Седмичен хороскоп 2-8 април 2012 г.

Меркурий директен от сряда

Пълнолуние в петък

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои емоционална седмица. Една от причините е предстоящото пълнолуние. В края на работната седмица Слънцето и Луната са в опозиция по оста на вашия знак и това неизбежно напряга сетивата. От понеделник до сряда шансът е на ваша страна, ще успявате да насочвате потока на събитията в желаната от вас посока. Тези, които са вече в слънчевия период на личната си година, могат да вложат усилия и ресурси в реклама на това, което са, или което правят. Сключване на договори планирайте за дните от сряда след обяд нататък, когато Меркурий вече ще се движи в права посока. Някои от групата вероятно ще получат предложение за работа и/или покана за интервю. Благоприятни дни са понеделник и четвъртък.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои успешна седмица. Намирате се в юпитеровия период на личната си година. Моментът е подходящ да направите важни промени в живота си, да си намерите по-добра работа, да смените учебното заведение, да подобрите жилищните си условия, да навлезете в по-благоприятна за вас и подкрепяща социална среда. Организирайте си пътешествие сега или планирайте такова за времето на летните отпуски. Във вторник се пазете от крадци и измамници. Важните си дела насрочвайте в дните от сряда нататък, когато Меркурий става директен. Силни дни -понеделник, четвъртък и петък.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои седмица на постижения. Тя минава под знака на пълнолунието, което е подходящото време за реализация на планове и себедоказване. Не се притеснявайте да изказвате собствено мнение, да отстоявате позицията си, да представите на другите свои идеи. През тази седмица планетите ви обещават късмет. Понеделник и вторник са силните ви дни, в сряда обаче задръжте темпото и се пазете от подвеждане, особено от хора, на които имате доверие. В четвъртък можете да купите нещо на добра цена или да сключите изгодна сделка. В почивните дни обърнете внимание на близките си, особено на възрастните и на тези, които имат нужда от обгрижване.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата започва с предизвикателства. Понеделник може да се окаже напрегнат, но и много резултатен. От вас се иска отлична организация, както и умение да разпределяте вниманието си равномерно, и то в много посоки. Възможно е изразено пренебрежение към вас от страна на близък или на колега да породи конфликт в дните преди новолунието. Ако не овладеете навреме ситуацията, в следващите дни ще имате доста грижи. В почивните дни обърнете по-голямо внимание на здравето си. Избягвайте претоварване и лоши въздушни течения. Силни дни през тази седмица – сряда и четвъртък.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои активна работна седмица. Меркурий тръгва в права посока и това в голяма степен развързва ръцете ви да се договаряте и да сключвате сделки. Венера сменя знака си и навлиза в зоната на вашия кръст- в подвижните Близнаци. По принцип влиянието й върху кариерните условия е подкрепящо. В края на тази седмица обаче предстои тя да сключи точен квадрат с ретроградния Марс, който се движи през вашия знак. Препоръката е да бъдете внимателни в професионалните взаимоотношения, и особено това, как те влияят на личния ви живот. По-голяма значимост придобиват отношенията ви с жени, флиртовете на работното място и служебните интриги. Пълнолунието ви дава шанс да получите морална и материална подкрепа за ваша идея, или проект. Благоприятни дни – сряда и четвъртък.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои изпълнена с ангажименти седмица. По-голямата част, условно казано, от тях ще идва от семейството, децата и родителите. Пълнолунието ще постави на дневен ред пред вас разрешаването на важен семеен въпрос. При някои това е предстояща промяна в жилищните условия- ремонт, преобзавеждане, преместване. Промени в дейността, в бизнеса, в сферата, в която се изявяват, предстоят на друга част от Козирозите. Моментът е добър за лична инициатива и приемане на лидерски функции, за налагане на собственото мнение и авторитет. Благоприятни дни за вас са сряда, четвъртък и събота.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци следващите дни предлагат добри възможности за хармонизиране отношенията с околните. Носител на тази благоприятна тенденция е Венера, която влиза във вашия знак във вторник, но същевременно ще трябва да полагате съзнателни усилия това да се случи. Планетата на любовта ще ви бъде на гости през следващите близо четири месеца, до първата седмица на месец август. Ретроградната й фаза,през май и юни, също се разполага изцяло на ваша територия- в Близнаци. Меркурий, управителят на знака, излиза от ретроградната си фаза и това ще се случи в сряда. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои емоционално въодушевена седмица. Пълнолунието във вашия знак ви дава много възможности за изява и предимства пред другите. Във вторник Венера, управителката на знака, преминава в следващата зодия, на територията на сродния по стихия -Близнаци. В продължение на близо четири месеца планетата на любовта и хармонията, на приливи и отливи, ще ви дава подкрепата си във всички сфери на живота. С нейна помощ ще преодолеете някои свои задръжки, страхове и предубеждения, които ви пречат да се изразявате свободно и да се радвате на живота. В четвъртък и петък Луната е във вашия знак, бъдете инициативни и отзивчиви към проблемите на другите. В събота и неделя избягвайте конфликти, емоционално и физическо претоварване.

На родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои активна седмица. В понеделник бъдете отзивчиви към хората, които попадат в полезрението ви. Доброто – провокира добро, и обратно. Денят е добър за тези, които учат, явяват се на изпит или са поканени на интервю за работа. Във вторник Венера преминава в Близнаци и оттам ще оказва благотворно влияние върху емоционалния ви живот, върху отношенията с любими хора. Ще ви подтиква да гледате на живота откъм забавната му страна ,доколкото разбира се и позволите. В сряда Меркурий тръгва напред и освобождава терен за вашите претенции за по-добро заплащане. В почивните дни станете инициатори за излизане сред природата в компанията на харесвани хора.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак настъпва динамична седмица. Предстоящото пълнолуние ще насища ежедневието ви със силни емоции. Център на вниманието, и усилията ви, в следващите дни ще бъдат доходите. Личното възнаграждение по трудов или граждански договор, като комисионна или хонорар, ще бъде предмет на обсъждане. Договаряйте в понеделник и вторник, но слагайте подпис под документ от сряда след обяд нататък, когато Меркурий тръгне в права посока. Предстоят ви интересни запознанства и развитие на лични взаимоотношения,започнати преди месеци. В петък, събота и неделя ситуацията около вас може да стане доста приповдигната емоционално. Пазете се от травми и настинки.

Пред родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоят за решаване много въпроси през тази седмица. Ще ви се налага да бъдете по-съсредоточени и отговорни, за да оправдаете доверието на околните и за да задържите доброто име, което сте си изградили. До сряда все още ще успявате да намирате извинения и оправдания, но след това „няма мърдане“. Пълнолунието в края на работната седмица ще ви даде сили и начини за справяне. Възможно е да получите нужната ви информация или да се създадат подходящи условия за разрешаване на проблем, или преодоляване на препятствие. Благоприятни дни -сряда и четвъртък.


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои емоционална седмица. Меркурий, който се движи през вашия знак, в сряда тръгва в права посока, нещо което част от вас ще посрещнат с облекчение. Във вторник Венера влиза в Близнаци, зона от която ще ви кара да се вглеждате по-внимателно в средата, която обитавате. През следващитеq близо четириq месеца тя ще ви подкрепя в усилията да разкрасите дома си, да подобрите условията на живот, и разбира се да хармонизирате семейните си взаимоотношения. Пълнолунието в петък ще постави много въпроси пред вас, част от тях ще са от морално етично естество. Ще имате нужда от подкрепа, от повече твърдост, за да излезете от особена ситуация, в която е намесен близък човек.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 3.04.2012 г., в 18:17:ч. Венера влиза в Близнаци

На 4.04.2012 г., в 13:10 ч. Меркурий излиза от ретроградната фаза.

На 6.04.2012 г., в 22:18 ч. Пълнолуние в 17° Везни-Овен.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Рак и Скорпион, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

3.04.2012 г., в 16:47 ч. –  3.04.2012  г., в 16:53 ч.
5.04.2012  г., в 8:37 ч. –  5.04.2012 г., в 18:32 ч.
7.04.2012 г., в 13:15 ч. –  7.04.2012  г., в 18:17 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. Любов каза,

    Писа на април 2, 2012 @ 14:55

    Здравейте,Муси.Колко ми се иска да вярвам, че и за родените под знака на Везни и с асцендент във Везни ще засвети щаслива звезда.

  2. Злaтнa възраст 55+ каза,

    Писа на декември 30, 2013 @ 11:10

    Хубаво е да си четем зодиите от време на време. И като цяло има общи черти между зодиите. Това за рибите че…” през следващитея близо четири месеца тя ще ви подкрепя в усилията да разкрасите дома си, да подобрите условията на живот, и разбира се да хармонизирате семейните си взаимоотношения. Пълнолунието в петък ще постави много въпроси пред вас, част от тях ще са от морално етично естество….” е така дай да чисти и подрежда в дома и да готви и пълно щастие за нея е това.Разбира се има и някои за които не съм съгласна, но като цяло доста познават.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии