.уран,който е на 2гр от IC.

Интересното е ,че съм заобиколена от хора в сатурнова криза.

Баща-дева,майка , баба и мъж-стрелци,дете-близнаци.

Само брат ми е слънце везни.Но и на него, като че ли в скоро време му предстои сатурнова криза.И сатурн ще премине през големият му стелиум от плутон,венера,уран,меркурий,юпитер и слънце…….

Това е в кратко от мен.:)

Новобранец

moon_in_taurus

мения48

21:38 11.07.2009

Забравих да допълня,това което ми направи впечатление в книгата ти за сатурновата криза.

Споменаваш,че например жената отегчена от скучна и неудовлетворяваща работа,решава да се насочи към семейният живот и майчинството.

Интересното е при мен как стана точно това:))))

Назоваваш нещата с точните им имена,за това много те ценя:)

Новобранец

sunshine

мения10

13:42 12.07.2009

Публикацията е редактирана 17:31 – 12.07.2009 от Муси Дачева


Аз съм Дева (последна декада) и в момента съм в Сатурнова криза на слънчевия знак. Преди това бях в Сатурнова криза на асцендента (Лъв). Странно е, но предишната сатурнова криза като че ли беше в пъти по-тежка от настоящата. (въпреки, че Сатурн още не е навлязъл при мен, доколкото знам сега започва същинската част и ще отшуми чак в средата на 2010 )

Може би, защото тази на асцендента беше съчетана с лична година 4 и това, че бях далече от родината… но определено беше доста шамаросваща в емоционално отношение. В учебно-работен план беше трудна, но възнаграждаваща.

Сега не знам, може би вече съм свикнала..Получавам признание в работата, което за мен е важно. :-) Най-сетне прекратих емоционална връзка, която от години не ме удовлетворяваше и ми пречеше да бъда себе си.

Така, че, още една година ще изтърпя :-) А ако умея нещо много добре, то е търпеливо да работя, да изграждам и да чакам. :-)

Усмихни се! Днес е най-прекрасният ден!

Новобранец

Inditan

мения1

20:22 26.07.2009

Здравей, Муси!

Моята Сатурнова криза започна преди година-година и половина, може би дори две. Усетих я като неспокойствие, което ме заставяше да търся начини да променям нещата. Изолирах се от много хора, част от тях много ме разочароваха. Случиха ми се неща, които поставиха ценностната ми система на голямо изпитание, често се чудя дали издържах изпитанието или се провалих. Преживях много емоционална болка, като донякъде това ме накара да "избягам" в чужбина, за да си дам пространство да се успокоя и да осмисля нещата. Ако трябва да дам определение на последните си 2 години, бих ги нарекла "преобразяващи". Погледът ми върху живота е различен, може би имам по-ясна представа какво искам и как да го постигна.

Тъй като 5 от планетите в рожденната ми карта са в зодия Везни, чудя се дали, когато Сатурн навлезе във Везни в края на октомври, изпитанието ми ще продължи?

Благодаря за хубавия сайт, Муси!

Админ

Муси Дачева

мения291

10:38 04.08.2009

inditan, благодаря за хубавите думи и затова, че се отзова на темата :)

"Преобразяване" е много точно определение за проявлението на сатурновата криза. Дори не винаги е нужно да се премине през болката и страданието, както някои описват влиянието на Сатурн. По- скоро при някои хора съм забелязала настъпва период на дистанциране от себе си. Като че ли центърът ти, се изнася отстрани и имаш възможност да погледнеш към това, което си от друга перспектива, да се опознаеш по един по-обективен начин.

Админ

Муси Дачева

мения291

10:45 04.08.2009

Публикацията е редактирана 7:47 – 04.08.2009 от Муси Дачева


 venec,

прехвърлям ти текста тук в коректната тема:

„Здравейте , г-жо Дачева  и при мен Сатурновата криза имам чувството ,че е в своя пик . Седмичният хороскоп показваше вземания на интелигентни решения на Близнаци и Водолей  , а аз имах конфликт в четвъртък с партньор от зодия Водолеи . Аз съм родена на 05.06.1961г. зодия Близнаци . Това на Сатурновата криза ли се дължи. Много трудни моменти в партньорството ми през Сатурновата криза , несигурност и трудности в личния живот непрекъснат страх.“

и вторият:

"Г-жо, Дачева  имам  хороскопа си асцедент  рак и луна в риби и двата водни знаци ,  деесцедент козирог  МС в овен това каква значи ."

Админ

Муси Дачева

мения291

12:23 07.08.2009

venec,

имате ретрограден Сатурн в 7 дом, което задава по начало при вас трудности в партньорските взаимоотношения. В сатурновата криза тази предпоставка се явява слабо звено. Сатурн ви кара да поработите по тази тема и да си научите уроците, още повече че в момента се движи през вашия 3 дом- комуникациите.

Новобранец

petrov910

мения1

16:34 20.09.2009

Здравейте Г-жо Дачева.Родена съм на 18.11.1972г в 03,30h.
До октомври 2008г нямах никакви проблеми, а от края на 2008 ме сполетяха куп неприятности – трудности в семейството, в работата,а даже и децата ми имат проблеми.
Аз в Сатурнова криза ли навлизам ? Има ли край тази криза?

Админ

Муси Дачева

мения291

20:09 23.09.2009

petrov910,

имате асцендент в края на Дева, а сега Сатурн е в 25-я градус и предстои да го пресече.Това е вероятната причина за напрежението около вас.

Новобранец

valena42

мения1

9:31 02.10.2009

Привет! Интересувам от Сатурновите кризи.
Родена съм на 08.10.1972 г. / 1.10 ч. след полунощ.
В края на октомври Сатурн влиза в моя трети дом и започва да настъпва подред куп планети – има – няма тъкмо шест, като започва от Плутон, Марс и догодина точен съвпад със рождено Слънце. Нямам братя и сестри и се опитвам да си обясня, как точно ще ми повлияе това което предстои – в комуникациите, в общуването? Особеното е, че не изпитвам никакви страхове за бъдещето и от доста време съм постигнала някаква самотна хармония със света около мен.
Бихте ли направили коментар, ще бъде наистина полезно за мен?

Админ

Муси Дачева

мения291

23:58 04.10.2009

valena42,
наистина имате интересна карта :)
Имате добре поставен Сатурн към светилата, а освен това той е и фокус на картата ви тип Ветрило.Затова сатурновите принципи при вас трябва да са добре изразени и сатурновите кризи в никакъв случай не бива да ви плашат. :)
Трети дом освен дом на братята и сестрите е свързан с обкръжението в детството и ранната младост. Т.е. тук са съседите и съучениците, учителите в училище, но и ученето като стремеж. Към този дом се отнасят и пътуванията наблизо,до съседни градове например. Също така общуване директно или индиректно,чрез писане, говорене.
Така че Сатурн може да наложи някакви ограничения в тези теми,но също така да ви направи по-определена и избирателна към тях.
Новобранец

lili

мения5

17:45 07.10.2009

Здравейте,
родена съм на 15.08.1980 в 12:10h, сатурн скоро щя навести 12-ми дом, който е обитаван от Луна, Марс и Плутон. След преживяната,слава богу, сатурново криза си мисля, че нищо не може да ме изплаши. Tози мой оптимизъм оправдан ли е или е плод на прословутия ми лъвски нрав:-)))))Благодаря Ви в аванс:-)

Админ

Муси Дачева

мения291

19:07 07.10.2009

lili,
а какво преживяхте в общи линии в сатурновата си криза, когато Сатурн се движеше през Лъва – 2005/2007 година?
Новобранец

lili

мения5

21:37 08.10.2009

Здрвейте,

незнам как да  характеризирам този период от живота си…сякаш  цялата ми ценностна система липсваше и нареждах всичко наново и в пълен мрак, странно, трудно, но градящо. След като премине и погледнеш назад сякаш това не си бил ти и започваш наново и начисто с нов мироглед и подход към живота:-)

  Когато съдбата ти поднесе  лимони, направи си лимонада:-))))))

Новобранец

svetlana1

мения14

17:10 12.10.2009

Здравейте,
родена съм на 21 май 1973 и доколкото разбрах на 30 октомври тази година Сатурн навлиза в моя асцендент Везни.През февруари 1994 преживях най -болезнената си загуба досега и най-трудните мигове в живота си, те направо ме преобразиха.Тогава Сатурн е бил в риби.Как се отразява Сатурн когато се намира в слънчевия знак или в знак от кръста и в асцендента.Мога ли да очаквам подобни катаклизми,защото от началото на тази година започват да се натрупват преживявания,изпитания и негативни емоции, които много напомнят на 1994

Админ

Муси Дачева

мения291

12:05 15.10.2009

Публикацията е редактирана 9:17 – 15.10.2009 от Муси Дачева


Сатурновата криза на асцендента понякога е по-силно изразена от тази на Слънцето,поради характера на първи дом като най-личностен и дълбоко свързан с основни черти на характера. В този смисъл,когато Сатурн преминава от 12 в 1 дом, а това може да стане на 3 пъти,ако ретроградността на планетата е в тази зона, се извършват дълбоки психологически трансформации.

Общото влияние според моите наблюдения е подлагането на чувството за отговорност на изпитание. То се простира най-често върху близките,но тъй като е намесен знака Везни,може да се разпростре и върху колеги, партньори (служебни). Ако Сатурн прави и квадрат към оста 4-10 дом, то на преден план излизат отношенията с родителите и там на събитийно ниво има раздвижване.

Но доброто в случая, е че влиянието на Сатурн във Везни, както и в Дева има силно подкрепящо (макар и изстрадано), и в крайна сметка позитивно влияние върху социалната реализация.

Новобранец

svetlana1

мения14

20:38 17.10.2009

Благодаря за коментара, истината е , че в последно време преживявам събития, които ме водят точно към това-тотална преориентация и на ценностите по отношение на личните отношения,наистина изстрадани, но като резултат изключително полезни за израстването ми истини.Чрез трудностите да разбереш истинската цена на любовта, нейния смисъл.Има и друго интересно нещо , което забелязвам.Прочетох в сайта, че моя кармичен урок е да отстъпя лидерството в един момент.Мисля, че това се случва в момента-уча се да отстъпвам на интимния фронт. Действително по доста болезнен начин, но явно който не си учи уроците на време го принуждават да си навакса.

Админ

Муси Дачева

мения291

11:04 21.10.2009

Уроците на Егото са едни от най-тежките и мъчителни за изживяване и научаване,защото изначално в човешкия вид е заложено силно Его.

Новобранец

velina

мения2

16:27 19.11.2009

Родена съм на 18.10.1972,зодия везни с асцендент скорпион.Не знам какво да очаквам от сатурновата криза,надявам се да се справя без големи сътресения в живота си.



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии