Пълнолуние в Рак-Козирог

Седмичен хороскоп   6- 12 юли
Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица е заредена със силен стремеж за промяна. Тази промяна може да бъде в професионалния или личния ви живот,но най-важното е, че е резултат на вашите съзнателни усилия и силно лично участие. Някои от вашите постъпки могат да се сторят на околните неадекватни, нещо към което ви тласка връзката на вашия господар Марс с нестандартния , която се развива през тази седмица. Очакват ви интересни дни, в които успехът ви зависи от способността ви бързо да оценявате ситуацията и  бързината на реакциите ви. Пълнолунието във вторник е време на силна реализация, но може да ви постави в твърде конфликтни ситуации на работното място или у дома, а може и на двете.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящото пълнолуние в -Козирог носи по-голямо натоварване както физическо така и емоционално, което може да се отрази на здравето по неблагоприятен начин. Прехвърлете част от задълженията си на други хора, отделяйте достатъчно време за почивка, защото силите ще ви трябват през целия месец юли. Имате да се справяте с конкуренция и да преодолявате съпротивата на някой от шефовете си по важни за вас въпроси.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец тази седмица обещава повече възможности за изява и за отстояване на собствените принципи. Имате възможност да реализирате планове,свързани с разход на повече средства,които не е задължително да са ваши собствени, но за които носите отговорност. Сега е момента да обърнете по-голямо внимание на здравето си, като приложите по-ефективни методи на лечение или се подложите на подходящите процедури, за да подобрите външния си вид и укрепите самочувствието си. Във вторник обаче не се подлагайте на медицинска манипулация или на каквато и да е интервенция в тялото ви.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата открива възможности за нови контакти, за нови полезни запознанства, някои от които ще бъдат по време на пътуване. За тези,които са се насочили към обучение или работа в чужда страна, в следващите дни е възможно да се получи по-конкретна информация и яснота по въпроса. Важно през тази седмица е да бъдете активни, да мислите бързо и да реагирате бързо на създалата се нова ситуация. Периодът е благоприятен за купуване на служебен или личен автомобил, офис техника, а също така и бяла техника за дома.

Дева
За родените под знака Дева или с асцендент в Дева периодът е благоприятен за реализация на планове и сбъдване на съкровени желания. Всичко това обаче като резултат от полагането от ваша страна на много усилия, труд и търпение. Имате нужда от въвличането на повече хора не защото не можете да се справите сами, а защото   по този начин ще увеличите своята популярност и ще разширите мащабите на своята дейност. Моментът е благоприятен за пътувания и контакти с хора от чужбина.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог пълнолунието през тази седмица дава някои предимства за спечелване вниманието на подходящите хора било то колеги или партньори по бизнес. Преценете си обаче каква цена ще е нужно да заплатите преди да предприемате важна стъпка. Втората половина на седмицата е благоприятна за събиране на дългове и уреждане на стари сметки.

Въздушни знаци


За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци дните около пълнолунието дават висок жизнен тонус и добри възможности за реализация на планове, които са свързани с по-голям разход на средства. В контактите ви с околните има повече разум и съпричастност, но също така очакване да поемете повече отговорности. Може да получите финансовата подкрепа,на която разчитате. В емоционалната сфера настъпва известно успокояване и хармонизиране поради движението на Венера в Близнаци, като това влияние е по-силно в почивните дни.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата предлага повече от обикновено възможности за разнообразяване на ежедневието, за пътуване и контакти с интересни хора. Заформят се промени в средата на хора от които зависите, спрямо които сте в подчинена позиция. В някаква степен можете да извлечете полза от това. Безобидните на пръв поглед флиртове на работното място, могат да ви създадат проблеми с постоянния партньор.


Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей имат възможност през тази седмица да затвърдят позициите си на работното място дори ако се налага да преминат през конфронтация с хора, които имат авторитет и власт. Най-големият успех е в това, че ще бъдете наясно със ситуацията и ще можете да планирате поведението си за в бъдеще. Възможно е да получите неочаквана финансова подкрепа за ваш проект.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои позитивно емоционална седмица изпълнена с  повече възможности за себеизява и доказване на собствената правота. се движи през вашия знак и ви дава от своята изобретателност, комуникативност и оптимизъм. Можете с увереност да гледате напред в бъдещето, опирайки се на минал опит и на стари връзки. Пълнолунието във вторник е в Рак и влияе тонизиращо и обновяващо на емоционалният ви живот. Възможни са приятни изненади от хора, които ви обичат.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион пълнолунието във вторник в Рак-Козирог може да ви донесе дългоочаквана информация,свързана с обучение- ваше или на ваше дете. Обстановката изисква бърза мисъл и бързи реакции. Може да ви се наложи спешно пътуване. В партньорските отношения е назрял конфликт, който по пълнолуние може да се изрази в скандал или противодействие на ваше намерение.


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата обещава подкрепата на близките на план или проект, който и на вас самите не е особено ясен. В процеса на работа обаче всичко ще си дойде на мястото. Намирате се в силен период на личната си слънчева година и ако бъдете по-целенасочени и предприемчиви ще направите голяма крачка напред.

Пълнолунието е във вторник, 7 юли към 13 часа, в 15 градус на знаците Рак и Козирог.
Луната през тази седмица се движи през знаците Стрелец, Козирог, Водолей и Риби през втора и трета  четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии