Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Сатурновата ми криза

Изпрати
Новобранец

velina

мения2

19:10 20.11.2009

Здравейте прочетох статията Ви "Сатурн във Везни".Мислих , че сатурновата криза е свързана с лишения, страдания и загуби.Съвсем се обърках.Аз съм зодия- Везни, асцендент-Скорпион,родена съм в 9ч сутринта.Като си помисля че съпругът ми е зодия-Овен!Ако съм разбрала правилно и той е в сатурнова криза.Бих искала да чуя коментара Ви за това какво да очаквам?А след като Сатурн навлезе в Скорпион отново ли ще бъда в криза?Предварително благодаря!

Админ

Муси Дачева

мения291

15:19 23.11.2009

velina,

какво да очаквам? :) ако беше толкова лесно, нямаше да има нужда от бъдеще време в езика ни.

Общото влияние съм го маркирала в статията. И както сте разбрали, сатурновата криза, макар и криза, не е толкова страшна. При всички случаи гответе се за промени, настройвайте се те да бъдат положителни и градивни за вас, и така ще бъде. Какво, къде, как ще засегне влиянието на Сатурн конкретно за вас зависи през коя част на личната ви карта ще премине.

Новобранец

piperoni

мения7

9:18 14.01.2010

Последните дни показаха, че Сатурн не прощава и на политиците. Драмата около изпитите на Румяна Желева в ЕП ме накараха да погледна рожденната й дата – 18.04.1969, гр. Нова Загора. Веднага се сетих за коментара на Муси Дачева в статията за сатурновата криза във Везни, че за Сатурн е важна "буквата на закона" и най-важното – там където има слаби звена – те се разрушават.

Ако Сатурн преобръща живота ни на 180 градуса – този казус е идеален пример. Вярно е, че цялата картинка има грозни окраски, но Сатурн вади всичко наяве.

Успех на всички в Сатурновата криза! Дано е по-лека!

Новобранец

kalinka

мения68

12:15 14.01.2010

Публикацията е редактирана 10:24 – 14.01.2010 от kalinka


Да и аз вчера като видях в каква гадна ситуация попадна Желева потърсих рождената и дата, и ми стана ясно защо и се случи случката. Муси често повтаря че Сатурн е коварен и удря в точния момент  и по най-болезнените места. За Желева е честта,защото не е лесно да понесеш да те нарекат лъжец.

Желева е от третата декада на Овен но явно си е надробила  горчива попара която започва да сърба отсега.. В сатурнова криза стават кармични изчиствания,както казва Муси, които започват още щом Сатурн влезе в знака и доста преди точния аспект със слънцето.

Вижте какво стана и с Дянков, детето му пострада, а това е много болезнено за един родител.Той е роден на 13 юли. Спомнете си и Симеон Сакскобурготски,близнаци, когато синът му Кубрат, стрелец, катастрофира тежко.

Даааа на кардиналните знаци ще им трябват много пожелания за кураж и успех в преминаването през трудния период. Желая го от сърце на всички!

Админ

Муси Дачева

мения291

21:28 14.01.2010

Публикацията е редактирана 19:32 – 14.01.2010 от Муси Дачева


Така е, Сатурн може да бъде много коварен, защото в определен момент изкарва на показ най-необработената страна на характера. За Овен …това е неадекватното поведение. И мога да го твърдя с убедеността на жена, живееща повече от три десетилетия с Овен :) .

Тези сипатични хора с неуместното си поведение и неотчитане особеностите в ситуацията, умеят да си създадат големи проблеми. А сега, покрай сатурновата криза на Овена, на това често ще бъдем свидетели, защото в политиката има доста от тази огнена порода :)   Едно е обаче да бъдеш не на място сред приятели, на масата, в магазина, в офиса, и съвсем друго  – на тази голяма международна трибуна, където това, което казваш, се гледа под лупа и стига до милиони хора.

С колкото и добро око да се опитваме да гледаме на ситуацията истината е, че човек, на когото разчита цяла България, който е шеф на дипломатите ни, се отнесе по неподходящ начин към една толкова деликатна и изискваща висша дипломация ситуация. Явно Овните плуват трудно в изпълнените с подводни камъни дълбоки води на политическите интриги.

Нека си спомним изцепките на Ахмед Доган,който също е Овен, в предизборните дни, че разпределя парите на държавата, и до какво доведе това.

За другите Овни в управлението като Волен Сидеров, Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова, а сигурно има и още … да се надяваме да бъдат по-внимателни, поне през тази и следващата година.

Новобранец

piperoni

мения7

10:41 18.01.2010

Публикацията е редактирана 13:17 – 20.01.2010 от piperoni


Новобранец

smile

мения36

15:37 24.01.2010

Еййй това за Овните май е истина щото имам познат кото много ме дразни понякога кат изрси нещо дето не му е мястото. Много обича да прави забележки на жените за килограмите и колко ядат и как изглеждат  и си проси як скандал. Аз обаче искам да отбележа историята на Брат Пит щот си падам по него. Човекът е свооободен ще се разделя с Анжелинката а той нали е стрелец значи че сатурновата криза така се отрази при него. Искаше да се женят даже беше и дел ултиматом ама са се скарали по нова година иайде раздяла. Такааа някои се женят други се развеждат оборот да став :)

Новобранец

doreto

мения54

16:11 16.04.2010

смайл, сори ама Брат Пит си е още женен за Анжелинка, хахаха

Аз искам да попитам как мислите тая история с полския президент? Той се оказа че е роден на 18 юни което значи че е в сатурнова криза все още защото нали Сатурн е пак в Дева.

Новобранец

smile

мения36

11:06 19.04.2010

Оххх мъка, мъкаааа толкова разчитах на тая сатурнова криза :( нали той е стрелец а пък тя близнаци и аха …да стане ама не оцеляха

Жалко за поляка и за хората дета си отидоха с него то не е случайно всичко това има кармична разплата за нещо

Новобранец

smile

мения36

0:50 23.04.2010

а Сатурн когато е ретрограден по зле ли влияе или няма разлика?

Админ

Муси Дачева

мения291

11:07 23.04.2010

Публикацията е редактирана 9:08 – 23.04.2010 от Муси Дачева


smile,

сега Сатурн е ретрограден и всеки може да прецени ефекта върху живота си. При някои хора ще се прояви като подстрекател и възобновител на проблемите. Старите болежки ще напомнята за себе си, там където се е пропукало, ще се разруши, слабите звена ще се скъсат, връзки ще се разпадат.

На други ретроградният Сатурн ще помогне да видят своите слаби места и да се откажат от амбиции, които не са по силите им. Някои ще се притеснят и ще започнат да търсят решение на проблем, който е станал по-очевиден и по-определен, макар все още да не им е ясен пътят по-който могат да го решат.

Проявяват се пробойни и в онова, което през последните две години е спирало растежа, намалява натиска върху личността, особено ако е успяла да научи сатурновите уроци на текущата криза.



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии