Седмичен хороскоп 25 юни-1 юли 2012 г.

Сатурн и Венера директни

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои напрегната седмица. Две важни астрологични обстоятелства ще насочват мислите, чувствата и постъпките ви през следващите дни. Едното е излизането на Сатурн от ретроградната му фаза в срещуположния ви знак Везни. През следващите няколко месеца,през които той ще напредва в права посока през тази зона, ще ви подтиква да бъдете активни в укрепването на връзките си. Това е период, в който ще имате възможност да си намерите подходяща работа, подкрепяща социална среда и надежден партньор. В следващите дни, до сряда, включително, астрологичната обстановка е напрегната, което изисква от вас повече решителност и заемане на определена позиция по въпроси касаещи семейството и кариерата. От четвъртък нататък попътен вятър обещава другата планета, която през тази седмица тръгва в права посока – Венера, планетата на любовта и хармонията. На много от вас тя ще помогне да намерят верния тон в отношенията с околните. Благоприятни дни-четвъртък и петък.

На родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои предизвикателна работна седмица. Във вторник Меркурий навлиза във вашия знак и това ще внесе много въодушевление и разнообразие в ежедневието ви. Емоции и разум, в следващите дни, ще се борят да бъдат доминиращи в предпочитанията и при взимане на важни решения. Вашият личен морално-етичен кодекс ще играе важна роля. Сряда е конфликтен ден, не насрочвайте важни срещи за тогава, особено за средата на деня. Ако търсите подкрепа в четвъртък, по-вероятно е да я получите в петък. В неделя ще ви хрумне добра идея за разрешаване на финансов проблем.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстоящата седмица предполага спокоен ход на събитията. В деловата сфера опитът и рутината ще ви карат да плувате по течението без очакване на драматични обрати. От четвъртък нататък директната вече Венера ще ви помага да хармонизирате отношенията с партньора. Очакват ви срещи с хора, идващи отдалеч, нови запознанства в социалните мрежи и активна комуникация с институции, занимаващи се с пренос на стоки или информация. Сряда е неблагоприятен ден за финансови дела.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои забележителна седмица. Венера, управителката на знака, предстои да излезе от ретроградната си фази и по-този начин нейното влияние, от сряда  вечерта нататък, е много по-позитивно, подкрепящо и благодатно. С нейна помощ някои от групата ще успеят в четвъртък или петък да сключат изгодна сделка или да постигнат споразумение за съдружие, да получат предложение за по-високоплатена работа, да направят добро впечатление на бъдещ работодател. За да вървите напред, ще трябва да се разделите с някои свои предубеждения и задръжки, но също така е наложително да се придържате към правилата и да спазвате закона. Навлизате в период, благоприятен за преместване в ново жилище или на ново работно място. В сряда бъдете внимателни, когато сте на път или попадате сред много хора.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, началото на седмицата е динамично. Луната е във вашия знак и това ви поставя в центъра на вниманието на определен кръг от хора. В професионалната сфера предстои да се случи нещо важно. Понеделник обаче не е особено благоприятен в това отношение, дори някои могат да бъдат подведени в очакванията си. От вторник Меркурий, управителят на знака, влиза в Лъв, откъдето ще привнесе в живота ви позитивизъм, както и много енергия за налагане на собствената воля и виждане във всяка ситуация. Някои тайни ще ви бъдат разкрити в следващите дни. Сряда е противоречив ден що се отнася до решаване на финансови въпроси. По-важните от тях отложете за четвъртък или за петък. Неделята може да ви донесе подкрепа и радост от близките.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои забележителна седмица. Тя ще мине под знака на излизането на Сатурн, управителят на Козирог, от ретроградната фаза. Най-голяма промяна от обръщането на планетата ще усетите в сферата на взаимоотношенията с околните, било то лични или професионални. За повече яснота и лекота в общуването ще съдейства и Венера, планетата на любовта и хармонията, която от сряда вечерта също тръгва в права посока. Срядата се очертава да бъде много натоварен и предизвикателен ден, а в четвъртък нечие пренебрежително отношение, може да ви разстрои. В петък добро настроение ще ви донесат срещи с приятели. В неделя добре ще ви подейства откъсване от шума и напрежението в тиха и изолирана среда.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои интересна седмица. Няколко важни астрологични събития и придават особена значимост за вас. На първо място това са двете планети, които излизат от ретроградните си фази почти едновременно, Сатурн в понеделник и Венера в сряда. И двете в случая имат отношение към емоционалния живот, към личните връзки и тяхното развитие. Директната Венера ще ви помогне да внесете хармония в отношенията си с хора, с които в последните пет-шест седмици сте имали недоразумения. А Сатурн от своя страна ще внесе повече разум там, където емоциите са взели връх. На един стар конфликт ще трябва да погледнете по нов начин и да търсите път за разрешаването му. Във вторник Меркурий, управителят на Близнаци, сменя знака си и преминава на територията на огнения Лъв. Оттам ще ви зарежда с енергия, с нови идеи, с импулси за придобиване на нови знания и умения. В сряда бъдете внимателни с финансите си.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои забележителна седмица. Най-важното събитие в нея е излизането на Венера от ретроградната фаза, нещо което ще се отрази благоприятно на много сфери от живота ви. Но това ще започне да се случва от четвъртък нататък. През първата половина на седмицата има достатъчно фактори, които влияят задържащо или ви водят в погрешна посока. Особено неблагоприятен ден, в това отношение, е сряда. В четвъртък някой или нещо може да ви накара да се чувствате пренебрегнати и недооценени. Петък е ден за придобивки, за получаване на похвали и подаръци, а в неделя ви очаква интересно запознанство.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои динамична седмица. Тръгването в права посока на две от ретроградните планети – Сатурн и Венера е началото на „отпушване“ в някои сфери от живота. Най-благоприятно ще се повлияе личният живот, отношенията с интимния партньор, където изясняването на недоразуменията и взаимните отстъпки ще доведат до обединяване на усилията в една посока. Навлизането на Меркурий в Лъв, във вторник, ще разнообрази и обогати социалния ви живот. В сряда бъдете внимателни при финансови операции, особено ако работите с чужди пари. В четвъртък не прибягвайте до услугите на институции, а в петък някой в службата ще има належаща нужда от вашата помощ.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои емоционална седмица. Вниманието и енергията ви в следващите дни ще бъдат насочени предимно в най-близкия кръг, семейство и близки родственици. Сатурн в понеделник става директен и постепенно ще ускорява ход в зоната на домашните ангажименти. През следващите дни и седмици, оставащи до рождения ви ден, или малко след него, ще имате подкрепата на възрастни родственици и в ход ще тръгнат дела, които ще ви карат да се чувствате по-сигурни и защитени. Комуникациите с хора отдалеч ще ви носят приятни изживявания и ще внесат разнообразие в ежедневието. Във вторник бъдете внимателни в общуването с близки родственици (изключая родители) или съседи, има основания за неразбирателство и конфликти. В сряда ситуацията е още по-напрегната и изисква активен контрол от ваша страна. Петък е благоприятен ден, постарайте се да бъдете сред приятни хора и да се забавлявате.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои напрегната седмица. Включването в инициативите и проблемите на другите ще ангажира голяма част от вниманието и времето ви. Една обща идея може да получи финансова подкрепа до края на седмицата. От четвъртък нататък директната Венера ще ви съдейства да привлечете подходящите за целта хора. Сряда е неблагоприятен ден за пътуване. В четвъртък външните обстоятелства са подкрепящи, но ваши комплекси, предразсъдъци и задръжки могат да попречат на намеренията ви. В петък и събота вашата инициатива и лично участие са най-важни за успеха ви.


За родените в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстоящата седмица носи разнообразие от преживявания. По-голямата част от тях ще бъдат свързани с партньора, неговата работа, ангажименти и претенции. Договарянето с работодатели или с изпълнители, от четвъртък нататък, ще ви се удава по-лесно. Ще отпаднат някои пречки, забавящи планирания ремонт в дома, вашия или на родителите. Тези, които търсят да закупят свое жилище, ще имат някои интересни оферти. Периодът е добър за проучване на пазара за закупуване на нова офис техника. Петък е подходящ ден за пътуване.

 

 

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 25.06.2012 г., в 10:59:42 ч., Сатурн от 22°Везни излиза от ретроградната си фаза.

На 26.06.2012 г., в 5:23 ч., Меркурий преминава в Лъв

На 27.06.2012 г., в 18:06 ч., Венера 7°Близнаци излиза от ретроградната си фаза.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Дева и Скорпион, през първа и втора четвърт.

 

Луната е без курс на:

26.06.2012 г. в 13:53 ч. – 26.06.2012 г. в 20:15 ч.

28.06.2012 г. в 11:22 ч. – 28.06.2012 г. в 23:32 ч.

30.06.2012 г. в 22:46 ч. – 1.07.2012 г. в 1:04 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

3 коментара so far »

  1. lubov каза,

    Писа на юни 28, 2012 @ 13:43

    Муси,здравейте!Аз съм Везна с асцендент Скорпион- излизането на Венера от ретроградната фаза ще донесе ли нещо положително и ново ,защото днес
    предприех една нова стъпка ,не знам,за добро или за лошо.Както казват-всичко е до късмет.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 30, 2012 @ 14:10

    lubov,
    не само,че излиза от ретроградната си фаза и управлява слънчевия ви знак,Венера сега е в Близнаци, а това е допълнителен позитивен момент за вас.
    Също така Сатурн тръгна в права посока във Везни, като от своя страна, до рождения ден, ще ви подкрепя да се почувствате по-стабилна и уверена в себе си.

  3. Ема каза,

    Писа на юли 1, 2012 @ 10:24

    Мисля, че хороскопите ти Муси са много точни!
    Поздрави!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии