АСТРОЛОГИЯ, НОМЕРОЛОГИЯ И ИМЕ

BLOG nom zodii 1Вибрацията на личното име се нарича Ключ. В номерологичната литература се среща също като Число на личното име, Ключово число, Златно число, Число на късмета.

Ключът, фигуративно казано, е честотата на която човек вибрира, когато околните произнасят неговото име. Затова наричаме Ключа вибрация на душевния комфорт, на социалната реализация, на хармонията и привличането между хората за съвместен живот или съвместна работа.

Астрологията и Номерологията имат общи корени.Те са в основата на най-древното човешко знание- за Вселената, за Земята и за хората, които я обитават. Номерологията е по-малката сестра на Астрологията.

Между двете науки има множество взаимовръзки, основани на планетите и зодиакалните знаци, които създават паралелност между астрологичния и номерологичния анализ на рождените данни на човек.

Когато майката дава име да детето си, осланяйки се на собствената си интуиция и усещането си за правота, се случва следното: вибрацията на личното име е в синхрон със зодиакален знак на ъглов дом в рождествения . Те имат един и същ планетен господар. Обикновено този зодиакален знак лежи на една от главните оси на хороскопа, Asc-Des (1-7 дом) или MC-IC (10-4 дом). Най-често това са Асцендента (1 дом) и Медиум Цели (10 дом).

 

Ключ 1

Ключ 1 показва, че една от главните оси в рождения хороскоп е тази на зодиакалните знаци ЛЪВ -Водолей. Вибрацията на личното име Ключ 1 се съчетава хармонично с рождено Слънце в някой от знаците Лъв, Овен, Стрелец, Везни и Близнаци. Наред с това Ключ 1 е подходящ при раждане на календарен ден 1,10,19,28-ми и(или) Ден от седмицата неделя.

Ключ 2

Ключ 2 като вибрация на личното име показва, че една от главните оси в наталната карта включва знаците РАК-Козирог. Ключ 2 се съчетава хармонично с рождено Слънце в някой от зодиакалните знаци Рак, или Риби, с календарен Ден на раждане 2, 11, 20, 29-ти и(или) Ден от седмицата - понеделник.

Ключ 3

Ключ 3 показва, че една от главните оси в наталната карта е СТРЕЛЕЦ-Близнаци. Ключ 3 като вибрация на личното име се съчетава хармонично с рождено Слънце в зодиакалните знаци Стрелец, Овен, Лъв, Везни и Близнаци. Подходящ е за календарен Ден на раждане 3,12,21 или 30-ти и(или) Ден от седмицата - четвъртък.

Ключ 4

Ключ 4 показва, че една от главните оси в наталната карта е ВОДОЛЕЙ-Лъв. Ключ 4 се съчетава хармонично с рождено Слънце в зодиакалните знаци Водолей, Скорпион, Везни, Близнаци, Овен, с календарен Ден на раждане 4, 13, 22 или 31-ви, а също ако Денят от седмицата, в който сте родени е неделя.

Ключ 5

Ключ 5 като вибрация на личното име показва, че една от главните оси в наталната карта е ДЕВА-Риби или БЛИЗНАЦИ-Стрелец. Ключ 5 се съчетава хармонично с рождено Слънце в зодиакалните знаци Близнаци, Дева, Лъв, Овен, Стрелец, Риби, когато календарният Ден на раждане е 5, 14, 23-ти, или когато Ден от седмицата е сряда.

Ключ 6

Ключ 6 показва, че една от главните оси в наталната карта се разполагат зодиакалните знаци -Скорпион или ВЕЗНИ-Овен. Ключ 6 се съчетава хармонично с рождено Слънце в зодиакалните знаци Везни, , Водолей, Козирог, Близнаци, Дева. Отлично се съчетава с календарен Ден на раждането е 6, 15, 24-ти или с Ден от седмицата – петък.

Ключ 7

Ключ 7 като вибрация на личното име често показва, че една от главните оси в наталната карта е РИБИ-Дева. Ключ 7 се съчетава хармонично с рождено Слънце в зодиакалните знаци Риби, Стрелец, Рак, Скорпион, Дева, когато календарният Ден на раждането е 7, 16, 25-ти или Денят от седмицата е понеделник.

Ключ 8

Ключ 8 показва, че една от главните оси в наталната карта е КОЗИРОГ-Рак. Ключ 8 се съчетава хармонично срождено Слънце в някой от зодиакалните знаци Козирог, Телец, Дева, Скорпион, Овен, когато календарният Ден на раждането е 8,17,26-ти и(или) в Ден от седмицата събота.

Ключ 9

Ключ 9 показва, че една от главните оси в наталната карта е ОВЕН-Везни. Ключ 9 се съчетава хармонично с рождено Слънце в зодиакалните знаци Овен, Скорпион, Стрелец, Лъв, Везни или Близнаци, когато Денят от календара е 9, 18, 27-ми и(или) Денят от седмицата е вторник.

Муси Дачева 11 11 2007

Из “Номерологичен именник”-изд.1998г.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

 

Етикети: , , , , ,

58 коментара so far »

  1. iskra каза,

    Писа на януари 29, 2008 @ 11:58

    страхотен сайт

  2. stefka каза,

    Писа на февруари 28, 2008 @ 21:30

    mnogo mi xaresva saita no bix iskala po podroben xoroskop edin vid napraven spetsialno za men.ot sedem godini jiveia v romania samo zagubi pretarpiax prez vsi4kite tezi godini opitvax kakvo li ne zagubix vsi4ko koeto imax ne mi varvi i tova e lo6ite ne6ta idvat edno sled drugo ostanaxa mi samo dobrite priateli no i tiax sigurno 6te zagubia za6toto dalja pari na vsi4ki koito ne znam kak 6te uspeia da varna.molia vi pomognete mi da razbera kakvo stava sigurna sam 4e vsi4ko tova ima niakakvo obiasnenie no az ne go namiram za sega.kazvam se stefka krasimirova stoeva rodena sam na 22 02 1970g. molia pi6ete mi na e-maila BLAGODARIA

  3. Desi каза,

    Писа на март 30, 2008 @ 9:56

    Strahoten sait.Vsi4ko v nego se 4ete na edin dyh.

  4. VESELA каза,

    Писа на май 10, 2008 @ 18:53

    NASKORO OTKRIH NOMEROLOGIATA I MI HARESA TOVA,KOETO PROCHETOH TUK.OSHTE POVECHE,CHE TO SAVPADA S TOVA,KOETO SUM.SLOJIH OSHTE EDNA BRUNKA VAV VERIGATA NARECHENA “ETI”(T.E. AZ).IMAM I DVETE KNIGI NA MUSI DACHEVA I MI HARESVAT.NOMEROLOGICHNIA KALENDAR E MALKO TRUDNA,NO S JELANIE I TARPENIE MNOGO MOJE DA SE NAUCHI.AMI,TOVA E.RADVAM SE,CHE SPODELIH.

  5. Теодора каза,

    Писа на ноември 1, 2008 @ 22:36

    Искам да си направя личен хороскоп, но незнам към кой да се обърна за съдействие.Родена съм на 10.11,1974 в 10.00 часа. Благодаря предварително.
    П.С. Сайтът е страхотен!

  6. Елена каза,

    Писа на ноември 3, 2008 @ 15:58

    Искам да си направя личен хороскоп, но незнам към кой да се обърна за съдействие.Родена съм на 18.10.1969 в 17.30 часа. Благодаря предварително.
    П.С. Сайтът е страхотен!

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 3, 2008 @ 22:11

  8. Ралица Костадинова Николова каза,

    Писа на декември 31, 2008 @ 10:50

    Здравейте госпожо Дачева,
    Предполагам че сте в трескава подготовка за новогодишната нощ.
    Аз все Ви питам нещо за мен или за моите емоционални лутания и сега бих искала да Ви попитам за моята майка,която много ме подкрепя в този труден момент / вие знаете за какво става въпрос/ Интересуваме в коя лична година навлиза през 2009г. Тя е родена на 14,02,1949г.в с Дюлево обл.Пазарджик. Знам че има закрила от Нептун и Сатурн.Прочетох и Вашата статия за 2009г. от астрологична гредна точка и Ви питам тези планети дали ще окажат благоприятно влияние върху нея

  9. Надя Милчева Милева каза,

    Писа на януари 1, 2009 @ 22:36

    Здравейте госпожо Дачева,
    Честита Нова Година
    Искам да Ви попитам: Дали тази година ще омъжа за мъжат, с който имам връзка. Аз съм родена на 07.01.1970 г в Пловдив, а той е роден на 03.04.1969 г. в Пловдив.
    Благодаря ви предварително

  10. Надя Милчева Милева каза,

    Писа на януари 1, 2009 @ 22:38

    Здравейте госпожо Дачева,
    Ще ви помоля да ми направите личен хороскоп за 2009. Аз съм родена 07.01.1970 г. в 8.45 Пловдив.
    Предварително благодаря

  11. Веса Димитрова Кънева каза,

    Писа на януари 4, 2009 @ 18:34

    Здравейте Г-жо Дачева.От доста време посещавам вашият сайт и чета всичко , което ме интересува.Трябва да отбележа , че това , което срещам като информация ми е от голяма помощ.Благодаря Ви , че сте така отзивчива и не подминавате никой представител на зодиака.Пожелавам Ви ползотворна 2009 година с успехи в личен и професионален план.Имам молба да ми направите хороскоп за 2009 година,тъй като има много въпроси ,които се блъскат в главата ми.
    Родена съм на 04.05.1977 година в град Ямбол.
    Благодаря Ви сърдечно.

  12. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 5, 2009 @ 12:33

    Веса Димитрова Кънева,
    благодаря ви за пожеланията :)
    Аз също ви пожелавам една успешна, изпълнена само с позитивни емоции, година!
    Годишният хороскоп за Телец е качен на сайта, четете го!
    Лични астроконсултации и писмени разработки се поръчват на m_dacheva@abv.bg

  13. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 5, 2009 @ 12:35

    Надя Милчева Милева,
    Годишният хороскоп за Козирог предстои да бъде качен на сайта!
    Лични хороскопи се поръчват на имейла ми.

  14. Ралица Костадинова Николова каза,

    Писа на януари 20, 2009 @ 18:52

    Госпожо Дачева,
    Искам да попитам какво е определението за кармични числа и кои са те.Определени са за всеки месец или са различни.
    Гледах Ви по БTV, май не ви дадоха време да обясните много и внучката Ви е е страхотна Дай боже още внуци

  15. Маргарита Йорданова Ангелова-моминско-Кръстева каза,

    Писа на януари 21, 2009 @ 9:09

    Интересува ме темата.Купувам си книги от този вид.С тях можеш да се ориентираш най-общо,но не и в детайли.В момента имам нужда именно от детайли.Може би от 7 месеца се намирам в “сатурновата дупка”на стрелеца.Всички опити да реша проблемите си се оказаха неуспешни.Може би Вие,Госпожо Дачева,ще ме насочите,като ми посочите докога ще съм в пад,какви грешки правя,според нумерологичните схеми,как да рекламирам себе си-с какво…С една дума вие знаете какво е важно за един човек,засмукан от водовъртеж,да изплува.
    Смея да се надявам на отговор.Бих ви дала и другите числа,но…може би след вашия отговор на моя имейл.Предварително благодаря.

  16. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 21, 2009 @ 9:44

    Ралица Костадинова Николова,вота ще бъда
    благодаря ти и чул те Господ! :)
    Кармичността в номерологията може да се изрази по различни начини. В рождената пътека има заложена кармичност. Например ако в рождената дата имаме три седмици като ден-месец-година = 7-7-7 , на притежателят и е дадено да изживее последствия то предоверяване. В някакъв момент от живота си ще бъде измамен и въведен, поради недостиг на интуиция, в трудна за него ситуация.

  17. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 21, 2009 @ 9:53

    Маргарита Йорданова Ангелова-моминско-Кръстева,
    кратка астроконсултация,естествено и с отчитане на номерологията,можете да получите тук на сайта (можете да получите съобщение на имейла си, ако маркирате квадратчето под коментара), но е добре да дадете някакви рождени данни и да си формулирате въпроса.
    Подробна астроконсултация обаче трябва да си поръчате на имейла ми m_dacheva@abv.bg

  18. ВЕСЕЛА ГЕОРГИЕВА АТАНАСОВА каза,

    Писа на януари 21, 2009 @ 12:34

    Родена съм на 10.02.1973 година в град Пловдив ….
    Интересува ме каква ще бъде 2009 година за мен – в личен и професионален план!
    Ще срещна ли най – после и аз моята половинка, с която да създам дом и семейство?

  19. павлина каза,

    Писа на януари 21, 2009 @ 22:30

    каква ще бъде 2009 година за мен в личен и професионален план? През тази година ще срещна ли голямата си любов? Скоро ли ще се омъжа?

  20. павлина каза,

    Писа на януари 21, 2009 @ 22:39

    казвам се павлина и съм родена на 16 06 1984. каква ще бъде 2009 година за мен в личен и професионален план? През тази година ще срещна ли голямата си любов? Скоро ли ще се омъжа?

  21. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 22, 2009 @ 9:40

    ВЕСЕЛА ГЕОРГИЕВА АТАНАСОВА,
    прочетете Годишен хороскоп за Водолей и Любовен хороскоп 2009 за Лична година 5. Това е, което мога да ви предложа тук на сайта като безплатен вариант.

  22. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 22, 2009 @ 9:52

    павлина,
    четете годишните хороскопи, които съм качила на сайта.
    Ако ви трябва професионална помощ- пишете ми на m_dacheva@abv.bg

  23. Ралица Костадинова Николова каза,

    Писа на януари 22, 2009 @ 19:26

    Благодаря Муси,
    Ако бях чела сайта ако по рано се бях свързала с Вас можеше и да го прескоча. Но вече съм в такава ситуация 1 година дано да има излизане от нея и дано да извлека поука от тази карма!!!!

  24. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 25, 2009 @ 10:29

    Ралица Костадинова Николова,
    да, много е важно да осъзнае човек защо му се случват някои неща. :)

  25. Ралица Костадинова Николова каза,

    Писа на февруари 5, 2009 @ 11:48

    От това което до момента съм научила от Вас е къква е кармата определила съм си ключа на името и рожденната пътека и винаги чета хороскопа Ви за седмицата и на мен лично много ми влияе тази опозиция на сатурн и уран. Аз не съм злобен човек но през тази седмица имам така агресия и злоба … учудващо и плашещо. Но през тази година на бика след 25 юли 2009год навлизам в лична година седем която както Вие казвате е катарзисна прочистваща.Но при тези три седмици в рожденната дата и навлизаща четвърта, като лична година ще ми помогне ли да излязна от калта и да поема глътка въздух или сатурновата криза на аксцендента ми “риби” няма да ми дъде тази възможност и тази година.

  26. Ралица Костадинова Николова каза,

    Писа на февруари 5, 2009 @ 16:19

    От къде мога да разбера в кой дом попада сатурн в моята рожденна /натална карта/. Четох Вашите статиите за сатурновите кризи и казуалността на сатурновите транзити към рожденното слънце. Извадила съм си към датата на раждане и часа разположението на планетите, домовата система също, както и аспектите на планетите. Но в домовата система са посочени зодиакалните знаци. Аксцендента ми е в риби дексцендента в дева, четвърти дом е в близнаци а десети в стрелец, От аспектите виждам че сатурн е в квадрат със слънце – орбис-5 градуса и 41 секунди и в квадрат с Меркурий – орбис 2 градуса и 3 секунди, но там няма домове. Благодаря предварително Муси!!!

  27. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 5, 2009 @ 20:50

    Ралица Костадинова Николова,
    “От къде мога да разбера в кой дом попада сатурн в моята рожденна /натална карта/”
    в 8 гр. Телец във 2-ри дом.

  28. Ралица Николова каза,

    Писа на февруари 6, 2009 @ 11:15

    Благодаря!Съгласна съм че обичам да планирам всяка стъпка в живота си, обикновенно е така. НЕ ПЛАНИРАХ една стъпка и тя ме срина.Но с втори дом като характер и поведение не съвпадам много. Не съм сектант скъперник още по малко.Имам широки пръсти и при наличие на средства обичам да правя подаръци но не на себе си а да зарадмав близки, семейство приятели. Винаги съм искала да имам достатъчно но не и много пари. Не съм материалист. В живота никога до сега те не са били цел.Винаги съм работила повече и съм давала максимум от себе си независимо от заплащането.ЗАТОВА ЛИ МЕ УДАРИ ТОЧНО ТУК.Не мога да разбера точно целта на този удар.Да мисля повече за себе си?Да бъда пестелива, да оценявам материалната страна ли, или ако имам да давам не на хора /приятели/ а може би домове, църкви. Сложно е. НО РАЗБРАХ!!

  29. Ралица Николова каза,

    Писа на февруари 6, 2009 @ 11:17

    И все пак в домовата система трети дом е в телец нали?

  30. Ралица Николова каза,

    Писа на февруари 6, 2009 @ 11:19

    При рожденна пътека 3 тези четири седмици добре или зле са. Не ми каза?

  31. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 9, 2009 @ 18:42

    Ралица Николова,
    втори дом в наталната карта се свързва също така с морала и с ценностната система на човека.

  32. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 9, 2009 @ 18:45

    Ралица Николова,
    домовата система е частен случай. Прилага се, когато не се знае точния момент на раждане или при други нужди, но е един вид опростена схема на наталната карта.

  33. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 9, 2009 @ 18:47

    Ралица Николова,
    дават добра духовна предпоставеност, възможности за растеж, но и склонност към самозаблуди.

  34. Ралица Николова каза,

    Писа на февруари 25, 2009 @ 18:40

    Муси здравей,
    Оказа се, че не съм родена в 21 часа а в 20 часа и 50 минути, което значи че не съм с аксцендент в риби и следователно не съм в сатурнова криза. Въпроса ми е кой аксцендент съм и тогава сатурн къде попада пак ли е в втори дом 8 градус на телец.
    Лека и ползотворна седмици!

    РР В последно време не сте качвали записи от Ваши предавания по Евроком.Защо? Нямам кабелна а ми е интересна Вашата позиция по всяка тема!

  35. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 26, 2009 @ 10:23

    Ралица Николова,
    всяка промяна на часа и минутите на раждане води до завъртане на наталната карта и до промени в позициите на планетите по дом. Колкото е по-голяма разликата, толкова е по-голяма промяната. Ако АСЦЕНДЕНТЪТ ви не е Риби а Водолей,значи че през периода 2005-2007г сте преживели сатурнова криза на Слънцето (в Лъв) и на Асцендента едновременно.

  36. Ралица Николова каза,

    Писа на февруари 27, 2009 @ 10:59

    Муси здравей,
    Днес гледам часа на мама и темата беше много интересна “децата-индиго” и тъкмо си мислех за Вас, да те питам по тази тема и виждам, че ти влизаш в студиото като гост астролог – защото те не споменаха имена на гостите и мислех че ще е астролог от София.Много се зарадвах.Какъв ми е въпроса?
    На мен са ми казвали цитирам: “Аурата има силен цвят на индиго, който е много силен цвят, свързан с психиката, като дава необикновенни сънища, понякога доста пророчески, но дава и тенденция да се нарушават законите, което съзнателно трябва да се избягва” След тази моя фатална грешка от предоверяване – кармична значи ли, че аз съм от тези хора които са деструктивни, а от там синът ми който е роден през 92 год. и е изключително “емоционална-сензативна личност” и е роден на кърмична дата 16 ще е деструктивен или това което каза ще е от това поколение което уравновесява лявата и дясната половина на мозъка и носят позитивизъм.
    РР Но и аз мисля повече позитивно. И всъщност как се определя тази аура по рожденна дата и натална карта, по аксцендент или по психически характеристики, това никой от вас не коментира. Как една майка да разбере и съответно да потърси помощ за справяне с едно такова дете и да развие дадените качества на детето – индиго.Има ли връзка ако майката и ли бащата са с аура индиго и детето да е с такава аура или няма връзка???

  37. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 27, 2009 @ 18:37

    Ралица Николова,
    не, не се “определя тази аура по рожденна дата и натална карта” :)
    Форматът на предването “Часът на мама” е по-скоро информативен отколкото образователен.
    Темите се представят по-общо и за кратко време взимат отношение повече хора.
    Затова няма как да се навлиза в подробности. Но темата “Новите деца” е актуална като засяга много родители.
    Ще кача статия на тази тема съвсем скоро.

  38. Ралица Николова каза,

    Писа на февруари 28, 2009 @ 20:14

    Чудесно е това което казвате. Ще следя с интерес темата. Бих искала да Ви попитам дали в тази година се очертава сключване на брак на лице родено на 05,08,1976 год. в гр.Пловдив,в 10.20часа. Зодията е лъв а аксецдент везна.

  39. Муси Дачева каза,

    Писа на март 2, 2009 @ 10:26

    Ралица Николова,
    на пълнолетни лица не са нужни посредници.

  40. Ралица Николова каза,

    Писа на април 11, 2009 @ 20:37

    Здравей Муси,
    Бях на представянето на една книга от д-р Хосе Аргуелес “Факторът маи” и там разбрах че в Пловдив ще има конгрес на астролози на 30 и 31 май. Може ли всеки който се интерисува да присъства на този конгрес и Вие дали ще участвате.

  41. Муси Дачева каза,

    Писа на април 12, 2009 @ 15:32

    Ралица Николова,
    да, ще има астрологична конференция,не конгрес. Тя е ежегодна, провежда се обикновено в София или във Варна. Тази година ще бъде в Пловдив.
    Разбира се, че всеки, който се интересува може да присъства.
    Подробности можете да научите на сайта на БАА. Като кликнете на банера,който се намира вдясно на челната страница тук на нашия сайт, отивате директно в сайта на Българска астрологична асоциация.
    Участвала съм с доклади на две такива конференции. Тази година няма да участвам с доклад, но ако съм тук по това време, ще присъствам при всички случаи.

  42. Емилия каза,

    Писа на ноември 26, 2010 @ 18:23

    Здравей Муси, от доста време търся компютърна програма за Номерологичен хороскоп, но не мога да открия. Би ли ми казала ти коя програма ползваш и от къде мога да я изтегля?

  43. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 26, 2010 @ 23:13

    Емилия,
    защо си мислиш, че ползвам програма, която съм изтеглила отнякъде?

  44. Р-Роси каза,

    Писа на декември 6, 2010 @ 14:24

    Здравейте, Муси, като препрочитам тази статия, откривам, че всъщност не ми е ясно какво означава “една от главните оси”…Как трябва да го тълкуваме?

  45. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 7, 2010 @ 11:17

    Р-Роси,
    главните оси на хороскопа, или така наречените ъгли са Хоризонт,включващ Асцендент-Десцендент, и Меридиан, съставен от Зенит (МС)-Надир(IC)

  46. Р-Роси каза,

    Писа на декември 8, 2010 @ 9:55

    Да, всъщност така е и написано в статията.Реално аз разсъждавам в следната посока: означава ли това, че винаги при даден ключ- съответната главна ос е в посочените знаци.Например аз съм с ключ 9, действително овен- везни е МЦ ИЦ в хороскопа ми.При всички хора с ключ 9 ли тези две планети ще са на една от главните оси.Честно казано ми изглежда странно…

  47. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 8, 2010 @ 11:18

    Р-Роси,
    не при всички хора, но се наблюдава като тенденция, особено там където този, който избира името, не е изучавал номерология :)
    При вас го има, при мен го има, при много хора го има, какво ви говори това?

  48. Р-Роси каза,

    Писа на декември 8, 2010 @ 11:40

    Хм, вероятно самите планети, подреждайки се по определен начин при раждането, подсказват името, синхронизирайки го с личността…

  49. libra каза,

    Писа на януари 24, 2011 @ 16:44

    невероятно!
    на мен баща ми е дал името, не майка ми, но напълно отговаря за написаното с осите в наталната ми карта :)
    на моя приятел и на голямото ми дете също съвпадат с осите, а на малкото ми дете името е подходящо със слънчевия му знак, на баща им с датата му на раждане
    невероятно, но факт!

  50. Р-Роси каза,

    Писа на март 23, 2011 @ 10:37

    Муси, скоро нумеролог ми каза, че път на живота 6 и път на живота 5 не са съвместими за прартньорски отношения.Много бих искала твоето мнение, дори само с една дума, защото се чувствам объркана от нещата, които и аз съм чела.С една дума, вярно ли е това? И, разбира се, благодаря предварително.

  51. Муси Дачева каза,

    Писа на март 23, 2011 @ 11:44

    Р-Роси,
    не приемайте за истина категорични оценки само по един детайл на номерологичната картина.
    Познавам много двойки с Път 6 и Път5 и да се твърди че тези две рождени пътеки не сасъвместими е смешно.
    Дори при наистина несъвместимите Път 6 и Път7, Път 1 и Път8, Път 2 и Път5 например се получава хармония, която е повлияна от наличието на други,укрепващи връзката, номерологични фактори.
    При Път 6 и Път 5,като чисто влияние, може да има разминаване в скоростта,с която е готов човек да живее живота си. Път 6 са по-инертни, а Път 5 са бързи. В емоционално отношение Път 6 са по-привързващи се и статични, а път 5 предпочитат разнообразието във връзката. Едното е венерина, а другото меркуриева вибрация,така че дават съвместимост на умствено и ментално ниво, особено що се касае до дарби и умения в някаква област.

  52. Р-Роси каза,

    Писа на март 24, 2011 @ 16:08

    Благодаря за отговора, всъщност снощи разгледах отново подробно книгата Ви Номерологичен календар и сякаш смятам, че всъщност ключа на името е по- съществен при избора на партньор.

  53. Ралица Стоянова Златева каза,

    Писа на април 17, 2011 @ 21:33

    Рожденната ми дата е 21 април 1977година,часът на раждане около 16-16.30 часа,бихте ли ми направили личен хороскоп и къкъв е асцедента ми?Благодаря Ви предварително.

  54. Муси Дачева каза,

    Писа на април 18, 2011 @ 14:49

    Ралица Стоянова Златева,
    асцендента ви е в Дева.
    Лични хороскопи се поръчват на mussydacheva@abv.bg

  55. Кирила Танева каза,

    Писа на юни 4, 2012 @ 14:00

    Здравейте!
    Ако правилно съм Ви разбрала, моят ключ е 4 / 13.10.1983, а на моят приятел 9 / 27.11.1974.
    Възможна и успешна ли е тази комбинация? При нас или всичко е прекрасно, или е пълна катастрофа … винаги сме на двете крайности.
    Благодаря Ви и успешен ден!

  56. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 4, 2012 @ 22:44

    Кирила Танева,
    Ключ е вибрация изведена от личното име, а не от рождената дата.

  57. Аlbеna каза,

    Писа на август 11, 2013 @ 22:42

    имам нужда от професионална помощ и за мен и за дъщеря ми 18.04.1981 не само за това че е в година единица,засега маркирам квадратчето под коментара за да започне помощта с ваша намеса и Божията подкрепа,очаквам знак от вас.

  58. Марияна каза,

    Писа на юни 4, 2014 @ 17:28

    Здравейте!
    аз съм Марияна 04 05 1964 точно в лична година 7 и в сатурнова криза се налага да започна ново начинание. моля,Ви за съвет- предпазливо или решително да действувам!Благодаря Ви!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии