Успехи за Овен и Скорпион

Седмичен хороскоп  8-14 юни 2009 г.
Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с в Овен през тази седмица продължава добрата серия. Особено силно подкрепата на планетите ще се усеща в първата половина на седмицата, до сряда включително.  Успехите ви ще зависят в голяма степен както от личното ви участие – инициативност и включеност, така и от умението ви да привличате и задържате интереса на околните към вас.


Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през първите дни на предстоящата седмица имат основания да разчитат на приятелска подкрепа в подходящия за това момент. Може би по сила и мащабност да не е това, което очаквате. На работното ви място предстои реорганизация, която ще ви се отрази стимулиращо.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец началото на седмицата не е особено благоприятно. Родените във втората половина на знака трябва да бъдат внимателни в служебните и личните си контакти, където са възможни драстични промени. Обърнете внимание на здравето си, възможни са възпаления на горните дихателни пътища или нараняване на крайниците.

Земни знаци


Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица по един или друг начин ще бъдат включени в емоционални ситуации, в които чарът и магнетизмът са от голямо значение за благоприятния изход. В понеделник може да се почувствате подведени от служебна информация и ако тя от финансов характер, бъдете по-внимателни.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева първият ден на предстоящата седмица може да не е от най-добрите, но от вторник нататък Слънцето изгрява и на вашата улица. В социалния ви живот настъпва значително оживление, очакват ви срещи с интересни хора, нови запознанства, разнообразни по характер поводи, които стимулират емоционалната страна на вашата личност.


Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица ще трябва да работят на по-бързи обороти и да взимат решения без да имат цялата необходима информация. Имате много работа за вършене и хора, които разчитат на вас. От сряда нататък обстановката се успокоява и се връщате към обичайния си ритъм  на живот.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци началото на седмицата носи напрегнати моменти, в които самообладанието и позитивизмът могат да ви помогнат да преминете с лекота през редица предизвикателства. Има вероятност за травми на крайниците, затова носете удобни обувки и внимавайте къде стъпвате. Ако търсите работа, през тази седмица може да получите интересни предложения.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата носи много позитиви, които могат да намерят отражение както в професионалния,така и в емоционалния ви живот. Можете да разчитате на моралната и материалната подкрепа на партньора си, но успехът ви зависи най-вече от вашата лична активност.

Водолей
Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през тази седмица трябва да бъдат много мотивирани, за да издържат на темпото и на изискванията на ежедневието. Към този момент силата ви е най-вече в идеите и възможностите, които виждате в близкото бъдеще.

Водни знаци

Рак
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица трябва да отдадат дължимото на партньорството. Ще ви е трудно да играете солова партия, ако искате да раздвижите нещо в живота си. Разчитайте на тези, с които ви свързва дълго приятелство или продължителна съвместна дейност.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата носи позитивни емоции от радостно събитие в най-близкото обкръжение. Периодът е благоприятен за реализация на сделка с недвижима собственост- купуване на жилище или продаване на имот.


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби първият ден на седмицата може да донесе сюрпризи, които да не бъдат приети радушно. Избягвайте рискови ситуации на работното място или в дома си. От вторник нататък ситуацията се успокоява и можете да пренасочите вниманието си към по-привлекателни теми.

Луната през тази седмица се движи през знаците Стрелец, Козирог, Водолей и Риби през трети четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии