КЛЮЧ И ПРОФЕСИЯ

blog-nom-mix1.jpg

 Муси Дачева

Каква ще избере човек, дали ще му допада или не, дали ще я промени или дали ще я упражнява наред с друга, зависи от много фактори.Един от тези фактори и то твърде важен е -вибрацията на Личното име.

Вибрацията на Личното име има силно влияние върху формирането на личността още в най-ранните години. Тя подсказва основни влечения и интереси, наклонности и дарби, как човек реагира на света около него, какви умения иска да усвои, как и доколко успява да се интегрира в средата си.

Ключ 1

Професия където може да бъде в центъра на събитията, да проучва неизследвани територии, да твори самостоятелно или да работи за себе си. Подходящи за реализация са сфери като спорт, бойни изкуства, армия, охрана и защита на хора и обекти, производство или съхранение на злато и изделия от него, шоубизнес, театър, реклама, разследваща журналистика, изследване и проучване на нови територии.

Ключ 2

Професия, в която се цени умението да се работи в екип и социалната ангажираност. Работа в благотворителни фондации и грижа за с проблеми, преводи на чужди езици и преподаването им, журналистика ориентирана към социалните проблеми, медии – радио, телевизия, театър и кино, общинска администрация, услуги – хотелиерство, ресторантьорство.

Ключ 3

Професия свързана с движение и промени, с усвояване на специфични знания и умения. Наклонност към журналистика и педагогика, драматургия и литературна критика, политика, право, медицина, химия, хранително-вкусова промишленост, атрактивни спортове, архитектура, строителство.

Ключ 4

Навсякъде, където се цени търпението и упоритостта в изпълнение на рутинни действия. Предпочитание към застраховане и охрана на хора и обекти, производство или търговия със заключващи устройства и съоръжения за сигурност, технически компоненти и фина механика за телекомуникации, часовници, компютри. Реализация като счетоводител, нормировчик, детски възпитател, преподавател, музикант, оператор, настройчик, артист, лечител, политик.

Ключ 5

Професия свързана със словото-журналистика, писане, превод. Може да бъде успешен радио или телевизионен говорител, водещ на шоупрограма, сценарист, продуцент. Тъй като умее да акумулира знания и да ги предава на други става много добър преподавател в средно и висше учебно заведение или възпитател в детски дом.

Ключ 6

Професия, където да прояви своята артистичност, музикалност и силно развитото си чувство за цвят и форма като театър, кино, мода, дизайн, фризьорство, козметика, фотография, живопис, архитектура, озеленяване, цветарство, градинарство, и др. подобни.Също така социално ангажирани посредством правото като адвокати, съдии, прокурори.

Ключ 7

Професия, където талантът и тясната специализация са от първостепенно значение- артисти, певци, балетмайстори, композитори, режисьори, поети, писатели, художници, архитекти, водещи на радио и телепредавания, илюзионисти, икономически експерти и политолози, компютърни специалисти, следователи, лекари, лечители, психолози, психиатри, социални работници, уредници на социални домове за деца и възрастни.

Ключ 8

Области като политика и едър бизнес, висша администрация, съд и прокуратура, армия, енергетика, предприемачество. Постига успех в професии, свързани със земята- земеделие, проучване и използуване на полезните изкопаеми.

Ключ 9

Наклонност към инженерни специалности, хирургия, спорт, военно дело, органите на сигурността и отбраната на страната, организиране и да ръководене на големи групи от хора, мотивирайки ги за определена кауза. Ключ 9 е роден водач.

1 11 2007 г

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

Етикети: , , , , , , , , ,

76 коментара so far »

  1. elena каза,

    Писа на февруари 5, 2008 @ 16:09

    kogato si vavedah imeto mi izpisa 4e imeto mi e pod klu4 0,az ne vijdam da ima opisaie za klu4 0

  2. nelie каза,

    Писа на февруари 13, 2008 @ 17:21

    напишете името си на кирилица!!!

  3. Марта Димитрова каза,

    Писа на май 4, 2008 @ 16:40

    здравейте,госпожо Дачева.С огромно удоволствие чета всичко,което публикувате,не само в интернет,но и книгите ви.Ежедневно чета и номерологичния си хороскоп и доста често нещата се случват.Моя ключ е 6.навлязох в лична година 4,искам да ви попитам да напусна ли работата,която работя в момента.Проблемът е там ,че харесвам тази професия,но средата в която сега работя ме изнервя много.Родена съм на 26.04.1988.Благодаря Ви предварително за съвета,който ще ми дадете.Желая Ви здраве и още много почитатели.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на май 4, 2008 @ 23:51

    Към Марта Димитрова,
    като Ключ 6 вие действително сте чувствителна към психологическия комфорт в средата, в която работите. От своя страна лична година 4 е времето,когато човек става по-критичен към околните и в много по-малка степен е готов да прави компромиси със собствените си разбирания. Запазете професията, а сменете само местоработата. Добре е да го направите до средата на месец юни- докато тече вашият Слънчев период на Личната ви жизнена година и то в 1 или 2 фаза на Луната.

  5. Нели Маринова Георгиева каза,

    Писа на май 6, 2008 @ 14:33

    Харесва ми. ПОЗДРАВЛЕНИЯ

  6. Марта Димитрова каза,

    Писа на май 6, 2008 @ 19:27

    Благодаря Ви,госпожо Дачева.Точно този психологически комфорт ми липсва на сегащното ми работно място.За съжаление няма да мога да се занимавам точно с това,което ми е мечта -козметика.Но ще опитам в сферата на туризма,където съм работила преди това и където се чувствам прекрасно сред колегите си.А наесен ще опитам пак да осъществя мечтата си.Още веднъж сърдечно Ви благодаря за вниманието.Оставам и занапред една от най-големите Ви почитателки.

  7. Милена каза,

    Писа на май 14, 2008 @ 1:20

    Zdraveite Gospojo Dacheva,
    iskam da vi pomolq da mi pomognete s edno reshenie.Iskam da vi pitam dali tova lqto da rabotq na sashtoto mqsto ot minalata godina!mislq che nqma da se poluchi tova koeto iskam no nqmam drugi predlojeniq zasega i se nalaga da sam tam..no sam mnogo razdvoena da napusna ili da ostana! rodena sam na 28.07.1989 i sam kluch 1 i navlqzoh v godina 9..Blagodarq vi predvaritelno!

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на май 14, 2008 @ 8:44

    Към Милена,
    до рождения ви ден на 28 07 2008 г. сте в Лична година 8. Това е най-силната в материално отношение лична година в деветгодишния цикъл на промените, в който се намирате в момента.
    Вероятно имате предвид работа в чужбина през лятото. Ако имате възможност, изчакайте до 25 май за нови предложения и тогава решавайте.
    Работа ще имате, но едва ли ще ви е по сърце до края на месец юли, защото вашето име Ключ 1 и вашата Дата 1 (28) са в дисхармония с вибрацията на личната година 8.

  9. дарина каза,

    Писа на май 14, 2008 @ 10:30

    Zdraveite g-jo Dacheva.
    Nalaga se da vzema edno ot nai-vajnite re6eniq v jivota na edna jena, a imenno, izbora na partnuor v jivota. Moqta rojdenna data e 23.10.1982 a negovata 29.05.1975. Molq da mi kajete kakvo predve6tava tazi kombinaciq.
    Pozdravi

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на май 14, 2008 @ 11:10

    Към дарина,
    само по рождените дати на пръв поглед няма основания за оптимизъм.
    Но ние хората не сме само рождени дати. За да се прецени хармонията между двама души, трябва да се направи астрологично-номерологичен партньорски хороскоп на основата на имената, рождените дати и часовете на раждане.

  11. Жулиета каза,

    Писа на май 16, 2008 @ 14:08

    Здравейте г-жо Дачева,

    От година и половина упорито търся работа, но без никакъв резултат. Градът в който сега живея е малък и няма големи възможности за избор, въпреки че имам две висши образования.
    Въпросът ми е дали ще започна скоро работа и какво бих могла да направя за да се случи това по бързо? Родена съм на 16.05.1977( днес имам рожден ден), ключ 2.
    Благодаря ви много. Поздрави

  12. Муси Дачева каза,

    Писа на май 16, 2008 @ 14:28

    Към Жулиета,
    ако действително сте положили усилия да търсите работа в началото на месец май,то през следващите две седмици е много вероятно да получите положителен отговор и(или) да ви поканят на интервю.
    Честит Рожден Ден!
    Желая ви една пълноценна и изпълнена с позитивни емоции Лична година 4.

  13. Жулиета каза,

    Писа на май 16, 2008 @ 14:36

    Благодаря ви.
    Желая ви приятен уикенд.

  14. Мария Делчева Карагьозова каза,

    Писа на май 20, 2008 @ 9:00

    Днес си счупих огледалото – на три:)))), но знам че това няма да провали моята лична година 4?
    Моля за Вашето мнение Муси!
    Благодаря Ви, имам Вашата книга и се консултирам с нея!

  15. Муси Дачева каза,

    Писа на май 20, 2008 @ 10:40

    Към Мария Делчева Карагьозова,
    ето този оптимизъм е изключително градивна позиция, която унищожава влиянието на всякакви суеверия.
    Лична година 4 е фундаментална. В нея можете да положите основите на нещо значимо във вашия живот.
    Но, за да бъде оценена тя, трябва да мине време. А дотогава работете, “копайте си усърдно градината”, защото никой труд не е напразен.
    В “Номерологичен календар”, книгата ми, има подробно описана и годината и други съпътстващи неща.
    Желая ви успешно преминаване през този период от живота ви! :)

  16. Елица Димитрова Пенова каза,

    Писа на май 22, 2008 @ 13:37

    Много се изненадах от това което прочетох,но да така е.Много ми е трудно да работя под нечие ръководство и намирам начин да стане така ,че неформалният лидер съм аз,а шефа….той е някъде там, и разбира,че за да върви работата първо трябва да се съобрази с мен.

  17. Деляна Георгиева Георгиева каза,

    Писа на юни 9, 2008 @ 6:39

    Здравейте Г-жо Дачева. Преди две години имах късмета да попадна на вашата прекрасна книга номерологичен календар. От личен опит се убеждавам във верността на наличието на цикли в живота на всеки човек, всяка година и всеки месец. Ще ви бъда благодарна ако може да ми дадете съвет дали да опитам смяна на работата в близките месеци – рожденна дата 21.09.1976, ключ 5. Преди четири месеца започнах нова работа, но някак не съм сигурна че това е правилното място.Благодаря предварително!

  18. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 9, 2008 @ 10:46

    Към Деляна Георгиева Георгиева,
    от вчера 8 юни, сте във Венериния период на Личната си слънчева година (виж в Номерологичен календар-книгата)и през тази седмица, особено от сряда нататък, ще усетите положителна промяна в средата, в която работите.
    Сега сте в Лична година 3,която дава добри възможности за изява. Но, текущият ви 9 годишен цикъл на промените е под вибрация 8, която е дисхармонична на Лична година 3. Затова имате усещането, че може би не сте направили правилният избор.
    По отношение професията по-добре ще работи за вас Лична година 4,която започва след рождения ви ден през 2008 г. Затова, когато навлезете в Сатурновия си период на ЛСГ, от 30 юли нататък, търсете по-активно работа или направете съществена промяна там където сте.

  19. Деляна Георгиева Георгиева каза,

    Писа на юни 9, 2008 @ 17:28

    Благодаря ви много за съвета! Желая здраве и успехи!

  20. venec каза,

    Писа на юни 10, 2008 @ 18:47

    Здравейте, от миналата година чета с голям интерес вашият саит и съм впечатлена от статиите ВИ . Преди няколко дни имах рожден ден родена съм 05.06.1961г. навлезнах в лична година 3 ключ 6. Може ли да ми кажете ,успешна ли ще бъде годината , ще се отрази ли Сатурновата криза, благоприятна ли е лична година 3 в личния ми живот в кой периоди от годината ? Ще Ви бъда много благодарна ! Много късмет,здраве и любов Ви желая!!!

  21. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 10, 2008 @ 21:20

    Към venec,
    благодаря ви за пожеланията :)
    Годината,Лична година 3, в която навлизате, от гледна точка на номерологията е много силна и в някаква степен прави по-леко преминаването през сатурновата криза. Дали ще бъде успешна, как ще се отрази на личния ви живот, на професията и на други аспекти от вашето битие, може да се каже обаче в една лична астроконсултация.

  22. Дияна каза,

    Писа на юни 25, 2008 @ 23:37

    Г-жо Дачева, изкам да Ви кажа, че през свободното време влизам в подобни сайтове. Но вашите прогнози са толкова точни и истински, благодаря Ви, че създавате единствения истински номерологичен сайт. Препоръчвам на всички да го посетят и да се обедят в това.
    Аз бих искала да ви попитам за моя връзка с човек с името Георги на които истински държа. Но съм притеснена от развитието на отношенията ни през последните месеци. Незнам дали в момента не изграждам мост само от една страна и дали всичко не е приключило за него. Искренно се надявам да не е така.
    Възможно ли е по имената и рождените дати да разберете как ще се развият отношенията ни. Моята ражденна дата е 27.04.73, а неговата е 23.12.60.
    Предварително Ви благодаря и желая много успехи.

  23. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 27, 2008 @ 14:38

    Към Дияна,
    човешките отношения са много сложно и подвижно нещо. За да се прецени тяхното развитие във времето е нужна повече предварителна информация и разглеждане в една астроконсултация.
    Благодаря ви за хубавите думи относно сайта. Радвам се,че го намирате интересен и полезен. :)

  24. МАРИКА каза,

    Писа на юни 28, 2008 @ 13:02

    Родена на 16.16.1958. – работа ,здраве ,семейство

  25. Поля Димитрова каза,

    Писа на юли 7, 2008 @ 15:34

    Уважаема г-жо Дачева,

    Мисля че всеки човек усеща доверие към някого без да е имал личен контакт. Така и аз изпитах доверие към нещата които споделяте с нас-посетителите на сайта. Затова си позволявам да запитам; накъде да насоча дъщеря ми Габриела родена на 04.07.1990? Каква професия би била най-подходяща за нея?

    С уважение!
    Поля Димитрова

  26. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 8, 2008 @ 11:46

    Към Поля Димитрова,
    благодаря ви за доверието, което изпитвате към сайта и надявам се към мен.
    На въпроса, който задавате, може да се отговори като се направи тематичен анализ на рождената карта на дъщеря ви в писмена форма или в астроконсултация.

  27. Петя Иванова каза,

    Писа на юли 30, 2008 @ 11:08

    Здравейте г-жо Дачева ! Поздравления за интересният Ви сайт ! Аз се интересувам отдавна от астрология, хороскопи, нумерология и всичко в тази областо но до ниво обща култура. Направих няколко изчисления по Вашите статии -макар и общи попаденията Ви са изключително точни. Преди рожденния си ден се разделих с мъж, с който имах 3-годишна връзка.На скоро започнах случайна кореспонденция с един французин Жан Патрик роден на 17.08.1953 г./не знам часа и мястото/,с който планираме да се срещнем на неутрална територия в Испания през периода -16-22.08.
    Аз съм родена на 22.05.1954 г. , в 6,30 -сутринта в Свиленград.
    По предварителните ,по Ваш модел, изчисления излизат добри и обещаващи резултати за нас двамата.Моля ако можете да ми кажете по -подробно дали ще има перспектива връзката ни или ще остане само някакав летен флирт…
    Благодаря за вниманието ! С интерес ще продължавам да чета сайта Ви !
    С уважение- П.И.

  28. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 31, 2008 @ 10:37

    Към Петя Иванова,
    навлезли сте в Лична година 1- време за начало на нови неща, а защо не и на нова трайна връзка.
    За да ви отговоря по-подробно, трябва да направя по-здълбочен анализ на рождените ви данни.
    При всички случаи желая ви красиви изживявания!
    :)

  29. Дони каза,

    Писа на август 9, 2008 @ 15:57

    Абсолютно точно ми отговаря Ключ 1 за мен :). Точно това ме влече, но като добавим и криминалистика, съдебна медицина, макар сигурно да не ми се отрази добре да гледам всеки ден трупове, ако уча по него и работя, след това. Силен интерес към разследвания, загадки, непознати територии, самостоятелно творене и да работя за себе си (винаги съм го искала), изкуство, армия (исках преди да можех да постъпя във военно у-ще), бойни изкуства (пробвах веднъж, но се отказах – тогава не бях постоянна, но сега искам пак да пробвам някой ден), защита на правата на хората (на страната на правдата)- това ме влече много, изготвяне на модели на бижута и т.н.
    Така че мога само да кажа чудесна характеристика! :)

  30. Десислава каза,

    Писа на август 13, 2008 @ 9:40

    Здравейте,
    Приемете моите поздравления за онова, с което се занимавате и за съветите, които давате на хората, така нуждаещи се…
    За съжаление, попаднах на този сайт едва от няколко дни, но всичко, което намирам тук ме вълнува, зарежда ме, а и сега искрено се надявам да ме посъветвате за нещо, твърде важно за мен и моят съпруг…
    Нашата дълга и успешна процедура по емиграция е към своя край, т.е. предстои визата и самото отпътуване.Голямото ни колебание е дали да пътуваме тази година през зимата или да изчакаме пролетта на идната година.
    Предварително и искрено Ви благодаря!Моята рожденна дата е 14.08.1979г., а тази на моя съпруг- 18.07.1977г.

    Слънчев ден!

  31. Ася каза,

    Писа на август 13, 2008 @ 11:12

    Чудесен сайт! Благодаря Ви, че Ви има!

  32. Муси Дачева каза,

    Писа на август 14, 2008 @ 9:29

    Към Десислава,
    имате нужда от лична астроконсултация, защото отговорът на въпроса,който задавате, изисква анализ на пълните ви лични рождени данни, а не само на рождените дати.
    Мога да коментирам и тук на сайта, но трябва пак тук да си напишете трите имена по рождение, дата, час и минути на раждане, местораждане и местоживеене,т.е. да направите цялата тази лична информация публично достояние.
    Не ви съветвам да го правите, но имате право на това.
    Изборът е ваш. :)

  33. Марта Димитрова каза,

    Писа на август 15, 2008 @ 21:26

    Уважаема госпожо Дачева!Поисках ви съвет преди да напусна работа.Наистина го направих в средата на юни.Сега ми предстои пътуване вдруг град,имам желание да си потърся там работа.Отивам при човека,когото обичам.Аз съм ключ 6,атой ключ 1.И двамата сме зодия Телец.Аз съм в лична година 4,а той в лична 8.Как мислите можем ли заедно да работим в сферата на дизайна,да предприема ли това пътуване.Честно казано не си падам по рисковете,но този път……..Благодаря ви за отзивчивоста!чета страницата ви всеки ден!вие сте невероятна!!!

  34. Муси Дачева каза,

    Писа на август 16, 2008 @ 10:23

    Към Марта Димитрова,
    очевидно нещата при вас се развиват много динамично. :)
    Не се страхувайте да рискувате! Средата на август и септември при вас са благоприятни за предприемане на важни промени като преместване на местоживеене и започване на нова работа.
    Връзката Телец-Телец е по-добра от предишната Телец-Близнаци, но също си има своите подводни камъни.
    Обща работа в дизайна, ако това го искате и двамата, е много добра идея.
    При вас Телеца заема домът на кариерата – 10 дом и неговото Слънце попада там.
    Но ще трябва да се примирите с ролята на втора цигулка в дуета след като той е с Ключ 1 и е в Лична година 8.
    Но, когато човек е влюбен е готов на всичко.
    :)

  35. деница станева каза,

    Писа на октомври 27, 2008 @ 15:32

    Уважаема г-жо Дачева,

    Приятно ми е да се запознаем, аз сам Деница! На 18години и сам изложена пред голям вапрос! ” Какво да уча след заваршването си? ” иам толкова много университети, и толкова много спецялности че дори нз какво да избера!!! А вече е време да поема на някаде! Много сам обаркана и незнам какво да правя! В един момент искам да стана лекар, а в друг считоводител или незнам! Явно искам всичко! Моля Ви помогнете ми !

    Благодаря Ви предварително!

  36. Галина каза,

    Писа на декември 23, 2008 @ 12:30

    Поздравления г-жо Дачева за прекрасния сайт, който е така интересен и същевременно така полезен. Ще бъда благодарна да разбера нещо повече за личния си живот по рожденната си дата 13.01.1984г. Благодаря Ви предварително. Поздрави.

  37. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 23, 2008 @ 20:22

    деница станева,
    текстът ви е пълен с грешки, затова ако не поработите върху писмения си български език, ще ви скъсат на приемен изпит (ако има такъв разбира се).
    За да ви дам съвет по избор на професия, трябва да се свържете с мен на имейла ми за лична астроконсултация.

  38. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 23, 2008 @ 20:27

    Галина,
    може би сте останали с погрешно впечатление,но хороскопът онлайн е под формата на програма и можете да го ползвате, когато пожелаете, като натиснете на банера “Номерологичен календар”.
    Лични хороскопи се поръчват на m_dacheva@abv.bg
    Благодаря за поздравленията. :)

  39. кирил каза,

    Писа на януари 3, 2009 @ 13:01

    страхотен сайт!!! пише верни неща!!!сега не мога да почна да изреждам, но нещата са истински!!

  40. Никола Георгиев Георгиев каза,

    Писа на януари 19, 2009 @ 20:02

    Благодарности г-жо Дачева за нещата които предоставяте на хора в нужда и на тези който искат да са с една крачка по-напред в развитието си.
    Аз имам въпрос отностно предстоящо намиране на работа.Днес ми беше първи работен ден в една прекрасна на пръв поглед фирма. Но вътрешно така да се каже не ми беше никак уютно, въпреки че от хората там лъха добро настроение и отзивчивост. Според Вас как да постъпя? Трабва ли да търся по-удачен момент за започване на дългосрочна работа.
    Благодаря Ви предварително за отговора и признателност за добрите дела които вършите. :)

  41. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 20, 2009 @ 11:46

    Никола Георгиев Георгиев,
    когато човек отиде в нова среда, сред непознати хора, обикновено се чувства по начина,който описвате. Дайте си време да опознаете колегите си и условията на работа, и тогава решавайте.

  42. Боянка Димитрова каза,

    Писа на февруари 8, 2009 @ 20:13

    Здравейте,
    с интерес следя този Номерологичен календар и информацията е много полезна.Сега съм в труден период и се питам къде сгреших?Какъв е урока, който трябва да науча?На 30.01.2009г получих предизвестие за прекратяване на трудовия ми договор.Много съм притеснена дали ще успея да си намеря работа?Учител съм по професия , но работих една година в голяма русенска фирма.Родена съм на 23.02.1975 г за подробности ще споделя само лично на госпожа М.Дачева.
    С уважение,
    Б.Димитрова

  43. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 9, 2009 @ 21:15

    Боянка Димитрова,
    “Какъв е урока, който трябва да науча?” е сложен въпрос с още по-сложен отговор.

  44. Боянка Димитрова каза,

    Писа на февруари 11, 2009 @ 8:09

    Здравейте мила госпожо Дачева,
    този път се обръщам с конкретен въпрос.В града, в който се преместих да работя в момента не намирам работа, ав родния ви град има възможност да се върна като възпитател, т.е. връщам се отново в позицията от която тръгнах преди 14 години като учител.Готова съм да направя крачката назад, за да се изкача отново на горе.Според Вас правилно ли ще постъпя, а дали въобще ще имам шанс?Как виждате нещата като професионалист според рожденните ми данни 23.02.1975 г.Защо не успях или моето призвание е да съм близо до учениците???
    Поздрави,
    Б.Димитрова

  45. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 11, 2009 @ 10:18

    Боянка Димитрова,
    професионално мнение по въпроса, който задавате, мога да дам след като разгледам пълните ви рождени данни- имена, дата, час, минути на раждането, местораждане, местоживеене, и то в лична астроконсултация.
    Тук мога да ви кажа следното:
    Имате рождена пътека 2(11)- пътеката на преподавателя, възпитателя, изобщо на човек, който е призван да предава знания на други хора. В момента обаче сте в сатурнова криза, която изисква съществена промяна в живота, нещо което на вас се е случило с получаването на предизвестие за прекратяване на трудовия ви договор. След рождения си ден навлизате в лична година 9, в която ще трябва да затворите една страница и да положите началото на нов етап в живота си.

  46. jumil каза,

    Писа на април 13, 2009 @ 14:51

    Г-жо Дачева,
    Бихте ли си казали мнението за моето призвание.Родена съм на 19.01.1974 г., ключ 8.Работила съм повече от 10 г. в областта на туризма, но сега покрай децата не смятам, че това е удачната за мен работа, особено през сезона. А също не ми се иска и по цял ден да съм заседнала в офиса. Каква переспектива виждате за мен в професионално отношение?
    Благодаря Ви!

  47. Светла каза,

    Писа на април 14, 2009 @ 7:34

    Здравеите госпожо Дачева ! Родена сьм на 16.09.1969г. От много време се лутам в един сложен лабиринт . Искам да си сменя работата и работната среда като цяло но все не успявам . Моля Ви ако може да ми кажете дали скоро ще имам шанс да го сторя . Благодаря Ви.

  48. Муси Дачева каза,

    Писа на април 14, 2009 @ 8:10

    jumil,
    в рождествения хороскоп на всеки човек се съдържа информация за това какви са неговите заложби, дали би ги реализирал пълноценно, какви са дейностите, с които ако се занимава би имал материални придобивки и морално удовлетворение. За да се състави този рождествен хороскоп са необходими освен рождената дата – час, минути на раждане и местораждане. Към тази информация се добавя и пълното име по рождение, за да мога да съставя рождената номерологична карта, от която също се черпи информация за професионалната реализация. Анализът на астрологичния рождествен хороскоп и на номерологичната рождена карта по темата, която ви интересува, а тя е “професионална реализация”, се прави в лична астроконсултация, а не тук на сайта.

  49. Муси Дачева каза,

    Писа на април 14, 2009 @ 8:13

    Светла,
    вие сте в труден период, т.н. сатурнова криза, за което съдя по рождената ви дата. Но за подробности като анализ на сегашната ситуация и преглеждане на възможностите за в бъдеще, мога да направя след анализ на пълните ви рождени данни, включващи имената по рождение, освен датата и час, минути на раждане и местораждане.Това се прави в лична астроконсултация.

  50. анелия каза,

    Писа на април 15, 2009 @ 9:41

    Здравейте госпожо,
    искам да попитам това което е написано ми допадна,и всъщност е верно в по-голяма част,защото дълги години работя в сферата на военното производство,за това ви казвам едно бблагодаря,но искам да попитам с две думи,защо цял живот късмета ми изневерява

  51. Муси Дачева каза,

    Писа на април 15, 2009 @ 20:46

    анелия,
    не знам на колко години сте, но ми се струва, че е рано да теглите черта под живота си и да правите генерален извод като “цял живот късмета ми изневерява”.
    Опитайте се да гледате от друг ъгъл на това, което ви се случва, дори и на най-лошото. Търсете позитивното и винаги си повтаряйте вълшебните думи “Всяко зло за добро” и “Господ си знае работата”. Потърсете си един чудесен филм с Мартин Шорт, мисля че се казваше “Чист късмет”,Pure Luck (1991), и поразсъждавайте върху това какво е късметът.

  52. Силвия каза,

    Писа на юни 10, 2009 @ 19:35

    Здравейте Г- жо Дачева, изключително ми харесва всичко което публикувате. Интересувам се от вибрациите на рожденните дати, не мога да ги открия. Каква е съвместимостта между 01/06/1984 и 24/05/76, има ли подобна връзка път за съвместно бъдеще?
    Благодаря предварително

  53. elizabethany каза,

    Писа на юни 26, 2010 @ 22:06

    Абсолютно точно, проверих за 3 души.

  54. krastina каза,

    Писа на ноември 5, 2010 @ 13:27

    Здравейте г-жо Дачева
    останах без работа непредвидено,много ми е притеснено .Кандидатствах на няколко места но незнам дали ще имам някакъв шанс.Дали всичко ще е за по-добро.

  55. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 9, 2010 @ 11:05

    krastina,
    за съжаление много хора са в това положение, а до края на годината ще се увеличава броят им. Дано да имате обезщетение, а и не губете вяра в себе си и в добрия изход от ситуациата. Вътрешната позитивна нагласа е много важна, когато човек преминава през трудни периоди от живота си.

  56. Вероника Иванова каза,

    Писа на май 12, 2011 @ 11:39

    Имам силното желание да сменя работата или работното си място. Видях ключ и професия, не разбрах дали само пълвото име се пише за изчисление на ключа, защото в този слючай съм 4-ка и ми се струва, че не намирам нищо сходно в 4-ката и себе си, дали се пишат всички имена-в моя случай са 4ри имената и ми се струва, че е по -подходящо числото 8. В момента съм в година с вибрация 2, редно ли е да изчакам да ми мине рожденния ден и тогава да мисля за промяна-родена съм на 28 07 1975

  57. Муси Дачева каза,

    Писа на май 13, 2011 @ 11:38

    Вероника Иванова,
    преценявайте конкретните условия,за да направите промяната. Лична година 2 не отрича промяната. Лична година 3 е силна и забелжителна в много отношения,още повече че при вас се синхронизира с рождената пътека Път3. Нейното влияние можете да усетите още в последните два месеца на лична година 2,т.е. през юни и юли тази година.

  58. Десислава Славилова каза,

    Писа на май 15, 2011 @ 8:44

    Здравейте г-жо Дачева,със съпруга ми имаме собствен бизнес ,който в момента е в жестока криза.Предлагат ми нещо ново,съвсем различно от това с което съм се занимавала до сега-на теория отлично,но практика все още няма.Да рискувам ли? Личната ми година е 4, ключ 1. На съпруга ми -личната година е 8.ключ 9.
    Благодаря !

  59. Муси Дачева каза,

    Писа на май 15, 2011 @ 11:14

    Десислава Славилова,
    без да познавам добре наталните ви астрологични и номерологични карти, не мога да се ангажирам с конкретен отговор.
    Бих ви посъветвала, ако сте кардинален знак- Козирог, Овен, Рак или Везни,да бъдете многовнимателна с новите неща и най-вече с финансовата страна на начинанието. Лични години 4 и 8 са много добри за бизнес, особено ако се изисква голямо физическо натоварване и търпение.

  60. Десислава Славилова каза,

    Писа на май 15, 2011 @ 19:13

    Благодаря Ви за бързия отговор.И аз и съпруга ми сме зодия Телец.Просто се колебая в тези трудни времена кое е по-правилно – да затихнеш или да рискуваш.

  61. Елена каза,

    Писа на юни 14, 2011 @ 12:04

    Здравейте, госпожо Дачева,
    И аз, както повечето пишещи тук, имам Вашата книга, харесвам стила Ви и реших да попитам за себе си.
    Имам успешна кариера, която обаче ми коства много напрежение. Имам желание да променя нещо в тази посока. Моят ключ е 3, родена съм на 22.02.1964 и съм в година 1. Моля за Вашето мнение!

  62. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 21, 2011 @ 9:46

    Елена,
    да разбирам ли,че искате да имате успешна кариера,но без много напрежение?

  63. Елена каза,

    Писа на юни 27, 2011 @ 8:56

    Госпожо Дачева, зададохте ми добър въпрос, благодаря. Всъщност искам да работя без напрежение. Не държа на успешната кариера, а на успешната си вътрешна реализация. Дори това да изисква промяна в професията.

  64. Десислава Андонова каза,

    Писа на юни 27, 2011 @ 15:28

    Здравейте, госпожо Дачева,

    В момента много важно нещо за мен е дали ще успея да превърна хобито си което е рисуване в своя професия.
    Родена съм на 16,07,1975 г. числото на личната ми година е 9, моят ключ е 1. Моля за вашето мнение.

  65. Муси Дачева каза,

    Писа на август 15, 2011 @ 11:17

    Десислава Андонова,
    да, на прага сте на сериозна житейска промяна. До края на годината ще срещате много пречки,заради квадрата на Сатурн към вашето рождено Слънце, но ако сте избрали правилната посока и положите нужните усилия през първата половина на следващата година ще берете плодове на труда си.

  66. Зорница каза,

    Писа на февруари 15, 2012 @ 18:41

    Като е тръганало да питам, Муси: ето и най-важният въпрос за битието ми в момента: кога е плодотворен период за започване на работа? Без работа и доходи съм от юли 2011г.Много голямо ограничение! Новото ми професионално поприще свързано ли е с правото? или с радио/тв? Или може би съвсем нов начин за изкарване на доходи: напр.окултни науки? Смяна на града и дома? Разглеждам соларите си за 2011 и за 2012, но още съм много на ниво “първи стъпки” и не мога да се справя добре, а и нали човек на себе си не е пророк? Благодаря предварително за топлата ти отчивчивост!
    Данни: 21.03.1970, 21.10ч., Пазарджик

  67. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 22, 2012 @ 12:02

    Зорница,
    за да черпите информация от Солара, трябва да имате точно време на раждане, а то при вас не е точно.
    Това че сте без работа, се дължи на сатурновата криза, в която сте отпреди година,тъй като рожденото ви Слънце е в началото на Овен.
    Освен че е в опозиция на слънцето ви, Сатурн в последните две години е транзитирал Луната Плутон и Уран, а те управляват възлови места в хороскопа ви – 9,10,1 и 4 дом, което влияе върху основните опори на живота. Така че сте на прага на сериозни промени в живота, които до рождения ви ден трябва да са се оформили като виждане. При вас добре стои работа с деца, с млади хора, може би някакъв център за професионална ориентация или обучение. Също така нещо, което сама можете да организирате и развиете. Работа в чужбина, както и работа, свързаня с туризма, би ви носило удовлетворение и доходи. От април месец нататък навлизате в добър период.

  68. Константин каза,

    Писа на февруари 6, 2013 @ 0:37

    Здравейте г-жо Дачева! Казвам се Константин , роден на 15.09.1989г 16:00ч. Предстой ми завършване на висше образование и разбира се , надявам се започването на сериозна работа.Бих искал да ви попитам според вашите изчисления , какви са вероятностите от тук на там :)Много благодаря предварително

  69. Людмила Руменова Михайлова каза,

    Писа на октомври 2, 2013 @ 21:40

    Здравейте, г – жо Дачева. Няколко пъти ви писах, но в живота на човек се случват неща, които така да се каже “идват до гуша”. Преди няколко дена напуснах работа, и бих желала да Ви попитам дали скоро ще започна нова, не че съм почнала да търся, просто през последната година психически много се изморих, а и имах здравословен проблем, който надявам се да отмине…

  70. Людмила Руменова Михайлова каза,

    Писа на октомври 3, 2013 @ 12:22

    Пропуснала съм да напиша данните си а те са: родена съм в гр. Оряхово на 27.07.1980г. в 15:50 – четири без десет. От четири години живея във Варна и до скоро работех като соц. работник в дом за хора с психически увреждания.Сега съм решила да обърна внимание на здравето си.

  71. Иванка каза,

    Писа на юни 3, 2014 @ 8:33

    Здравейте, Муси,

    Сайтът ви е много интересен и вдъхновяващ.
    Пиша Ви относно името , което ми е дадено по рождение. Може би трябва да започна с това, че съм родена на 05/07/1978 година в 21 часа. Преди около два месеца се събудих една сутрин с мисълта за името си..по-скоро за краткото си име Ваня с което съм наричана през целия ми досегашен живот . Поради някаква странна причина никога не ми е допадало името ми Иванка, въпреки че е красиво име. Бях доволна от краткото си име Ваня до въпросната сутрин, когато се събудих с мисълта, че енергийно немога да нося това име повече…Сякаш не съдържа в себе си това, което в същността си съм. Песента на името ми не е моята. Така се чувствам от тогава насам и Ви моля, ако Ви е възможно да ми препоръчате име, което да резонира с пътя на живота ми. Благодаря Ви от сърце!Бъдете все така светла и мъдра!!!

  72. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 25, 2014 @ 12:33

    Иванка,
    за консултация относно промяна на името ми пишете на mussydacheva@abv.bg

  73. Алекс каза,

    Писа на октомври 26, 2014 @ 12:26

    Здравейте Г-жо Дачева,
    Изпитвам огромно затруднение в общуването с човекът до мен. Не знам какво да правя. Объркана и разстроена съм от напрежението в къщи. Има ли някакъв шанс да се проясни мъничко звездното небе над мен?:) благодаря Ви предварително

  74. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 28, 2014 @ 12:10

    Алекс,
    общуването по принцип е сложно нещо, а когато е в затвореното пространство на дома, още повече, и изисква компромиси.

  75. Ивелина каза,

    Писа на април 6, 2015 @ 17:37

    Здравейте,
    случайно попаднах на темата за ключовете и ми стана интересно, но за съжаление когато щракна на линка към номерлогичния калкулатор не ме препраща към него. И не мога да изчисля кой ключ отговаря на името ми. Как мога да стигна до този калкулатор и изобщо наличен ли е още?

  76. Муси Дачева каза,

    Писа на април 6, 2015 @ 22:21

    Ивелина,
    калкулаторът е в процес на промяна. Ивелина е Ключ 9.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии